fredag 5. juli 2013

Kriminaliteten er gått ned i Oslo: Politiet pynter på sannheten

Kriminaliteten har gått ned i Oslo! Fungerende politimester i Oslo, Roger Andresen tar en temmelig frekk en, når han hevder dette. Om det er det han har hevdet da? Det står altså i «avisen», men de lyver vet vi av erfaring. De vrir på sannheten og vender kappen etter vinden.

Nå har vi i mange ti-år blitt konfrontert med at foreldre føler seg maktesløse fordi barna deres ikke tør gå ut eller er redd for å bli ranet av innvandrerungdom. Den samme ungdommen som igjen havner hos Barnevernet; for senere og møte i retten med hver sin advokat. På skattebetalernes regning forøvrig.

Så har vi lommetyveriene som herjer i Oslo; og gjør det ikke bare om sommern men hele året. Vi møter frekke pent kledde, ofte unge utlendinger som later som om de er turister. De stopper gamle damer hovedsaklig på gaten med et kart og ber om veien. Hvis du går forbi og gir inntrykk av at du vet hva de holder på med, får du garantert dritt i form av ufin tale for å si det mildt; slengt etter deg. Denne formen har jeg skrevet om her da jeg selv har erfart det.

Så har du overfallsvoldtekter eller voldtekter begått av flere; også de av innvandrere fra muslimske land hovedsaklig. Eller av negre som vi fikk vite av betjent Rohde her for et par år siden. Som om denne gruppens aktivitet er redusert. Du skal være j..... naiv om du tror at denne aktiviteten er lagt på is av denne folkegruppen.

Det er ikke lenge siden vi kunne lese at unge ikke lenger tør gå ute. Og det ikke bare om natten, men heller ikke til skolen. Fordi de frykter at de skal bli overfalt av andre ungdommer og frastjålet penger og mobil. For det vi også vet er at innvandrer-ungdom fra Groruddalen de reiser også gjerne over by-grensene.

Kriminaliteten er så omfattende at du orker nesten ikke lee på øyelokket for hver gang du blir konfrontert med disse nyhetene. Men så slår avisene plutselig opp at «lommetyveriene er gått ned i Oslo». Ikke narkotikabeslagene denne gangen; for den er like stor hva enten man blir oppdaget ved grensen eller på øst-kanten av Oslo. Det siste beslaget var «det største» og det var visst khat, som tygges av negre som aldri har vært i jobb og forøvrig aldri vil komme i jobb.

Så har du «det største» narkotikabeslaget noensinne i Oslo. Men da er det heroin det snakkes om.
Type narkotikabeslag varierer alt etter som. Og så plutselig slår avisene opp at nå har kriminaliteten gått ned i Oslo! Hvor frekk er det mulig å tillate seg å være? At politiet opererer anonymt på øst-banen og har satt opp kamera der betyr ikke at lommetyveriene «er gått ned».

Nå er det jo ingen hemmelighet at nordmenn flest flytter fra Oslo. De flytter fra øst-kanten og de flytter nok også fra vestkanten. Det fordi vestkanten er også sentrumsgater der nattelivet fremdeles utfoldes med etterfølgende kriminalitet og usikkerhet for Oslos befolkning. Med utenlandske bander som barker sammen. Sist helg var det kongolesere og somaliere. Med kniver og balltre går det voldsomt for seg.

Så hva er motivet for å servere Oslos befolkning denne grådige, funderte bløffen? Er det politikere som står bak? Er det de gale venstre-radikale journalistene som skal gjøre seg viktige? De får kanskje problemer med jobben sin nå når den ene hovedstads-avisa etter den andre legges ned. Og kanskje ser man en sjans til å forbedre Oslos dårlige rykte? Gudene vet!

For fikk du kanskje ikke med deg at «rumenerne allikevel ikke vil innta Oslo denne sommern»? Ikke det? Nei, da kan jeg fortelle deg at de nok har satt kursen sydover. De sitter her i Vestold og peser med papp-krusene sine. Det er det de gjør. Og da burde du også kanskje forstå at lommetyvene de har med dette - også forflyttet seg. Så flott for Oslo da, gitt. Så kan Vestfold-politiet forberede seg dessto mer. Flotte greier!

For hvis statistikken over anmeldelser skal tyde på at kriminaliteten er gått ned - er det løgn. Sannheten derimot er at folket nå ikke gidder anmelde. De gidder ikke sitte i timesvis på et kontor foran en betjent som knoter ned historien din i timesvis - med vissheten om at brevet - som forteller deg at «saken er henlagt på grunn av bevisets stilling» ligger i postkassen din - dagen etter!

Også det har jeg snakket om her. Av egen erfaring det også. At avisene lyver det vet vi, men at politiet forsøker å pynte på sitt eget dårlige rykte - den blir for drøy!


AP's propaganda-leir

Arbeiderpartiets propaganda-maskineri startet opp igjen denne uken. Der de slapp, hadde jeg nær sagt; i nærheten av Utøya, der 69 av deres medlemmer mellom 12-25 år ble massakert av en ung nordmann fra den borgerlige høyre-siden av Oslo.

Propaganda-leiren har for lengst vendt ryggen til morderen, som hadde forbannet seg på at skulle han først sette fokus på «forræderne» skulle det bli så oppsiktsvekkende at hele verden ville reagere. Og det gjorde den. Utøya ble satt på kartet; og selv norske politimenn som ikke ante hvor denne øya befant seg, vet det nå.

I ettertid var Arbeiderpartiets representanter og de profilerte, som den homofile Eskil Pedersen enige om at morderen ikke skulle få siste ordet. Hvilket han fikk. For morderen og Arbeiderpartiet var skjønt enige i at han var tilregnelig. Med andre ord visste han utmerket godt hva han gjorde den den dagen da ha meide ned Arbeiderpartiets unge medlemmer for fote. Allerede samme dag kom de overlevende sammen og ble enig om at demokratiet var intakt. Og ingen skulle komme å fortelle Arbeiderpartiet at en ung mann fra beste vest-kant; der statsministeren selv forøvrig bor både før og etter de 8 årene han har herjet i hovedstaden - skulle få stoppet propaganda-maskineriet så lett.

Måkke komme her og komme her, liksom. Det er nok mange som i ettertid har reagert på Arbeiderpartiets kampvilje. Og forstår vi Jens og hans kumpaner rett, så er kampviljen sterkere nå enn noensinne. Kampsangene synges på sletta der propagandaen vil sette u-utslettelige spor hos de unge håpefulle, som i en alder er noe av det letteste å manipulere. For var de ikke helt nede i 11 års alder dengang Breivik slo seg løs der ute på øya? Han sa jo selv i sin forklaring at han hadde medfølelse for en ung gutt som han lot gå. For han minnet ham kanskje om sin egen dysfunksjonelle oppvekst? Og heri ligger kanskje forklaringen på hans manglende empati. For fra 15 års alder gikk det opp for ham hvilken fremtid han og landet hans gikk i møte. Gløden og hatet mot Arbeiderpartiet ble vekket fra da av, har vi forstått.

Det som virker makabert på undertegnede er at Arbeiderpartiets sommerleir ikke ser ut til å ha tatt større skade. For nyhetene melder om at medlemsmengden denne sommeren skal være doblet. Skal vi med det anta at det er de samme medlemmene som atter en gang camperer sammen; bare to år etter? Sjukt? Man kan jo undre seg over at ledelsen ikke er seg bevisst sitt ansvar. Og at Eskil Pedersen som rømte med halen mellom bena, nå har stukket både hale og hode i sanda. Burde ikke det faktum at han kastet seg på første båt fra Utøya ha satt spor i Aps medlemsmasse? Om ikke annet, hos deres foreldre? Av hvem jeg antar at en stor prosent nå i høst vil stemme på Frp eller Høyre. Det jeg antar med sikkerhet er at medlemmenes hudfarge ikke er blitt hvitere.

Det hevdes at sosialister er gale i hodene sine. Min favoritt-bok handler om venstre-sidens galskap. «The Liberal Mind». Og når man nå ser at partiet går på med ny energi etter det som burde ha satt spor i mange ti-år fremover, så er det god grunn til å undre seg over deres personlighets-forstyrrelser.

Dagens morsomste

Stemme Høyre til høsten?

«Nei, nei gutt; dette må bli slutt. Ikke storme inn i Norge ...»

Politiet har visst nok å gjøre. Med fokus på utlendinger. De får ikke has på den kriminelle bermen som herjer landet vårt. Politiet vil ha dem straffet, men God forbid; vi har jo menneskerettighetslover, gad vite. Vedtatt av en domstol i utlandet.

Så når politiet griper en idiot, så starter en meningsløs runde med domstolen for å få satt vedkommende i varetekt. Første problem dukker da opp: det finnes ingen varetektsplasser ledig. De er alle opptatt av den – surprise surprise; den samme bermen som de ikke får has på. Hva skjer?

Den kriminelle rumeneren, littaueren, polakken ....blir satt fri. Politiet forbanner seg på at det skal bli lenge til neste gang de gidder bry seg. - Ikke det?

Domstolen krever den kriminelle fengslet. Ja, selvsagt skal han/hun først få si sin mening om denslags frihetsberøvelse, ikke sant? Hva med menneskerettighets-domstolen i Strassbourg? Ugh ugh!

Så blir spørsmålet hvor skal de fengsles. Det eneste fengselet som idag har ledige plasser, er det flisbelagte og messing-glasserte fengselet nede i Halden. Der finnes ledige plasser. Så man kan tenke at selv om den kriminelle ikke «hører» til der, så havner han der. Har ikke vært der, men antar at det er idyllisk. Det er jo som regel det. Landlig og liksom langt fra folk. Berg fengsel utenfor Tønsberg ligger landlig til. Nær E18. Folk som blir satt til å spikre paller etter en våt tur på byen, havner som regel der de kan sitte å nye friheten, eh...u-friheten i sola mellom måltidene.

Men rett så ofte finnes ikke engang fengselsplasser. En-manns-rom er en betingelse. Og da må de kriminelle slippes ut før tiden slik at andre får smake litt på «hevnen», de også. Rett skal være rett, ikke sant? Skuffet blir de samme skyflet ut av landet. Kanskje uten en politi-mann på slep. Og antagelig med en god slump med tusenlapper i lomma; med beskjed om å «ikke komme tilbake til Norge».

Ute av øye ute av sinn. Neste uke allerede dukker typen opp i en annen sammenheng og vips kan man konstatere at det ikke funka. Hva gjør man så? Jo, politiet spør Lønseth i UDI: hva gjør vi nå? Lønseth sier; dette må det bli slutt på. Vi får gi dem 100 dager flere i fengsel. På brød og vann. Og uten tilgang til halal-mat. Og for at disse virkelig skal forstå at vi nordmenn mener alvor, vil vi nå innføre water-boarding. Nå skal de knekkes. En gang for alle! - Ikke?

Partiet Høyre som vi alle visstnok både bør og skal stemme på til høsten, ja, gjerne allerede nå har vi muligheten til dette, dette partiet ønsker alle velkommen. Grensene skal være vid åpne og ingen skal sjekkes. Og asylanter skal slippes fri til å gjøre hva de vil. Gi dem jobb frem til søknaden er behandlet. Vi er ikke inhumane i Norge. Høyre ønsker ikke følge Frp's prinsipper om å låse dem inne til uttransportering. Det er å gå for langt. Kun de kriminelle. De som kommer tilbake gang på gang.

Dette er hva du får - om du stemmer på partiet Høyre.

Kjemikalier overalt

Det var skremmende å se programmet om kjemikalier som finnes rundt oss overalt. Ingen er beskyttet. Selv ikke et foster som får overført disse gjennom morens blod. Deretter via amming. Vi inntar disse kjemikaliene som en coctail. Det er så mange av dem at de knapt kan telles.

Selv den sofaen du sitter i avgir stoffer som er giftige. Disse kalles flammehemmende. Hvilket betyr at om du skulle miste en fyrstikk så vil den kun brenne et hull. Sofaen er også innsatt med et annet stoff som gjør at vann og annet vil prelle av stoffet.

All mat er full av kjemikalier. Fisk og grønnsaker. Vi vet allerede at kylling og storfe og gris får antibiotika i foret. Kylling blir stuet sammen i små bur for å spare plass. For at de ikke skal bli syke og dø en snarlig død, blir de foret med bl a antibiotika. Det samme med kuene som sjelden ser lyset. De står stuet sammen på bås. Griser med. De står så tett at det er tragisk å se på. Og nå er vi visst alle blitt mer eller mindre immune mot antibiotika, sies det.

På bygdene går nå lammene og gresser sammen med sauene. De spiser og spiser og vi kan jo håpe på at gresset og urtene de spiser ikke er sprayet med stoffer som skal holde insektene borte. Insekter som før i tiden var naturlige.

Vi sprayer frukthagen og for noen år siden ble det forbudt å spraye med et stoff jeg ikke har brydd meg med å sjekke ut. Kommer ikke på hva det heter. Det er så mange sider av denne problematikken at det er kanskje like greit at vi er uvitende om det meste.

Noe mange unge kvinner idag burde gjøre seg noen tanker om er - kosmetikk. Mange kvinner smører seg inn med kremer og pudder, leppestift og maskara som trekker seg inn i huden og i blodet. Disse er kreftfremkallende. Mange stoffer havner i bi-nyrene. Det jobbes på spreng for å få disse stoffene ut av kroppen. Bi-nyrene er de vanskeligste å reparere.

Det sies at stoffer som våre biler slipper ut og skader miljøet er for peanuts å regne i forhold til de stoffene vi inntar og påfører oss daglig. Selv anser jeg meg å være minimalist i det aller meste jeg foretar meg.

Ta f eks hermetikk. Visste du at den hermetikk-boksen er innsatt med en kjemikalie som er giftig? Innsiden er nå som regel grå og glatt. Selv er hermetiske tomater det lengste jeg strekker meg. Jeg lager maten fra grunnen av. Har alltid gjort det, og har god samvittighet for hvordan jeg foret barna mine.

Drikker du alkohol er du ikke bare utsatt for å bli alkis. Du er mer utsatt for kjemikalier tilsatt flaske eller skrukorken. Og ikke minst druene som vinen er laget av.

Denne dokumentaren jeg så igår på tv, var skremmende. Det ble sagt at min generasjon kanskje var den friskeste fordi disse kjemikaliene er noe nytt. Det er dagens unge generasjon som er utsatt.

Så hva kan vi gjøre? Det er mulig å gjøre noe med det. Det finnes veier utenom. Begrense dette. Vi må ta til oss kunnskap. Eks vis aldri spise ferdiglaget mat. Slutte å spise på kinesiske restauranter? Der de tilsetter all maten med det smaksforsterkende midlet MSG, som jeg har skrevet om her tidligere.

Slutte å kjøpe tørr-mat fra Kiwi og andre lignende butikker. Lage sausen fra grunnen av. Ikke ferdiglaget fra poser. Heller ikke hermetikk. Har du lagt merke til at det eplet du spiste før jul fremdeles ser like friskt ut der du oppdager det under bilsetet der ungen din kastet det? Hvorfor tror du?

En informasjon du burde ta til deg er sannheten om at barneværelset er det mest giftige rommet i huset ditt. Sengen ungen din ligger og sover i er antagelig laget av brannhemmende stoffer. Sengetøy, selve sengen, madrassen. Klærne ungen din går med.

Men verst av alt er LEKENE. Disse er fremstilt av PSB, PSV, DVD, TPD, you name it! Disse lekene som ikke lenger er fremstilt naturlig av tre. Men av plast. De glatte lekene som ungen din liker å suge på, tygge på.

Barn i dag blir diagnostisert for ADHD, depresjoner, utagerende oppførsel; der foreldrene ikke forstår en dritt av hva som foregår. Hva hun ikke forstår er at hun selv kan ha overført en coctail av giftige stoffer under graviditeten.

Ha en riktig god sommer! Selv har jeg flyttet sommer-møblene tilbake til garasjen. For nå er det fellesferie. Og da har du vel oppdaget at resten av denne årstiden vi kaller «sommern», definitivt vil hølje bort!

Yeah!

Fengsle den valgte presidenten

Hva får et folk til å gå til gatene og forlange at den valgte presidenten skal fengsles? Hva får et folk til å hevde at «halvparten av folket ditt liker ikke det du driver med» så nå forlanger vi at du går av? Det er oppsiktsvekkende at 17 millioner egyptere har demonstrert for å få viljen sin. Og fått den.

Hva om vi skulle drives av den samme stemningen i Norge? Hva får oss til å nikke og si bla bla bla til at vår egen statsminister fremdeles sitter på sin trone etter alt som er avslørt av negligens etter 22/7? Mediene som vanligvis ikke er så nøye med sannheten selv; disse har sagt rett ut i sine avis-ledere at Jens nå må forstå alvoret. Folket hans og nå mer enn halvparten av folket krever at han går av.

Fremdeles går Jens og hans kumpaner rundt og deler ut roser – til seg selv. Nå er propaganda-maskineriet igang i nærheten av Utøya. Nå skal ungdommene skremmes med hva mer enn halvparten av befolkningen mener om dem. Nå skal det lages skremmebilder om det politiske liv der mer enn halvparten av befolkningen kan betraktes som fascister. Av kommunister. Uten at ordet fascist en gang blir forklart.

Mussolini var Hitlers forbilde. Han lærte sin hilsen av denne italieneren hvis hilsen er fra romersk herredømme. Den er i det minste bedre enn den kommunistiske som bruker samme hilsen men med knytt-neve. Det er kommunistene som samles på sletta i nærheten av Utøya i disse dager. Der godt voksne menn vil manipulere stadig nye ungdommer med sitt narrespill. Ensomme ungdommer som trekkes til arenaer der de kan få venner. Jens og Jonas var også det engang, men med en annen bakgrunn enn de fleste - som nå slår opp teltet der ute. Homofile som vet at der kan de være seg selv. Arbeiderpartiet er greie sånn!

Det ble et tankekors at den høyt intelligente Barth Eide har gått ut og klandret folket i Egypt og hæren da spesielt for å ha fengslet den såkalte demokratisk valgte regjeringen og Mursi, en j... islamist. En mann og en gjeng som er i mindretall. Det er ikke alltid et demokratisk valg er godt for landet. Demokrati betyr et folkestyrt land. Men demokratiet Norge har masse penger i ryggen. Og får som regel viljen sin. LO har 80 millioner å bruke på høstens valgkamp. Den rike Stein Hagen har gitt ytterligere millioner til opposisjonen, for at demokratiet skal favne alle. Vi vet vi får en blå regjering til høsten men fordi LO ved Arbeiderpartiet har så stor makt demonstreres demokratiet ved å bruke ufine metoder. Da er det ikke et demokrati men et diktatur.

Det sies at Mursi, islamisten ga løfter i hytt og pine. Løfter han ikke har innfridd. Jens ga også mange løfter både i 2005 og i 2009. Han sitter fremdeles med makten; etter 8 år. I Egypt ga de den «demokratisk valgte president» 1 - ett år. Så hva er forskjellen på deres demokrati og vårt? Noen ville vel være fristet til å mene at det er et langt mer viljesterkt folk i Egypt enn i Norge. Når 17 millioner protesterende mennesker forlanger å avsette presidenten, da kan det ikke sammenlignes med vår lille befolkning. Vi ga dem 8 år til å innfri løftene. Vi vet hva vi fikk. Denne sjansen gir ikke egypterne sin valgte leder.

Hadde dette folket vært kristne hadde det stått stor respekt av folket. Nå vil det alltid være noe som skurrer. For kvinner der nede er undertrykket. Vi har sett dem protestere i sine islamistiske uniformer. Ergo er det menn og koranen som styrer tross alt. Muslimer er de alle som en.

Men at Barth Eide er intelligent betyr ikke at han er smart. Og nå snakker han for sine kolleger som kanskje skjelver i buksene? Det er ikke sikkert de får anledning til å ta ekstra-toget til Hamar når folket; halvparten av folket tar til gatene og forlanger å få dem fengslet.