onsdag 5. juni 2013

Høyre-medlemmer ønsker ikke Erna

Ha ha he he hi hi! Min intuisjon er god.

Hva sa jeg for et par dager siden her? Jo, jeg sa at i en blå regjering bør Høyre og Erna være glad om hun får sitte i samme regjering med Frp.

Idag på P4 nyhetene kommer det frem at i en undersøkelse gjort nylig; sier 9 av 10 Høyre-medlemmer at Frp's plan om å stramme inn asyl- og innvandringspolitikken er den beste. Hele 90% av Høyre-medlemmene sier dette.

Altså ikke som Erna kraftig tok til motmæle mot nylig. Hun ønsker ikke marginalisere noen. Hun er som «Lillemor» i bakgården som gjerne er venner med alle. Også sosialistene. Erna sier at det får holde med å «låse» de asylantene inne som er kriminelle. Men asylanter med avslag på søknader er per definisjon kriminell straks de ikke forsvinner ut av landet. Erna husker hvordan det var og ikke være en av venninne-gjengen. Hun er traumatisert og er glad over alle vennenne hun har fått i partiet.

At Høyre-folket også støtter en avskaffelse av bompenger, tyder på folk med sunn folkelig fornuft. Det får da være en grense hvor mye bilister skal loppes for penger bare fordi vi kjører bil. Bompenger er et ran på toppen av den avgiften vi betaler hver vår som nå ligger tett under 3000 kroner i året. Og hva får vi får dette? Nada. Vi kjører på hullete veier og på en asfalt som går i oppløsning. Det kan se ut som om kommunistene selv var på veiene da asfalten ble lagt. Selv kjører jeg i sikk-sakk her jeg bor ute på bygda, med fhv lite trafikk. Ellers kjører jeg som om jeg skal over humper i veibanen. Hva får jeg som en ekstrautgift hvis jeg ikke gjør det? Det er dyrt å bytte deler på en BMW. Selvsagt dyrt for alle biler!

Erna Solberg har ikke baller. Hun vil være venner med alle; også Krf og Venstre som ikke har noen velgere lenger. For hvis 3% av Norges befolkning fortsatt stemmer på disse partiene så kan man spørre seg hvor lojale de er til 90% av befolkningen som vil det Frp vil.

Dette ser bra ut. Frp's Landsmøte lovet mye og radikale endringer hvis de får makta. Denne muligheten må vi gripe begjærlig. Erna er ingen god statsminister-kandidat heller. Det mener selv Høyre-velgere kan jeg huske fra 2009; dengang jeg debatterte på en seriøs Høyre-blogg.

Siv er en het kandidat så lenge hun ikke vakler mellom sine to personligheter. Hun må glemme at hun har en familie der søsteren er leder for en klima-organisasjon. Med andre ord på sosialistenes parti. Antagelig stemmer hun altså ikke Frp. Siv må glemme sine private forpliktelser. Mamma står ikke på valg.

- Dette skylder hun Carl; og det skylder hun oss som vil noe godt for landet.

Rumenerne driver politiet fra skanse til skanse

Som sagt så ler jeg ofte av nyheter. Av døgeniktene i Storting og Regjering. For det er der de sitter. Andre steder er ute i kommunene. Der sitter også en gjeng med døgenikter som er styrt av de samme som har sete i Oslo.

Det begynner kanskje å skorte på ordensmaktens tålmodighet? Og for oss skattebetalere kan vi ikke unngå å registrere at penger blir brukt på en vanvittig måte i dette landet. Rettsikkerheten for etnisk norske forsvant i takt med innvandringen fra dysfunksjonelle land; og da spesielt relatert til negre og muslimer.

Dette har pågått lenge og selv så tidlig som på 1960-tallet fikk vi en forsmak på hva vi hadde i vente. Politikeren Powell så sin karriere gå i grus den dagen han fortalte det engelske folk at om få 10-år ville de merke at «de svarte» ville komme til å holde pisken over «de hvite». Han fikk rett. Idag tar de ikke fem øre for å myrde hvite mennesker på åpen London-gate. Overfallsvoldtekter har vi hørt mye om. Og det i vårt lille land. De stikker ikke av heller. De blir frekt stående for å markere at dette gjør de med loven (deres egen) i hånd. En misforstått lov riktignok, men etter å ha ført de svarte bak lyset med diverse holdninger om såkalte menneskerettigheter tror de nå at det er fritt fram for å ta seg til rette.

I disse dager fikk en nordmann 120 dager i fengsel for å ha truffet en neger med bilen sin slik at negeren døde. Fire måneder i fengsel signaliserer ikke streng straff. Men for at straffen skal «virke» strengere har dommeren som tydeligivs er politisk motivert slengt på en tilleggsstraff, som ikke er regulert i lov: nordmannen blir fratatt lappen. Ikke for et år eller to nei – for resten av livet. Dette vil jo skape presedens der alle som i full forvirring etter påkjørsel stikker av, vil merke at det også vil gjelde dem. Ergo fordi en neger ble påkjørt. Det var vinter og dårlig føre og sjåføren så i dette tilfellet ikke negeren som plutselig gikk ut i veibanen.

Legg merke til at bistandsadvokaten til negeren også var en neger.

Disse rumenerne er blitt et hatobjekt som folk og ingen greier å få has på. De gjør hva de vil, og SV-ere og deres traumatiserte tilhengere går i bresjen for at alle skal få sine rettigheter ivaretatt. EU har sørget for dette. Og som så mye annet EU bestemmer her i landet, så også rettigheter som vi ved lov er nødt til å endre ved lov.

Rumenerne som stadig koster oss skattebetalere stadig mer utgifter har en skare; ikke nødvendigvis stor (prester f eks) av nordmenn rundt seg som støtter dem i alt de gjør. At de samme er kriminelle nei, pytt det overser de gjerne. Disse gærningene sørger for et stadig større kaos. I hele den vestlige verden forøvrig. Nyttige idioter (prester f eks), men ikke for menneskeheten.

Oslo Kommune må nå bruke tid og penger på å gå rettens vei. Og som vi vet er det stadig flere udugelige advokater som stiller opp og gjør seg rik på den slags saker. Atter en gang skal det brukes ressurser på denne bermen som beveger seg land og strand rundt i landet vårt. Nå lager de kvalme for folk som benytter seg av Marka. Det er faktisk ganske mye som står på spill her. For Oslo-folk er flittige brukere av Marka hele året.

I miljøetaten i Oslo er de villige til å strekke strikken langt for å få retten på sin side, og vi kan tenke oss at dette er noen nyttige idioter. For siden politiet ikke lenger gidder bruker energi på å flytte disse rumenerne rundt, så må Statsbygg og kommunen selv bruke loven for å få fjernet dem fra Sognsvann, en perle få minutter fra byen. Et sted der de samme kan kjøre tyvegodset sitt helt frem til teltet. Perfekt sted; og som sagt svært idyllisk i disse tider. Der oppe er det to tørr-toaletter for turgåere og en kiosk der du får kjøpt vafler og kaffe. Perfekt for alle, kan man si.

Men så krever Miljøetaten at her skal Forvaltningsloven brukes for alt den er verdt. De krever at denne bermen skal få skriftlig varsel om utkastelse fra Sognsvann. Ser heller ikke bort fra at det da vil bli sendt som et skriv de selv må hente på Posten. Dette gjøres for å sikre at folk vitterlig har mottatt skrivet. Og med dette kan sosialistene strekke strikken ytterligere slik at rumenerne til syvende og sist kan bli boende der til sommern er over. Ser du dem gå til Posten forresten?

Skal vi få bukt med denne galskapen må det innføres anarki. Det er grenser for oss normale nå, og jeg merker at kreativiteten får stadig større fart i hodet mitt.

Forslag: Politiet med folkets «lov» tropper opp på kontoret til Miljøetaten. Stuer idiotene sammen i svarte-marja med streng overvåking; tar dem med opp til Sognsvann og beordrer dem til å levere «varselet sitt» - og samtidig beordrer de samme til å delta i oppryddingen av telt og søppel. Ingen får gå hjem før jobben er gjort.


Religiøse symboler i det offentlige rom

Nei, takk!

Jeg har talt; 75% av den norske befolkningen har talt. Vi skal ha oss frabedt flagrende brune og svarte eller andre fargevarianter demonstrerende i det offentlige rom med sine fascistiske symboler. Går du rundt i uniform med hake-kors er du per definisjon mistenkelig.

I Frankrike og i andre land blir disse nå bøtelagt. Vil de leke karneval får de gjøre det i sine egne hjem. Det bryr oss ikke. Men hvis du ikke kan respektere den norske befolkningen hva gjelder klesplagg, har du ikke noe å gjøre i Norge.

Alle disse symbolene provoserer meg, inkludert hakekors, jeg protesterer og får det ut her på bloggen. Men – så er jeg altså ikke alene om det. Gallupp viser at 75% av den norske etniske befolkningen ønsker ikke disse symbolene. Spørsmålet var rettet mot disse symbolene i skole, politi og rettsvesen. Spørsmålet kunne like gjerne vært generelt. Kle dere som man kler seg i siviliserte land, eller dra til h.... tilbake dit dere er fra.

Folk har fått nok og nå går de til gatene. Til forskjell fra de som bedriver hærverk, muslimer - blir disse som protesterer i rolige former til alt overmål kalt – høyre-ekstreme. Mediene går av skaftet for å sette en merkelapp på folk. De vet ikke hva de gjør. For dette vil ikke de høyre-»ekstreme» finne seg i stort lenger.

Borgerkrigen i Sverige vil spre seg og det er bare ett tidsspørsmål inntil vi vil se de samme uttrykksmåtene i Norge; i enda større skala enn idag. Det brennes skoler og barnehager og biler på Oslo's østkant idag og har gjort det i flere år. Dette er en ren demonstrasjon mot oss som ikke viker unna. Islamiseringen har sneket seg inn på oss i flere ti-år allerede. A-hus sykehuset har nå et eget kjøkken for muslimer. Fengslene har også egne kjøkken for muslimer.

PST mener sogar at drapet på en uskyldig soldat i London nylig er en uttrykksmåte som like gjerne kan skje her i landet. Muslimer er frustrert over at de ikke får det som de vil. Det kan ikke være noen tvil om det. De går til ytterligheter; og jeg gjentar det jeg leste i VG for et par-tre år siden; et leserinnlegg: «La oss kle oss i burka og hijab, bare for å irritere dem; hilsen en muslim»!

Idag meldes det at 40% av de innsatte i norske fengsler er muslimer. De ikke bare voldtar kvinner og barn, men hold deg fast: de kjører med promille i blodet. Hallo! Promille er det samme som alkohol. De drikker med andre ord alkohol; stikk i strid med den boka de lever etter. De horer også akkurat som vestlige menn og kvinner. Men egne kjøkken fordi boka forbyr dem å spise et visst dyr! Hvilket j.....hykleri!