søndag 27. mai 2012

Aserbajdsjanske myndigheter: En iraner som burde skamme seg


Hva hjelper det lille Norge når vi i årevis har opparbeidet oss goodwill i utlandet pga vår «fortreffelige» freds-meglervirksomhet? Med assistanse av komikere som Jonas Støre, Erik Solheim et al!

Nå har de fått med seg nok en narr i teamet; kollega Ali/Muhammed eller noe lignende fra i Iran; en innvandrer; en asylant med sans for humor. Iransk humor? Er det kanskje en av disse som utga seg for å være homofile og forfulgt i sitt eget hjemland Iran som har tatt seg til rette? Det var jo flere hundre derfra så vidt jeg husker som søkte om asyl her for noen år siden - og selvsagt – fikk det!

Hvilket tilbakeslag det må være for gutta-boys å få det på seg at vi nå fremstår som en gjeng med tvilsomme komikere! Som med mikrofon utsendt fra norsk rikskringkasting i løpet av ett døgn eller to langt ned i bakvendt-land oppfører seg som en dritt-sekk! En iraner med norsk pass som utgir seg som norsk reporter på gata i Baku. En narr som tar seg til rette og oppfører seg som det han er; et håpløst fjols! Tatt med buksene nede såvidt vi forstår; innen de sendte ham på hue og ræva ut av Aserbajdsjan.

Og UD vil gå aserbajdsjanerne etter i sømmene sies det! En nyttig idiot der også? For hva ville vi ha sagt om en aserbajdsjaner som opptrådte på samme tvilsomme måte i Oslo's gater under vårt eget arrangement? Om enn det var relatert aldri så mye til det så utskjelte ESC; knappen helt til venstre på lap-topen vår! Eller Grand Prix - med sjefen for de dårlige tider i den bransjen; en kortvokst fyr nord-fra. En homse som leder et show hvert år til ære for sine likesinnede; de med en seksuell preferanse som skiller seg ut fra det naturlige.

Hadde vi likt det? Hæ? Harselering med vår egen idioti? Direkte-sendt på aserbajdsjansk tv?

Nei! Send ham tilbake der han hører hjemme. Til bakvendt-landet Iran der de visstnok henger homsene på torget til almen skue. I could not give a damn! En viss ydmykhet forventer vi av nye statsborgere. Ikke at de skal representere Ola og Kari som noen idioter på tur for det norske folk. Skal det gjøres så vil vi helst velge både tema, tid og sted selv. Vi trenger ingen iraner til det!

Kjør ditt eget løp. Drit deg ut og gjør hva du vil. Men bruk ikke ditt norske pass; norske skattekroner - og utgi deg for å representere Ola Nordmann. Vi betakker oss!