tirsdag 6. mars 2012

Integritet, Kristin Halvorsen?

Snakk om å drite på draget. Foran hele det norske folk tar hun mikrofonen og forteller oss at Audun har hennes fulle støtte. For makan til dømmekraft og integritet har aldri hun opplevd. Hun hyller arveprinsen for sitt slette arbeide i saken som avslørte partiet som juksemaker skite-lort. Han har ikke bare brutt alle regler for likestilling og likeverd – departementet som han har ledet, han har også tidligere gitt penger til et SV-prosjekt der en forfatter (SV-medlem)skulle stå for en bok som skulle/skal lære ungene våre at det ikke finnes noe kjønn. Og at homofili er noe av det mest naturlige som finnes.

Alt i den ånd som preger dette sosialistiske partiet; som ved Kristin Halvorsen har fått i oppgave å avkristne barna våre. At Hege Storhaug gjennom sitt nåtidige arbeide med å avdekke muslimenes undertrykking av kvinner gjennom HRS ble avspist med smuler (var det ifjor?) - etter at Audun fikk bestemme, er noe mediene har fokusert lite på. Men så må du være oppegående for å få med deg hva som skjer i dette samfunnet - som forøvrig råtner på rot.

Det Audun med sin manglende dømmekraft og løgnaktige fremtreden på den politiske arene har gjort kan ikke kalles noe annet enn reinspikka korrupsjon. I Auduns marxistiske øyne er ikke dette noe problem. Og Kristin; partiets overivrige og arrogante leder hun hyller den slags.

Har du ennå ikke lest boka: The Liberal Mind: political madness, så er det på høy tid. Du vil forstå hva jeg snakker om hvis du tar deg tid til å lese denne klargjørende boka; forfattet av en psykiater som i mange år har jobbet med personlighetsforstyrrelser.

Audun har verken god dømmekraft eller integritet. Men han har innsett med den minimale fornuft han har opparbeidet seg i den tiden han har kunnet være statsråd, at når man driter på draget så må man gå. Det er som med psykopatene; de mimer som det heter. Det som tidvis kommer ut av psykopatenes munn og noe som forvirrer – er til-lært. De mangler dømmekraft og integritet og har lært seg å opptre som om de er troendes. Og det til hva som helst.

Hadde Audun og Kristin hatt noe forhold til disse to ordene så hadde de holdt kjeft! Men ikke nok med at de bryter lover og regler - men de skryter av det også!