torsdag 23. mai 2013

Krigen i Sverige er i gang

Jihadistene tok Stockholm på tre netter. Ikke overraskende og dette er bare begynnelsen. Multikulturen viser sitt sanne ansikt. Det brenner; og røyken stiger grå-svart til værs. Diesel og bensin er ikke noe man puster inn frivillig når vi står ved Statoil og fyller. Røyken er enda verre. Og ødeleggelsene bidrar til at folk mister hus og bil og det de har klart å spare opp til i løpet av livet. I gettoene brenner de skoler, barnehager og alt som forbindes med demokratiske rettigheter. At folk ikke lenger tør legge seg til for å sove for truslen om mord-brann er nå et faktum. Islam; hat-ideologien de praktiserer i arabiske muslimske land har skylda. Noen idioter, Muhammed-sympatisører er ikke enig. For dette handler ikke om manglende respekt for svenske lover og regler, nei, det handler ikke om manglende integrering. Det handler om Reinfeldt og hans kolleger i dagens og gårsdagens regjering. Ja, mon det.

Ja, for er det ikke dette vi har forventet ville skje. Det var jo bare et tidsspørsmål har vi ment. Svenskene er i ferd med å utslette seg selv, de er så plaget av manglende selvrespekt at de kan like godt gi seg ende over. Til dysfunksjonelle innvandrere; i et land som i mange år nå har utpekt seg selv til å bli det snilleste landet i verden. Snillismen truer med å kvele «det svenske Folkhemmet».

Kan det kanskje komme av at de etter den annen verdenskrig ble avslørt for å lefle med Hitler og hans nazister? Et tema det fort ble lagt lokk på. Eller har du ikke hørt om togtransporter med krigsmateriell fraktet nord-over for så å sendes via Norge til Tyskland. Svenskene tjente store penger på denne gesjeften. De var tysk-vennlig så det holdt. Det var heller ikke alle nordmenn som kom seg over grensen til Sverige. Tysk-vennlige grensevakter sørget for å avsløre dem.

Svenske politikere er ikke bedre enn norske. Det er bare et tidsspørsmål innen det braker løs igjen her også. Og da er det kanskje ikke norske AUF-ere som er målet, men muslimer og lignende dysfunksjonelle innvandrere. For muslimer er i Oslo ikke det samme som muslimer i Stockholm. Sverige har dobbelt så mange innbyggere enn Norge. Slår man seg løs oppe i Groruddalen ligger de tynt an vil jeg mene. I Stockholm og «førortene» bor det mange mennesker. Og som i Norge er de konsentrert i gettoer som de sjelden forlater. Svenske nyheter går dem hus forbi. Der i gården går det mest på arabiske anti-semittiske barneprogrammer og denslags propaganda. Og snakke om felles interesser og høy moral er som å snakke til en ....(fyll ut selv). De mangler det ene; og det andre slår de ihjel med arabiske vers om vantro hunder og sharia. At de selv tilber en hedensk gud har de fremdeles ikke forstått. I deres religion har Satan sitt eget flagg. Av en halv-måne. Snakk om å være fascistisk!

Men Reinfeldt hva gjør han? Han skal få det tøfft fremover. Ikke har han tenkt seg til Husby heller. For denslags herjinger skal han ha seg frabedt. Hva har de egentlig mellom ørene? For har han kanskje rett denne forståsegpåeren som nå skylder på svenske politikere? For er det ikke egentlig sånn at disse har lovet muslimene å få leve som i midt-østen. Der de forventer å lage kvalme fordi de ikke har noe annet å foreta seg? Der ordet demokrati er som å sammenligne med en hund, det verste dyret de kan tenke seg. Der skoler er bannlyst og undervisning av jenter spesielt er som å forbanne Muhammed fem ganger daglig? Der kvinner og barn lemlestes alt etter eget forgodtbefinnende. Var det kanskje alle verferdsstønadene de fristet med? De som nå ikke renner inn så fort som jihadistene hadde regnet med?

I forbindelse med oljeknapphet og arabernes trusler om høye bensin og oljepriser la de seg flate; hele europa la seg flate for arabiske oljesjeiker. For dengang på sytti-tallet - et tall vi bør merke oss, da ble det gjort avtaler om at islam skulle innføres i alle vestlige land, og at muslimsk kultur heretter skulle ha forrang til fortrengsel for landet de flyttet til. Som takk skulle vi få «billig olje».

Hva var de tenkte på? De med sagmugg mellom ørene. Røde kommunister/sosialister; trodde de ikke på de papirene de signerte? Om å undertrykke sitt eget folk for at islam skulle få fotfeste. Og innenfor denne ideologien faller alt det som er dysfunksjonelt i midt-østen. Dette som jihadistene nå innser at de allikevel ikke får aksept for. Noe de nå hevner seg på. Det har som vanlig ingenting med karrikaturer av Moa eller drapet på en mann. De er så lette å gjennomskue at det blir patetisk.

Å komme i ettertid å holde moralprekner for disse hedningene; som Røe Isaksen (H) gjorde igår er som å skvette vann på gåsa. For «eksperten» har forsåvidt rett i sin påstand om at det er politikernes feil og ikke manglende integrering. For avtaler om integrering er ikke noe de selv har signert under på. Det er vel kanskje på tide å fortelle dette nå, når vi ser at borgerkrigen er igang for fullt. For det er bare et tidsspørsmål innen den når oss her på berget.

Først tar de Groruddalen; og deretter Nordstrand fra øst til vest. Oslo vil brenne. Disse hedningene fikk og vil aldri få sine forventninger oppfylt. Nordmenn vil flykte og det i en fart vi ikke har sett før. For gradvis går det opp for oss at asylanter som ikke innfrir kravene til asyl – de vil ikke holde avtalen om «meldeplikt» - som naive Erna setter sin lit til. I motsetning til Siv som vil låse dem inne til de skal sendes ut.

Gir du en stemme til Frp - gir du en stemme til Høyre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar