fredag 19. april 2013

AP's Landsmøte: Hvorfor dette landet går på ræva?

Nå må vi kreve at Jens Stoltenberg blir mentalundersøkt. Som hvem som helst som oppfører seg mistenkelig. En mann som er blitt karakterisert som «konfliktsky» av to av sine tidligere medarbeidere. En person som lider av «fortrengningssymptomer» er en syk person.

Hvis vi forutsetter at det er statsministeren som i Norge har et ansvar for folket, så må vi velge en statsminister som ved sin retorikk får oss folket til å tro på ham/henne.

Norges statsminister heter Jens Stoltenberg og har gjort det i 8 år. Jeg synes personlig at Jens står frem som ett null, som jeg ikke ville anbefale noen. Ikke engang et bilverksted. Jens mangler gode kognitive evner. Jeg skal herved forsøke å sette ord på hvorfor jeg mener dette.

På AP's landsmøte idag, 18.4.2013, fikk vi høre ham si flg:

«Jeg reiser mye rundt i landet og møter mange fornøyde velgere». Hvem disse velgerne er nevner han ikke noe om umiddelbart; det er heller ikke meningen. Det sies derimot i neste setning: «Jeg har møtt lærere som gjør en god jobb. Vi har grunn til å være stolte av våre lærere».

Kommentar:

At elever (ergo: folket) går ut av grunnskolen og ikke kan lese, sier han ingenting om. Han sier heller ikke ett ord om at skolemassen forfaller. At elevene lider av hodepine etter seks timer på skolen daglig, nevner han selvsagt heller ikke. Dette er jo ment å være en skrytetale.

Innen han sier dette og det som sies rett etterpå, er en annonsering for Høyre og Frp; og det skal vi takke ham for. For han sier han er så lei av disse partiene at han spyr; (hvor syk han blir er noe jeg selv konkluderer med etter utspillet om disse to partiene). Men reklamen tåler vi.

Så sier Jens: «Jeg reiser mye rundt i landet og møter sykehuspersonell, leger og sykepleiere; de gjør en god jobb. Jeg er så stolt av å kunne vise til disse menneskene som gjør en så fantastisk jobb».

Kommentar:

At syke og eldre (ergo: folket) ikke får den forpleiningen de har krav på. At gamle og syke blir plassert på badet eller fremdeles i korridorer; at leger har gått ut offentlig og sagt at Jens og hans kumpaner raserer helse-Norge, hopper han bukk over.

Så sier han noe oppsiktsvekkende; og dette finner jeg hysterisk morsomt - for dette blir liksom toppen av kaka. Han sier: «Folk (ergo: ikke det norske folk) flytter til Norge. Og hvorfor skulle de det hvis det sto så dårlig stelt i dette landet»?

Kan vi snart få en personlighetsanalyse av Jens Stoltenberg? Er det for mye forlangt? På engelsk har de et uttrykk: in denial. Og er du «in denial» da har du et stort problem med virkelighetsforståelsen. Jeg er god på psykopati; det vet jeg alt om. Men dette skulle jeg gjerne vite mer om. Det jeg forstår imidlertid det er at det er hara kiri for et land med en leder som lider av denne personlighetsforstyrrelsen. Uansett hva han/hun heter.

Nå hevder jeg ikke at denne min harselering av Jens blir forstått av majoriteten av det norske folk. Klappsalvene etter dette utspillet varte lenge nok til at Landsmøtet fremsto fornøyd.

Vi lo godt av «komiske Ali»; men ser du virkelig ikke likheten? I England hadde de en lignende personlighets type; han het Chamberlain, Neville. Han var sogar statsminister han også; han fikk stor betydning for hvordan England ble involvert i WW2.

Må vi vente på Stoltenberg's ettermæle innen folket forstår sitt beste og får avsatt mannen?


Overgrepene starter i barnehagen: «Nå er tissen til pappa stor og stiv»

Pornografi? Nei, bare et forsøk

Idag vet vi at mange barn har seksuell omgang med hverandre og med eldre menn. Jenter ned i tolv-års alder har hatt sex. Vi vet at mye av dette skjer fordi helsesøster bak vår (foreldre) rygg gir barna våre p-piller hvis jenta ber om det. Siden seksualundervisning i skolen innbyr til å ha sex og siden p-pillen introduseres som et gode for at det ikke skal få konsekvenser, oppfatter barna våre at det ikke er galt å ha sex. Men samvittigheten deres vet at det er feil, derfor går de til en de kan stole på: helsesøster på skolen, og det sogar i skoletiden; når foreldre skal føle seg trygge på at barnas oppvekst blir forsvarlig og ansvarsfullt ivaretatt.

Vi vet at sosialistene har makta og at disse er gudløse. Det er sosialistene som har bidratt til at aborttallene aldri gikk ned. Det er en grunn til at vi ikke føder mer enn 1,2 barn i den vestlige verden. Vi aborterer bort fostre en masse. For siden vi har sex så det står etter, blir dette nødvendigvis konsekvensen. For selv om barn blir tilbudt p-pillen så er dette selvsagt for tidlig for disse å ta ansvar. Selv voksne har glemt å ta pillen med den følge at det blir barn av det.

Vi overlater altså seksualproblematikken til barna.

For et par år siden ble det debattert at våre barn i barnehagealder; altså under 6 år skulle bli fortalt om prinsen og prinsen som ble forelsket i hverandre, via tilforlatelige og koslige eventyr. I Sverige går man idag inn for å lære barn at det ikke finnes kjønn. Ergo det er ingen forskjell på gutter og jenter. Alt i sosialistenes ånd. De har makta fra krybben til graven, bokstavelig talt.

I en barnehage i Sortland, som vel ligger i Nord-Norge (er de forresten ikke veldig grove i språket sitt der oppe?) har foreldrene gitt tillatelse til å lære barn helt ned i 3 års alder at når «pappa er glad så blir tissen hans stiv og stor». Det samme med mamma når hun er glad. Da blir hun våt der nede som kalles skjeden. Barna vrir på seg under seansen som ble dokumentert av Nrk. De fniser som barn gjør naturlig når de blir obs på sitt kjønn. Det er ikke uten grunn at barna selv bestemmer at de ikke lenger vil gå nakne på stranda. Deres foreldre gjør jo heller ikke det. Barn tar etter de voksne. Ikke bare menneskebarn men også dyre-barn. Dette er «naturens» gang.

Barn ned i tolv-års alder har allerede hatt sex. Du må være ganske pervers som forelder når du tillater at barnet ditt under den alder der du kan straffes for å ha hatt sex med noen ulovlig, nå synes det er greit å undervise barna dine; og applauderer dette. For ikke bare vil barnet ditt forstå dette de lærer i barnehagen som noe naturlig; det er jo de voksne som sier det. De vil også bli nysgjerrige i en enda tidligere fase av livet. De vet og føler instinktivt at de ikke skal vise seg for hverandre. Nå vil de finne utveier for å undersøke nærmere det de lærer i barnehagen.

Om noen år vil statistikken vise at barn har sex ned i barnehagealder.

Det vi heller ikke skal glemme det er det at menn som ikke kan se et kvinnekjønn eller manne-kjønn for den delen uten å begjære dem, de vil med barnehagens velsignelse ta opp tråden som de vet barnehagen har nøstet med de små. Samtalen vil dreie seg om «hva har du lært i barnehagen idag?». Det skulle da bare mangle. Barnet tror da at dette er naturlig. Den perverse far som allerede er under lupen for overgrep vil da si til barnet sitt at nå vil du vel gjerne få det bekreftet det du har lært. Ser du for deg dette scenariet eller gjør du det ikke.

Du som ikke gjør deg denne tanken kan da i så fall identifisere deg med en overgriper verken mer eller mindre. Denne galskapen som de gudløse sosialistene nå har fått taket på, vil aldri stoppe med dette.

Du blir selv en overgriper om du tillater dette ondskapsfulle faenskapet. Regien mistet du den dagen du overlot ansvaret til barnehagen. Og hver eneste dag leverer barnet ditt der.

Bare å skrive dette essayet har kostet meg. Jeg er fysisk syk. La du forresten merke til at det var kvinner i Dagsnytt18 som debatterte saken. En mann hadde aldri turt å sette dette på agendaen. Det er f.... meg nesten ikke til å tro! Men en sosialist er en sosialist.

Jens Stoltenberg: «Vent å se»!

Nå kan jeg ikke lenger støtte verken det ene eller det andre partiet. Som kristen kan jeg heller ikke stemme og i alle fall ikke i år når vi vet hvem som vil gå av med seiern. Erna blir statsminister sies det, andre ministerposter vil havne i hender på homofile. Dette kan jeg ikke akseptere. Bibelen sier at du må ta et valg. Du kan ikke tjene to herrer, både Gud og Satan.

Siv Jensen er som vanlig god og har svar på rede hånd. Frp burde få lede en regjering alene uten innblanding. Det hadde landet tjent på. Og det er ufint og uhøflig å be Frp fortelle Arbeiderpartiet hvor mye Frp vil bruke av oljepengene. Det er ingen tvil om at det vil bli brukt penger i en ny regjering. Men den gjerrige hedmarkingen skal dempe seg og heller ikke gå Jens sitt ærend for å få Siv til å uttale seg om noe som dessuten ikke er mulig å uttale seg om idag. Dette stadige peset tyder på umodne politikere. For det første fører de landet vårt dypt ned i grøfta; hver eneste dag. For det andre vet de allerede at oljepenger vil bli brukt. For i motsetning til Arbeiderpartiet vil Frp være ansvarlig. Det er u-ansvarlig å overlate landet i forfall til neste generasjoner.

I motsetning til Jens som går bak ryggen på folket. Og Jens skal bare holde munn; han svarer alltid på autopilot og ingen vet hva de driver på med i regjeringen bak lukkede dører. Da Jens ble spurt av en journalist da det gikk mot en rød regjering om hva folket kunne vente seg av ham svarte Jens: «Vent å se»! Med et tåpelig flir.

Jeg råder derfor Siv Jensen til å svare det samme, gjerne vedlagt et smil, hennes er langt mer forførende: «Vent å se»!

Årsaken til at dagens forrædere er opptatt av ikke å bruke av oljepengene i Norge, blir klarere etterhvert som de enkelte rapportene kommer på bordet. Det er en stund siden Carl Ivar forlangte å se et innvandrer-regnskap. Men det kom. Først fikk vi Brochmann-rapporten. For noen dager siden fikk vi rett i fleisen vite at asyl/flyktninge-innvandringen har kostet norske skattebetalere 71 m-i-l-l-i-a-r-d-e-r kroner. Ikke de siste 30 årene – nei, de siste 7 – syv! Og da er ikke alle de trygdene og velferdsgodene de har krav på inkludert i regnskapet.

Ja, da kan vi nesten forstå desperasjonen til disse sosialistene. For ikke bare har de signert avtaler bak ryggen på folket hva gjelder sitt ansvar om disse som de har gitt opphold i Norge, de har også signert avtaler om å dele ut av den samme oljebeholdningen til andre land. Den samme olje-kassa de nå er så desperate å få oversikt over. Vi husker kanskje SV's forslag her forleden om å inkludere fattige land direkte til vår Folketrygd. Eller klima-tøvet! Eller har du allerede feid det også under teppet?

Nå kan vi vel snart forhåpentlig se fortgang i både den ene og den andre saken. Med eller uten politikernes hjelp. For alle disse som lever av norske skattebetalere de vil vel snart bli sendt hjem. Hvem vet?

Top Model Sweden: Ingen neger ønskes på cat-walken

Kan ikke tenke meg noe mer hyklersk enn denne konkurransen; hva enten den er norsk, amerikansk eller svensk.

Personlig har jeg ikke fulgt med på noen år. De første gangene var konkurransen ikke bare spennende, i det de unge jentene ble utfordret med ville dyr, krypdyr som slanger og edderkopper, men også farlige oppdrag. Det forventes mye og jeg kan ikke forstå at dette skal være nødvendig.

Fotografene er selvsagt i sitt ess når de kan lage uforglemmelig bilder. Men top model betyr jo at disse jentene skal vise klær og det gjør de normalt ikke med en edderkopp krypende nedover ansiktet.

Det jeg har lagt merke til og det jeg finner så hyklersk er at i konkurransen stiller også neger-jenter. Tiltross for at konkurransen heter top model Norway eller top model Sweden så stiller altså neger-jenter opp for å utkonkurrere svenske og norske. Endog amerikanske. Det jeg har notert meg gang etter gang er at neger-jenter henger med nesten til slutt, det er kanskje så mange som fem jenter igjen når den siste går ut av grunner som juryen argumenter patetisk og som avgjør saken der og da under programmets gang.

Så også i kveld da jeg i siste liten fikk med meg avgjørelsen. For en uke siden var det en annen mørkhudet (neger) som måtte ut. Det var derfor ikke med særlig stor spenning jeg valgte å få med avslutningen denne gangen. Det gikk som det måtte gå og som det alltid gjør. Nok ei neger-jente måtte reise hjem. At hun ikke gjorde en god nok figur med sin innsats var så vidt jeg kunne bedømme bull-shit. Bildet var ikke dårligere enn de andre 4 jentenes. Jeg vil heller påstå at kanskje så mange som to av de fem siste jentene (hvite) burde ha blitt skviset ut denne gangen.

Men nei, denne kvelden måtte den siste neger-jenta ut. Er ikke sikker på hvor mange de var i utgangspunktet da jeg ikke har fulgt med. Men de var i alle fall tre mørkhudete jenter. En etter en ble de altså skviset ut. Å høre på juryen argumentere var et sørgelig skue. Det var innlysende at de manipulerte med det faktum at en neger-jenta aldri måtte bli den siste som sto igjen.

For noen år siden; mindre enn ti år siden, ble det hevdet fra de norske motebladene at «man» ikke ønsket svarte modeller på cat-walken. I alle fall ikke lenger; vi har jo fått med oss Naomi som tiltross for en attityde har blitt en model ingen lenger ønsker befatte seg med, hun har gjort det stort. Hva som har skjedd de senere årene kan vel ikke Naomi ta ansvaret for. Men det ble sagt av bl a Vogue at ingen ønsker seg en svart model. Dette ble sagt rett ut fra norsk hold. Det var ingen som kritiserte dette utspillet. Heller ikke at det var rasistisk motivert.

Det er ikke naturlig å velge en svart model fra land der svarte mennesker ikke er representativ for befolkningen. Det er også patetisk å velge negre som representerer Norge og Sverige i Melody Grand Prix; som jo har skiftet navn. Negre er fra Afrika. I Skandinavia er vi hvite.

Det som blir så hyklersk er denne politisk korrekte holdningen. Vår ytringsfrihet står for fall og har gjort det lenge. Men er det snakk om store penger, så ser vi fremdeles at «money talks». Vogue, Armani, Dior osv er merker som selger. Det er hvite, velholdne kvinner som legger igjen de store summene. De hvite er kanskje rasister, men når pengene avgjør kommer det politiske korrekte kravet til kort.

Terror; muslimer står bak

I Sverige har Omar fra «islamistan» fått sparken. Som om de ikke visste det; hans tidligere partikolleger, hva han sto for. Muslim er en muslim og per definisjon anti-krist. Altså mot kristne. Hans tilhengere protesterer og Omar selv gikk straks ut og sa at dette ga muslimer feil signaler. Vi andre vil si: signalene er perfekte. Vi ønsker ikke muslimer inn i regjeringen, men «vi» godtar gradvis at de er der. Foreløpig. De representerer en liten prosent av befolkningen hva enten det er snakk om Norge eller Sverige. Men de får gradvis innpass. Når det blir oppdaget at de er noen kjeltringer så er det folk på høyresiden som har avslørt dem og da legges det press på partiet. Partiet er avhengig av hypotetiske velgere. Alle partier er villige til å ha sine muslimske alibier. Disse alibiene blir stående «utenfor» så langt det er mulig. Men nå før valget vet vi at alle partiene vil fri til den muslimske befolkningen. Selv Frp gjør det. Husker du Kristin H som ikledde seg hijab og dro rundt i Pakiss rett før valget?

Omar kan ikke fortsette i det svenske partiet fordi han er imot homser. Å bruke dette kortet blir stadig mer viktig for våre politikere. Det tiltross for at homsene utgjør en promille av befolkningen. I Norge stemmer disse selvsagt Høyre. Høyre=homsepartiet. I Sverige ser vi ikke bare at muslimer protesterer mot avgjørelsen om Omar, men også etniske svensker. Man må anta at de er manipulerte. Når en kristen svensk eller norsk konverterer så er de manipulert. Ingen med vett i behold konverterer til en satanistisk religion.

Det som skjer er at Satan frir til disse konvertittene ved å legge seg opp til sannheten. For hvilket argument er det partiet trekker frem for å si opp Omar? Jo, at han er imot homofile. Og som kristen er vi enige i det standpunktet. Vi ønsker ikke et land forpestet av «styggedom», med ref til Bibelens ord om denslags. Så igjen ser vi at Satan frir til de kunnskapsløse og naive. Det er jo selvsagt forkastelig å avsette en person bare fordi han er imot homofile, ikke sant? It makes sence for disse som ikke tenker lenger enn nesa rekker. Satan er slu.

Idag hører vi om bomber som gikk av i Boston under et maraton. Maraton arrangeres rundt hele verden. Snart i London, snart i Stockholm. Ve svensker som vil delta der. Nå har muslimene i Sverige selvsagt fått blod på tann. En smak de er kjent med. En smak de kjenner fra moske-møtene allerede som barn.

Om mange møter opp i Stockholm maraton ville jeg bli overrasket. For politiet og det høyt opp i hierarkiet er det visst svært få svensker som stoler på; også det iflg dagens nyheter.

Obama kvier seg for å karakterisere Boston-bombingen, som antagelig har tatt langt flere enn 3 liv når regnskapet skal gjøres opp; han kvier seg (alltid) for å kalle det en terror-handling. Han er nødt til å være politisk korrekt! Han er jo selv muslim. Men selv et laverestående individ vet at muslimer hater alt som kan gjøre menneskene til sunne individer. - De hater idrett!