torsdag 23. mai 2013

Ordfører Øygard er en løgner?

Hvorfor skal vi tro på ham?

Det er noe som skurrer her.

Jenta som i to omganger har måttet forklare seg om overgrep fra en voksen som nå kan konstateres er en pedofil mann i og med dommen som falt i Lagmanssretten på Hamar føler seg ydmyket. For hvorfor skal Øygard slippe unna påstanden om at han har bedrevet perverse saker og ting med denne ungen allerede fra da hun ar 13 år? Det er så mye som skurrer i den avgjørelsen som retten har tatt med flere enn 6 stemmer at man kan lure på om ikke denne juryordningen bør avskaffes en gang for alle.

Jenta ble trodd på spørsmål 2 om den pedofile hadde forgrepet seg på henne etter at hun fyllte 14 år og før hun fylte 16 år. Jeg forstår at dette har noen med alvorlighetsgraden å gjøre. Det burde det ikke ha. For det burde være like fobrytersk å forbryte seg på een unge når hun er 13 som når hun er 14 år. Her er det snakk om en gammel gris og det er dette som er alvorlig. Hadde overgriperen vært på hennes alder; 16 år og hun 14 år så hadde overgrepet vært vurdert annerledes. For da var de begge å regne som barn. Men her er det en voksen som har ledet et barn og det skal han straffes for.

Hvorfor skulle jenta lyve om overgrepet da hun var 13 år? Dette lukter. Av en liet troverdig rett. Svaret på det første spørsmålet burde settes til side av fagdommer. Det er disse som kjenner jusen. Og går man ut fra at jenta snakker sant så betyr det vel at det første samleiet skjedde den første gang hun erfarte dette noe som må ha gjort et sterkt inntrkk på henne. Og en episode som kan bevises tiltross for at det er gått 4 år. For dette skjedde ikke tilfeldig i bilen hans en kveld. Det skjedde på hytta hans. Og det burde kunne tidfestes. For det satte spor i den unge jenta.

At denne mannen anket Tingrettens dom tyder på en mann som ikke har noe forhold til grenser. En mann som skylder på andre og lyver folk rett opp i ansiktet. En mann uten ansvar. En mann med en alvorlig personlighetsforstyrrelse. Ved å anke bekrefter han dette fordi han nekter å påta seg skyld. For han har ikke vært i buksa på denne jenta, han nei. Bare det å spørre jentungen om hun er «blaut» som betyr våt på de fleste dialkekter er alvorlig nok. En jentunge skal ikke innlemmes i et voksenspråk som i tillegg er vulgært.

Å ydmyke ei ung jente som hun er blitt er totalt forkastelig. Men med en jury som er «deg og meg» som ikke blir testet på det intellektuelle burde ikke ta sete i en rettssal.

Ut fra egen erfaring og ut fra det faktum at jeg nærmest var å oppfatte som et hovedvitne i en svært alvorlig sak som ble anket til Lagmannsretten, finner jeg det uforståelig at de anklagede slapp unna. I Tingretten er det dog ikke mange som får uttale seg. I en Lagmannsrett er de altså 10; langt større sjanser for at de gjør feil. I «min» sak hadde jeg førstehåndskjennskap til saken i og med at jeg var leietaker. De anklagede snakket aldri sant. Men de hadde 4 av Norges mest manipuerende forsvarsadvokater; som nok fikk godt betalt.

Jeg stoler etter den saken ikke på norske domstoler. For jeg som hovedvitne ble ikke trodd. Saken rammet ikke meg som person så det gikk ikke inn på meg annet enn at jeg kunne konsatere at rettssikkerheten er svak i Norge. De skyldige går nok i langt flere tilfeller enn omvendt – fri.

Når professor Eskeland blir invitert til Dagsnytt18 og begir seg ut på å spekulere om juryen har gjettet seg frem til en avgjørelse, ble det utidig. Men han har allikevel rett. For det er ikke følelsen av at Øygard er skyldig i ha samleie som skal være "slutningen". Men hvordan skal da Øygard vurderes da siden det ikke finnes DNA bevis. Forholdet til jenta var jo avsluttet og truse og klær er rengjort for lengst.
Det som gjenstår er altså om man skal tro en kvinne på hennes ord om hva hun er blitt utsatt for. Det å msitro kvinner/jenter på dette feltet er ikke noe nytt. Og at man tillater dette bidrar og gir signaler til overgripere om at "det ikke er så farlig". Menn går fri og Øygard som viser klare symptomer på psykopati han finner seg ikke i å bli tatt "med buksene nede". Han vil antagelig anke om han får den muligheten. Skammelig!

Norsk Bo og Reiseservice, Albir

Dette essayet skal handle om Norsk Bo og Reiseservice med kontor i Albir.

Anne Birthe Lockert, forøvrig fra vestlandet driver denne bedriften i Albir. Hun er gitt uttalige advarsler om at jeg mener alvor men har gjentatte ganger bekreftet at hun lider av en alvorlig personlighetsforstyrrelse. Jeg mener bestemt at hun er psykopat.

Vinteren 2012 leiet jeg en leilighet i Albir; Alborada Golf gjennom Norsk Bo og Reiseservice med kontor i Albir.

Leien er langt høyere enn hva man kan forvente i et billig-land som Spania. Jeg antar at etterspørselen er stor i Albir der byen oppe i åsen Alfaz er svært populær blant eldre mennesker, pensjonister. Hva gjelder Alfaz er man avhengig av bil. Det går buss til Albir som ligger ved sjøen, men da må du endre budsjettet ditt. Gå til Albir er en traurig foreteelse.

Jeg betalte leie og depositum samtidig lenge før innflytting. Depositumet var lik en måneds husleie og jeg hadde ingen betenkeligheter med dette. I kontrakten blir det sagt at depositumet skal brukes til å betale strøm og gass. (I den første bekreftelsen jeg mottok var vann ikke nevnt.)

Hva gjelder disse postene fikk jeg aldri ett ordentlig svar når jeg spurte om dette var de eneste postene jeg kunne regne med, og ikke flere. Det er jo veldig viktig at alt kommer på bordet innen du inngår en avtale. Det er jo noe alle vet. Men nei, jeg ble neglisjert. Allerede da kontrakten kom med oppfordring til å sette mine personalia fremkommer det ikke som i norske husleieavtaler noe om hva leien skal dekke spesifisert. Kun at gass og strøm kommer i tillegg. Men jeg hadde jo dette i en mail, tenkte jeg så jeg kunne vise til dette om det skulle oppstå tvil. Men det ante meg at jeg ville få problemer. Med bakgrunn i det faktum at jeg følte meg ignorert.

Mailene mellom oss var helt greit formulert, men i et reise-selskap i service-bransjen er man normalt opptatt av å berolige kunden. Også fordi det er enklere å være ærlig enn å forsøke å skjule noe. Anne B Lockert føler seg vel sikker der hun holder til nede i Spania. Det har jeg med dette tenkt å endre på.

Og det er vel de færreste som ønsker gå inn i en tvist med det spanske rettsvesen. Med dyre advokater og et system som ikke ligner vårt. Jeg snakker om erfaring. Jeg tapte selv 50.000 for mange år siden da jeg ble lurt av en araber i forbindelse med kjøp av bolig på Costa del Sol. Advokaten ville ha et forskudd på 10.000 kroner for å ta saken. Jeg tapte begge beløpene. Man går ikke til sak mot noen i et annet land hvis man ikke er milliardær. Da kan man kanskje se seg råd til å ta en sak mot en araber. Jeg valgte å trekke meg ut.

I husleiekontrakten står det at evt klager kan tas opp i en spansk domstol. Ergo er du smart så ser du bort fra det og håper at Norsk Bo og Reiseservice med kontor i Albir er et firma som driver ærlig. Jeg ga meg altså men det slo meg at jeg kunne få en overraskelse. Og det gjorde jeg da også. For da fakturaen kom, dukket også opp en post kalt «vann».

Dette er ikke en relevant post i Norge. Vi betaler kommuneavgifter og leier du ut en bolig inngår denslags poster i husleien. Men vi er altså i Spania og selv om dette landet også har måttet regulere sin praksis i henhold til EU's regler er politikerne de største luringene i dette landet. Fremdeles. Der er de korrupte. Ergo viktig at kontrakten er i tråd med «sunn fornuft».

Da jeg dro ned på kontoret til Lockert straks etter ankomst, for å få avlest teller for strøm og gass, blant annet, noterte hun dette, den unge kvinnen som satt foran meg. Det jeg imidlertid noterte meg bak øret var den sure atmosfæren i rommet. Det var kun henne og meg. Jeg er ikke urimelig og tenkte at et av hennes familiemedlemmer kanskje nettopp var død. Eller ja, rett og slett at hun hadde en j.... dårlig dag. Det må jo være lov å være på dårlig humør. Men det strider med alt jeg har lært om å være blid og imøtekommende i en service-bedrift som denne. Selv har jeg jobbet i reiselivet i mange år i min «ungdom». Jeg har vært med på å åpne Norges første store hotell i 1974 blant annet.

I en sånn atmosfære er det viktig når man er kunde ikke å la seg merke. Og kanskje kan du også få lurt frem et lite smil på den andre siden av bordet. Og det klarte jeg med en hårsbredd. Det jeg imidlertid ikke klarte var å få gjort en avtale om å få lest av strøm-teller. Dette ble ignorert og igjen slo det meg at jeg ville få et problem senere.

Imidlertid gjorde jeg en avtale med gårdens portvakt; en hyggelig engelskmann. Han leste av teller 4 dager senere og igjen 4 dager innen jeg forlot leiligheten. Jeg ante at jeg hadde med en bedrift som ikke er troverdig. Og finner det meningsløst å måtte purre på noe som de selv skulle oppfordre til. De hadde nemlig også engasjert en vaktmester, en hyggelig spanjol som kom når jeg hadde et problem. Han hadde endog nøkkel til leiligheten. Teller står i bygget og portvakten skrev ned for meg oversiktlig med dato og navn på leiligheten både for strøm og gass. Vann tenkte jeg ikke engang på. Har aldri vært bort i det.

Da jeg fikk problem med vaskemaskinen kom først vaktmester. Han hadde aldri sett denne typen. Så kom rørlegger som kunne konstatere at han heller ikke kunne gjøre noe. Så kom vaskemaskin-operatøren.

De to første visittene ble jeg varslet av Siri en hyggelig norsk dame på kontoret. Hun sa at jeg behøvde ikke vente hjemme for vaktmester kunne låse seg/dem inn. Vel, det sikreste er å være hjemme. Du lar ikke vilt fremmede låse seg inn i din egen bolig. Så sant du ikk er ekstremt naiv. Jeg sa til Siri at jeg ville sette pris på å få vite når de kom. Dette gjorde hun men ikke da operatøren skulle komme. Jeg satt og ventet i 2-3 timer. Da de endelig kom møtte jeg dem i heisen på vei ut. Med vaktmester på slep. For han «hadde jo nøkkel». Var dette Siris feil eller var det andre krefter som var i arbeid der nede. Jeg kommenterte ikke dette, og gidder som regel ikke lage noe nummer ut av noe som øyensysnlig ikke fører til noe annet enn å gi psykopaten vann på mølla. For jeg ante etterhvert at her var det en psykopat som drev med sitt renkespill. Og det var ikke verken Siri eller Anita. Så jeg tråkket ikke ned kontoret med klager.

En av de siste dagene måtte jeg ned å betale for transport som var leid av et annet selskap. Jeg hadde dessuten bestemt meg for å leie den samme leiligheten neste vinter. Det var da jeg møtte «henne». Anne B Lockert. Atmosfæren var som tidligere om mulig enda surere. Jeg lar meg som sagt ikke affisere av denslags mennesker, men jeg kjenner som sagt i mine essay her – lusa på gangen.

Jeg tenkte på disse menneskene jeg hadde møtt gjennom den norske klubben og Sjømannskirken som hadde uttrykt misnøye med sin kontakt med Norsk Bo og Reiseservice med kontor i Albir. De hadde alle som en gitt uttrykk for at de ikke følte seg vel i møte med ABL. De kunne heller ikke forstå hvorfor. Det var noe rart med henne. Som om ondskapen liksom lå utenpå henne. Noen ville vel kalle det en negativ aura. Rommet blir fylt med negativitet. Og du skal være sterk i møte med disse menneskene som vet at de har stor makt i møte med mennesker som dukker seg. Som heller «takker for seg». Og som senere nekter å ha noe med Norsk Bo og Reiseservice med kontor i Albir å gjøre. Mennesker som Lockert svever oppe i skyene når de ser hvor stor makt de har. Vi andre føler bare ondskapen.

Jeg kjenner også lover og regler ganske så godt etter flere år ved juridisk fakultet. Og tenkte der jeg satt og faktisk fikk mulighet til å betrakte Lockert tvers over rommet, henne skal jeg avsløre innen jeg går. Så jeg snakket åpent om hvordan jeg kunne sikre det depositumet som de allikevel i følge Lockert ikke ville betale tilbake som avtalt. Hvilket betød at depositumet ville bli stående uten at renter tilfalt andre enn henne, i 6 måneder. Juridisk har jeg krav på dette. Og at det beløpet jeg vil komme til å skylde Norsk Bo og Reiseservice med kontor i Albir skal trekkes av depositumet. Iflg kontrakten.

På dette grunnlaget argumenterte jeg. Det var ubetalelig å skue Lockert der hun klappet igjen og nektet å uttale seg. Jeg forsto at jeg hadde truffet en nerve. Da jeg insinuerte at depositumet som hun krevet å beholde de neste 6 månedene kanskje kunne gå tapt i tilfelle hun kunne gå konkurs, smilte hun arrogant og sa: «det tvilte hun på». Jeg koste meg, skal innrømme det. Men jeg så at hun skjerpet alle sine ondskapsfulle sanser og kunne nesten fornemme hattet som vokste i hjertet hennes mot denne kunden. Hvem trodde hun at hun var, liksom. Antagelig den første som hadde satt henne på plass.

Så tenker du kanskje at jeg får vel skylde meg selv da når «regningen» kommer. For den kom. Men hva gjelder psykopater så skal du aldri rygge unna. Det gir dem større makt enn de fortjener. Jeg hadde altså ingenting å tape men jeg hadde ennå ikke betalt mitt utestående: strøm og gass og Lockert hadde aldri tilbudt meg å avlese strøm-teller med henne.

Så kom regningen. Femtusen kroner som skulle dekke strøm/gass/vann. I løpet av en periode på 3 måneder. I et land der det ikke er kaldere enn 15C om vinteren. Dette skulle altså dekke et forbruk på en person. Jeg brukte vaskemaskin et fåtall ganger og jeg brukte aldri oppvaskmaskin.

Da fakturaen kom fikk jeg bakoversveis. Dette var utgifter som lå langt unna mitt eget forbruk i en vinterkald leilighet i Norge. For strømmen inkluderte ikke forbruk til matlaging. Komfyren gikk på gass. Så får enhver tenke sitt. Jeg tenkte mitt.

Jeg sendte en vennlig mail tilbake til Lockert (vurder selv) som tydeligvis var den som tok seg av regningene. Jeg ba henne om en spesifisert regning. For som jeg sa, jeg hadde faktisk fått lest av strøm/gass-teller selv. Mitt strømforbruk hadde jeg regnet ut til å være 7 kw/døgn. Hun følte seg kanskje tatt på senga?

Jeg kom også til å tenke på min nabo i Alborada Golf som sa da vi en dag snakket rundt leieavtalen: «I år skal jeg be om en spesifisert regning». Hvorfor sa hun det? Nå fikk jeg svaret.

Lockert svarte dette i følgende mailer: Les denne delen nedenifra. Start ved «stjernene». Legg forresten merke til hennes link her og du ender på en tysk side. Dette er den siste og hun gir seg som du vil se IKKE. Jeg for min del kjøpslår ikke med psykopater!


Hei.
Når man bor så kort tid blir strøm avlest av bo og reise. Se reglene vedlagt
og på websiden.
Dette er pga.de er litt variert når det blir avlest fra el verket er vi nødt
å gjøre det slik.

Strøm/gassforbruket ditt er helt vanlig.


4 gebyr er trukket.
Vedlegger de rette. Den ene hadde vi skrevet ut 2 ganger ,beklager feilen


Med Vennlig Hilsen,
Anne Birte Lockert

Tel:  +34 96 686 81 60 begin_of_the_skype_highlighting          C/Oscar
Espla, 5end_of_the_skype_highlighting
Fax: +34 96 686 80 00           03581 Playa Albir
            


-----Opprinnelig melding-----
Fra: Sidsel Dahl [mailto:sidsel2048@gmail.com]
Sendt: lunes, 06 de mayo de 2013 11:43
Til: nbr@silica.nu
Emne: Re:

Jeg tviler ikke på at du har alt!

Hei

Har sett nærmere på fakturaen. Det kan se ut som om jeg har betalt depositum
to ganger den 23.10.2012. Og at dere mener å ha utestående et bankgebyr mer
enn tilfelle er. Du vil at jeg skal betale dette 5 ganger. Hvis det ikke
stemmer at jeg har betalt 900 euro 2 ganger den dagen så blir ditt
utestående gebyr ganger 4, ikke sant? Jeg trekker derfor av beløp 4,71 euro
som ble avkrevet denne datoen. Går ut fra at du er enig i det.

Hva gjelder uspesifisert faktura på gass og strøm finner jeg det
problematisk at du ikke dokumneterer dette slik man er vant til i Norge. Min
regnskapfører forventer at jeg legger frem en spesifikasjon på beløpet hva
gjelder strøm og gass. Summene er jo dessuten adskillig høyere enn i Norge
som jo har strømpriser som ligger svært høyt sammenlignet med andre land.
Kan de summene være riktig?

Vil sette pris på om dere kan sende kopi av utskriften fra El-leverandøren.

Med hilsen

Sidsel DahlDen 03.05.13 skrev Norsk Bo og Reise Service <nbr@silica.nu> følgende:
> Hei.
> Jeg har alt jeg. Du har fått summene.
>
> Med Vennlig Hilsen,
> Anne Birte Lockert
>
> Tel:  +34 96 686 81 60 begin_of_the_skype_highlighting          C/Oscar
> Espla, 5end_of_the_skype_highlighting
> Fax: +34 96 686 80 00           03581 Playa Albir
>
>
>
> -----Opprinnelig melding-----
> Fra: Sidsel Dahl [mailto:sidsel2048@gmail.com]
> Sendt: viernes, 03 de mayo de 2013 12:02
> Til: nbr@silica.nu
> Emne: Re:
>
> Jeg ba om dette men måtte tilslutt be vaktmester om  dette. Jeg har
> disse opplysningene. spm jeg fikk et par dager etter ankomst og et par
> dager innen jeg dro. Trenger du dette?
>
> Den 03.05.13 skrev Norsk Bo og Reise Service <nbr@silica.nu> følgende:
>> Hei.
>> Det kommer bare slik . Det leses av ved ankomst og avreise.
>>
>> Med Vennlig Hilsen,
>> Anne Birte Lockert
>>
>> Tel:  +34 96 686 81 60 begin_of_the_skype_highlighting          C/Oscar
>> Espla, 5end_of_the_skype_highlighting
>> Fax: +34 96 686 80 00           03581 Playa Albir
>>
>>
>>
>> -----Opprinnelig melding-----
>> Fra: Sidsel Dahl [mailto:sidsel2048@gmail.com]
>> Sendt: viernes, 03 de mayo de 2013 11:46
>> Til: nbr@silica.nu
>> Emne: Re:
>>
>> Hei og takk for sist.
>>
>> Har mottatt faktura.
>>
>> Kan jeg be deg være snill å sende meg en spesifisert regning på el og
> gass.
>>
>> Med vennlig hilsen
>>
>> Sidsel Dahl
>>
>> Den 30.04.13 skrev Norsk Bo og Reise Service <nbr@silica.nu> følgende:
>>> Hei Sidsel.
>>>
>>>
>>>
>>> Takk for sist.
>>>
>>> Sender som avtalt oversikten over utgiftene.
>>>
>>>
>>>
>>> God Sommer!
>>>
>>>
>>>
>>> Med Vennlig Hilsen,
>>> Anne Birte Lockert

*******************************

Lockerts kunder er svært gamle nordmenn. Dette utnytter hun som den manipulerende psykopaten hun er.

Av kopierte mailutskrifter spør jeg i beg av oktober: «Hva inkluderer leieutgiften IKKE? Strøm? Gass? Vask? Annet»?

I tillegg i en annen mail spør jeg igjen: «Det er sentralfyring forstår jeg; og da oppfatter jeg det som at strøm gjelder oppvarming av vann samt strøm til ovn med kokeplater etc.? Og at det ikke komme til andre utgifter enn dette? Vil sette pris på om du kan bekrefte disse jeg setter spørsmålstegn ved».

Til svar får jeg dette: «På alle priser er det tilegg for strøm/gass». Ergo: opplysning om utgifter til «vann» blir holdt tilbake.

Da jeg spør dette den 22.10.2012 som er 12 dager senere spør jeg atter en gang: «Da gjenstår evt spm om detaljer innen jeg bestemmer meg. Eksvis hvor store er strømutgiftene sånn cirka? Brukes gass eller el på kjøkken»?

Til svar fra Lockert dette den 22.10.2012: «Det kommer litt an på hvor mye du bruker. Kansje ca 80€ i månedenen. Siden det er så mye sol går det mindre på det bygget».

La meg dermed oppsummere: strøm/gass 80euro/mnd. 3 mndr=240euro=1800,-

Ikke oppgitt vann, men fikk regning på 64euro 3 mndr= 64euro= 480,-
Gass kommer i tillegg til 80euro 245euro 3 mndr=245euro=1838,-

Med andre ord svært misvisende opplysninger. Og - Villedende!

På forespørsel om tilleggsutgifter allerede den 10.10.2012 får jeg vite at jeg skal betale strøm/gass som antagelig vil beløpe seg til 80 euro i måneden. En ekstrautgift altså på 1800,-. Pussig forresten av beløpet «80 euro» er den summen hun tydeligvis har lagt til grunn for et «beløp tatt ut av luften»?

Regningen hun sender i april 2013 er på 608 euro. Omregnet i kurs 8 kr=4864,-.

Et godt råd:

Hvis du vil bo og leie på Costa Blanca fhv billig vil jeg anbefale deg et engelsk tilbud. Prisene deres er antagelig i samsvar med hva britene er villig til å betale. Og skal du bo over mer enn 3 mndr skal du ikke se bort fra at den månedlige leien blir langt lavere. Og at strøm/vann/gass er inkludert.

Krigen i Sverige er i gang

Jihadistene tok Stockholm på tre netter. Ikke overraskende og dette er bare begynnelsen. Multikulturen viser sitt sanne ansikt. Det brenner; og røyken stiger grå-svart til værs. Diesel og bensin er ikke noe man puster inn frivillig når vi står ved Statoil og fyller. Røyken er enda verre. Og ødeleggelsene bidrar til at folk mister hus og bil og det de har klart å spare opp til i løpet av livet. I gettoene brenner de skoler, barnehager og alt som forbindes med demokratiske rettigheter. At folk ikke lenger tør legge seg til for å sove for truslen om mord-brann er nå et faktum. Islam; hat-ideologien de praktiserer i arabiske muslimske land har skylda. Noen idioter, Muhammed-sympatisører er ikke enig. For dette handler ikke om manglende respekt for svenske lover og regler, nei, det handler ikke om manglende integrering. Det handler om Reinfeldt og hans kolleger i dagens og gårsdagens regjering. Ja, mon det.

Ja, for er det ikke dette vi har forventet ville skje. Det var jo bare et tidsspørsmål har vi ment. Svenskene er i ferd med å utslette seg selv, de er så plaget av manglende selvrespekt at de kan like godt gi seg ende over. Til dysfunksjonelle innvandrere; i et land som i mange år nå har utpekt seg selv til å bli det snilleste landet i verden. Snillismen truer med å kvele «det svenske Folkhemmet».

Kan det kanskje komme av at de etter den annen verdenskrig ble avslørt for å lefle med Hitler og hans nazister? Et tema det fort ble lagt lokk på. Eller har du ikke hørt om togtransporter med krigsmateriell fraktet nord-over for så å sendes via Norge til Tyskland. Svenskene tjente store penger på denne gesjeften. De var tysk-vennlig så det holdt. Det var heller ikke alle nordmenn som kom seg over grensen til Sverige. Tysk-vennlige grensevakter sørget for å avsløre dem.

Svenske politikere er ikke bedre enn norske. Det er bare et tidsspørsmål innen det braker løs igjen her også. Og da er det kanskje ikke norske AUF-ere som er målet, men muslimer og lignende dysfunksjonelle innvandrere. For muslimer er i Oslo ikke det samme som muslimer i Stockholm. Sverige har dobbelt så mange innbyggere enn Norge. Slår man seg løs oppe i Groruddalen ligger de tynt an vil jeg mene. I Stockholm og «førortene» bor det mange mennesker. Og som i Norge er de konsentrert i gettoer som de sjelden forlater. Svenske nyheter går dem hus forbi. Der i gården går det mest på arabiske anti-semittiske barneprogrammer og denslags propaganda. Og snakke om felles interesser og høy moral er som å snakke til en ....(fyll ut selv). De mangler det ene; og det andre slår de ihjel med arabiske vers om vantro hunder og sharia. At de selv tilber en hedensk gud har de fremdeles ikke forstått. I deres religion har Satan sitt eget flagg. Av en halv-måne. Snakk om å være fascistisk!

Men Reinfeldt hva gjør han? Han skal få det tøfft fremover. Ikke har han tenkt seg til Husby heller. For denslags herjinger skal han ha seg frabedt. Hva har de egentlig mellom ørene? For har han kanskje rett denne forståsegpåeren som nå skylder på svenske politikere? For er det ikke egentlig sånn at disse har lovet muslimene å få leve som i midt-østen. Der de forventer å lage kvalme fordi de ikke har noe annet å foreta seg? Der ordet demokrati er som å sammenligne med en hund, det verste dyret de kan tenke seg. Der skoler er bannlyst og undervisning av jenter spesielt er som å forbanne Muhammed fem ganger daglig? Der kvinner og barn lemlestes alt etter eget forgodtbefinnende. Var det kanskje alle verferdsstønadene de fristet med? De som nå ikke renner inn så fort som jihadistene hadde regnet med?

I forbindelse med oljeknapphet og arabernes trusler om høye bensin og oljepriser la de seg flate; hele europa la seg flate for arabiske oljesjeiker. For dengang på sytti-tallet - et tall vi bør merke oss, da ble det gjort avtaler om at islam skulle innføres i alle vestlige land, og at muslimsk kultur heretter skulle ha forrang til fortrengsel for landet de flyttet til. Som takk skulle vi få «billig olje».

Hva var de tenkte på? De med sagmugg mellom ørene. Røde kommunister/sosialister; trodde de ikke på de papirene de signerte? Om å undertrykke sitt eget folk for at islam skulle få fotfeste. Og innenfor denne ideologien faller alt det som er dysfunksjonelt i midt-østen. Dette som jihadistene nå innser at de allikevel ikke får aksept for. Noe de nå hevner seg på. Det har som vanlig ingenting med karrikaturer av Moa eller drapet på en mann. De er så lette å gjennomskue at det blir patetisk.

Å komme i ettertid å holde moralprekner for disse hedningene; som Røe Isaksen (H) gjorde igår er som å skvette vann på gåsa. For «eksperten» har forsåvidt rett i sin påstand om at det er politikernes feil og ikke manglende integrering. For avtaler om integrering er ikke noe de selv har signert under på. Det er vel kanskje på tide å fortelle dette nå, når vi ser at borgerkrigen er igang for fullt. For det er bare et tidsspørsmål innen den når oss her på berget.

Først tar de Groruddalen; og deretter Nordstrand fra øst til vest. Oslo vil brenne. Disse hedningene fikk og vil aldri få sine forventninger oppfylt. Nordmenn vil flykte og det i en fart vi ikke har sett før. For gradvis går det opp for oss at asylanter som ikke innfrir kravene til asyl – de vil ikke holde avtalen om «meldeplikt» - som naive Erna setter sin lit til. I motsetning til Siv som vil låse dem inne til de skal sendes ut.

Gir du en stemme til Frp - gir du en stemme til Høyre!

Erna og Siv – Siv og Erna

Snart valg dere! Ingen vil svare på relevante spørsmål. Erna er ikke enig med Siv, Siv er ikke enig med Erna. 

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.

Damene på direkten Dagsnytt18, den 21.5. Ingen ble noe klokere, eller?