torsdag 8. mars 2012

Åndene er reelle

At han ikke ønsker flytte inn i huset; denne mannen som har kjøpt et hus og nå har gått til sak for å få hevet kjøpet det er forståelig. Hvis det spøker er det ingen hyggelig spøk for han som vil ha pengene tilbake. For at han har møtt disse hvileløse demonene er jeg overbevist om. Jeg har selv opplevd å være i samme rom som spøkelser. Uten å se noen.

Hvis du tror på Gud så tror jeg det er større sannsynlighet for at du vil møte et spøkelse. Det er nemlig ikke langt mellom det forholdet du har til Gud Jahve enn det demonene har til Skaperen selv. Og tror du på Gud Jahve og den Hellig Ånd så er du i nærkontakt med det hellige.

Jeg har fortalt om spøkelset på Tømte-hytta i Oslo-marka her på bloggen. Det var ubehagelig. Jeg har også under et opphold på et hotell i Fuengirola opplevd et spøkelse. Når jeg lå på puta ved leggetid og leste, kom denne eimen av parfyme av et slag man ikke får kjøpt lenger «sveipende» over ansiktet mitt. Men mest uttalt var det på venstre side. Når jeg reiste meg opp kjente jeg ikke lukten. Kun når jeg lå nede på puta. Som om denne ånden lå ved siden av meg. Dagen etter lå møblene i spisesalen strødd og endevendt og knust nærmest til pinneved. Personalet trodde det måtte ha vært et jordskjelv. De forsøkte å legge en demper på det synet som møtte oss til frokost. Men jeg tror de visste mer om dette enn de ville innrømme. Disse åndskreftene er ikke til å spøke med; bokstavelig talt. Som Paulus sier: de er ikke av «kjøtt og blod».

Denne type lukt har jeg følt i en av mine leiligheter også. Den samme parfymen. Og i mitt siste bosted i Oslo ba jeg presten om å komme å holde bønn. Det ble så plagsomt der med disse besøkene natt og dag at jeg måtte kvitte meg med dem. De flyttet på saker og ting.

Presten ba lenge og intenst samtidig som han holdt hånden på skulderen min. Jeg merket ingen ubehag under seansen, som det vitterlig var. Men du bør være temmelig åpen for å tro på denslags. Jeg tror like mye på Satan som jeg tror på Gud Jahve. Det skulle da bare mangle, forresten. Det står mye om «denne verdens gud» i Bibelen. Og har du ikke fått det med deg så er det det såkalte stridsspørsmålet som gjenstår mellom Satan og Gud relatert til Eden den gang - som er avgjørende for om og når Han vil holde Dommedag.

Som noen vil ha lest så har jeg latterliggjort Martha for hennes engler. Men jeg er ikke i tvil om at man vil møte ånder om man driver med det som kalles parapsykologi. Åndemaning er ikke et ukjent fenomen. Og et såkalt bord med bokstaver blir brukt i den forbindelse. Men disse demonene vil neppe stappe fjær i lommene dine. Det blir for drøyt. Hvis du ikke befinner deg på en hønsefarm, da. Og med litt kuling i vindkastene er det vel sjanser for at fjærene kan havne i håret ditt og her og der. Men hva ellers Martha skal ha oss til å tro om de omtalte fjærene, så er den påstanden litt vel drøy.

Nå ser jeg ikke bort fra at man også kan betvile det jeg her har beskrevet. Men med hånden på hjertet kan jeg bekrefte at det er sant. Men bortsett fra at frokost-salen i et hotell i Spania så ut som om det var berørt av et jordskjelv, noe alle vi gjester selv kunne bivåne, er mine påstander ikke noe jeg kan bevise. Det var ingen andre der da jeg erfarte det.

Og hva gjelder denne kvinnen som har solgt huset sitt, må man gå ut fra at hun selv fikk nok, og dermed har vært uærlig i denne saken. Salget må oppheves etter ønske fra kjøper!

Nei, Hanne Herland, nå går det visst i ball for deg!

Etter å ha lyttet til Hanne N Herland noe tid, opplever jeg henne som navleskuende. En besser-wisser som tror hun vet. Leser hun det som blir skrevet hos document.no, den bloggen med større sannhets-innhold enn mange andre blogger? Eller sitter hun i sin egen hule med skylapper?

Hanne, du legger riktignok noen fakta på bordet. Om kriminalstatistikken som viser at 3 av 4 innsatte i norske fengsler er utlendinger, f eks. Men når du argumenterer rundt disse fakta får du store problemr med å holde tunga rett i munnen. Da får vi en følelse av at du tross alt er en out-sider som tror du har funnet svaret på gåten.

Du tar hardt i og gjør narr av norske lover som unnlater å straffe de innsatte utlendingene hardt nok. Men du glemmer å ta i betraktning at vi oversvømmes av de samme utlendingene fordi vi har åpne grenser. Derfor oversvømmes vi av utlendinger in the first place. Og det å få endret en lov hva enten det er en straffelov eller ei; det tar tid. Du burde heller propagandere for å få kasta den røde regjeringen! Multikultur-elskerne. Skriv en bok om det; hvis du har den nødvendige bakgrunnen for det.

Så kaster du deg ut i det og refser norske arbeidsgivere fordi de ikke ønsker ansette Ali og Fatima. Men å analysere årsaken til akkurat det det velger du å hoppe bukk over. Vel, fru Herland da skal jeg hviske deg noen ord i øret. Du forstår det har ikke så mye med hudfargen å gjøre som med det faktum at Ali og Fatima; de representerer det komplette kaos. KAOS.

Å ansette en Ali og en Fatima betyr at reglene i arbeidslivet blir satt på stor prøve. Norske arbeidsgivere synes ikke det skulle være nødvendig all den tid vi har arbeidskraft som ligner oss. For hvorfor skal vi bruke penger og energi på å legge til rette for bønnerom, krav om å få skjule ansikt, lange helger for å feire ramadan, krav om at kokken skal servere halal-slaktet mat, ta hensyn til de samme minoritetene når jula nærmer seg og personalet skal på byen for å drikke og spise julen inn. Og alt dette fordi de samme minoritetene krever å få dyrke sin religion islam. Samtidig som vi vet at de dyrker en bok som oppfordrer dem til å hate oss kristne. KAOS, fru Herland!

Du hevder at det er bare å sette foten ned eller fortelle «dem» hvor skapet skal stå. Men hvordan skal vi gjøre dette, uten å gå tvilsomme tider i møte. Våre nabolag oversvømmes av folk som forlanger forlanger forlanger! Som bidrar til at vi lurer på om vi fremdeles bor i Norge. Eller om det er et mareritt vi opplever. Fordi den ferien vi tok til et muslimsk land var en reise vi aldri kom bort fra. En reise vi ikke lenger tar. Når de samme minoritetene provoserer med ytringsfrihetslovene våre og fremmer trusler i «religionens» navn. KAOS, fru Herland!

Frankrike står nå for døren og skal velge ny leder, og der har de kommet til sans og samling. De forbyr både det ene og det andre kravet fra de omtalte minoritetene. Et argument for å sanke stemmer fra Marine le Pen, et fransk høyre-parti er nå for Sarkozy og forby halal-slaktet mat.

«Akkurat som med slørdebatten gjenspeiler uroen over slaktemetoder en utbredt irritasjon mot det økende antall muslimer som trosser Frankrikes tradisjonelle flertall ved å insistere på sine egne sedvaner og klesmåter.»

«Og innenriksminister Claude Guenant, en av Sarkozys nære støttespillere, fremholdt at ikke-franske, muslimske innbyggere kan komme til å innføre bruk av halalkjøtt i skolenes kantiner».

Ergo ikke bare utenfor arbeidslivet men overalt der muslimer får innpass og rettigheter står kravene i kø. Disse menneskene er IKKE her for å bli integrert, noe du tydeligvis tror, fru Herland. De er her for å innføre sharia. Basta!

Nei, Hanne N Herland nå er jeg begynt å gå lei av bablet ditt! Du snakker til oss som om du har vett til det. Det begynner å bli tragi-komisk. Jeg har lyttet til deg, det er så. Men nå tror jeg det går trill rundt for deg.