onsdag 5. juni 2013

Religiøse symboler i det offentlige rom

Nei, takk!

Jeg har talt; 75% av den norske befolkningen har talt. Vi skal ha oss frabedt flagrende brune og svarte eller andre fargevarianter demonstrerende i det offentlige rom med sine fascistiske symboler. Går du rundt i uniform med hake-kors er du per definisjon mistenkelig.

I Frankrike og i andre land blir disse nå bøtelagt. Vil de leke karneval får de gjøre det i sine egne hjem. Det bryr oss ikke. Men hvis du ikke kan respektere den norske befolkningen hva gjelder klesplagg, har du ikke noe å gjøre i Norge.

Alle disse symbolene provoserer meg, inkludert hakekors, jeg protesterer og får det ut her på bloggen. Men – så er jeg altså ikke alene om det. Gallupp viser at 75% av den norske etniske befolkningen ønsker ikke disse symbolene. Spørsmålet var rettet mot disse symbolene i skole, politi og rettsvesen. Spørsmålet kunne like gjerne vært generelt. Kle dere som man kler seg i siviliserte land, eller dra til h.... tilbake dit dere er fra.

Folk har fått nok og nå går de til gatene. Til forskjell fra de som bedriver hærverk, muslimer - blir disse som protesterer i rolige former til alt overmål kalt – høyre-ekstreme. Mediene går av skaftet for å sette en merkelapp på folk. De vet ikke hva de gjør. For dette vil ikke de høyre-»ekstreme» finne seg i stort lenger.

Borgerkrigen i Sverige vil spre seg og det er bare ett tidsspørsmål inntil vi vil se de samme uttrykksmåtene i Norge; i enda større skala enn idag. Det brennes skoler og barnehager og biler på Oslo's østkant idag og har gjort det i flere år. Dette er en ren demonstrasjon mot oss som ikke viker unna. Islamiseringen har sneket seg inn på oss i flere ti-år allerede. A-hus sykehuset har nå et eget kjøkken for muslimer. Fengslene har også egne kjøkken for muslimer.

PST mener sogar at drapet på en uskyldig soldat i London nylig er en uttrykksmåte som like gjerne kan skje her i landet. Muslimer er frustrert over at de ikke får det som de vil. Det kan ikke være noen tvil om det. De går til ytterligheter; og jeg gjentar det jeg leste i VG for et par-tre år siden; et leserinnlegg: «La oss kle oss i burka og hijab, bare for å irritere dem; hilsen en muslim»!

Idag meldes det at 40% av de innsatte i norske fengsler er muslimer. De ikke bare voldtar kvinner og barn, men hold deg fast: de kjører med promille i blodet. Hallo! Promille er det samme som alkohol. De drikker med andre ord alkohol; stikk i strid med den boka de lever etter. De horer også akkurat som vestlige menn og kvinner. Men egne kjøkken fordi boka forbyr dem å spise et visst dyr! Hvilket j.....hykleri!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar