mandag 6. mai 2013

Er det norske folk i ferd med å bli sløve?

Den ene voldtekten etter den andre når nyhetsbildet; fra festene russen arrangerer rundt om i landet. Gutter/menn i russe-uniform som bruker natten og jentenes utagerende og barnslige festing denne tiden - til å begå overgrep. Dette er ikke typisk norsk, og burde konstateres først som sist. Som ei jente sa det så betegnende, at «disse gjør nettopp dette».

Disse jentene er oppdratt i den norske sosialistiske skolen og er vel-oppdradde og politisk korrekte. De er nok ikke vokst opp på Grorud og nok ikke vært utsatt for denslags tidligere i sin skoletid. Kalt for horer. Måtte farge sitt blonde naturlig hår. Ikke overfalt og frastjålet penger og mobil. Eller generelt trakassert av muslimsk innvandrer dritt-unger. Dette har antagelig rammet ressurssterke jenter fra helt andre områder geografisk sett. De er derfor tilbakeholdne med å uttale seg direkte når de er på tv. For såpass har de fått med seg. At å stå frem med navn og bilde er ingen god ide i dette samfunnet som vitterlig ligger i krig. Med mennesker som ikke har noe her å gjøre.

Hva er så en krig? Først og fremst må vi konstatere at vi er okkupert. Av mennesker vi misliker. Når det er konstatert er det på høy tid å ta til motmæle. Noe det norske folk gjør hver dag. Aktivitet derimot ser vi ikke noe til.

Jeg er nå godt i gang med å studere historiene relatert til motstanden i Norge da tyskerne gikk i land og okkuperte Norge. Det tok knapt ett døgn innen vi kunne notere den aller første motstanden satt i system av en ung mann fra Ullern. Han sendte Lysakerbrua i luften. Impulsivt uten en organisasjon bak seg. Denne mannen er det ikke snakket så mye om. Han må ha forstått det mange ikke tok inn over seg før etter noe tid.

At det gradvis gikk opp for unge gutter spesielt, at dette var en kamp de like gjerne kunne ta først som sist, det står det stor respekt av. En okkupasjon av mennesker de visste de ikke kom til å like basert på kunnskap om hvem de var og hvilke hensikter de hadde; var nok til at mange straks dro til skogs. Ikke fordi vi dengang som nå hadde en handlingskraftig Arbeiderparti-regjering, så absolutt ikke. Kort sagt, tvert imot. På eget initiativ dro de til skogs. Etterfulgt av biskop Bergrav som i ledtog med tyskerne tok med seg en ropert og forsøkte å lure dem ut av skogen. Det virket ikke. Gudskjelovogtakkogpris!

Nå som dengang forsto det norske folk, som alt tiltross ble tatt på senga, at Norge var i krig. Ikke de godt voksne men de unge menn som knapt var tørre bak ørene. De satte livene sine på vent og satset alt. De ble etterhvert så opphisset over tilstanden i Norge med stadige ydmykelser, at de satset alt. Ikke på grunn av overfallsvoldtekter som idag, men pga andre metoder som var vel så ydmykende.

Jeg spør meg derfor: hvor er disse idag?

Mange var ikke engang opplært i sabotasje-utøvelser. Som Ullern-gutten som sprengte Lysaker-brua dagen etter invasjonen. Dynamitt stjal ham fra et lager i nærheten. Og så mye kunnskap skal det vel ikke til for å utføre noe illegalt med dynamitt? Han var ikke sen om å sette igang kan man vel si.

Senere og langt senere ble sabotørene organisert. De aller fleste var amatører. Og hadde det ikke vært for «Osvald-gruppen» ledet av Asbjørn Sunde som allerede i 1940 organiserte grupper som sendte arbeidskontorer, bruer, skip lastet med tyskere og ammunisjon til himmels; hadde vi kanskje ikke kommet oss ut av denne krigen like hurtig. Som Lars Borgersrud skriver i sin bok: «Nødvendig innsats».

Spørsmålet var dengang som den burde være nå: skal vi ta tak i den problematikken som angår oss alle, ikke bare våre døtre. Eller skal vi la oss seigpine? Det er etterhvert blitt mye skrik - men lite ull.

Hvilke nyheter ler jeg mest av?

Den ene dusten av en politiker etter den andre står frem offentlig og driter seg ut. Sist fra den kanten hørte vi den nye justisministeren, som forøvrig forsvant fra politikken for noen år siden, si i et program i Nrk's regi: «vi kan ikke utrydde fattigdommen». Argumentet var at vi – tiltross for hissige protester fra politi og påtalemakten – må ta vare på rumenerne - som er en pest og en plage.

At den andre dusten Jens Stoltenberg dagen før snakker oss etter munnen er ikke noe nytt men det gjør ikke saken noe bedre. Han skal ha sagt at folk må selv sørge for sitt eget opphold her i landet. Underforstått vi nordmenn skal ikke underholde disse med verken dusj eller toalett. Hvis de ikke har råd til å sørge for tak over hodet, skal de kastes på hue og ræva ut! Ja, slik kunne det også forstås.

Så i neste omgang, dagen etter står dusten Faremo og sier rett ut at det arbeides med en velferds-pakke for de samme folka. Dette kommer sånn litt ut i programmet fra Litteraturhuset, sist torsdag. Det var vel flere av oss som fikk hakeslepp da dette ble sagt. For min egen del slo jeg av tv etter dette. Jeg blir som jeg sagt svært syk av disse politikerne. Er nødt til å tenke på helsa.

Nå er det mye å le av men det aller meste er jo tragikomisk. Ergo etter latteren følger tristheten over å måtte finne seg i alt dette faenskapet som dustene setter i verk. Men så kom jeg på følgende forslag. Ja jeg mener - skal Faremos forslag være troverdig - så foreslår jeg følgende:

Hver kommune skal (altså) selv bestemme når og hvor rumenerne skal tigge. De fleste er i Oslo og da foreslår jeg dette: Tiggere skal kunne slå seg ned rett foran porten til Stortinget. Eller foran byens Rådhus land og strand rundt. Der er det kun politikere og deres «nærmeste» som vil føle dette på kroppen. La oss da påpeke at det er en kjent sak at våre politikere har bevilget seg høye lønninger og dermed burde kunne forventes å legge igjen såpass mye at det monner i kruset til hun eller han som er så fattig. Tidspunktet kan være fra klokken 09.00 – 15.00; med andre ord den arbeidstiden jeg antar de har. Og i tillegg fra klokken 17-21 for dem som tar seg en tur ned på Stortinget om kvelden.

Her er det opplyst; Securitas-folk og folk som passerer har råd til å dele av sin inntekt; de er jo dessuten så joviale når det trengs at de burde kunne slå av en prat med tiggerne. Kanskje invitere dem på en kopp kaffe på Grand Hotell rett over gaten. Ja, i det hele tatt bare fantasien setter grenser. Nå får de f.... meg vise sitt sanne ansikt!

Og – for ikke glemme at med dette burde politiet kunne si seg fornøyd, også. De vet hvor de skal vende nesa når tiggingen blir for plagsom. Eks vis kan det jo tenkes at tiggerne tar frem trekkspillet og drar «Gudfaren» en gang for mye. Og da kan det nok også tenkes at noen på Stortinget får nok og ringer «onkel». I det hele tatt......

Her jeg bor er vi ikke akkurat bortskjemt med god underholdning på TV. Ikke mange kanaler å velge mellom. Og greit er det egentlig. For ikke kan jeg se at jeg går glipp av særlig mye heller og har derfor vurdert å levere inn TVen for å få bekreftelse på at jeg ikke kan se Tv lenger, og dermed slippe lisensen. Men tv'en har en ganske stor skjerm og er vanskelig å bære eller frakte, så jeg kvier meg for det.

Hva gjelder underholdning på tv er det jo ikke noe å skryte av. Programmer der unge dysfunksjonelle mennesker med tatoveringer hopper til køys med hverandre og demonstrerer sin lave moral er ikke oppbyggende.

Programmer som presenterer mennesker som fremstår som noen fett-berg er heller ikke god underholdning. Det er trakasserende å vise nærbilder av folk som ikke bare er litt overvektige men som er så feite at de knapt kan bevege seg. Det er frastøtende.

TV2 sender bare programmer vi alle har sett før. Eller sport sport sport sport ...

Lørdager/kveld: TvNorge spørrekonkurranse
Lørdager/kveld: Nrk spørrekonkurranse
Lørdager/kveld: TV2 spørrekonkurranse

Reality-programmer som Idol er heller kjedelige. Komiske programmer som standup fra Apollon i England kan være morsomme men ikke alltid. Stand-up med norske komikere må vi vel betale dyrt for å se; der de settes opp på revy-teater rundt om i landet. Gode filmer som speiler vår egen hverdag i Norge er en sjeldenhet. Billige amerikanske serier med et neger-alibi sier alt om kvaliteten. Politisk korrekt så jeg spyr. Det samme med ung-pikers drøm om å bli top-model. Alltid et neger-alibi på lager.

Debattprogrammer med sting er det slutt på. Programmer som provoserer; som Stenstrøms engang var, er det vel ikke lov å sende lenger så lenge sosialistene får bestemme. Med spørsmål: «hva synes du om muslimsk innvandring»? - f eks. Det hadde vært noe. Ikke disse søvndyssende såkalte debattprogrammene fra Litteraturhuset med en debattleder, som er totalt uten nerve. Med deltagere som antagelig får betalt en klekkelig sum for å delta. Kan ikke huske ett program fra den Nrk-posten som jeg orket å se ferdig. Det er greit med arrogante besserwissere som Skei Grande. Men estetisk byr hun meg imot. Litteraturhuset har forøvrig vært og kan være en spennende arena. Har overvært flere spennende debatter der men ikke i politisk korrekte Nrk's regi.

Underholdning jeg virkelig kan le av - det er nyheter.

Ta for eks nyheten om at smuglerbilene som ble låst inne bak et nettinggjerde er stjålet tilbake. Selvsagt er det tragisk. Men for å være ærlig tenker jeg. Så flott! Dere bekrefter vår endeløse naivitet. Låse svære ombygde lastebiler bak et nettinggjerde uten alarm eller kontroll av noe slag er jo bare hysterisk morsomt. Kan du tenke deg en som aldri har sett en film der man klipper hull i et netting-gjerde? En bil-park uten alarmsentral eller overvåking! Denne filmgenren kalles en komedie.

Så har du nyheter om kriminelle som må slippes fri av politiet fordi det ikke finnes arrest-plasser for dem. Er ikke det morsomt så vet ikke jeg!

Eller hva med sosialistiske lærere som forlanger at barna fra islamistan også skal få vaie sine flagg i 17.mai-toget. Det er jo nærmest hysterisk morsomt. Snakk om å bidra til avskyen som herjer land og strand rundt - mot folk som ikke engang har bedt om denne friheten. For det er jo unektelig morsomt at disse døgeniktene legger veien åpen for sine barn og sine barnebarns fremtid. Noen ville kanskje kalle det absurd og tragisk. Men men....

Eller hva med at det ikke er så lett å få tak i narkotika - som i fengsler!

Jo, jeg ler ofte av nyheter på tekst-tv. Papiraviser leser jeg bare en sjelden gang. Nett-aviser heller sjelden.

Mensa-medlem selger kroppen sin

Ja det står det i VG Helg. Hege Grostad selger kroppen sin og tjener til livets opphold og nedbetaling av studiegjeld. Hun er ikke alene om det. Den første tiden jeg bodde i Oslo for sånn ca 30 år siden møtte jeg venninnen til en venn av meg. De studerte begge psykologi. Husker at det overasket meg. Var det ikke bare dysfunksjonelle jenter som solgte kroppen sin?

Denne jenta fra Trondheim har vel forhåpentlig ikke familie. For denne jenta jeg møtte for 30 år siden var ikke offisiell prostituert. Det velger Hege Grostad å være. Hun er nemlig Mensa-medlem. Med andre ord skal visst disse ha en høyere IQ enn gjennomsnittet. Ja mon det?

Det jeg tenker om disse mensamedlemmene er at de er smartere på visse områder. Hege sier at hun oppdaget hvor smart hun var allerede da hun var 16 år. Deretter ble hun opptatt i Mensa. Det jeg tenker om dette er at hun var god i fag som matte/realfag. Andre er gode i fag som språk. Selv er jeg god på det siste men forsto ikke alltid matematikk. Det ble ofte litt for gresk.

Hege sier at hun studerer ingeniørfaget. Og satser på å bli ingeniør. Da må man ha evner i den retning. Ergo ikke nødvendigvis med en høyere IQ enn gjennomsnittet, men evner som gjør det lettere for henne og forstå x og y. At hun umulig kan ha en høyere IQ enn andre bekrefter hun ved at hun står frem offentlig og skryter av sitt «yrke». Hun har antagelig en fortid der hun mistet respekten for sin egen kropp. Disse jentene ender ofte som prostituert fordi de tidlige ble utsatt for overgrep. Det samme hevder jeg er årsaken med homofile. De har fått et unaturlig forhold til sex.

Men en høyere IQ?

Husker fra barndommen ute på landet der hadde vi en original. Husker ikke hva han het og han var ikke den eneste originalen. Men denne mannen fikk alle til å fnise når navnet ble nevnt. Han var så vidt vites ikke farlig; han var bare sprøyte gal. Det ble sagt om ham at han var svært intelligent. Det ble sagt av mennesker som kunne fortelle historier om ham der han overgikk andre på den tiden med å løse enkelte oppgaver. Noen vil vel også hevde at noen er så intelligente at det «har tippet over». Og det tror jeg på.

Dengang jeg var barn hadde vi en liten busstasjon der det idag ligger et enormt stort varehus. Husker at NN kunne komme inn på vente-rommet og spre en masse tull og tøys. Og det var ikke til å nekte, det var morsomt. De voksne dukket bak avisen og flirte stille, dette var på 1950-tallet engang. Barna lo åpenlyst. Det morsomste den mannen gjorde og noe han visste kunne få folk i godt humør var når han lang som han var og smidig som en ungsau, satte seg på benken foran oss og la begge bena i kryss bak nakken. Det var et underlig syn og vi moret oss godt.

Men de voksne sa at han var visst veldig intelligent.