fredag 28. juni 2013

Dagens hysterisk morsomme!

Statsbygg krevde at romfolkene som oppholdte seg ved Sognsvann skulle fjerne teltleirene sine.
En ny leir var i ferd med å bli etablert i mai. Staten, ved Statsbygg, ba om at denne leiren skulle bli fjernet.
Dette gjorde de ved å bruke en kjennelse fra november i fjor, da en teltleir med 20 - 30 telt ble fjernet fra området, skriver VG. Namsmannen nektet å ta kravet til følge, ifølge VG, blant annet fordi det ikke var klart om man sto overfor de samme personene som forrige gang.
Statsbygg kom da med en begjæring om midlertidig forføyning om umiddelbar fjerning av beboerne.
- Vi førte våre bevis, og det var viktig for romfolket å føle at de fikk opplyst staten bedre. Det bidro til det positive utfallet, som jo er veldig viktig for dem, sier advokat Cecilie Schjatvet, som representerte romfoklet, til NTB.
I en dom fra Oslo byfogdembete fredag, heter det at det ikke er påvist vesentlig skade eller ulempe som en følge av at leirene ligger der. Ifølge VG, står det i dommen at «Friluftslovens oppholdsregler med rett til telting i utmarksstrøk gjelder også romfolk.»
Retten mener at Statsbyggs nytte av midlertidig forføyning er beskjeden sammenlignet med ulempene for romfolket dersom de blir fjernet. Kjennelsen kan ankes, skriver VG.Kilde: Nyhetene24

Lukkede mottak for asylanter: frihetsberøvelse my ass!

Dette er ikke et nytt fenomen konstruert av Frp. England har praktisert denne form for internering helt siden på slutten av 60-tallet. At de i årene etter har lempet på dette er underlig. Men sånn er det jo blitt her i verden. Vi fikk såkalte menneskeretts-lover, gad vite. EU står bak, som så mye annet ondt her i verden.

Nå har altså Arbeiderpartiet iflg Per Sandberg bidratt med millioner av våre skattepenger til å stenge illegale innvandrere og asylanter ute; på grensen fra Tyrkia. I Hellas oversvømmes man av folk som ikke har noe i Europa å gjøre.

Så sitter Lønseth, UDI og peser om at han ikke liker dette. Han kaller det et fengsel eller frihetsberøvelse. Men som Per Sandberg, Frp riktig påpeker så er dette bullshit. Men så er det vel sånn da at Lønseth ikke lojalt stiller seg bak sitt eget parti? Når han tillater seg den frekkheten å insinuere at Frp og deres velgere er fascister.

Jeg kan bekrefte at England innførte denne form for frihetsberøvelse på slutten av 60-tallet. Da de bestemte seg for å hindre en stadig større innvandring til Storbritania. Det startet vel med den stadig større innvandringen fra sine egne kolonier. Og antagelig hadde den profilerte politikeren Powell satt dem på tanken om at fra da av ble de nødt til å sette foten ned.

Jeg kan bekrefte dette. Det siden jeg selv var et offer for det Lønseth kaller en frihetsberøvelse. So what. Hvordan skal eller skulle britene dengang få gjennomført denne nye politikken om ikke de ble nødt til å ta fra folk bevegelses-friheten.

Selv hadde jeg grønt kort og arbeidstillatelse i England i 2 år. Jeg fulgte lovverket, i motsetning til ulovlige asylanter idag som blir i Norge etter avslag. Jeg innleverte mitt grønne kort som hadde gitt meg arbeidstillatelse i 2 år og valgte å gjøre det som ble forventet av meg. Jeg dro tilbake til Norge.

Etter noe tid i Norge ble jeg igjen fristet til å dra tilbake til England. Jeg hadde venner der og var i en alder der eventyrlysten var stor. Jeg dro tilbake med fly og landet på Heathrow flyplass. Med 17 pund i lommeboka. Uheldig eller ei. Jeg havnet i hendene på en nidkjær representant for «immigration». Som lurte på hvorfor jeg nå var tilbake. Og det med 17 pund i lomma. Dette var i 1968 og altså ikke en så veldig liten sum. Men i deres øyne ikke nok til å leve av. Selv hadde jeg kjæreste, men dette var ikke godt nok. Jeg var jo ikke gift med fyren, som forøvrig kunne bekrefte at jeg skulle bo hos ham.

Nei, sa immigration-officeren, vi må dessverre sende deg hjem igjen. De tok sikte på å sende meg hjem med første fly. Tilbake der jeg kom fra; København. Ikke noe kjære mor, med andre ord. Det ble straks satt i gang tiltak der en ansatt i uniform; en kvinne skulle fotfølge meg frem til flyet i retur. Første steg var å ta en taxi til en annen flyplass i håp om at jeg ville rekke dette uten nødvendig opphold i England. Det for å spare penger. Vi kjørte i taxi, den uniformerte og jeg og på et tidspunkt innså jeg at jeg faktisk var i arrest. Det var da jeg skulle på toalettet rett etter «arresten» på flyplassen. Hun sto foran toalettdøra som jeg ikke fikk låse.

Vi rakk ikke flyet fra den andre flyplassen utenfor London og måtte ta inn på et hotel i Tunbridge Wells. Vi overnattet, denne kvinnen og jeg på samme hotelrom. Da hun ville ned i restauranten låste hun døren bak seg. Snakk om frihetsberøvelse! Ja, stakkars meg, liksom! Jeg ble behandlet på best mulig vis. Jeg ble ikke nedverdiget på annen måte enn at jeg mistet min frihet. For hvordan skulle de ellers ha stoppet meg fra å bryte forbudet om å reise til London og mine venner der?

Makan til argumenter fra disse venstre-ekstreme døgeniktene skal man ikke lete lenge etter. De står frem med sine vanvittige ideer en etter en og driter på draget!


Løpegutten Hussein Obama

Negeren og muslimen Hussein Obama har ingenting å fare med. Han er valgt som president av politisk korrekte medløpere. Det hevdes at boka han har skrevet er skrevet av en av hans medstudenter. De svarte fikk endelig en representant som taler deres sak. Det være seg afrikanere eller folk fra syd-amerika med brun hud. De som føler seg underpriviligert. Men som er avhengig av den «hvite mann».

Hussein Obama, negeren gjør det han blir fortalt at han skal gjøre. Staben i Det Hvite Hus har ham under kontroll. Hvite kommunister styrer USA. Gudløse mennesker som i resten av verden. Han er et null men har det i kjeften. Negrene har ingenting å fare med og den hvite mann burde skamme seg for å ha dratt dem inn i vår siviliserte verden. De hadde det definitivt mye bedre i sin egen. Inne i bushen der de kjempet med sine spyd for å holde den hvite mann i dress ute. De levde nær til naturen og livnæret seg av planter. Og dyr. Men de hadde vel en langt nærmere kontakt med Gud der inne i bushen uten å være klar over det.

Hvite menn og kvinner skulle på død og liv fortelle dem om Jesus. Gradvis har vi fått dem til å tro på Bibelen. Disse primitive menneskene totalt uvitende; er mange idag kristne og velmenende mennesker. Men i takt med at de ble kristne bidro vi til å endre dem; elte dem inn i vår kultur. Det er mye å klandre den hvite mann. Men det var ikke den hvite mann som dro dem ut av bushen og gjorde dem til slaver. Det sørget negrene selv for. Med primitive klaner var de konstant i krig med hverandre. Deres primitive livsførsel er verre enn dyrenes, selv i dag. Og vi skal få slite med dem til verden går under. Men det var den hvite mann som oppdaget hvor lett det var å gjøre dem til slaver.

Men det som er forkastelig er nå at i mange afrikanske kristne land, der de har innført dødsstraff for disse som bedriver «avskyelige handlinger» iflg Bibelen, der skal de omvendes fra sin kristne overbevisning og lære. Det er bare Gud som kan ta liv. Også det iflg Bibelen. Men så har vi en mann som Hussein Obama som bare følger ordre. Han er nå på reise i de afrikanske landene og «preker» om omvendelse. Omvendelse til Satan. Det er nesten så en ikke kan tro det. Først kom islamistene/muslimene; så kom Hussein Obama.

Disse underlegne menneskene som vi alltid har forsøkt å lære noe annet enn å krige. Disse blir nå utsatt for en av sine egne. En neger med autoritet; kun fordi han er presidenten av USA. Han har fått i oppdrag fra sin kommunistiske stab i det hvite hus om å «omvende» afrikanere som forsøker å leve i takt med sin kristne tro. Disse som idag fordrives fra sine land pga Satan og hans åndehær; demonene. Det er skammelig! Det er ikke nok at disse gudløse kommunistene, Obamas stab sørget for at homsene i USA nå kan gifte seg, de bruker nå negeren Obama for alt han er verdt. Om noe.

Ingen gidder å gå på fotball-kamper

Kjetil Rekdal er opprørt over at det var mindre enn 2500 tilskuere på tribunen under en fotball-kamp forleden. Mot Vålerenga mener jeg å huske. Han hadde forventet minst 10 000.

Jeg har for lenge siden hevdet i debatter på nett at vi gradvis vil få et minimum av tilskuere på kamper. For hvem finner det naturlig å heie på en gjeng svartinger? Enkelte klubb-lag ser jo ut som et afrikansk et.

Vi har fostret så mange fotball-stjerner i dette landet. Med proffe avtaler i utlandet; at det burde være innlysende at å lukke øynene for dette er harakiri for denne idretten. Publikums-svikt betyr konkurs i de enkelte klubbene.

Dette er ikke noe annet enn en omvei rundt den perverse innvandringspolitikken. Det viser seg jo også stadig vekk at disse svartingene ikke kan oppføre seg sivilisert. Den siste er svart som natta. Han har kallt en dommer en rasist. Og ved en senere anledning vist fingerne til dommern. Som en konsekvens at han nå antagelig blir utvist fra landet, siden han ikke lenger har en jobb. La oss alle håpe det!

En eller flere svartinger hva enten det er i en fotballklubb eller andre team-idretter vil definitivt ødelegge for klubben og deres rykte. Vi nordmenn er nå så godt informert om svartinger og hva de står for moralsk og kulturelt; at vi gradvis føler avsky ved å ha dem her i landet.

I denne saken snakker jeg for meg selv. Men ingen skal komme å fortelle meg at jeg er alene om denne oppfatningen. Somaliere begår overfallsvoldtekter. Irakere/kurdere begår gjengvoldtekter. Slå opp i en hvilken som helst domstols arkiver her i landet og rettssakene er blitt mange etterhvert. Hva gjelder pakkisene er de ansvarlig for overfall og ran. Barnevernet har mer enn nok å gjøre. De aller fleste av disse vokser opp i Norge og burde kunne forventes å ha lært noe om vår kultur.

Men mange, spesielt negre, såkalte fotball-talenter, blir i haugetall importert for – ja gudene vet hvorfor! De løper rundt på våre fotball-arenaer og spiller sine skuespill. Ramler overende for et godt ord. Osv osv. Og hisser opp sine medspillere og dommere.

Jeg tror fotball-klubbene blir nødt til å ta et oppgjør med seg selv; og det fortere enn svint. I motsatt fall vil de være uten en jobb før de får snudd seg.