fredag 30. mars 2012

Fabian Stang; velkommen etter!

Fabian Stang er sønn av vår avdøde diva Wenche som ikke ønsket å bli husket som en diva. Jeg traff henne rett som det var på Frogner. Hun sa til meg engang; jeg kan ikke hevde at vi kjente hverandre men allikevel stoppet hun opp i den lange alleen og slo av en prat. Wenche var sosial, ingen tvil om det. Men som hun sa: «Du skjønner jeg greier ikke å holde kjeft»!

For Wenche Foss var åpen og hun vernet gjerne om de svake i samfunnet. Hun fødte og mistet en sønn med Down syndrom. Hun hadde en svakhet for de de svake. Men hun hadde en sterk personlighet. Denne personligheten har tydeligvis ikke gått i arv. For Fabian Stang fremstår for meg som en naiv, jovial og godslig eldre mann. Og den typen har jeg problemer med. De virker konfliksky. Alt er liksom greit i deres øyne når de debatterer problemer som de selv er en del av. Og man aner at de konflikt-sky har mest lyst til å skrike ut: «Ok, jeg vet du har rett»! Men de tør ikke for de er vokst opp med en mor som har styrt litt for strengt, uten å ta hensyn til barnets personlighet.

Fabian bor i det strøket jeg har forlatt for godt. Jeg kommer aldri til tross for mange ti-år å flytte tilbake til Oslo, en by jeg av ymse grunner ikke investerte millioner i bolig. Det var visst godt for noe, for idag kan jeg glede meg over å eie en bolig i en del av landet der vi demografisk fremdeles kan kalle oss norske. Det føles godt, men jeg ser ikke bort fra at dette endres og med en fart vi ikke kan stoppe. OM ikke vi nå får stoppet denne perverse innvandringen av folk fra den 3 verden!!

Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF; den org som Behring Breivik så seg nødt til å ramme på Utøya fremstår mer og mer som en org styrt av arabere. Nok en Mohammed står idag frem og maner våre politikere til å «tenke nytt». Han vil ha dagens minoriteter som om få år ikke vil være det i Oslo, - han vil at det skal bygges «kommunale boliger» på Oslo vest. Mohammed er forøvrig fra Somalia og i tillegg kan man trekke den konklusjon at han er muslim.

Fabian Stang har nå omsider åpnet øynene. Og vi kan vel si, velkommen etter, Fabian. Han sier i dagens nyhet at vi kan ikke hjelpe alle utlendinger i Oslo. Men: «Hjelpe dem der de bor»! Han sikter foreløpig til de plagsomme tiggerne i Oslo. Og da ser jeg ikke bort fra at han sikter til de som i årevis har sittet foran ICA i Frognerveien, ikke langt fra hans egen bolig på Frogner, og den samme butikken jeg selv handlet i.

«Hjelpe dem der de bor»! Har du hørt den før? Frp-propaganda er det blitt kalt. Populistisk! Og Fabian Stang er Høyre-mann, og ikke engang Erna Solberg vil gå så langt at hun ønsker stoppe tigging fra utlendinger. Men Fabian, den snille godslige, konfliksky mannen, han har våknet. For hvorfor ikke begynne ett sted? Kan vi sette en stopper for denne tiggingen som politiet hevder er relatert til innbrudd og annet faenskap, så har vi også langt på vei stoppet «fri flyt av alle slags folk» over grensene våre.

Frp-propaganda, ja! Hvorfor ikke? Carl Ivar sa det som sosialistene i mange år har referert til som rasistisk. Per K Foss har sogar kalt Frp'ere nazister; også han en høyre-politiker. Og Foss bor så vidt jeg vet også i den bydelen der muslimen og somalieren Mohammed, leder for Aker AUF nå vil bygge «kommunale boliger» for seg og sine fra midt-østen.

Noen har våknet og jeg regner med at Fabian selv har hatt i tankene den dyre leiligheten han eier på beste vest-kant. Den står nå stadig mer i ferd med å miste mye av sin verdi. For man trenger ikke bygge kommunale boliger for dagens minoriteter for å tilfredsstille Mohammed. Dette sørger Oslo kommune for – ved å kjøpe opp hele by-gårder idag.

Velkommen etter, Fabian!