onsdag 15. februar 2012

De muslimske terroristene

De skal straffes!

Roper Ahmed til journalisten fra Nrk. Hun, har vi fått vite «er på tur» til Malmø. Rettere sagt gettoen utenfor byen som huser muslimer fra den arabiske verden. Ahmed er en fetter. Hans onkel er en av de drepte den siste tiden. Han kjører taxi og journalisten møter tilfeldigvis på denne unge mannen da hun stiller seg i taxi-køen. Så ja, hun får sitt scoop. For meg blir det noe trivielt over enda et «scoop» fra Malmø/Rosengård. Jeg hører det jeg trenger vite; det inntrykket vi alle bør ha fått av Rosenngård. Jeg skrur av radion.

Ahmed insisterer på at alt er rosenrødt i i Rosengård. Det er mediene som overdriver. Men «de» skal straffes. Hvem som drepte onkelen hans har ikke svenske medier noen «anelse» om. De later som. For enten så er det en person fra en annen muslimsk klan i Malmø eller så er det en svensk klan som eks vis Hells Angels som har organisert seg. I Norge har vi kommet litt lenger. Mediene har innsett at de modige bloggerne har tatt jobben deres med å fortelle sannheten om det stadig voksende diktaturet i Norge. Der livs-avgjørende avgjørelser tas uten at vi folket blir tatt med på råd. Derfor må Nrk nå lage programmer der det fokuseres på den galskapen de oppegående i Norge har gjennomskuet for lengst. Derfor sender de en journalist «på tur» - som det ble innledet av programleder.

Og Ahmed er snakkesalig. Han er preget av kulturen han er vokst opp i. Han er foreløpig bare 21 år. Han er preget av Muhammeds ideologi; og den er forførende. Akkurat som det blir sagt om Satan; han forfører folkene. At alt er rosenrødt i Rosengård sett fra Ahmeds utsiktspunkt er ikke overraskende. I den gettoen er det imamene som regjererer og gir råd. Sharia-råd. Denne bydelen står utenfor det svenske samfunnet som ikke blander seg inn. Politi og brann-korps drar ikke inn i Rosengård uten at de blir truet til det. Av beboerne i Rosengård. Og når de først er innenfor blir de steinet. Ja nettopp, på samme primitive måte som de hevder at Allah har sagt om de vantro. De skal drepes «hvor de enn påtreffes». Det står det i boka deres, koranen.

Du finner ikke en buddhist eller en hindu innenfor Rosengård. Eller en jøde for den saken skyld. Jødene er nå i mindretall etter at Sverige åpnet opp for en invasjon av muslimer. De tør ikke bo i Malmø lenger.

Så muslimene har ikke noen problemer i Rosengård. Det er svenskene utenfor Rosengård som har problemer. De tør ikke lenger ferdes i byen Malmø. Pepperspray er blitt en handelsvare som burde være gratis. Den er et våpen som du må gå med i handa når du mistenker at forholdet ligger til rette for det. Og det gjør man i Malmø til envher tid. De lever i angst. Om muslimene i Rosengård holdt seg innenfor sitt territorium så kunne vel alt være vel og bra, vil man nok hevde i Sverige. Men der borte kveles sannheten om islam så det bokstavelig talt står om liv!

Idag står terroristen Krekar for retten i Oslo. Hans advokat Meling hevder at Krekar ikke er en terrorist. Selv hevder terroristen Krekar det samme.

En terrorist er en person som holder folket som gisler. Over lenger tid. I angst! Han skaper kaos hvor hen han ferdes. Hver gang han åpner slangemunnen sin kommer det ut æder og grønn galle. Han skal i fengsel. Og deretter skal han skuffes ut av landet.

Krekar har holdt Erna Solberg og det norske fok som gisler i altfor mange år. Med de røde politikernes velsignelse. I Rosenborg er det muslimene som holder sine egne medtroende muslimer som gisler. I Sverige finnes flere terroristsamfunn utenpå det svenske sekulære. Reglene er forskjellige innenfor det samme landet. Sverige utsletter seg selv. De aksepterer stilltiende å bli holdt som gisler.

I Norge øyner vi idag et håp om at terroristen Krekar bokstavelig talt får passet sitt påskrevet. Dette vil medføre at hans medtroende, som det er mange av i landet allerede; Bhatti er en annen. Det er å håpe at Krekar-saken vil skape presedens i norsk rett. I så fall er det andre som vil måtte konfronteres for sin terrorisme og at byllen endelig blir tatt hull på.