mandag 29. april 2013

Og kommunismen var ikke dø

Norge 1940 - Norge 2013

Hvem styrer Norge i dag.
Hvem styrte Norge i 1940.
Svar: Arbeiderpartiet.

Hvem er Arbeiderpartiet idag? Sosialdemokrater. Ligner unektelig på kommunister.

Hvem var Arbeiderpartiet i 1940. Kommunister. Kalte seg sosialdemokrater.

Hvem styrte landet i 1940. Nygaardsvold.
Hvem styrer landet i 2013. Stoltenberg.

Hva står AP=venstre-siden for. Ideologi som hevder at staten skal styre oss=kommunisme. Ønsker ikke privatisere. De ønsker avskaffe all kristen aktivitet. De styrer kirken og de er gudløse. De liker ikke jøder. De liker arabere.

Hva står opposisjonen=høyresiden for; Høyre og Frp. Ideologi som er for privatisering. De ønsker kristendommen velkommen. De er for Israel og jøder. De liker ikke arabere. De tror på Gud og Jesus.

Hvem fikk tilslutning av den norske London-regjeringen i 1940? «Osval-gruppen». Disse drev med sabotasje som var svært virkningsfull. De holdt på i 4 år innen Jens Chr Hauge og andre kom inn i bildet. Sabotasjene var fra da av ikke lenger fullt så virkningsfulle. Boken om Gregers Gram avslører at de var amatører. «Osvald-gruppen» var ikke det. Asbjørn Sunde var soldat og hadde lært alt om sabotasje under den spanske borgerkrigen.

Norge idag

Venstre-siden ansvarlig for: Norge okkupert av innvandrere som ødelegger landet. Hovedsaklig muslimer. Støtter en ikke-kristen ideologi. Den kommunistiske regjeringen støtter arabere. Og landet går stadig mer på ræva.

Høyre-siden ansvarlig for: Støtter ikke innvandringen. Støtter heller ikke arabere. Støtter kristendommen. Ønsker ikke at staten skal kontrollere oss. Ønsker at Norge skal være et land fullt av muligheter.

Norge i 1940

Styrt av venstre-siden. Ble tatt på sengen av Hitler som ville regjeringen=kommunismen til livs. «Osval-gruppen» fikk økonomisk støtte fra regjeringen (som rømte landet med halen mellom beina). Regjeringen støttet altså den kommunistiske gruppen; «Osvald». Sabotasje-utøvelser rettet mot okkupantene.

Norge idag

Styrt av venstre-siden. Er ikke blitt tatt på sengen av EU/Okkupantene; hovedsaklig arabere. Dette er en villet politikk. Fører en uansvarlig politikk. Sabotert av 1- en mann, denne gang fra høyre-siden; rettet mot dagens kommunistiske regjering; alias sosialdemokrater. - Og antagelig opptakten til stadig flere sabotasje-utøvelser i tiden fremover.

Venstre-siden står fremdeles på stedet hvil og utøver en politikk som fører oss baklengs inn i fremtiden. Hvis da ikke en mann - lik Hitler - igjen kommer på banen. En mann som Anders Behring Breivik? Stadig flere av Hitler's kaliber organiserer seg. Ikke bare i Tyskland.

Verden i 1940: Høyre-siden på sterk fremmarsj.
Verden i 2013: Høyre-siden på sterk fremmarsj.

Rumenere: Og et politi som klør seg i hodet

Nrk lørdag, 28.4.2013. Nyhet nummer to på agendaen: Kriminelle rumenere blir høflig vist inn i en av Oslos møtesaler. De skal nå bli informert om hvordan de skal forholde seg i tiden fremover. Det er lovet dusj og toalett og husvære slik at de skal slippe å bo under E18 om natta. Og kanskje må de belage seg på å ta en tur oppover i dalen. Hva med et stopp på Lillehammer; der er politikerne sikkert mer velvillig; for the time being. Ja, de var villig til å flytte på seg, for Norge og nordmenn er hyggelige mennesker, de.

Og siden Norge og nordmenn er rike, mye rikere enn dem som er fattige, så vil de jo takke og bukke for at de fremdeles kan bevege seg fritt omkring. Skulle da bare mangle, lissom at de ikke kunne flytte litt på seg, sånn nå og da. At folk som tidligere hadde stor glede av «marka», rundt Oslo nå ikke lenger tør bevege seg i den retningen. Eller familier med barn nå ikke tør slippe ungene ut for å leke i de få grønne parkene vi fremdeles kunne glede oss over frem til nå, i redsel for at de skal komme hjem med både bæsj og andre uhumskheter på kroppen, ja, se det tør ikke våre udugelige politikere gjøre noe med. For som Jagland hevder, og han skal vi lytte til; en farlig mann; han sier at denne regjeringen er feig. De ledes av FRYKT.

Politiet klør seg i hodet. Når Andresen ved politivakta på Grønland hever stemmen da forstår vi at det er alvorlig ment. At Bolstad går rundt den varme grøten er ikke tillitvekkende. Men vi forstår at han ikke har noe valg. At de gidder!

Om/At de gidder å utføre jobben sin overhode blir bare mer å mer et spørsmål som vi ikke lenger kan feie under teppet. For de sitter jo mest inne bak fire vegger. Eller? En justisminister som lefler med kriminelle er ikke noe nytt. Den forrige var heller ikke til å stole på. Han gikk med halen mellom beina da det brant under føttene hans. Han fikk det plutselig travelt på hjemmebane, sa han.

Dagens kvinnelige minister snakker et svada-språk som suger energien ut av oss som forsøker å forstå retorikken. Ja, gud vet - antagelig kreves det enda mer fra idealistene som har valgt feil yrke. Noe de vel innser mer og mer. Det er så j....surrealistisk å være vitne til at denne kriminelle banden fra Romania fremdeles får gå løs - at ord blir meningsløse. For ingen retorikk dekker det det norske folk føler i dag ved å måtte forholde seg til quislinger - som disse som sitter i dagens regjering!

Vil de kanskje ta ekstra-toget til Hamar, de også den dagen det virkelig røyner på?

Krf: Kaprer velgere i homseleiren

Dagrunn og Hareide (kommer ikke på fornavnet hans) lo godt da de ble intervjuet idag på Nrk om valg av underholdning på Krf' landsmøte. Noen liker mora og andre liker dattera. Som det jo som kjent heter.

Landsmøtet til Krf hadde gått til det skrittet å velge lesba Koht som også gjerne gikk til...eh...viste skrittet til forsamlingen. Ja, det er godt at de har humor i den leiren. For nå burde de vel også ellers overgi velgerne sine til Høyre, som antagelig tilfredsstiller dagens Krf-ere. For som Høyre så er det ikke så nøye lenger om en bekjenner seg til Jesus Kristus.

Det er en ærlig sak, mener jeg og nok mange med meg. Krf har ikke fått gjort noe som helst fornuftig de siste 20 årene. Og i alle fall ikke noe som forbinder dem med Kristus. Bortsett fra gjengen som står opp for Isareal da. Men heller ikke der kan jeg se at de har forstått noe verdt å snakke om. Det er jo et spørsmål om tolking, sånn jeg ser det.

Og når de hevder at Koht som harselerte på sedvanligvis, og agerte som en apekatt beviselig etter hva Tv2 kunne fremstille for oss, så burde forsamlingen være forberedt. Hvis de ikke lever i sin egen skjøre boble da. I iallefall dem som i sin nød roper på Gud, sogar Herre Gud.

Men når to av partiets representanter står snusfornuftig frem og akker seg over at Koht «misbrukte Guds navn», da er det jeg stusser, mildt sagt.

For Herregud eller Herre Gud er ikke, jeg gjentar IKKE et navn - men en tittel.

Herre Gud's navn det er Jahve eller Jehova. At de religiøse herrer på det religiøse sørland fremdeles ikke har forstått såpass forklarer at de nå velger å stryke paragrafen som krever at man skal være kristen. Like greit å fjerne dette kravet først som sist, vil jeg mene.

Og kanskje siden de var så politisk korrekte denne gangen med valg av en homse; that is, vil de nok kunne kapre noen homser; sånn rett før valget. Det gjelder å legge seg flat, vettu! Ingenting skal være uprøvd.