søndag 25. august 2013

Hvorfor Frp står på stedet hvil

Eller hvorfor Frp ikke oppnår større oppslustning.

De har noen (u)nyttige idioter lokalt som ødelegger. De burde fjernes men noe neppe lokalbefolkningen tør blande seg opp i.

Når du flytter til en liten bygd som jeg gjorde for et par år siden, kan du ende opp med å bli godt kjent med naboene. At jeg flyttet fra Oslo etter nesten 40 år var ene og alene fordi jeg «ble kvalm av å møte kvinner i hijab og burka» og hva f... det kalles.

Å bruke litt for mye tid hos en representant fra hvilket som helst parti, der de står på stand i valgkampens hete siste dager, kan avsløre hvor du står politisk. I en liten bygd der representanten på stand kjenner «alle» som passerer forbi på vei til Meny, får han neppe oppnådd mye hvis han ikke vet å oppføre seg. Han/hun vet også antagelig hva folk stemmer og bruker lite tid på en prat. Det virker liksom fornærmende. For tenk deg at du representerer Frp og tar tak i en av bygdas kjente ansikt (en nabo)og forsøker å overbevise vedkommende om hva de bør stemme denne høsten? Nei, sånt gjør man ikke. Det har visst noe med oppdragelse å gjøre som en representant fra AP sa til meg, etter at jeg vitset om Jens og hans dårlig lederegenskaper. Dermed blir det håpløst nedbrytende å drive valgkamp lokalt. Man tenker «oppdragelse». Tenk hun stemmer Frp: manglende oppdragelse, altså.

For Frp-velgere er det generelt harakiri og avsløre at du stemmer Frp. Man tør ikke flagge og vet at man kan bli uglesett. Mennesker er ikke større. I en liten bygd blir man belønnet på den ene og den andre måten. Alle kjenner alle. Prinsipielt sett burde alle stemme på SP når de tilhører en liten bygd som min. Og selv om jeg stemmer langt ut til høyre så er jeg også enig i at vi må gjøre hva vi kan for å beholde bondegårdene inntakt. La bøndene få den økonomiske støtten de ber om. Vi er avhengig av dem. Frp er ikke helt enig i dette.

Når de nå har måttet «liksom-lekke» dokumenter, så er det med en hensikt. Og det er å signalisere at vi er ikke så pinglete i vår innvandringspolitikk som det hittil er blitt forstått. Så derfor avsløres nå agendaer - som Erna og de andre mini-partiene ikke liker. Men det er dønn nødvendig skal de kunne oppnå å holde seg over sperregrensen. Ja, om de ikke kaller en spade for en spade, så kan de like godt legge inn i årene. For godt! Dette valget er et være eller ikke være for Frp.

Men Siv, stakkar hun er nødt til å holde en lav profil. Så lav som det er mulig. Ellers kommer Erna og banker på døren hennes og ber henne roe seg ned. Truer med utestengelse. Veldig mye Tuppen og Lillemor. Ja, dette er ikke tull, det er denne trusselen Frps politikere nå erfarer. De har riktignok plukket ut noen kandidater som ikke går rundt den varme grøten. Som Per Sandberg, Ketil Olsen, Per Willy Amundsen som ble litt for løsmunnet og sendt norover, Anders Anundsen som vi kjenner fra kontroll-komiteen. Dette er folk som tør.

Per Arne Olsen har de fjernet. Han sa til meg i sommer at «innvandring står for Frp-velgere nederst på agendaen». Sånn sier man ikke ustraffet. Jeg skrev og okket meg om dette på bloggen og jeg vet at «noen» i det partiet leser det jeg skriver. Selv har jeg deltatt i det lokale styret i en annen liten bygd på Østlandet og vet hva som skjer innen for denne organisasjonsformen. Jeg har også deltatt på Frps Landsmøter der også Carl var tilstede. Det er ingen spøk. Og mange lokale representanter burde vært luket ut. Mange blir det av sine egne i lokal-lagene; fordi det er makta som styrer der også.

Selv kunne jeg aldri vært politiker. Det fordi jeg er ikke istand til å gå på akkord med meg selv og min egen overbevisning. For meg har dette kommet til uttrykk i bloggen der jeg herjer fritt. I mitt x-lokallag husker jeg en kvinne (og merk deg at mange av disse blir som nyttige idioter å regne) hun ble som en konsekvens av regler, valgt inn i kommunestyret. Hun gad aldri forberede seg.

Er du stor i kjeften kan du fort bli invitert innenfor. Men du må ikke la deg styre av egne synspunkter. Da er du ferdig. Derfor kunne jeg aldri stå ved siden av en AP-politiker på stand. Bare tanken på hva han står for gjør meg uvel. Eller kvalm.

Å være politisk korrekt som politiker er ingen god ide om du representerer et parti som er så uglesett som Frp. Gjerne om du satser på å være en koslig nabo med dem du kjenner i bygda di. Men da skal du heller ikke regne med å sanke stemmer.

Å stå på stand og representere Frp men ikke være klar på hva partiet står for er ikke noen god ide. Hvis du i tillegg forsøker å bortforklare det partiet står for - da er løpet definitivt kjørt. Idag måtte jeg høre på en manns karakteristikk av meg. Som høyre-ekstrem!

Selv har jeg tatt initiativet til å signalisere overfor partiet på stand hva de bør gjøre for at folk skal forstå at de mener alvor - når Siv sier at vi utsettes for «snik-islamisering». Men nei, istedet ble jeg når jeg kom inn på det faktum at alt henger sammen. Det faktum at muslimer går i burka og hijab og enda værre - uniformer, bidrar til å konstatere det som folk på høyresiden vet og stadig bidrar til å spre kunnskap om på sine private blogger, om at de samme globalt har en agenda og det er å spre sitt budskap om at de ønsker overta verden. Nei, sa Hestnes den middelaldrende mannen på Re, dette trodde verken han eller partiet Frp på.

Og da jeg som sagt ga uttrykk for beundring over at han kunne stå sammen med en AP-representant og vitse, fordi jeg selv er alfor ærlig, kom det regelrett til munnhuggeri da jeg ga et eksempel på hva jeg mener om muslimer i landet mitt - som har sugerøret godt ned i velferdskassa og provoserer ved å iføre seg muslimske uniformer som hijab og lignende. Og da jeg sa at denslags gjør meg kvalm, sa Hestnes på Re, at dette tok han avstand fra og at jeg var noe av det mest høyre-ekstreme han hadde snakket med. Tenke seg til å bli kvalm av en muslimsk kvinne i hijab! Det var det verste han hadde måttet høre på.

Og ikke trodde han at de var i stand til å innføre sharia heller. Og ikke trodde han ditten og ikke trodde han datten, eller på ymse andre eksempler på hvorfor landet må ta stilling; at jeg fant det mest fornuftig å avslutte og ønske ham lykke til med valget. Det er denslags som bidrar til at partiet Frp vil tape stort. Også denne høsten. De roter seg bort og er ikke engang enig om hva de vil. Siv burde gjøre det klart for oss at det ikke er i deres interesse å ta med Krf og Venstre på laget. Frp-velgere er lei av å bli latterliggjort av disse partiene.

Og hva gjelder Høyre så tror jeg ikke en Frp-velger er så dum at de tror at vi får til en endring sammen med Erna&co. Verken på det ene eller det andre området. Og i alle fall ikke på den agendaen der det står muslimsk innvandring med store bokstaver. Høyre tar det for gitt at de får statsministeren og alle vet at heller ikke Erna er begeistret for Frp. Og Erna er en narsissist. Så jeg tipper at Frp gjør det dårlig og at de velger å stå utenfor. Der kan de gjøre livet surt for de andre borgerlige. Og da vil de kunne bruke alle sine nåværende argumenter, for at vi endelig skal forstå at de mener alvor. For akkurat det vet vi ikke sikkert noe om idag. Partiet opptrer schizofrent ifht innvandringspolitikken og kvier seg for å legge alle kortene på bordet. Og satser på at det årnær sæ!

For hvem husker ikke Kalmyr, Frp, en ung jypling som foran kommunevalget for et par år siden gikk ut og sa at «han syntes det var helt iorden å bade i våre svømmebassenger med burka». Som sagt partiet har altfor mange u-nyttige idioter som vil fortsette å rote det til.

Som Frps søsterparti i Danmark, med Pia Kjærgaard som leder dengang sa om Siv Jensen; etter at hun trakk tilbake uttalelsen om snik-islamisering: «hun eier ikke ryggrad».

Godt valg!

Norsk kultur

Det er enkelt å definere norsk kultur. Alle vil kunne forstå hva norsk kultur innebærer men lettest er det for norsk etniske mennesker å relatere seg til det. Om du er født i Norge av utenlandske foreldre vil du kunne svare på spørsmålet. Men du vil ikke relatere deg til norske kristne verdier hvis du er oppvokst i en muslimsk eller buddhistisk ånd.

Norsk kultur oppleves individuelt. Hva enten du er vokst opp i byen eller på landet. En etnisk norsk ungdom har ingen problemer med å definere hvor norsk folkedans og norske folkeviser har sitt opphav. Ser de en leikaring og mennesker i bunad vet de intuitivt at dette handler om norsk kultur. Ikke dermed sagt at dette er noe man interesserer seg for.

Et barn som vokser opp blant kristne nordmenn har lært seg generelle regler om hvordan de skal forholde seg til hverandre i hverdagen. Kristne verdier er basert på Bibelen og norsk lov er basert på de ti bud.

Som barn går du kanskje til sengs og ber en aftenbønn der du retter takk til Gud og Jesus. Typisk norsk verdi. Eller du lærer at du ikke skal sladre på andre uten grunn. Eller du lærer å si unnskyld hvis du har gjort noe som har skadet andre. Du lærer at du ikke skal stjele eller lyve. Alt detter er kristne verdier som også er verdier som læres i andre europiske land men da hovedsaklig i kristne land. I muslimske land er dette ikke primært verdier man lærer sine barn. Eksempelvis vet vi at barn født i muslimske familier ser tv-programmer produsert og sendt fra kanaler i deres hjemland; Irak, Pakistan og lignenede muslimske land der små barn helt fra de kan snakke lærer å hate. De læres opp i hatefull propaganda. Ergo ikke norsk kultur.

Syttende mai er typisk norsk og kan sammenfatte det meste av det vi forbinder med norsk kultur. På denne dagen er majoriteten av norske familier samlet. At dette er typisk norsk illustreres ved at innvandrere har forlangt å bære sine lands flagg i barnetoget. Dette er lakkmustesten på om du forstår norsk kultur eller ei. Å forlange å bruke sitt lands flagg tyder på manglende forståelse for norsk kultur. Disse tror at det viktigste for det norske folk denne dagen er å få spise så mye iskrem du vil, drikke seg pære full om du vil, eller spise så mye pølser i brød som du vil. Dette tror de er våre norske verdier i ett nøtteskall.

Norsk kultur forbindes med vår utalte interesse for å gå turer i skog og mark. Gå fra hytte til hytte på fjellet og overnatte primitivt ute i skogen eller på en enkel hytte er typisk norsk kultur. Ikke derfor sagt at alle synes dette er verdifullt. Men like fullt regnes det for å være norsk kultur.

Norsk kultur finner vi også igjen i andre europiske land, men da i kristne land. Det er norsk kultur å gå i kirken på julaften eller før sommerferien for skolebarn. Dette er ikke lenger en selvfølge og som annen norsk kultur ser vi at mye av vår norske kultur er blitt utvannet etter at vi har fått en innvandring fra andre ukulturer. Som ikke bare dyrker denne privat men har pådyttet oss regler for samkvem som strider mot norsk kultur.

Så har vi selvsagt norsk matkultur. På østlandet er det populært og vanlig å spise svinestek og surkål på julaften. På vestlandet spiser de gjerne kokt torsk med tilbehør. Før jul er det typisk norsk å spise lutefisk med tilbehør. Andre igjen må nøye seg med Grandiosa fordi de ikke kan lage mat.

En annen måte å avskaffe norsk kultur har vært ved å velge politiske ledere og ideologier som er gudløse. Landet ledes idag av regjering der vår leder er oppdratt med en filsofi der Gud ikke står i sentrum. Jens Stoltenberg har gått på Steinerskolen sammen med en annen profilert mann; Jonas Støre og sammen med sosialistene eller marxistene i SV har de klart å markere en stor og skremmende avstand til norsk kultur; som har bidratt til at vi ikke lenger identifiserer oss eller kan forklare hva norsk kultur er. Dette har vært en villet politikk fra sosialistene/kommunistene de siste ti-årene. Vi som er eldre relaterer oss til norsk kultur og kristne verdier uten problem. Unge mennesker under 45 år har gjennomgått en skolegang der kristendommen plutselig skulle sidestilles med andre trosretninger fordi våre nye «landsmenn» lettere skulle integreres. I tråd med sosialistisk ideologi.

Spør du et skolebarn i dag om det vil gå i kirken på skoleårets siste dag vil de høyst sannsynlig rynke på nesen. Hvorfor det liksom? Og for all del tenk om den muslimske jentungen med hijab skulle komme til å føle seg støtt over det forslaget.

Norsk kultur føles individuelt, og vannes gradvis ut med innvandring fra ikke-kristne land med sine ikke-kristne verdier og sin u-kultur.

Ikke all kultur er verdifull. Det beror på hva du velger å legge i dette. Kjærlighet eller hat. Kristendommen er basert på kjærlighet. Muslimsk ideologi er basert på hat iflg deres bok koranen.

Man kan med styrke snakke om kulturkræsj som en konsekvens av at vi slipper inn i landet vårt kreti og pleti. Dette har skapt kaos og skaper kaos daglig - og som en konsekvens føler vi etniske norske oss stadig mer fremmedgjort i vårt eget land.


Regjeringen vil ha oss ut i naturen

står det å lese på nettet idag.

«Regjeringen» er denne håpløse konfliktsky regjeringen som bare er ute etter å mele sin egen kake. Bli mer populær ute i verden enn her hjemme, er deres filosofi.

For noen år siden fant de på å legge ned dyrket mark fordi bøndene ikke syntes de tjente nok på jordbruket. Dermed satte de i gang å bygge golfbaner. Golfklubber poppet opp som paddehatter. Det skulle endog bli så lett å bli medlem at du nå får det som tidligere ble kalt det grønne kortet: det får du nå i postkassen uten å ha bevist noe som helst. Etikette som å iføre seg et anstendig antrekk, det er ikke lenger så viktig. Ute på bygda der jeg bor er det en golfbane. En nihulls-bane som er veldig kjedelig. Men grønn og fin ligger de tidligere jordstykkene der og innbyr til å komme seg ut i naturen.

Problemet med mange av disse golfbanene i Norge er at de ser ut til å ha blitt til på jorder som tidligere ikke hadde noe terreng. Kanskje er det tatt en avstikker inn i skauen over en bakketopp med noen trær innimellom. Ellers ingenting bemerkelsesverdig å skue. Tilbake etter en fire-timers tur er det eneste du blir servert de evinnelige vaflene. For golfere som er vant til å spille i utlandet er dette en nedtur. Det er viktig å kombinere en fire-timers tur på golfbanen med en god middag og gjerne litt vin til den som ikke kjører bil. Dette har drifterne ikke råd til. Medlemmene blir heller ikke avkrevet allverden i medlemsavgift heller, som et forsøk på å friste oss flest mulig. Golf var tidligere som med tennis en hobby for de med litt mer penger enn de fleste. Det er det ikke lenger. Og da går det som det går. De som har bidratt til driftingen i form av aksjer i klubben, de finner seg en annen hobby der de slipper å møte folk i sægga og hullete bukser, gjerne møkkete i tillegg. De oppfører seg ofte som apekatter og skriker og bærer seg når de omsider greier å få ballen ned i hullet. «Fine folk» gjør ikke sånn!

Regjeringen, denne kommunistiske røde regjeringen har ikke sans for gourmet og etikette. Det viktigste er å komma sæ ut i skauen. Og det gjorde man før i tiden. Helt frem til vi fikk de første muslimske innvandrerne var det ikke en kjeft å se i Oslos gater på en søndag. Alle var ute og gikk i marka bare noen få minutter med trikk fra sentrum. Et unikt tilbud vi ikke finner i noe annet europeisk land i nærheten av hovedstaden. Muslimer har ikke sans for denslags verdier. Og for å være helt ærlig - dukker det opp ei kjerring i hijab og det som verre er på en av Turistforeningens hytter så ville jeg bli totalt satt ut. Jeg frykter at det kanskje skjer.

For i et fhv nytt golfklubb-blad trykket de et bilde av noen afrikanske kjerringer i full mundur fra en golfklubb. Dette skulle visst være en «introduksjon» til Norge. Og antagelig er det noen som har tatt steget ut og søkt om golfkortet allerede. Golfklubbene går på ræva så det suser om dagen. Klubbene forstår ingenting. Og prøver seg på forskjellige måter å gjørre seg populære. Men å sette opp prisen på green-fee for å få spille en runde for en gjest; må da være harakiri?

Miljøet er ikke sånn som golfere er vant til. Enten er medlemmene så høyt opp i årene at de som er mye yngre føler de trer inn på et gamlehjem. Og mange er rett ut sagt harry i sin opptreden. Så det golfklubbene eller skal vi si jorda der bonden tidligere dyrket poteter og havre den vil om kort tid heretter stå brakk pga denne galskapen som er skapt av «regjeringen» fordi de kom på den ideen at nå måtte folk se til å komme seg opp av sofaen og ut i «naturen».

Nå er de i gang igjen og nå skal de bruke skattebetalernes penger på bygge stier og veier som ligger der allerede, men som nå skal bygges rett utenfor døra di. Man tenker seg at de late skal slippe å måtte gå til trikken. Eller måtte vente på toget dit man tas idag i løpet av få minutter. Eller ute på landet må sette seg i bilen. Samfunnet tok kvelertak med introduksjonen av internett. Med alt det tilbys der. Og foreldre evner ikke å ta grep for å få slutt på at poden heller sitter foran pc-skjermen enn kommer seg ut med familien som man gjorde før i tiden. Pc-en blir introdusert allerede på barnetrinnet i skolen. Vi blir feitere og feitere, sykere og sykere fordi vi ikke får nok mosjon. I tillegg blir vi mer og mer ensomme; fordi vi ikke treffer folk annet enn på nettet. Og våre kunnskapsløse politikere over det ganske land de tror de har løsningen på alt; så lenge staten får bestemme.