tirsdag 27. august 2013

Olav Thon og jeg: rasister

Nå er jeg og alle oss andre som ønsker Frp's asyl-og innvandringspolitikk i fint selskap. Norges rikeste mann og en mann jeg anser har mer enn en god bakkekontakt annonserer i dagens aviser at han støtter partiets politikk.

Olav Thon er en av oss og har bygget seg gradvis opp over år og blitt Norges rikeste. Ikke har han flagget ut og han bidrar mer enn noen annen nordmann til den kassa som vi kaller velferdskassa med sine millioner av skattekroner hvert eneste år.

Han lever for og i naturen. Han har investert i Turistforeningens hytter rundt om i Norge. Han mener sogar at det må være lov å kunne få en god natts søvn på de primitive hyttene, ved å investere i gode madrasser. Skulle gjern visst hvilke hytter dette dreier seg om. Selv, med min dårlige rygg har jeg måttet gradvis melde pass. Etter en lang tur i fjellet er det viktig med hvile. Det har den gamle mannen Olav Thon forstått.

Og hva han også har forstått og proklamerer med denne annonsen over en helside er det de aller fleste av oss nå har forstått. Og det er at muslimsk innvandring ikke er bærekraftig eller verdifullt for Norge, og må stoppes for en hver pris. At han nå er å betrakte som rasist og det som verre er i en verden der man på død og liv må være politisk korrekt, det bryr han seg selvsagt ikke om. Han er i godt selskap. For der befinner også undertegnede seg. Og skulle noen vri på dette og hevde at det ikke er asyl- og invandringspolitikken Thon er opptatt av; så står det å lese at han selv presiserer at det ikke handler om «kroner og øre, skatt og økonomi», som er årsaken til dette seriøse stuntet. Kan det være eldreomsorg? Næææ neppe. Han er gammel og frisk og har nok ordnet seg om han skulle bli alene. Kan det være bomstasjoner? Kan det være ...

Tusen takk!