mandag 27. mai 2013

Landsmøte Frp: Siv Jensen bør bli landets neste statsminister

Og den norske modellen er egentlig ikke noe annet enn kommunisme satt i system?

En oppildnende tale retorisk sett. Snev av å være religiøs i sin form. Siv er god når det gjelder men skulle ønske hun var like klar når hun sitter på tv og dagsnytt18. Denne talen som ble sendt på Nrk burde sendes på et tidspunkt der folk har slått seg ned i sofaen; ikke når de fleste er på jobb. Men det vil ikke skje fra Ark, som denne kanalen også er blitt kalt. Arbeidernes rikskringkasting.

Trygghet og invandringspolitikk sto øverst på agendaen. Stikk i strid med Per Arne Olsens heftige påstand til meg da jeg spurte ham om dette i Tønsberg for få uker siden. For hva forsøkte han å insistere på? Jo, at gallupp viser at Frp-velgere har innvandringspoltikk nederst på agendaen. Sånt gjør han ikke ustraffet. Er det kanskje en grunn til at Frp mister oppslutning?

Hvilken bløff-maker!

Da hjelper det ikke så lite at Siv gjorde en så fin figur med sin tale på Frp's Landsmøte. Og noe partiet må ta på alvor. En mann som Per Arne Olsen må ikke få denne muligheten igjen. Partiet kan ikke ha en mann som fører deres velgere bak lyset. Disse vil holde seg hjemme valgdagen. For innvandringspolitikken står svært høyt blant partiets velgere.

Den norske modellen er et svik mot det norske folk. Og som Siv sa det; den er i strid med sunn fornuft. Selvsagt er den det. Kommunisme burde vært avskaffet for lengst. Men nei, det er den ikke.
Kommunismens viktigste signal er avskaffelsen av kristendommen. For når alle er gudløse blir alt vi foretar oss i hverdagen være stikk i strid med sunn fornuft. For da finnes ingen moral, ingen etikk, ingen bud. Sivs mange eksempler som gjerne kunne vært flere men det er vel en grense for lang denne viktige talen kan være. Men sett under ett er det enkelt å sammenfatte: vi ønsker ikke kommunisme i dette landet. Fordi denne ideolgoen er i strid med sunn fornuft.

Den tankevekkende påstanden om at hvis vi fortsetter denne ansvarsløse innvandringspolitikken de neste 5 årene så vil vi ha brukt opp oljefondet. Den ble litt vel sterk! Den har vi krav på en forklaring på.

Kjenner jeg Jens rett og kjenner jeg kommentatorene rett, så vil Siv's mange spark til Jens bli brukt og latterliggjort. Jens vil så fort han får en sjans latterliggjøre Sivs sammenligning med hans modell og sunn fornuft - og bruke poengene for alt det er verdt. Etterfulgt av hans erke-dumme grimase - som noen vil kalle et sjarmerende smil. Stram beltet om livet! for nå går vi tøffe tider i møte.

Det er en stor glede å se at Carl er tatt inn i varmen. Jeg får mer og mer sympati med den mannen. Han er en redelig mann, som har stått ved sitt ord om at han den gang ikke lenger skulle blande seg inn. Men Frps velgere har savnet denne mannen, som var det ikke for ham hadde Norge vært i samme situasjon som Sverige. For Sverige finnes det ingen retrett. For Norge har vi Frp og Carl Ivar. Han skal hedres for å snakke folkets språk. For Frp's ryggrad ligger i velgernes oppslutning om innvandrings-politikken, og da dreier deg seg hovedsaklig om muslimer.

Lattervekkende at Erna kommer med et forslag om å bruke 30 millioner på..... ja hva var det igjen? Jeg bare registrerte at hun nok kan se seg i speilet nå og innse at hun nok har tapt mange Høyre-velgere til Frp etter denne helgen. For forslagene til Frp har jo slått hverandre ihjel så og si. Privatisere Nrk; ja den er god, veldig god. Men fra Høyre? Hva har de egentlig lovet oss? Siv Jensen bør bli statsminister i ny blå regjering!

Og at Carl og Siv omfavner hverandre tyder på god styring. Det er nesten så jeg vurderer å gå til valg-urna allikevel.

Krig i Sverige?

Svenske nyheter etter en uke med borgerkrig: «Urolighetene brer seg». Denne opplysningen får meg til å tenke på en sketsj med Hasse&Tage der de harsellerer over en «mann som rører på seg». Denne pågår i flere minutter. Den går sånn: «Du Hasse, er det inte farbror Olson som sitter der borte»? Nææ, han er død. «Men han rør jo på seg». En aldri så liten omskrivning, men den fortsetter på denne måten ved at de vrir på utsagnet. I Sverige fortsetter mediene å snakke om uroligheter som nå har spredd seg til andre innvandrer-gettoer i Sverige. At svenskene velger denne rosa-røde bløffen fremdeles overfor sitt eget folk, er ikke annet enn avskyelig.

Siden jeg ikke bruker mye tid på nett eller debatter men fremdeles stikker innom document.no en gang i uken, reagerer jeg på hvor puslete den bloggen er blitt. Så politisk korrekt etter 22/7 at det er kjedelig.

Det er tydelig at Rustad ikke aksepterer innlegg som kan lukte av Anders Behring Breivik. Det tiltross for at jeg aner at en eller to har lyst til å klargjøre hva han egentlig mener. Men nei, det forblir skjult. Rustad ber om penger fremdeles ser jeg; han truer med nedleggelse hvis ikke folk forstår sitt eget beste og betaler.

Vel, må en blogg som document innebære så store kostnader?

Idag har jeg lest innleggene fra de faste bidragsyterne med referanse til krigen i Stockholm. Ja en går faktisk så lengt og insinuerer «krig». Selv har jeg gått så langt i mitt eget essay at jeg mener det er det det er. Og i krig er det ikke nok med politi. Da må man sette inn Forsvaret med sine styrker.

Så kommer jeg i tanker om at det ikke er usannsynlig at denne krigen vil spre seg til Norge. Hva skjer da? Vil vi fortsette å sitte på våre blogger å synse? Bloggen min er et en-mannsforetak og selv er jeg ikke i stand til å løfte en finger om noe skulle skje. Men gud skje lov og takk og pris her ute på landet føler jeg meg temmelig trygg, etter 40 år i Oslo.

Så kommer jeg også i tanker om 9. april 1940. Det norske «forsvaret» holdt ut i 2 måneder. Deretter la vi inn årene. Og regjeringen de hadde jo rømt landet. Vi var i krig i 2 måneder. Deretter var det ikke lenger snakk om krig. Vi hadde ikke rustet etter 1 verdenskrig. Arbeiderpartiet styrte dengang etter helt andre kriterier enn opprustning dengang, som nå der de stikker hodet i sanden. En debatt om løsningen på en ny attakk, eller hva enda verre er, mord på profilerte politikere som Jens Stoltenberg, det blir ikke nevnt med ett ord. Han sprader vel fremdeles nedover Niels Juelsgate i Oslo når han mosjonerer vil jeg tro. Ikke alene, men det skal bare en kreativ mann/kvinne til å ta livet av ham. Og som i London der bermen gikk løs på en britisk soldat midt på åpen gate, midt på lyse dagen, der betraktes dette angrepet som terror. Men ikke det som skjer i Sverige.

Vel, jeg leser og leser innleggene på document den 23.05.2013, og ikke en av bidragsyterne tar Forsvaret i sin munn. Det forsvaret vi ikke har? Og som vi heller ikke hadde i 1940? Det brenner også i Oslo nå om dagen, men fremdeles ikke der Jens og hans kumpaner bor. De bor ikke i gettoene, men der bodde gode nordmenn inntil for få år siden, og noen etternølere bor der fremdeles. Der de brenner biler støtt og stadig. Det kommer bare ikke i avisen.

At det også brennes skoler og barnehager, det tar ikke mediene tak i, for det kan liksom ikke bevises. Og slett ikke om bermen, les: muslimer, trekker masker over hodet. Eller hva med å kle seg i heldekkende stoffer; det er vel ingen lov som forbyr dette utenfor skoletiden? Tenk deg en heldekkende svart vesen som sprader nedover Niels Juelsgate i Oslo, beste Frogner; for de bor der også. Tenk deg at vesenet går bort til Jens og strekker frem hånden som til hilsen. Tror du Jens ville gi tegn til eskorten sin? Nei, jeg ser ham for meg, med det erke-dumme fliret stikke frem hånden og slå av en prat som aldri avsluttes fordi han allerede har fått en kule i brystet. Han ville aldri, så dum han er vise seg som en «rasist» og gå omveier.

Men altså når det brenner i Groruddalen så går det ut over folk som bor der. Når det brenner på Frogner eller beste vest-kant hva skal de da gjøre? Kontakte pollti på Majorstua? De som aldri er å se. De som gikk i tog til Stortinget med en bønn om flere penger. En bønn som forøvrig aldri ble besvart. Ikke tror jeg pollti gidder utsette seg for den bermen som allerede herjer i Oslo, nå på den gale siden av byen, når den sveiper over Frogner.

Men Forsvaret, da? Burde det ikke være en jobb for dem? Krig er krig. Jihadistene bryr seg ikke om hva som står i veien bare de får viljen sin. Men det gjorde ikke tyskerne heller.

Nasjonal katastrofe

Gud Jahve har alltid snakket til oss gjennom katastrofer.

Men hvor er statsministeren?

Landet ligger under vann og det vil ta år å rette opp skadene. Fra USA har vi sett lignende katastrofer. Og da har presidenten vært raskt ute og lovet penger; store summer.

I Norge derimot har vi fremdeles ikke sett noe til Jens. For han vet vel ikke hvor han skal ta pengene fra? Dette vil koste og iflg Jens, som stadig kommer med nye forslag til hvordan han skal skatte oss, han har visst lovet bort oljefondet til utlandet. For selv Siv Jensen er forsiktig med å sette brudd på handlingsreglen på agendaen. Det er ikke verdt å love for mye!

At flommen gjør så store skader hvert år er ikke noe nytt, men det virker som om dette har eskalert de siste årene. Og da kan vi vel regne med at debatten rundt menneskeskapt klimaendringer igjen blir satt på dagsorden. Vi andre vi støtter oss på det faktum at hundrevis av forskere over hele verden har signert på det motsatte. Endringen i klimaet varierer hvert hundre-år men det er ikke pga menneskers uforstand. Gud har kontroll, han som skapte universet; han som skilte vannet så vi fikk både hav og himmel. Han som skapte månen og sola og alt som regulerer vårt liv på jorden. Så kanskje sitter han og rister på hodet av disse ugudelige politikerne som finner på så mye rart.

For det kan vel ikke være fordi vi, som er så gudfryktige har provosert Gud? Han likte ikke det han så i Sodoma og heller ikke i Gomorra. Og da Noah var ferdig med å bygge den store båten på land, så lot Gud det regne i flere måneder. Alle druknet. Untatt Noah, han fryktet Gud. Det gjorde han rett i. Livet hans ble spart.

I Norge er vi utsatt for flom pga snø som smelter og regn. Men det har landet vært i hundrevis av år. Så hvorfor så voldsomt nå om dagen? Forsikringsselskapene sier nå at dette vil de ikke være med på. Å utbetale forsikringspenger, altså. Og de som ble råket ifjor har visst fremdeles penger til gode fra forsikringsselskapene. Så selskapene sier at nå må folk slutte å bygge der det er mest fremkommelig. Langs innsjøer. Eller oppe i fjellsiden. Heller da «der nokon skulle tro at ingen kan bu».

Åsså vi som er så gudfryktige, da gitt! Gudløse politikere som «fritar» barna våre fra kristendomsundervisning i skolen. Gudløse politikere som går i bresjen for å endre den mest hellige loven Gud instiftet; mellom mann og kvinne. Som går i tog og sympatiserer med de mest syndige av oss. De som bedriver avskyelige handlinger. Nei. Dette blir vanskelig å forstå. Vi som inkluderer alle. Uansett om de er hedninger eller ei. Vi som har gått foran i bresjen for å avkristne landet vårt. Nei, vi bor jo i et land der noen itte kan forstå at vi kan bo! Gud Jahve er sint! Og han har alltid i menneskenes historie brukt katastrofer som denne i Norge nå om dagen, for å sette agenda. Tidligere hadde han nærkontakt med menneskene og lot Lot forstå dengang hvorfor han utslettet Sodoma og Gomorra. Noah også.

I de siste tider anser han oss for å være opplyste nok til å legge sammen «2+2».