lørdag 27. oktober 2012

Hvem skal vi egentlig klandre; terroristene?

Tror ikke man bør være en Carl I Hagen for å kunne spå hva som vil skje og om hva som nå skjer i dette landet. Men man bør definitivt ha omløp i huet. Det har ikke verken Brundtland, Bondevik eller Stoltenberg. Evnene til å spå fremtiden er relatert til en analyse og en innlevelsesevne ikke alle har.

Disse narsissistene har kjørt et egoistisk løp uten å avsløre planene sine for det norske folk. De har alle vært opptatt av å gjøre seg et navn ute i den store vide verden. Og vi skal heller ikke glemme Jagland som nå sitter i Europarådet. Han fremstår heller ikke smart; og det avslører han stadig vekk gjennom sitt virke i Nobelkomiteen.

Islamittisk terror er en naturlig konsekvens av uvettig styring. Narsissister har ingen evne til å styre. De evner knapt å styre seg selv. Når psykopater av typen som denne siste i rekken som nå sitter i varetekt; får så mye spillerom, så er det som en naturlig konsekvens av elendig styring. At en gal mann ønsket kutte hodene av dem, er vel en klisje mange idag selv flørter med i hodet sitt. Om Breivik mente dette alvorlig er en annen sak. Det er ille nok det han er ansvarlig for! Men det er mye frustrasjon blant folket. Og jeg vil hevde at når du slipper mennesker fra tjukkeste landsbygda i Pakistan inn i et sivilisert land, som bare ønsker fred; så kreves det også en innsats av de styrende for å følge opp det som følger i kjølvannet av å importere mennesker fra svært dysfunksjonelle land som Pakistan, Afghanistan og Irak.

Det burde ha vært startet lovendringer på de aller fleste områder av strafferetten innen grensene ble åpnet. Og det gjelder selvsagt ikke bare her i Norden. Når da disse døgeniktene ikke evner å følge med i timen, men attpå til velger å trekke nisse-lua ytterligere nedover ørene, da vil vi unektelig få de tilstandene vi har fått. For ikke å snakke om at de heller ikke tilbyr en økonomi som får landet til å gå rundt. Jeg tør påstå at det blant polititjenestemenn og kvinner herjer en trass mot denne regjeringen som har avlet disse døgeniktene. Det oppleves i alle fall sånn for oss publikum. Det kan virke som de tar et skippertak når «politimesteren» føler det aktpåliggende. Eks vis kontrollere bilistene nå og da. Men de fremstår arrogante; det kan ikke benektes.

Hva gjelder våre «nye landsmenn» (et skjellsord med ref til muslimer)så er dette mennesker med en lav IQ. Som igjen relateres til umodenhet. Som igjen kan relateres til barn som må holdes i ørene. Ingen har holdt mennesker fra disse landene; inkludert Afrika i ørene. Gir du barn lillefingern så tar de snart hele hånden. Dette er disse menneskene et bevis på hver dag. Man har strøket deres utidige krav med hårene i mange ti-år. Snakket dem etter munnen. Innsatt dem i styre og stell. Vi har endog en muslim på Stortinget. Nå kjemper han igjen om plassen i partiet som ikke leverer noe som helst. Det henger ikke på greip.

Jeg må derfor si meg enig i Hagen at det er våre røde politikere vi kan klandre for det kaoset som vi nå baler med i Norge. I Danmark har man hatt adskillig mer oppegående folk i regjering. Det er vel knapt noen som søker asyl i det landet. Sverige derimot henger nå langt etter. Der står folk i kø for å søke asyl, les: økonomisk velstand. Og vi skal ikke glemme at det er bare noen få år siden svenske politikere krevde at Norge også burde gjøre det samme for å underlette deres egne problemer. Og underforstått «ta av for den jobben de selv har påtatt seg å ta». Det ble ikke mye snakk om det i norske medier. Surprise surprise! Og nå registrerer vi da også at «svenske» asylsøkere som har fått statsborgerskap i Sverige ender opp i Norge. Dette avslører de ved å kunne litt svensk.

Tiden er overmoden for å få politikere inn i regjering med ryggrad. Har Erna det? Har Siv det? Har vi mannlige politikere med baller? Nja......

«Innhøstingen og endetiden»: Hvem skal vi satse på? Gud Jahve eller Satan?

Som kristen, vel vitende om stridsspørsmålet mellom Gud Jahve og Satan Djevelen; og tiden og dens ende for denne verdens ordning, begir jeg meg ofte inn på tanker som virker beroligende på den ene siden; og bekymret på den andre. For forholdene skal bli verre enn de er idag. Det står; om ikke denne tiden forkortes vil ingen holde ut. Som kristen vet jeg at innhøstingen for lengst er i gang. Min påstand om at jeg har den rette tro; gjennom kristendommen, er begrunnet i det faktum at vi som kristne skulle kjennes på fruktene. Og det som avgjør om du har den rette tro; er om du har kjærlighet. Først og fremst til Kristus; deretter til din neste.

Ingen andre religioner eller trosretninger forholder seg til dette fokuset. Ergo er deres tro null verdt hvis de ikke tror på Gud Jahve; den Sanne Gud. Og hans Sønn Jesus Kristus. Hva gjelder jødene har de aldri kommet til tro på Jesus Kristus som Gud's sønn. Som muslimene forholder de seg til Kristus som en seer; en profet. Ergo har de ikke den rette tro.

Innhøstingen er som sagt i gang. Og merk deg at det står: vi kan ikke tjene to herrer. Satan er den ene; Jehova Gud den andre. Hva gjelder innhøstingen; så er spørsmålet om vi havner i den haugen med ugress eller ikke. Og har du ennå ikke merket deg dette eksemplet, som du finner i Jesu mange lignelser har du heller ikke kunnskap om hvordan du kan unngå å forbli som «ugresset i åkeren».

Stridsspørsmålet var og er hvordan og om menneskene ville greie seg uten Skaperen. Satan Djevelen overbeviste med den første løgnen at Eva ikke kom til å dø hvis hun spiste av det forbudte treet. Hun lot seg friste; fordi vi er skapt med en fri vilje. Ikke lenge etter ble hun og Adam forvist ut av Edens hage; Paradiset. Heretter måtte de greie seg selv.

Gud sa da til Satan, en av hans himmelske sønner som for anledningen hadde skapt seg om til en slange, at han ville teste menneskene. Som Satan fristet Jesus i ørkenen; fristet han Eva. Eva sto ikke imot. Hun besto ikke prøven. Jesus gjorde det. Menneskets udødelighet ble nå dødelig. De ville være yngre og yngre når de døde. Adam ble nesten 1000 år. Om mennesket idag står det at du er gammel om du blir så mye som 80 år. I tillegg fødes vi med skavanker og dødelige sykdommer.

Dette er ikke noe Gud straffer oss med. Dette er en konsekvens av at det første menneske-paret lot seg friste; og dermed syndet. Ergo: lar du deg friste til å synde har du i realiteten gjort som Eva; og du må derfor dø. Syndens lønn er døden. Fordi du trosser Guds hellige bud. Du stiller deg med andre ord på Satans side (som Eva) og har valgt å tjene han som Gud engang forviste ut av himmelen. Han som farer omkring som en brølende løve; han og hans onde ånder. Fordi de vet at tiden nå er kort. De er i disse tider svært nær jorden og menneskene. Vi plages av dem i våre hjem. Vi kaller dem spøkelser. De farer formålsløst omkring.

Når vi ser at syndere får den samme skjebne som de som tilhører Kristus i troen, så er det ikke fordi Gud ser gjennom fingrene med hva de gjør, men fordi han dengang han ble konfrontert med Satan i Eden; bestemte seg for at han skulle teste menneskene over tid. Vi skulle få tid til å motbevise Satans påstand. Og som det står: tiden - når han vil gripe inn en gang for alle; Dommedag den dagen kjenner ingen. Heller ikke Kristus. Men den dagen vil komme! Ingen slipper unna.

Hvor lenge denne innhøstingen skal finne sted er det altså ingen som vet. Men Jesus sa at vi skulle kunne forstå tiden for når denne dagen nærmet seg. Vi ser idag mange tegn som tyder på at dagen nærmer seg. USA; verdens eneste verdensmakt er toast. De gjør idag knefall for midt-østen og har nå stilt seg på muslimenes side. Med ref til det som skjer dere nede. De sier nå; som representant for Obama-administrasjonen: if you can't beat them; join them.

Europa har falt for fristelsen til å inngå avtaler dem også – med Satan; verden flommer over av ideologier/falske religioner, som ikke hører den Sanne Gud til. Det er kaos i verden. Menneskene frykter fremtiden. Kristne ser frem til den. Da verden skal bli ny. Som i Himmelen som på Jorden. Hvor du vil havne når innhøstingen er over er opp til deg og enhver. Og hva du velger det vil være avgjørende for om du vil havne der ugresset havner. Da kan det være for sent.

Den boka som kan gi deg alle svarene; har blitt den boka som menneskene forakter. Ganske utrolig spør du meg. Det blir som om du skulle ha en barndom og en ungdomstid der ingen voksne var til stede å veiledet deg. Vi ville bli som dyrene; uten mål og mening. Og er det ikke sånn vi fremstår idag? Mennesker uten mål og mening.

Om dette essayet har jeg forholdt meg til Bibelen. Jeg har ikke lagt noe til. Men du; du gidder ikke engang bruke tiden din på å sjekke det? Utrolig!

Bibelen: De siste tider.

«Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider.  2 For da skal menneskene være selvopptatte og pengegriske, brautende, hovmodige og spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige og uten respekt for det hellige,  3 ukjærlige og uforsonlige, baktalende, ubeherskede, rå og ondsinnede,  4 svikefulle, oppfarende og innbilske». 2.Tim. Kap. 3

Homse-Jon liker seg dårlig på Farmen

Kan ikke tenke meg noe mer patetisk enn en homse på defensiven. Nå har homse-minoriteten fått gjennomslag for både det ene og det andre. Først forlangte de aksept for i det hele tatt å få være seg selv; leve ut sin lyst uten å måtte skjule seg. Deretter aksept for at vi skulle trykke dem til vårt bryst. De fikk og har fått, mange av dem kjendis-status; noe mediene har sørget for.

Nå står de frem i alle anledninger. De presser på og strekker strikken i de fleste henseender. Som politikere ikke minst. Endog har et helt politisk parti gradvis gått i bresjen for å fronte de homofile og deres levesett. Der hr de funnet hverandre i gjensidighet. Det endte med at de fikk endret noe av det aller mest hellige: ekteskapsloven. De lever ut sin perversitet på gater og torg. Skal avstå fra å gå i detaljer. Men jeg har sett et klipp av en norsk homse-kjendis på You-tube som ikke skjulte noe som helst. Hver sommer kler de seg ut; halvnakne og provoserende går de i tog og det endog til stor jubel fra et like så pervertert publikum.

Vi møter ikke bare på søte jentunger som leier lanken. Men store muskelbunter også. De tar ikke fem øre for å demonstrere sin lyst. De kliner i det offentlige rom. Har du sett to menn kysse? Er det noe rart at de blir kjepp-jaget? Og når de blir jaget så går de til mediene og klager på at de blir jaget bort fra Grønland; den bydelen som nok lider mest under deres galskap.

Og oppmerksomhet det får de. I stort monn. De står endog frem og påstår at de er kristne. De ikke bare forlanger å tre inn i den hellige ektestand, men forlanger å bruke det samme rommet i kirken som de normale. Og apropos normale så blir de fornærmet om vi skulle påstå at de er unormale. Og så sutrer de over alle som tar livet av seg når disse endelig velger å ta sannheten innover seg.

De forlanger å lære våre barn allerede i spedbarnsalder at det ikke er forskjell på kjønnene. Nå har de laget et nytt kjønn: intetkjønn. De heier på sønnene sine når guttungen også forlanger å leke med dukker; akkurat som søsteren sin. De skakkjørte mødrene som føder unger av fedre de ikke engang kjenner navnet på, beundrer gutte-barnas trang til å gå kledd som jenter. De aller mest dysfunksjonelle er menn som ligger med menn og aldri vil kunne avle barn. De forlanger å få kjøpe barna «sine». Foreløpig fra utlandet. Adoptere får de ikke, så vidt vites. Det siden disse landene som vi tidligere har adoptert fra; Korea f eks de har såpass vett i skolten at dette å sende sine egne foreldreløse koreanere til det syndefulle nord; det skal de ha seg frabedt.

På Farmen går han rundt; den homofile Jon og sutrer fordi han ikke får noen venner. At han havnet i seng med den mest usympatiske av deltagerne; berta som røyk ut først; var ingen overraskelse. For hvem ellers skulle ville dele seng med en homse? I et program som på alle vis fremstår som noe av det mest nasjonale som finnes av underholdning; der går nå omkring en vonbråten ung mann med et utseende som ikke akkurat innbyr til intimitet - og sutrer, fordi Andreas, Farmens ærligste deltaker har markert seg som en mann med moral. At homse-Jon gir Andreas skylda for at han selv mistrives er tydelig. Men har vi oppfattet det rett, så får han ikke mange med seg når han formidler sine forbannelser over den mannen som han ønsker dit peppern gror, for å si det mildt.

Det som forundrer meg mest og skal man tro homsene selv; så har de visstnok et større problem med det faktum at de ennå ikke blir akseptert, og da fremstår det for meg mer enn noe annet tankevekkende hvor utrolig naive de fortsatt er. Det blir som med muslimene; de luller seg fremdeles inn i drømmen om en verdens-overtakelse samt innføring av sine sataniske vers.

Skal vi ikke bare ta det som et intermezzo; noe som snart går over av seg selv. Håper det. Det er ikke mange årene siden praktisering av et unaturlig kjønnsliv var straffbart.

Er det forresten kanskje bare et tidsspørsmål innen homse-Jon ryker ut? Jeg ser frem til den dagen da han skal i kamp om å kaste slegge. Eller hva med tau-trekking?