torsdag 5. april 2012

Parapsykologi

Ser at få tror på Marthas engler. Det er beroligende. Årsaken kan være at vi i Norge nok føler en viss forakt for at kongehuset holder på med sånt fanteri. Men at hun selger godt i utlandet det kan være fordi folk i hele verden er nysgjerrige på hva en prinsesse kan tillate seg å fare med. Det er jo veldig spesielt at en prinsesse ikke har bedre vett i pannen.

Ja, for dette er fanteri. Mange kunnskapsløse mennesker er ateister fordi de tross alt søker etter noe som er større enn livet men også gjerne litt mystisk. En mystisisme som kristne ikke er opptatt av. Og med kunnskap oppdager at det mystiske det kan de greie seg uten for å forstå Guds plan med oss. Men døden er for de fleste fascinerende. Og siden kirken fremdeles truer deg med helvete, så kan jeg forstå akkurat det.

På 60-tallet dukket hippie-bevegelsen opp i USA og spredte seg til Europa med stor fart. Som en følge av dette ble vi forført inn i New Age; en tidsalder der vi ble forført til å elske oss selv. Bøker om dette emnet var populær litteratur i mange ti-år. I takt med denne æra, dukket alternative ideer om Gud opp i kjølvannet. I England og i Sverige er det marked for parapsykologi; en ide om at det er mulig å ha kontakt med noe «utenfor oss selv». Ideen om reinkarnasjon ligger under dette temaet.

Eks vis at du etter døden kan gjenoppstå som en fugl i ditt neste liv.

Min avdøde eks-manns hustru nr 2 er kjent for å være en healer, en hånd-tyder og masse annet rart man forbinder med åndemaning og faens oldemor; for å si det sånn. Husker for en god del år siden at hun fikk sitt eget program på TV3. Hun ble ganske så snart etter tatt av plakaten. Det var muligens noen kristne politikere som skulle ha seg frabedt den slags vrøvl. Som det jo fremsto som.

Denne kvinnen gir meg «the creep». Hun kontakter døde mennesker og bare tanken på at hun gjennom sitt forhold til min eksmann og deres barn kan være et medium - der min datter kan bli påvirket har i mange år gjort meg betenkt. Meget betenkt, faktisk!

En historie: Hustru nr 2 ba om et møte med meg, i full fordragelighet visstnok. Jeg husker det som det var igår. Ingen «sure miner» for at jeg hadde kapret mannen hennes. Men det var en ting hun ville jeg skulle vite. Hun ba om å få lese hånden min. Og etter som jeg ikke er mottagelig for denslags husker jeg idag ikke hva hun bablet om. Men, sa hun at hun kunne fortelle meg; det var at min/hennes daværende mann; han var egentlig homofil. Ja ja ...det var det, da. De er kreative disse menneskene; det skal de ha. «Englefjær over alt; til og med langt nede i lommene»; he he...

Demonene er mange og intense i disse dager og jeg er overbevist om at dette er i en mer ekstrem skala enn for noen ti-år siden. Jeg tror denne kvinnen er istand til det meste og bare gudene vet hvordan hun påvirker min hverdag. Det er mye merkelig som har skjedd i årene etter at jeg «havnet i armene» på min eks-mann, som på det tidspunktet var gift med henne. Han var notorisk utro, bare så det er sagt og jeg var ung og lett påvirkelig. Altså ikke noe jeg er stolt av idag.

At hun hatet meg er jeg ikke i tvil om, men hvor mye hun og hennes demon-tilhengere er i stand til å påvirke vår hverdag, vet jeg ikke og ønsker heller ikke å vite det. Men jeg har hatt demoner i mitt hjem for noen år siden. Og min hverdag ble som sagt - på mange måter snudd opp ned etter at hun via min eks-mann kom inn i bildet.

Så at Martha snakker med ånder, det tror jeg henne på. Men det er parapsykologi hun driver på med. Og via åndemaning vil hun få den spesielle kontakten vi normale helst ser at vi ikke har.

Min nå voksne datter hadde et opphold på en Folkehøyskole oppe i landet for noen år siden. Hun fortalte at de noen kvelder hadde prøvd seg med åndemaning om natten. En elev skulle visstnok ha innblikk i hvordan dette skulle foregå. Disse seansene hadde i følge min datter blitt en så skremmende opplevelse at hun hadde trukket seg tilbake. At de hadde frem-manet spøkelser var hun ikke i tvil om. Demoner er forvirrede onde ånder som forfører mennesker som ikke vet bedre.

Vi mennesker har ikke et liv etter døden. I døden som omtales som en søvn kan vi iflg Bibelen ikke lenger tenke eller legge planer. Vi er i graven i en søvnlignende tilstand frem til den store oppstandelsen på Dommens dag. Sjelen forlater legeme og går tilbake til Gud, men oss som personligheter blir værende i graven. «For av jord er du kommet til jord skal du bli og av jord skal du igjen oppstå».

http://www.parapsykologi.no/

http://no.wikipedia.org/wiki/Parapsykologi