fredag 27. september 2013

Smittekilden Krf

Som kristen og veldig opptatt av familiens helse er jeg glad for etthvert fraspark fra det såkalte kristne partiet Krf med sine fiendltlige utspill - mot partiet Frp og deres velgere. De er visst nå skuggeredde for å bli smittet av lus. Eller som de sier; ufine tanker om åpne grenser for all slags pikk og pakk som vender nesa mot nord. Fra Afrika og midt-østen til honningkrukka, les: hele verdens sosialkontor Norge. De vil gjerne fremstå «kristne» disse i Krf. Velgerne deres derimot, de har vendt nesa og interessen mot Frp for lengst. Ikke minst fordi der i partiet befinner det seg langt flere med bibelkunnskap enn i deres eget parti. For i Krf der vifter de med svansen og er så gudfryktige at halvparten kunne være nok. Deri partiet er hykleriet satt i system. I Frp derimot tenker velgerne med hodet. Om Krf er partiet med eksistensberettigelse er et spørsmål folket bør sette et stort spørsmålstegn ved først som sist. Et lite sær-parti der ingenting egentlig henger på greip.

Som kristen har jeg enorme problemer med å forstå hva som hisser Krf's partifeller så mye opp om utspillet «snikislamisering». Om noe så burde de såkalte kristne i Krf være svært så fornøyde med selv å slippe å advare mot at landet faller i sataniske hender.

Men neida, og Frp de har bestemt at nå skal de gjøre som AP og sjefen deres gjennom de siste 8 årene: tale med mange tunger. Det skal bli så vanskelig å forstå dem at ingen skal vite hvilken vei høna vil sparke de neste fire årene med Frp i regjering. De har nemlig ingenting å tape annet enn svarte limousiner. Dette har smarte vesener i partiet Krf forstått. For det skal de ha; de viker ikke unna så lett. Og sånn skal det være; de som ønsker å bli tilgodesett på den «riktige siden» på dommedag, må ikke finne på å dvele.

Selv kan jeg tenke meg at Frp-politikere som Tybring Gjedde koser seg i høstsola om dagen. Han flirer og ler og inn i mellom tar han noen telefoner til Siv som sier: «stå på Christian, du vet hvor du har meg». He he, utspillet fra Carl var vel regissert det også kan jeg tenke!

Ja da gjenstår vel bare forholdet til flodhesten Trine på venstresiden, da. Legg hodene i bløtt gutter og jenter. Hvorfor ikke slenge litt med leppa. Si f eks: «Du Trine jeg kan anbefale et supert slankekurs hos hun derre dattera til tidligere Ben Yosef....ehh...Hun som kaller en spade en spade. Men som antagelig ikke stemmer Frp fordi mannen hennes tilhører den befolkningsgruppen som Frp-ere også normalt slenger dritt om. What ever!

Dette er riktig kostelig, og nå kjøper jeg VG kun for å følge med på fortsettelsen som er noe av det mest spennende jeg har fulgt med på de siste ukene. Skal ikke se bort fra at Erna må regjere alene om det er mulig? Et halvt år vil hun vel holde ut med å gå konossa med Siv, som må bare bruke all den energien hun kan oppdrive. Sammen med Carl, som lover krig om det ikke går den veien han vil. Og jeg regner med at hun trives like godt nå, som den kvelden hun sendte en ufin hilsen til Jens: «morna gutter og jenter»!