søndag 25. august 2013

Regjeringen vil ha oss ut i naturen

står det å lese på nettet idag.

«Regjeringen» er denne håpløse konfliktsky regjeringen som bare er ute etter å mele sin egen kake. Bli mer populær ute i verden enn her hjemme, er deres filosofi.

For noen år siden fant de på å legge ned dyrket mark fordi bøndene ikke syntes de tjente nok på jordbruket. Dermed satte de i gang å bygge golfbaner. Golfklubber poppet opp som paddehatter. Det skulle endog bli så lett å bli medlem at du nå får det som tidligere ble kalt det grønne kortet: det får du nå i postkassen uten å ha bevist noe som helst. Etikette som å iføre seg et anstendig antrekk, det er ikke lenger så viktig. Ute på bygda der jeg bor er det en golfbane. En nihulls-bane som er veldig kjedelig. Men grønn og fin ligger de tidligere jordstykkene der og innbyr til å komme seg ut i naturen.

Problemet med mange av disse golfbanene i Norge er at de ser ut til å ha blitt til på jorder som tidligere ikke hadde noe terreng. Kanskje er det tatt en avstikker inn i skauen over en bakketopp med noen trær innimellom. Ellers ingenting bemerkelsesverdig å skue. Tilbake etter en fire-timers tur er det eneste du blir servert de evinnelige vaflene. For golfere som er vant til å spille i utlandet er dette en nedtur. Det er viktig å kombinere en fire-timers tur på golfbanen med en god middag og gjerne litt vin til den som ikke kjører bil. Dette har drifterne ikke råd til. Medlemmene blir heller ikke avkrevet allverden i medlemsavgift heller, som et forsøk på å friste oss flest mulig. Golf var tidligere som med tennis en hobby for de med litt mer penger enn de fleste. Det er det ikke lenger. Og da går det som det går. De som har bidratt til driftingen i form av aksjer i klubben, de finner seg en annen hobby der de slipper å møte folk i sægga og hullete bukser, gjerne møkkete i tillegg. De oppfører seg ofte som apekatter og skriker og bærer seg når de omsider greier å få ballen ned i hullet. «Fine folk» gjør ikke sånn!

Regjeringen, denne kommunistiske røde regjeringen har ikke sans for gourmet og etikette. Det viktigste er å komma sæ ut i skauen. Og det gjorde man før i tiden. Helt frem til vi fikk de første muslimske innvandrerne var det ikke en kjeft å se i Oslos gater på en søndag. Alle var ute og gikk i marka bare noen få minutter med trikk fra sentrum. Et unikt tilbud vi ikke finner i noe annet europeisk land i nærheten av hovedstaden. Muslimer har ikke sans for denslags verdier. Og for å være helt ærlig - dukker det opp ei kjerring i hijab og det som verre er på en av Turistforeningens hytter så ville jeg bli totalt satt ut. Jeg frykter at det kanskje skjer.

For i et fhv nytt golfklubb-blad trykket de et bilde av noen afrikanske kjerringer i full mundur fra en golfklubb. Dette skulle visst være en «introduksjon» til Norge. Og antagelig er det noen som har tatt steget ut og søkt om golfkortet allerede. Golfklubbene går på ræva så det suser om dagen. Klubbene forstår ingenting. Og prøver seg på forskjellige måter å gjørre seg populære. Men å sette opp prisen på green-fee for å få spille en runde for en gjest; må da være harakiri?

Miljøet er ikke sånn som golfere er vant til. Enten er medlemmene så høyt opp i årene at de som er mye yngre føler de trer inn på et gamlehjem. Og mange er rett ut sagt harry i sin opptreden. Så det golfklubbene eller skal vi si jorda der bonden tidligere dyrket poteter og havre den vil om kort tid heretter stå brakk pga denne galskapen som er skapt av «regjeringen» fordi de kom på den ideen at nå måtte folk se til å komme seg opp av sofaen og ut i «naturen».

Nå er de i gang igjen og nå skal de bruke skattebetalernes penger på bygge stier og veier som ligger der allerede, men som nå skal bygges rett utenfor døra di. Man tenker seg at de late skal slippe å måtte gå til trikken. Eller måtte vente på toget dit man tas idag i løpet av få minutter. Eller ute på landet må sette seg i bilen. Samfunnet tok kvelertak med introduksjonen av internett. Med alt det tilbys der. Og foreldre evner ikke å ta grep for å få slutt på at poden heller sitter foran pc-skjermen enn kommer seg ut med familien som man gjorde før i tiden. Pc-en blir introdusert allerede på barnetrinnet i skolen. Vi blir feitere og feitere, sykere og sykere fordi vi ikke får nok mosjon. I tillegg blir vi mer og mer ensomme; fordi vi ikke treffer folk annet enn på nettet. Og våre kunnskapsløse politikere over det ganske land de tror de har løsningen på alt; så lenge staten får bestemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar