fredag 3. februar 2012

Aftenpostens ekspertkommentator

«I dette landskapet er det ingen tvil om at Arfan Bhatti er en ekstrem islamist. Det kan man mislike intenst, men han har rett til å være det, så lenge han ikke er voldelig eller truende. Han skjuler seg ikke og bruker fullt navn når han fremfører sine meninger».

Dette skriver Inger A Olsen som ekspertkommentator i Aftenposten idag.
Ekspertkommentator? Vel, hun er vel også SV-er så det forklarer vel den betegnelsen. En SV'er er kun ekspert på sin egen ideologi. Sosialisme!

Jeg anbefaler boka The Liberal Mind: the psycological causes of political madness.

Hun insinuerer sogar at han som av de psykiatriske ekspertvitnene ga Batti diagnosen psykopat. (Han er ikke en vanlig hverdags-plage-ånd). Han er en voldelig sådan som vet hvordan han skal bruke et dødelig våpen. Han sendte minst ett skudd inn i den jødiske synagogen i Oslo. Han sendte minst ett skudd inn i et privat-hus i Bærum. For å SKREMME.

Men for ekspertkommentatoren Ingen A Olsen i Aftenposten så virker ikke dette «truende» på henne. Verken voldelig eller truende, gad vite! Og derfor må vi se med respekt på psykopaten Batti. Det må da alle forstå; eller? For han er så norsk som noen, også. For det mener ekspertkommentatoren Inger A Olsen i Aftenposten. Det kommer mye vås fra den kanten.

Aftenposten er ikke glad for mine ytringer. Hvis jeg skulle finne på å kommentere på deres debattsider får jeg beskjed om at jeg er uønsket. Jeg takker og bukker. Jeg har altså tråkket Aftenposten på tærne og i den avisen er det ikke høyt under taket hva gjelder ytringsfriheten. Så jeg tar utestengelsen som en kompliment.

Men dagens våsete kommentar fra deres «ekspert», det skal de naive altså mates inn med spiseskjeer. For det er ingen tvil om at det ikke er alle forunt å oppdage nyansene i retorikken til ekspertkommentator IAO. Og dermed blir uttalelsen om at psykopaten og mannen bak truende og voldelige opptreden med Nrks og Aftenpostens mikrofon i hånd- legitim.

Spesielt siden han er like norsk som kongen. Hadde jeg vært kong Harald hadde jeg krympet meg med uttrykket hengende over meg. Men han om det; han har sikkert nok å bekymre seg om. Men det har også folket han representerer.

«Arfan Bhatti er født og oppvokst i Norge, med innvandrede foreldre, og altså like norsk som Kongen». Hevder altså IAO.

Og siden jeg er inne og resonerer denne ekspertkommentatoren for Aftenposten så vil jeg til slutt bare nevne at som den venstre-radikale hun er så går hun heller ikke av veien for å oppfordre til vold:

«Men så lenge det skjer med fredelige midler, har Bhatti like stor rett til å arbeide for å innføre sharia i Norge som Siv Jensen har frihet til å arbeide for å innføre Frps program».

For vi glemmer ikke bildene av hennes likesinnede Kristin Halvorsen som gikk i sympati-tog med muslimer i Oslo en vinter for få år siden og ropte: «Død over jødene»!

IAO er forøvrig så dristig at hun sammenligner velgere på høyresiden, les: Frp'ere - med hennes oppmuntring/støtte om å innføre den sataniske gudeloven sharia!