torsdag 8. mars 2012

Åndene er reelle

At han ikke ønsker flytte inn i huset; denne mannen som har kjøpt et hus og nå har gått til sak for å få hevet kjøpet det er forståelig. Hvis det spøker er det ingen hyggelig spøk for han som vil ha pengene tilbake. For at han har møtt disse hvileløse demonene er jeg overbevist om. Jeg har selv opplevd å være i samme rom som spøkelser. Uten å se noen.

Hvis du tror på Gud så tror jeg det er større sannsynlighet for at du vil møte et spøkelse. Det er nemlig ikke langt mellom det forholdet du har til Gud Jahve enn det demonene har til Skaperen selv. Og tror du på Gud Jahve og den Hellig Ånd så er du i nærkontakt med det hellige.

Jeg har fortalt om spøkelset på Tømte-hytta i Oslo-marka her på bloggen. Det var ubehagelig. Jeg har også under et opphold på et hotell i Fuengirola opplevd et spøkelse. Når jeg lå på puta ved leggetid og leste, kom denne eimen av parfyme av et slag man ikke får kjøpt lenger «sveipende» over ansiktet mitt. Men mest uttalt var det på venstre side. Når jeg reiste meg opp kjente jeg ikke lukten. Kun når jeg lå nede på puta. Som om denne ånden lå ved siden av meg. Dagen etter lå møblene i spisesalen strødd og endevendt og knust nærmest til pinneved. Personalet trodde det måtte ha vært et jordskjelv. De forsøkte å legge en demper på det synet som møtte oss til frokost. Men jeg tror de visste mer om dette enn de ville innrømme. Disse åndskreftene er ikke til å spøke med; bokstavelig talt. Som Paulus sier: de er ikke av «kjøtt og blod».

Denne type lukt har jeg følt i en av mine leiligheter også. Den samme parfymen. Og i mitt siste bosted i Oslo ba jeg presten om å komme å holde bønn. Det ble så plagsomt der med disse besøkene natt og dag at jeg måtte kvitte meg med dem. De flyttet på saker og ting.

Presten ba lenge og intenst samtidig som han holdt hånden på skulderen min. Jeg merket ingen ubehag under seansen, som det vitterlig var. Men du bør være temmelig åpen for å tro på denslags. Jeg tror like mye på Satan som jeg tror på Gud Jahve. Det skulle da bare mangle, forresten. Det står mye om «denne verdens gud» i Bibelen. Og har du ikke fått det med deg så er det det såkalte stridsspørsmålet som gjenstår mellom Satan og Gud relatert til Eden den gang - som er avgjørende for om og når Han vil holde Dommedag.

Som noen vil ha lest så har jeg latterliggjort Martha for hennes engler. Men jeg er ikke i tvil om at man vil møte ånder om man driver med det som kalles parapsykologi. Åndemaning er ikke et ukjent fenomen. Og et såkalt bord med bokstaver blir brukt i den forbindelse. Men disse demonene vil neppe stappe fjær i lommene dine. Det blir for drøyt. Hvis du ikke befinner deg på en hønsefarm, da. Og med litt kuling i vindkastene er det vel sjanser for at fjærene kan havne i håret ditt og her og der. Men hva ellers Martha skal ha oss til å tro om de omtalte fjærene, så er den påstanden litt vel drøy.

Nå ser jeg ikke bort fra at man også kan betvile det jeg her har beskrevet. Men med hånden på hjertet kan jeg bekrefte at det er sant. Men bortsett fra at frokost-salen i et hotell i Spania så ut som om det var berørt av et jordskjelv, noe alle vi gjester selv kunne bivåne, er mine påstander ikke noe jeg kan bevise. Det var ingen andre der da jeg erfarte det.

Og hva gjelder denne kvinnen som har solgt huset sitt, må man gå ut fra at hun selv fikk nok, og dermed har vært uærlig i denne saken. Salget må oppheves etter ønske fra kjøper!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar