fredag 14. juni 2013

Negeren Bolt verdens beste løper?

Nå endelig er det noen som reagerer. Det er lissom noe som ikke henger på greip. Nok er nok! Løperdronninger og andre idretts-ess står frem og lurer vel egentlig på om de tør si det. At det kanskje blir litt for mye oppmerksomhet rundt negre som idrettsmenn- og kvinner?

Når denne sykelige fokuseringen startet vet jeg ikke. Men bokseren Ali som ble gal i hodet pga for mange slag mot skolten fikk så mye oppmerksomhet at det satte andre i skyggen. Hvor mange negre skal løftes frem i offentlighetens lys; på bekostning av andre talenter?

Det blir altså litt vel mye negre. For det kan ikke forstås annerledes. Men siden det nå omsider settes et fokus på dette fenomenet sies det også at «såååå god er han dog ikke». For går vi til et annet eksempel nemlig tennisspilleren Nadal, så er det vel ingen som får så mye oppmerksomhet. Men så er han jo verdens beste.

Så denne negeren Bolt er med andre ord ikke så god som politisk korrekte venstre-medier ønsker å fremstille ham. Ja, for det er unektelig mediene som pisker opp dette fenomenet; med å løfte enkelte mennesker frem.

Bislett Games skal altså «skilte» med denne negeren, og mener med hånden på hjertet at det ikke hadde blitt noen Bislett Games uten negeren Bolt. Nei, mon det? Bullshit hevder jeg og altså løperdronningen Kristiansen som nå har sett seg lei på dette neger-hysteriet. Var det noen som har sett seg lei på Nadal-hysteriet? En mann med en forstyrrelse som nå ikke bare begrenser seg til å dra seg i underbuksa men også i pikken. Ja, unskyld meg men vi som fulgte med på Nadals fremførelse for publikum på Roland Garros i Paris i forrige uke, kan vel ikke ha unngått å tenke: har han fått flatlus? Hva om det var en kvinnelig tennis-spiller som stadig dro hånden over kjønnet sitt?

Så Nadal går fri og er verdens beste idrettsutøver på sitt felt, som Bjørn Borg engang var det. Og det er ikke til å unngå at en idretts-stjerne som Nadal får den oppmerksomheten han vitterlig fortjener. Og om Oslo tennisklubb eller Norges tennisforbund virkelig ville tjene penger så kunne de jo invitere Nadal og Federer, som tilfellet er for Bislett Games: «vi inviterer negeren Bolt og tjener flesk på det». Dette er et kynisk spill og ødelegger helt klart for andre idretts-stjerner på samme arena.

Hadde jeg skullet velge en idrett så hadde jeg aldri valgt en idrett der utøvere med en helt annen muskulatur ville havne i samme konkurranse. Det er vel ikke come il faut å snakke om det, men faktum er at negre har en helt annen muskulatur enn hvite. Det blir derfor underlig og ikke fair play å la negre og hvite løpe i samme konkurranse. Negeren vil vinne.

Negre er en egen rase og skiller seg ut ved at de er sammensatt på mange måter forskjellig fra den hvite rase. Muskelmassen er annerledes. Blodet er annerledes. Det sies at hvite kvinner nå har fått komplekser med kjønnsleppene sine; av alle steder på kroppen. Dette fant jeg underlig inntil en norsk lege sa på åpen tv-skjerm at negerkvinner derimot ofte har kjønns-lepper som faktisk henger utenfor venus-berget og at det derfor må informeres om at hvite kvinner nå må innse at det er negerkvinner som i tilfelle trenger et kirurgisk inngrep på grunn av dette. Ikke hvite. Dette ble sagt litt sånn hysj hysj, men det ble sagt i et intervju der det ble stilt kritiske spørsmål til alt «kvinner idag legger seg under kniven for».

Ergo så lenge negre nå får uanstendig stor og mye oppmerksomhet, så tipper det over og blir en plage. Det er ikke så bort i veggene det den britiske politikeren Powell hevdet på 60-tallet: «de svarte vil i fremtiden holde pisken over de hvite». Denne krampaktige dårlige samvittigheten over hvordan vi visstnok behandlet negrene for et hundre år siden, er ikke annet enn ren skjær bedrag. At europeiske kjøpmenn seilte over til Afrika og kjøpte seg negre, som senere ble brukt som slaver er en sannhet med modifikajsoner. Disse negrene som ble kjøpt var allerede slaver; tatt til fange av andre negre.

Og går vi til historien så har også hvite blitt tatt til fange av negre; og brukt som slaver. Den historien gjenstår å bli fortalt.


Vil vi ha et politi i fremtiden?

Nye utvalg nye råd nye rapporter. Det er konsekvensen av denne dysfunksjonelle regjerings manglende vilje til å satse. Til å bruke penger. Når debattene raser om manglende styring i politiet; om manglende styring i sykehusene så handler det alltid om PENGER. Mangel på penger. Debattene forblir tåkelagt, og bortkastet å følge for folket.

I Sverige er det kun 20% av befolkningen som gidder lese aviser eller følge nyhetsdekningen på tv. I Norge forsøker papiravisene og selge aviser der 3/4 av sidene er reklame. For at ikke avisen skal se tynn ut har de nå like godt «spikret» sidene fast i selve avisen. Tidligere var det sånn at reklamen ble lurt inn. Slik at det første vi gjorde var å kaste det. Som vi fremdeles kan gjøre med sportssidene, som allikevel bare inneholder fotball.

Nå ser vi et nytt utvalg fremme sin rapport. Det såkalte politianalyseutvalget. Politianalyse? Det er altså noe å analysere? Istedet for å gi dem penger slik at de kan utføre de oppgavene de er satt til, trekker de udugelige politikerne inn årene og sier at da får vi vel heller redusere oppgavene deres til et minimum, da.

Ikke oppklarer de oppgaver som drap med flere enn 2 av 100 saker i året, og anmelder du noe skriver de ut et standardbrev så fort du har levert den, som allerede neste dag er i posten. Med ref til mine egne historier her om «henleggelse på samlebånd». Der det står at saken er henlagt pga bevisets stilling og lignende ordlyd. Oppgavene med å holde ro og orden er stort sett overlatt Securitas og lignende sikkerhetsvakter, som ofte har en stab med en kriminell fortid.

Ikke ser vi dem langs veiene for å sjekke om folk holder fatrsgrensen, hvilket de fleste ikke gjør, spesielt ute på bygdene. Ikke ser vi dem i gatene i de større byene heller. Politistasjoner blir nedlagt og nå skal de visst forsvinne enda fler. Erfarer du et innbrudd vil tyvene være forduftet innen du har fått svar hos politiet om du ringer dem. Og tiltross for at du forteller dem hvem som gjorde det og hvor tyvegodset befinner seg, så får du ikke hjelp til det heller; selvom alt er relativt.

Nå skal altså politiet fratas ytterligere sivile oppgaver. Noe som setter folks rettssikkerhet i fare. Den alltid så tilstedeværende Arne Johannesen har gitt opp, han fikk ikke gjennomslag for noe, virket det som.

Det er klart at det er mange politikvinner og menn som ikk egner seg ute i felten. Ikke har de evner som tilsier at de kan kommunisere med folket. Mange ser ut som de burde fetes opp. Ikke er det krav til trening heller. For et par år siden kom den pinglete eks-ministeren Storberget frem til at nå skulle Politiskolen åpne for innvandrere uten krav til å kunne forsvarlig norsk, verken skriftlig eller muntlig. Hvor lenge kan det forventes av oss at vi skal ta politiet seriøst?

Jeg ser for meg i fremtiden at politiet som antagelig får en annen betegnelse, sitter inne på kontor - og ja, som Kjell Ola Dahl formulerer så hysterisk morsomt i en av sine bøker: «sitte å lese hvert sitt Donald Duck».

Jeg klandrer ingen andre enn udugelige regjeringer. Og når vi nå får Frp i regjering og forhåpentlig Siv Jensen som statsminister; at den spiriten politifolk; kvinner og menn var i besittelse av den dagen de søkte seg inn på Politiskolen igjen får sitt utløp. Og at den ordensmakten vi tidligere hadde stor glede av igjen blir et gode for oss som setter pris på orden i et samfunn, som stadig beveger seg nærmere stupet. Alt pga udugelige sosialister.

Diktaturet tar langsomt livet av oss

Med referanse til min hissigpropp av en lege, skal du få fortsettelsen. Jeg er fristet til å henge ham ut med navn, men jeg skal være hensynsfull, men det skorter på min tålmodighet. Og idag fikk jeg ny fastlege.

Sist jeg skiftet fastlege klaget jeg; og Legeforeningen svarte: ord mot ord. Det var da jeg kom til henne for første gang og hun trassig insisterte på å få min epikrise, INNEN hun sjekket blodtrykket mitt som jeg ante var høyt. Der satt kjerringa og nektet å behandle meg.

Ny fastlege og igjen sitter jeg og krangler om min helse og min kropp.

Han nekter å gi meg rekvisisjon til spesialist for øre- nese og hals. Du kan lese om det her i dette essayet: «Min hissige fastlege».

Jeg ringer juristen hos Fylkesmannen som hevder at det er politiske vedtak som hindrer meg i å få det som jeg vil. At dette argumentet er relatert til at jeg ikke betaler full pris hos en fastlege - eller gjør jeg ikke det da, innen jeg får et fri-kort? Vel, det koster meg ca 250 kroner for et møte med min fastlege som gir meg 15 minutter.

Juristen kan bekrefte at i henhold til Helsepersonelloven §§4 og 6 kan min fastlege nekte meg en henvisning til en spesialist. Snakk om diktatur!

Min fastlege inngir ikke tillit. Mer er ikke å si om det. Og mine erfaringer er mange, de siste årene. Min fastlege gjennom 30 år sluttet i sin praksis. Har altså ennå ikke funnet hennes like. Hun var superdyktig, men kviet seg aldri for å sende meg «videre». Jeg ba vel aldri om det.

Diktaturet har altså bestemt at de vil på bolsjevikisk vis bestemme over min kropp. Det er sånn det gjøres i diktaturer. Men det finnes en utvei. Jeg kan oppsøke en privat lege. Gå utenom byråkratiet med andre ord. Men tanken på når diktaturet blir komplett kan jo skremme vannet av de fleste.

Nå må jeg altså for å få et vettugt svar på mine hals-og bihuleplager gjennom de siste 10 årene gå via en privat praktiserende lege og betale det det koster. Og det er da vi gjerne betaler det det koster. For det er for mange i den samme situasjonen, snakk om liv eller død. Og det var det for meg den gang min udugelige lege fastholdt at jeg blødde fra tarmen pga hemorroider. Jeg var i realiteten nær døden.Norsk Bo og Reiseservice, Albir

Siden jeg ikke vil anbefale å gå til sak i et annet land så sant summen er under 10 tusen kroner skal jeg atter en gang ta for meg dette firmaet. Som drives av en kvinne med navn Anne Birte Lockert. Hun har drevet i bransjen i ca 10 år. Hun fant seg en nisje som hun ikke er alene om og hadde vel kontakt med reiselivet på ett eller annet vis innen det. Noen starter opp med å leie ut boliger for nordmenn; andre med å sørge for transport til og fra flyplassen.

Et par som driver med dette tilbyr også turer rundt om i Spania med reiseleder. Dette paret er norske og begge diakoner. Intet vondt ord om disse. De driver under navnet SMIL. Norsk Bo og Reiseservice derimot er et utleiefirma jeg herved tillater meg å advare mot.

Du kan lese om den arrogante og frekke behandlingen jeg selv fikk etter et opphold gjennom dem. Husleien var høy og antagelig basert på det faktum at vi nordmenn er vant med disse prisene i Norge og derfor ikke reagerer. Å betale 900 euro for en 60m2 stor leilighet er etter sigende en høy sum. Det når vann og elektrisitet ikke er iberegnet.

Da jeg ba om å få en indikasjon om hva jeg måtte regne med i månedlige utgifter til dette, fikk jeg et svada svar. Og utgifter til vann var ikke oppgitt. Depositumet på 900 euro skulle utbetales meg når jeg flyttet ut med fratrekk av el, vann og gass. Etter ca en måned ble jeg presentert en faktura på dette på noe under 5000 kroner. Jeg reagerte kraftig og mente hun kunne rettferdiggjøre dette ved å sende meg en oversikt detaljert over forbruket. Det hun ikke var informert om var at jeg på egenhånd hadde sørget for å få dette doumentert innen jeg reiste derfra. Både hva teller sto på når jeg flyttet inn og den dagen jeg flyttet ut. Jeg kunne altås regne meg til hva det ville koste.

Så kom fakturaen og jeg ba Anne B Lockert sende meg en spesifisert regning. Hun ble antagelig tatt på senga. Og svarte i hytt og pine, en samtale du kan følge med i via den mailen vi kommuniserte gjennom.

Med bakgrunn i denne erfaringen fant jeg det ikke fornuftig å ha noe mer med henne og Norsk Bo og reise-service å gjøre. Og depositumet vil jeg ikke få se noe til. Med fradrag av forbruket mitt som helt klart ligger langt under det Lockert hevder. Med andre ord kan jeg betrakte pengene mine som tapt og Lockert som en tyv.

Jeg baserer dette på det jeg har undersøkt andre steder i nærheten. For det første kan du få leie en leilighet noe mindre men med samme standard for 350 euro i måneden. Min venn som bor der nede deler av året mener selv det beløpet er høyt. Det er tross alt ingen eksklusivitet over boligen. Dette er boliger som leies ut av mennesker som trenger penger for boligen den tiden de ikke bor der selv. Ingen dårlig ide, men mange ønsker ikke dele sine personlige eiendeler med fremmede og har bidratt til et personlig preg på boligen. Selv ville jeg ikke ha leiet ut til fremmede om jeg aldri så mye trengte pengene. Så leilighetene er fhv enkle. Og ikke verdt mer enn 350 euro/mnd. Etter spanske betraktninger. Som virker lavt men som blir høyere hvis vann og elektrisitet inngår i leien.

Nå har jeg imidlertid fått en indikasjon på hva dette vil komme på. Og den summen som fremkommer ligger langt unna de summene Lockert opererer med. Langt under. Med andre ord hadde jeg en god grunn til å reagere på fakturaen hun presenterte og en faktura hun ikke ønsker dokumentere i detaljer. Hun er med andre ord å regne som korrupt. En kjeltring. Jeg ba henne instendig om å vise til en detaljert oversikt. Hun nektet og manipulerte på sitt psykopatiske vis. Hun om det, og da får hun selv ta konsekvensen av sin oppførsel. Jeg har tapt 900 euro minus en utgift på kalkulert ut fra den informasjonen jeg idag sitter inne med; ca 1500 kr. Med andre ord ut fra en kurs på 8 kr/euro gir det et tap på 5700 kroner. Altså ikke et lite beløp.

Lockert leier ut til norske pensjonister som har bodd i Albir i 20-25 år. Mennesker som blir boende i 3-4 måneder og antagelig ikke trenger vende på hver eneste krone. Derfor gir de inntrykk av at leien; aldri så høy er grei. Den er jo ikke urimelig etter norske forhold. Men jeg skal ikke glemme hva min gamle venninne sa da hun snakket om å fortsette å leie gjennom Lockert: i år skal jeg forresten be om en detaljert faktura på forbruket mitt. Som om hun tidligere hadde akseptert det hun ble presentert. Jeg håper noen oppdager hvilken kjeltring Lockert er og at de tenker seg om flere ganger før de slår til.

For det finnes andre utleiebyråer med helt andre priser. Og engelsk er et språk de fleste kan kommunisere på.