fredag 3. mai 2013

Stille Arbeiderpartiet for Riksrett?

Som om ikke denne diktatoriske røde regjeringen har gjort nok faenskap i løpet av disse 8 årene! De kommer konstant med nye sjuke forslag. På løpende bånd. Det ene sjuke forslag etter det andre avløser hverandre. Nå før valget der de knapt har oppslutning fra sine tidligere så lojale velgere ville det være naturlig å snu på flisa å forsøke seg på noen «spanske» snuoperasjoner. Men neida, det er nesten ikke til å tro!

I et forsøk på å få løst stadig større problemer med tigging relatert til kriminalitet, sier den fordummende justisministeren Faremo: «det er ikke mulig å utrydde fattigdom». Hva f.... har fattigdom med dette problemet å gjøre? Jeg må stadig slå av dette programmet som Nrk sender hver torsdag fra Nydalen. Jeg blir rett og slett syk av å høre på disse døgeniktene av noen politikere. Når adrenalinet sendes i rekordfart rundt i systemet blir man nemlig syk. Man burde ikke utsette seg for disse idiotene - som tror det er legitimt å føre folket bak lyset. Disse politikerne er verre enn dem som styrer såkalte banan-republikker.

Jeg har ettersøkt en personlighets-analyse av Jens men han er jo ikke alene om å fremstå med en problematisk personlighets-forstyrrelse. De snakker til oss som om de snakker til veggen. Og tror de skal bli hørt. Tilbake sitter tidligere velgere og forstår ikke en dritt. De gidder ikke engang analysere de stadige mer absurde forslagene fra den kanten. Man rister på hodet, og sier nå er det slutt på tålmodigheten. I takt med at kommunistene som kaller seg sosialdemokrater, nå stadig ender i graven på grunn av alder og slitasje, våkner nye velgere og nye generasjoner til en problematisk virkelighet. I takt med de løse kanonene på dekk, søker de ly mot blåsten og styrer mot høyresiden en etter en; som om det ikke er noen vei tilbake.

Høyresiden er nå de nye sannhetsvitnene. Det nye Norge vender seg mot høyre; og vinden som blåser over landskapet driver folk enda lenger fra sentrum enn tidligere. Ikke fordi norske journalister driver med ansvarlig og opplysende gravejournalistikk. Nei, papir-avisene går på rumpa så det griner. Internett har overtatt og da hjelper det ikke at de venstre-vridde mediene lager nett-aviser og ansetter halvstuderte røvere og kaller dem journalister. De er gjennomskuet. Folket vender seg til bloggene; som er under lupen fra de venstre-vridde, antisosiale døgeniktene som ikke kan dy seg men bruker millioner av våre skattekroner til å skrive rapporter om oss. Nå er vi ikke bare radikale; vi er ekstreme. Det er visst ingen grenser for hvor umenneskelig vi er vi som ikke deler venstre-sidens voldsromantikk. Rasistkortet er utvannet for lengst. De aller aller fleste har nå forstått hvor sjukt det er å kalle noen en rasist fordi han forbanner islam og deres hat-ideologi. Du kan lure folket lenge, men du kan ikke lure folket hele tiden.

Bloggosfæren har overtatt nyhetsbildet og det er der folk får påfyll, det er der de vender seg for å bli opplyste. Praten går og du trenger ikke et spesielt stort publikum. En eller kanskje to er nok så lenge praten går ved middagsbordet. Har du hørt at....En troverdig blogg som formidler historier som ennå ikke er fortalt nasjonalt og sannheter om verden utenfor, som mediene kveler i fødselsøyeblikket får nyhetsverdi større en hva Schibsted og medieeierne er i stand til å forestille seg. Det er ikke lenger en klisje blant folk om at de ikke lenger leser aviser. Og at kryssordet hver lørdag er den eneste grunnen til at de villig betaler 20 kroner en gang i uken. Iflg nyheter idag gidder ikke engang folk lese nettavisene deres. Tre/fjerde-deler er reklame. Og nå har de stiplet det fast på hver annen side av avisen. Nå kan vi ikke lenger slenge det til siden når vi åpner avisen. De er desperate.

Erna har våte drømmer om å bli statsminister. Selv ville jeg foretrukket Siv. Men valget mellom pest og kolera lover bedre med en leder som stiller seg høye mål om å få både pesten og koleraen utryddet. Men det vil koste penger når de nå må i gang med å sanere alt skrotet som denne røde regjeringen etterlater seg. Selv mener jeg Riksrett burde vært tatt i bruk for lengst. Det er løgnerne som bør tas. Og skal Erna og Siv føre oss videre mot en fremtid som nordmenn har tro på må de legge seg i selen de neste årene. Laurbærene kan de få senere. Langt senere. Det har denne røde regjeringen sørget for.

Anti-rasistisk senter; gå hjem og vogg!

Disse har skrevet en rapport om oss.

Rapporten

Finner det ganske tankevekkende men overhodet ikke pussig at det harseleres med PST sin innsats med å overvåke muslimer. Anti-rasistisk senter insinuerer at PST umulig kan ha forutsetninger for å forstå det de driver med. De sier at PST ikke vil eller ønsker å slå ned på ytringer til folk som er anti-muslimt. De hevder dermed at det er dem og ikke PST som forstår loven. PST kunne kanskje i et diktatur ha gjort det anti-rasistisk senter ba dem om - men så er det faktisk sånn at vi i vårt demokrati (fremdeles) har ytringsfrihet. Og forøvrig lover som regulerer enhver aktivitet som evt kan være kriminell. Ergo: politiet og PST forholder seg til loven. Noe anti-rasistisk senter ikke forstår.

Det overrasker ikke meg at de ikke evner å forstå dette. Og jeg mener at dette kan bero på manglende kognitive evner. Det er derfor også mulig at intelligensnivået hos disse er på et urovekkende lavt nivå. Det fremstår som om disse mangler kunnskap om realiteter som andre finner innlysende. At høyresiden uttaler seg like ekstremt som venstresiden sies det; betyr ikke at høyresiden er mindre voldelig. I fullt alvor hevdes dette, uten å gå inn på de daglige terrorangrepene i måneguden Allahs navn, rundt omkring i hele verden. Angrep som mediene ikke informerer om, annet enn når det finnes spalteplass nok for at det skal kunne forsvares å ta det opp som en nyhet.

De sier at riktignok finnes det ekstreme islamister men fremdeles ikke et organisert miljø. Å nei? Hvor mange var de foran Universitetet dengang konvertitten fra Larvik la frem sitt syn på vantro kristne hunder. Hvor mange var de foran Stortinget her for leden da psykopaten Bhatti la frem sin trussel - om å ta rotta på det norske folk? Dette kalles selektivitet, men det er ikke engang pussig at de ikke evner å forstå hva dette innebærer. Vi kan ikke forvente annet. Å kalle det muslim-hat, som selvsagt er et bedre uttrykk for islamofobi, forklarer hva vi mener. En fobi er noe helt annet. Vi kan ha en fobi for åpne plasser. For å kjøre heis, for edderkopper og små kryp. Men det norske folk og resten av det siviliserte Europa for den delen har ingen fobi for noe som idag er så kjent som islam, muslimer og koranen. For 15-20 år siden er det mulig at man kunne snakke om fordommer. Som altså betyr noe vi ikke vet noe om. Men ikke idag.

Å lukke øynene for at det vitterlig finnes et ekstremt islamsk miljø i Norge er lattervekkende. Det er tragi-komisk. Det er jo ikke lenger enkeltpersoner som drar til utlandet og får opplæring hos qaida. Det er bare kunnskapløse nordmenn som kan hevde denslags. Og forøvrig; det virker ikke troverdig at det i anti-rasistisk senter finnes en muslim. Det kalles å sette bukken til å passe havresekken.

Det er forresten greit å vite at ekstreme dyrevernere ikke inkluderes i det som nevnes som ekstremister. Det er da enda godt. Men det er ikke greit å sammenligne et muslim-hat med rasisme. At de ikke forstår hva ordet «rasist» betyr overrasker derfor ikke. Har aldri hørt at det å ikke være en kristen er det samme som å være rasist. For i så fall går jo den betegnelsen begge veier. Ikke sant? Muslimer hater kristne. Kristne hater muslimer. En vedtatt sannhet uten tvil. Men ville man fått en muslim til å innrømme at han/hun er en rasist? Det gjenstår å se, men vi har ikke sett noe til det.

Dette essayet er forfattet etter å ha lest meg gjennom knappe 9 sider av en rapport på 48 sider. Trenger jeg si mer? Har en følelse av at de fleste har forstått hvor meningsløst det er å bruke mer energi på dette tøvet. Forøvrig stiller jeg et spørsmål om verdien av denne rapporten? Og ikke minst hva har den kostet norske skattebetalere.

Sverige nøytral?

«Kan man ikke bare si at man vil være nøytral»?
Sverige slapp unna krigen også den andre gangen.

Når jeg var veldig ung og lærte at Sverige var nøytral under krigen, tenkte jeg allerede dengang at dette ikke kunne være riktig. Det hang ikke på greip. Spørsmålet om de bare kunne si seg nøytrale og dermed slippe unna den samme krigen og okkupasjonen som vi nordmenn måtte utholde i 5 år, har alltid stått for meg som noe mystisk.

Nå så mange år etter fremstår dette ikke lenger så mystisk for en person som etter et langt liv nå kan bruke tiden på å undersøke dette og annet. Ikke det at jeg har brukt så mye tid på research heller, men jeg leser mye og på biblioteket dukker de opp; stadig flere krimromaner. Og andre biografier og dokumentasjon som man nå har funnet tiden inne for å utgi. Det insinueres både det ene og det andre.

Vi har hørt om at Regjeringen dengang den 9 april 1940 tok ekstratoget til Hamar for om mulig å redde seg selv. Disse endte opp etter en kamp oppe i dalom; og kom seg omsider til London hvor de derfra styrte Norge. De tyske troppene ble høflig geleidet oppover Karl Johans gate den dagen av norsk politi. Et politi som delvis var for feige til å stå imot. Og som jeg antar brukte list for om mulig å manipulere okkupantene til å tro at de var på deres side. Det var også et spørsmål om å redde sitt eget skinn.

Mange bøker er skrevet om vellykket sabotasje av motstands-bevegelser. Men også historier som tyder på at disse var amatører og ikke helt vellykkede. «Osvald-gruppen» besto ikke bare av kommunister men også av idealister som organiserte sabotasjer; som virket.

At mange kommunister ble spionert på etter krigen i regi av Arbeiderpartiet kan vel i ettertid betraktes som en «dekkoperasjon». For som det ble sagt i et program på NRK idag, da det skulle velges komiteer til Stortinget etter krigsoppgjøret, endte mange av disse som var uglesett av regjeringen Gerhardsen, kommunister - på utallige plasser innad i regjeringen. Og kona til Gerhardsen, hun pleiet da vitterlig omgang med kommunister. Idag snakkes det om venstresiden i Arbeiderpartiet ; og da forstår jeg det slik at det er dem som er «gamle» kommunister og etterkommere.

I Sverige var de altså nøytrale. Og fremdeles idag på spørsmål om de ønsker tilknytning til NATO svarer mange svensker et nei; «de ønsker være nøytrale». Jeg antar at det er en grunn til at de ikke ser skogen for bare trær. Og at dette er årsaken til at de aksepterer at landet deres kjøres på ræva i stadig større tempo. Svenskene tror at så lenge de ikke provoserer noen så er det ingen som vil gå til krig mot dem?? Ei heller den dysfunksjonelle innvandringen av muslimer. De går med rosa skylapper. Stakkars jævler!

Er de bare naive eller er de noen drømmere som håper Sverige igjen skal bli et land med melk og honning? Landet var ett av de rikeste i Europa etter krigen. Dette forstår jeg idag var relatert til deres salg av krigsmateriell. Mange var dessuten nazister; noe som vel også bidro til at Hitler så opp til dem. Sveriges dronning er datter av en tysk nazist som rømte til syd-Amerika. Noe som svenskene feide under teppet.

Ja, så er det vel sånn da at svenskene stoler så på sine politikere at det grenser til det syklige naive. Når de i intervjue på tv4 nylig sa at de ikke ønsket medlemskap i NATO så er det neppe fordi de ikke ser noen mening i det, noe som nordmenn snart burde innse. Men fordi, som eldre spesielt sa: «vi ønsker være nøytrale». De innbiller seg med andre ord at alt igjen vil bli ved det samme som for 70 år siden. At araberne når de blir i flertall aldri vil lytte til det svenske folk, det er de altså for dumme til å forstå?

De vil vel stadig oftere bli påminnet om at de er okkupert; de også, når kommunene deres, og ikke bare de største byene vil flyte over av negre og andre dysfunksjonelle innvandrere. For idag skriver tv4 at «kommunene skal tvinges til å ta imot barn» av den ovennevnte kategori. De skal TVINGES. Dette kalles diktatur. Det nytter neppe å være «nøytrale» når de ikke lenger har stemmerett. Stakkars jævler!

Riktignok er vi ikke borte vi heller. Mange trekker fremdeles nisse-lua godt nedover ørene og vil bare ikke høre. Konsekvensen av de 8 årene med Jens&co skal bli litt av en oppgave for de borgerlige å endre på. Kristin Halvorsen med sin udugelige skolepolitikk er et godt eksempel. Så hva skiller oss fra svenskene? Kan det være at vi fikk så hatten passet dengang mellom 1940-1945? Vi vet at det ikke nytter å si at: «Vi i Norge, vi ser helst at dere drar hjem igjen», når troppene atter en gang spankulerer oppover Karl Johans gate. Vi har lært våre lekser. Vi bruker våre metoder og vet av erfaring at kanonene i regjeringen idag de nøyer seg ikke med å være løse på dekk. De avslører seg daglig. Vi ser dem! Glem ikke at det skulle kun 1 – en engasjert mann til for å sette agenda. De finnes i Sverige også og de vil bli flere.

Mediene bidrar til dette ved stadig å melde om at Sverigedemokraterna «mister oppslutning». Mediene bidrar altså til det faktum at svenskene ikke får sannheten om sin egen fremtid på bordet. Sverigedemokaterna har bidratt til at mange har våknet. Men så lenge kommunistene, som antagelig er i et større antall i Sverige enn i Norge får holde frem med sin politikk, så er det bare et tidsspørsmål innen Sverige som land er byttet ut med sharia-sultne muslimer. Vi har riktignok noen gettoer på Oslo's østkant. Og selvom dette er bare begynnelsen på gettofiseringen i Norge, er Sverige idag i de fleste større byene nå forlengst overtatt av muslimer og deres islamisering. Malmø er vel den verst tenkelig byen sånn sett.

Krimromaner som er spunnet rundt virkeligheten er spennende stoff hvis du tar dokumentasjonen seriøst. En roman spinner rundt Sveriges nøytralitet; med det faktum at Hitler lenge før han angrep Norge bl a hadde inngått avtaler med Sverige; om at landet skulle selge dem krigsmateriell; som var helt avhengig av om Tyskland ville lykkes. Ergo: man går tross alt ikke til krig med noen som bidrar til at du lykkes. Snakk om å være nøytral, du!

I disse dager leser jeg en annen roman som er spunnet rundt saken om Tungtvannet. En thriller som du ikke har lyst til å legge fra deg. Den handler om overvåking av kommunister etter krigen. Og den handler om hvordan Tungtvannet havnet i Israel.

Og så - bakerst i boka; Etterord: «Norge solgte i 1958-59 tyve tonn tungtvann til den israelske stat. Salget satte israelerne istand til å bygge seg opp som atommakt. Landet antas idag å ha 400 atomstridshoder, nok til å utslette hele den arabiske verden».

Dette etterordet er ikke fiction.

Hvem er de, de uføre-trygdede?

Elleve-tusen – 11 000 nye uføretrygdede i aldersgruppen 18 år til 29 år. Hvem er de? I en aldersgruppe som fremdeles burde kunne relateres til elever i den videregående skole. Hvor mange 18 åringer? Hvor mange 20 åringer og så videre.

Hvis 18 åringer er innvilget uføre-trygd så må det bety at dette er barn som nå i voksen alder har vært handicappede fra barn av. Eks vis ungdommer med down-syndrom. Barn som lever et liv «utenfor det livet normale mennesker lever». Eks vis så pleietrengende at de ikke kan leve på egenhånd. Må ha hjelp til å spise og kle på seg. Eller ungdommer som aldri vil komme ut i arbeidslivet fordi de er innflyttere til Norge og analfabeter. Mange av disse kommer fra dysfunksjonelle land i Afrika og midt-østen.

Elleve-tusen personer i aldersgruppen frem til 29 års alder. Hvem er de? For noen ti-år siden måtte en mann eller kvinne bruke mange år av sitt liv på å gå kanossagang mellom leger som straks innså at vedkommende var utslitt. Etter et langt liv i arbeidslivet. Kvinner med muskel-og skjellet-sykdommer. Dobbeltarbeidende? Men stort sett mennesker som har bidratt til velferds-kassa via Folketrygden i en «mannsalder».

Det er noe unaturlig å uføre-trygde en person som aldri har kommet seg ut i arbeidslivet. Aldri bidratt med en eneste skattekrone til felles-kassa. Er det noen som kan være så ærlig å fortelle oss hvem disse er? Eller skal dette som så mye annet som er hysj hysj feies under teppet. Jeg prøver meg allikevel på et par teorier. Som selvsagt vil fremstå politisk ukorrekte. Men so what?

Har allerede vært inne på nye innflyttere fra dysfunksjonelle land. Asylanter og flyktninger; ekte eller uekte. Denne siste kategorien trenger forøvrig ikke engang søke om uføre-trygd. Per definisjon slipper de unna noen forventninger til fellesskapet. Les Brochmann-rapporten.

Så har vi analfabetene. Mørkhudede i tillegg, som arbeidsgivere generelt ikke vil ansette.

Du har muslimske kvinner som er gift og heller ikke vil ut arbeidslivet. Disse er av sosialdemokrater fredet og blir unnskyldt fordi de følger koranen. Her er det nok av personer mellom 18-29 år.

Så har du personer som er inngiftet; som fetter eller kusine. Hentes fra Punjab eller andre dysfunksjonelle steder i Arabia. Disse fødes i Norge med store skavanker. Noe som vi ikke snakker så høyt om. Mange av de samme ankommer Norge med sykdommer som forlengst er utryddet i Norge. Eks vis tuberkulose.

Norske ungdommer med skavanker anser jeg for å være i mindretall. Noen med down-syndrom både utenlandske og norske vil jeg tro. Men å uføre-trygde en norsk ung mann eller kvinner med DS er tull. De burde settes til lettere arbeide. De har kanskje ikke en IQ å skryte av. Men jeg mener dette er et tåpelig argument hva enten man er etnisk norsk eller født av utenlandske foreldre. Dette er som regel mennesker som er lette å ha med å gjøre. Og de vil noe med livene sine. Det er jeg overbevist om så lenge de ikke er hardt angrepet.

For noen ti-år siden fødte norske kvinner barn med store skavanker fordi de tok til seg medisiner i svangerskapet som var livsfarlige. Dette er det slutt på. Vi lærte mye av thalidomid-barna. Noen er synlige idet offentlige rom; uten armer og ben, men med en normal intelligens. Disse burde få lov til å utvikle sine evner på et kontor f eks. Det handler om holdninger.

Nei, for å være ærlig tror jeg majoriteten av de som i denne aldersgruppen mottar uføretrygd er utlendinger. Flyktninger eller født i Norge av utenlandske, men droppet ut av skolen i tidlig alder. Muslimske ungdommer eks vis.

Men for all del. Det er vel tillat å fortelle oss sannheten om dette også? Rapport? Det er ikke mange ukene siden vi fikk vite at den norske stat har brukt 71 milliarder over 7 år på disse som våre politikere har ønsket velkommen. Og da kjære leser: da er ikke uføretrygder og lignende inkludert. Så kanskje er mine teorier ikke så svært langt unna sannheten?