fredag 28. juni 2013

Løpegutten Hussein Obama

Negeren og muslimen Hussein Obama har ingenting å fare med. Han er valgt som president av politisk korrekte medløpere. Det hevdes at boka han har skrevet er skrevet av en av hans medstudenter. De svarte fikk endelig en representant som taler deres sak. Det være seg afrikanere eller folk fra syd-amerika med brun hud. De som føler seg underpriviligert. Men som er avhengig av den «hvite mann».

Hussein Obama, negeren gjør det han blir fortalt at han skal gjøre. Staben i Det Hvite Hus har ham under kontroll. Hvite kommunister styrer USA. Gudløse mennesker som i resten av verden. Han er et null men har det i kjeften. Negrene har ingenting å fare med og den hvite mann burde skamme seg for å ha dratt dem inn i vår siviliserte verden. De hadde det definitivt mye bedre i sin egen. Inne i bushen der de kjempet med sine spyd for å holde den hvite mann i dress ute. De levde nær til naturen og livnæret seg av planter. Og dyr. Men de hadde vel en langt nærmere kontakt med Gud der inne i bushen uten å være klar over det.

Hvite menn og kvinner skulle på død og liv fortelle dem om Jesus. Gradvis har vi fått dem til å tro på Bibelen. Disse primitive menneskene totalt uvitende; er mange idag kristne og velmenende mennesker. Men i takt med at de ble kristne bidro vi til å endre dem; elte dem inn i vår kultur. Det er mye å klandre den hvite mann. Men det var ikke den hvite mann som dro dem ut av bushen og gjorde dem til slaver. Det sørget negrene selv for. Med primitive klaner var de konstant i krig med hverandre. Deres primitive livsførsel er verre enn dyrenes, selv i dag. Og vi skal få slite med dem til verden går under. Men det var den hvite mann som oppdaget hvor lett det var å gjøre dem til slaver.

Men det som er forkastelig er nå at i mange afrikanske kristne land, der de har innført dødsstraff for disse som bedriver «avskyelige handlinger» iflg Bibelen, der skal de omvendes fra sin kristne overbevisning og lære. Det er bare Gud som kan ta liv. Også det iflg Bibelen. Men så har vi en mann som Hussein Obama som bare følger ordre. Han er nå på reise i de afrikanske landene og «preker» om omvendelse. Omvendelse til Satan. Det er nesten så en ikke kan tro det. Først kom islamistene/muslimene; så kom Hussein Obama.

Disse underlegne menneskene som vi alltid har forsøkt å lære noe annet enn å krige. Disse blir nå utsatt for en av sine egne. En neger med autoritet; kun fordi han er presidenten av USA. Han har fått i oppdrag fra sin kommunistiske stab i det hvite hus om å «omvende» afrikanere som forsøker å leve i takt med sin kristne tro. Disse som idag fordrives fra sine land pga Satan og hans åndehær; demonene. Det er skammelig! Det er ikke nok at disse gudløse kommunistene, Obamas stab sørget for at homsene i USA nå kan gifte seg, de bruker nå negeren Obama for alt han er verdt. Om noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar