søndag 7. juli 2013

Regjeringens forslag faller i god jord

At denne regjeringen er desperate nå når de forstår at de mister jobbene sine; det forstår vi på måten de provoserer den norske befolkningen daglig med sine forslag. De håper at den blå regjeringen skal lesses ned i saker som de blir nødt til å endre på. Det ene surrealistiske forslag slår det andre ihjel. Den blå regjeringen vil dømmes på det første året. Og da trenger de ikke alt dette faenskapet de lesser over på Siv og Erna.

At Høyre nå mister mange velgere til Frp blir mer og mer klart. Høyre har ikke klart å formidle sin politikk annet enn som pinglete og svært lite matnyttig.

Frp derimot har vist muskler. Det er muskler vi ønsker se nå i tiden fremover mot valget. Ikke en politikk som ligner på nåværende regjerings kaotiske forslag. Det er dette Høyre ikke forstår. Eller de har så mange spøkelser selv i skapet at de ønsker ikke provosere høyresiden i Arbeiderpartiet. Eller Krf for den delen. Høyre med sine homser tør rett og slett ikke komme med flere krav. Erna er en garanti for dette. Erna som vender kappen etter vinden. Stemmen hennes bærer dessverre ikke. Hun burde melde seg inn i Krf og ville antagelig bli en god venninne av Dagrunn. Det er noe med Erna. Hun er usikker på seg selv. Hun er avhengig av homsene.

At denne regjeringen på den annen side kommer med forslag som provoserer det norske folk ved å gjøre dem eitrende forbanna, det har jeg ingenting i mot. Det er ingenting som hisser oss opp som et idiot-forslag. Og når det kommer fra den regjeringen som har holdt oss for narr i 8 år – og nå vil gi millioner til kommunene; der du og jeg forøvrig sitter med formuen og burde ha et ord med i laget, det gjør faktisk dagen min lysere.

For hva presterer de nå? Jo, å bevilge millioner til kommunene slik at de kan legge til rette for at de kriminelle rumenerne skal få det så hyggelig som mulig mens de er i Norge. Millionene som burde bidra til å nedbetale kommunenes allerede enorme gjeld, den skal nå brukes til overnattingsplasser, dusjer, matstasjoner, doer – you name it! For rumenere som sier at de driter i om de blir flyttet på. De vil komme tilbake.

Jeg ønsker alle disse idotiske forslagene velkommen og ser frem til neste. For hvert eneste idiot-forslag, dessto flere innser at de må gå til urnene til høsten. Og – aller helst stemme Frp. Noe jeg ser vi vil erfare i tiden som kommer via gallupene. Erna bør IKKE være høy på pære. Hun kan ikke sitte som statsminister hvis Frp går forbi Høyre. Frp kan ikke tillate seg å ta ferie nå. De må på banen og fremme sine stadig mer intelligente forslag. Tybring Gjedde er en god ener i så måte.

- I like it!

Norges Røde Kors

Norges Røde Kors må med dette stuntet være verre enn noe annet foretag. Norges Røde Kors med en bankboks på mange milliarder. Et foretag som satser på frivillighet i alle ender og bauer. Hvor får de pengene fra?

Norges Røde Kors er med sitt siste stunt noe av det mest illojale og forræderske jeg kan tenke meg. De har nå sørget for at kriminelle rumenere får overnattingsmuligheter midt i hjertet av Oslo. I sentrum, kort vei til parkering der de gjemmer sitt tyvegods og kort avstand til butikker og andre steder der de stjeler som ravner. Jeg har selv fotfulgt dette folket ned til en parkeringsplass i nærheten av Røde Kors i Hausmannsgate. De velsigner kriminelle; stikk i strid med det folket de utnytter som frivillige. De bryter lover og regler. Umoralsk er mildt sagt karakteristikken.

Mediene slår ikke stort opp om dette annet enn at de fremstiller dem som tiggere, som om ikke det skulle være nok! Vi hadde en gang en løsgjengerlov som forbød folk å oppholde seg utenfor sin egen sone mer eller mindre. Med tanke på hvor mye de sjenerte sine medborgere med sine bedrifter, det være seg å gå å slenge. Være fulle, tigge eller sjenere folk på annet vis. Med loven i hånd kunne politiet bortvise deg og meg. I dag bruker Norges Røde Kors «menneskerettighetslover» for å slå fast at alle. Absolutt alle skal kunne bevege seg fritt. Fengsels- og frihetsberøvelse er ikke noe Norge Røde Kors har noe forhold til.

Jeg er forbannet for å si det mildt. Jeg har tilhørt denne organisasjonen som «frivillig» i mange henseende. Jeg har tilbudt dem av min fritid til å «reklamere» for Norges Røde Kors. Akkurat som mange andre hver eneste påske stiller opp i fjellet for oss som trenger hjelp. Norges Røde Kors holder kurs i sine lokaler i Hausmannsgate; der de nå har sørget for 60 sengeplasser til kriminelle rumenere. Og hvem er det som er satt til å holde styr på dem? Jo, deres frivillige stab.

Norges Røde Kors sørger for at innvandrere får leksehjelp gratis av oss frivillige. Vi stiller opp i Tingretten i Oslo i vår fritid for å bistå engstelige vitner. Vi går på besøk til enslige og syke mennesker i deres private hjem. Vi går på besøk til syke mennesker som ligger på sykehus og kanskje ikke får noe besøk. Organisert av Norges Røde Kors.

Alt i medmenneskelighetens navn. På vår fritid; på min fritid har jeg gjort dette. Jeg har ikke fått ett rødt øre, mens Røde Kors mottar milliarder. De er frekke og illojale mot alle oss som gjør dette i en kristen ånd. For så å oppleve at Norges Røde Kors setter budene til side.

Ved å tillate at folk som stjeler, som voldtar, selger narkotika; som står utenfor samfunnet generelt fordi de ikke lever etter de budene som våre lover er basert på. Dette er skammelig og jeg synes med dette at alle oss, i alle aldre vi burde stoppe opp og protestere.

Stem Frp til høsten. Partiet som er et lov- og orden-parti. Vi ønsker ikke slike lovløse tilstander som Norges Røde Kors nå er blitt en del av.