lørdag 16. mars 2013

Homo-propoganda er ikke vår bizniss

Det snakkes så mye og det debatteres så ofte om temaet ytringsfrihet. I Norge finnes nå to klasser; muslimer som ikke ønsker dette og nordmenn som forlanger det og frykter for at det vil ta slutt på grunn av de førstnevnte. Ergo står vi fremdeles ikke skulder mot skulder. Og vil aldri komme til å gjøre det heller.

For mange nordmenn tok det ikke lang tid innen det gikk et lys opp for dem. Innvandringen satte sine ufyselige spor. Disse nye vesenene som slo seg ned viste seg å være en krevende gruppe. Og den dagen de fremsto som muslimer ble vi skikkelig provosert. Ikke bare kom dem her og forlangte men når mediene beskrev oss nordmenn som forbannet, så gikk de enda lenger og fremsto for oss og gjør det den dag idag som en paria-kaste. Noen vi ikke liker. For å si det mildt. For når den «kasten» ikke er villige til å ta ballen da tar vi personen. Det pågår en personkonflikt i Norge og resten av det siviliserte Europa.

I Frankrike fikk de nedfelt i lov at muslimske kvinner ikke får bære uniformen sin. Som i Spania var argumentet at det provoserte almenheten. Annerledes kan det sies men jeg ser ingen grunn til det. Det siden det ikke er noen grunn til å fortsette å gå rundt den varme grøten. Dette burde ha vært en sunn pekepinn på hva vi forventer av de ny-ankomne. Men tar de hintet? Neida, de går heller ut og sutrer. Og sier at vel, skal det være på den måten så...Nå skal vi belæres om hva som er rett og hva som er galt. Fra mennesker som har null kredibilitet. At de ikke har en iq som tilsier at de burde vite bedre er så sin sak; saken stiller seg bare enda verre.

Nordmenn er provosert, men ikke bare det. Mange kristne ja, de mange 50.000 som gikk i tog for å protestere mot ny lov som skulle begunstige homofile, de ble avvist av våre døgenikter av noen politikere. Men bak de mange sympatiserte også våre ny-ankomne som vi idag betrakter som en paria-kaste. Et stort tankekors.

I kjølvannet av dette inviterte Vårt Lands avis-redaktører oss til debatt i Oslo. Ved siden av hverandre satt en høyrøstet representant for lesbene og en fra det muslimske miljø. I salen fikk vi som publikum høre om barna til et homofilt par som var ment å være et «rørende innslag». Den muslimske representanten holdt en lav profil men begge de marginaliserte ble beroliget med at alle måtte høres i et samfunn som vårt. Ergo det vi plages med i ytringsfrihetens navn: politisk korrekthet.

Vi har en etter sigende åpen kanal i en velkjent blogg der også Breivik forgjeves forsøkte å få innpass men ble etter sigende avvist. Jeg har ennå ikke helt forstått hvorfor. Han hadde jo aldri ytret seg oppsiktsvekkende, noe PST også kunne konstatere. På denne velkjente bloggen har redaktøren i ettertid gått rundt med halen mellom beina, virker det som. Han taler med to tunger og jeg har observert at han også forsøker å fri seg fra å identifiseres med alle som kommenterer der. Noen ble skuffet fordi de trodde de visste hvor de hadde redaktøren og har nok forlatt bloggen.

I disse dager bruker redaktøren sin rett til å ta en sak som angår mange av oss. Vi kristne som forholder oss til Bibelens ord om at homofili er identisk med en avskyelig handling. Og de ny-ankomne som også mener det samme men i sin retorikk går adskillig lengre. De vil drepe de «avskyelige». Her ser det altså ut til at vi står skulder ved skulder i alle fall i det spørsmålet.

Det må være vanskelig å være redaktør i en blogg som for å tekkes alle ikke innser at han dessverre ikke når dem han burde nå. Siden jeg deler bloggens profil og enda mer innen Breivik tok «til orde» på Utøya, leser jeg den sånn cirka en gang i uken. Jeg synes ikke det fortjener mer oppmerksomhet. Den største grunnen til det er at redaktøren og jeg ikke er enige. Når han sympatiserer med homofiles rett til å uttrykke seg offentlig om sin lidenskap faller jeg ut. Homofili er et såpass touchy tema at de fleste av oss holder heller kjeft. Mye fordi vi mener det i alle fall ikke er noen grunn til å gi dem oppmerksomhet. Men også fordi det egner seg ikke som tema der profilen vender seg mot alt som er politisk u-korrekt. At nye innvandrere som Fru Rasmussen og Herr Raja bruker sin rett til å ytre i våre aviser er helt greit. Jeg husker godt Raja da han som ung debattant var stor i kjeften. Så ble han medlem av det gode selskap, som advokat i retten der han alltid kom for sent med et skvalpende kaffekrus til sin egen sak. For senere å finne seg til rette i vårt sekulære samfunn. Flott, Raja jeg applauderer din freidighet. Du fremstår som godt integrert.

Men hva fru Rasmussen angår bør hun ikke innbille seg at en jobb som fri-lanser i en av Norges største aviser gir henne carte-blanche til å drive kampanjer for homofile muslimer. Å nekte henne dette gjør avisen rett i. De mister mange nok avislesere som de gjør nå om dagen om de ikke også skal miste kristenfolket som ikke engang setter sine ben i kirken, men allikevel bekjenner sin tro.

Hvis redaktøren av den politisk u-korrekte bloggen vil beholde sine lesere så må han la temaet «homofili» ligge. Han trenger ikke gå deres ærend.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar