fredag 5. juli 2013

Kriminaliteten er gått ned i Oslo: Politiet pynter på sannheten

Kriminaliteten har gått ned i Oslo! Fungerende politimester i Oslo, Roger Andresen tar en temmelig frekk en, når han hevder dette. Om det er det han har hevdet da? Det står altså i «avisen», men de lyver vet vi av erfaring. De vrir på sannheten og vender kappen etter vinden.

Nå har vi i mange ti-år blitt konfrontert med at foreldre føler seg maktesløse fordi barna deres ikke tør gå ut eller er redd for å bli ranet av innvandrerungdom. Den samme ungdommen som igjen havner hos Barnevernet; for senere og møte i retten med hver sin advokat. På skattebetalernes regning forøvrig.

Så har vi lommetyveriene som herjer i Oslo; og gjør det ikke bare om sommern men hele året. Vi møter frekke pent kledde, ofte unge utlendinger som later som om de er turister. De stopper gamle damer hovedsaklig på gaten med et kart og ber om veien. Hvis du går forbi og gir inntrykk av at du vet hva de holder på med, får du garantert dritt i form av ufin tale for å si det mildt; slengt etter deg. Denne formen har jeg skrevet om her da jeg selv har erfart det.

Så har du overfallsvoldtekter eller voldtekter begått av flere; også de av innvandrere fra muslimske land hovedsaklig. Eller av negre som vi fikk vite av betjent Rohde her for et par år siden. Som om denne gruppens aktivitet er redusert. Du skal være j..... naiv om du tror at denne aktiviteten er lagt på is av denne folkegruppen.

Det er ikke lenge siden vi kunne lese at unge ikke lenger tør gå ute. Og det ikke bare om natten, men heller ikke til skolen. Fordi de frykter at de skal bli overfalt av andre ungdommer og frastjålet penger og mobil. For det vi også vet er at innvandrer-ungdom fra Groruddalen de reiser også gjerne over by-grensene.

Kriminaliteten er så omfattende at du orker nesten ikke lee på øyelokket for hver gang du blir konfrontert med disse nyhetene. Men så slår avisene plutselig opp at «lommetyveriene er gått ned i Oslo». Ikke narkotikabeslagene denne gangen; for den er like stor hva enten man blir oppdaget ved grensen eller på øst-kanten av Oslo. Det siste beslaget var «det største» og det var visst khat, som tygges av negre som aldri har vært i jobb og forøvrig aldri vil komme i jobb.

Så har du «det største» narkotikabeslaget noensinne i Oslo. Men da er det heroin det snakkes om.
Type narkotikabeslag varierer alt etter som. Og så plutselig slår avisene opp at nå har kriminaliteten gått ned i Oslo! Hvor frekk er det mulig å tillate seg å være? At politiet opererer anonymt på øst-banen og har satt opp kamera der betyr ikke at lommetyveriene «er gått ned».

Nå er det jo ingen hemmelighet at nordmenn flest flytter fra Oslo. De flytter fra øst-kanten og de flytter nok også fra vestkanten. Det fordi vestkanten er også sentrumsgater der nattelivet fremdeles utfoldes med etterfølgende kriminalitet og usikkerhet for Oslos befolkning. Med utenlandske bander som barker sammen. Sist helg var det kongolesere og somaliere. Med kniver og balltre går det voldsomt for seg.

Så hva er motivet for å servere Oslos befolkning denne grådige, funderte bløffen? Er det politikere som står bak? Er det de gale venstre-radikale journalistene som skal gjøre seg viktige? De får kanskje problemer med jobben sin nå når den ene hovedstads-avisa etter den andre legges ned. Og kanskje ser man en sjans til å forbedre Oslos dårlige rykte? Gudene vet!

For fikk du kanskje ikke med deg at «rumenerne allikevel ikke vil innta Oslo denne sommern»? Ikke det? Nei, da kan jeg fortelle deg at de nok har satt kursen sydover. De sitter her i Vestold og peser med papp-krusene sine. Det er det de gjør. Og da burde du også kanskje forstå at lommetyvene de har med dette - også forflyttet seg. Så flott for Oslo da, gitt. Så kan Vestfold-politiet forberede seg dessto mer. Flotte greier!

For hvis statistikken over anmeldelser skal tyde på at kriminaliteten er gått ned - er det løgn. Sannheten derimot er at folket nå ikke gidder anmelde. De gidder ikke sitte i timesvis på et kontor foran en betjent som knoter ned historien din i timesvis - med vissheten om at brevet - som forteller deg at «saken er henlagt på grunn av bevisets stilling» ligger i postkassen din - dagen etter!

Også det har jeg snakket om her. Av egen erfaring det også. At avisene lyver det vet vi, men at politiet forsøker å pynte på sitt eget dårlige rykte - den blir for drøy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar