mandag 29. april 2013

Rumenere: Og et politi som klør seg i hodet

Nrk lørdag, 28.4.2013. Nyhet nummer to på agendaen: Kriminelle rumenere blir høflig vist inn i en av Oslos møtesaler. De skal nå bli informert om hvordan de skal forholde seg i tiden fremover. Det er lovet dusj og toalett og husvære slik at de skal slippe å bo under E18 om natta. Og kanskje må de belage seg på å ta en tur oppover i dalen. Hva med et stopp på Lillehammer; der er politikerne sikkert mer velvillig; for the time being. Ja, de var villig til å flytte på seg, for Norge og nordmenn er hyggelige mennesker, de.

Og siden Norge og nordmenn er rike, mye rikere enn dem som er fattige, så vil de jo takke og bukke for at de fremdeles kan bevege seg fritt omkring. Skulle da bare mangle, lissom at de ikke kunne flytte litt på seg, sånn nå og da. At folk som tidligere hadde stor glede av «marka», rundt Oslo nå ikke lenger tør bevege seg i den retningen. Eller familier med barn nå ikke tør slippe ungene ut for å leke i de få grønne parkene vi fremdeles kunne glede oss over frem til nå, i redsel for at de skal komme hjem med både bæsj og andre uhumskheter på kroppen, ja, se det tør ikke våre udugelige politikere gjøre noe med. For som Jagland hevder, og han skal vi lytte til; en farlig mann; han sier at denne regjeringen er feig. De ledes av FRYKT.

Politiet klør seg i hodet. Når Andresen ved politivakta på Grønland hever stemmen da forstår vi at det er alvorlig ment. At Bolstad går rundt den varme grøten er ikke tillitvekkende. Men vi forstår at han ikke har noe valg. At de gidder!

Om/At de gidder å utføre jobben sin overhode blir bare mer å mer et spørsmål som vi ikke lenger kan feie under teppet. For de sitter jo mest inne bak fire vegger. Eller? En justisminister som lefler med kriminelle er ikke noe nytt. Den forrige var heller ikke til å stole på. Han gikk med halen mellom beina da det brant under føttene hans. Han fikk det plutselig travelt på hjemmebane, sa han.

Dagens kvinnelige minister snakker et svada-språk som suger energien ut av oss som forsøker å forstå retorikken. Ja, gud vet - antagelig kreves det enda mer fra idealistene som har valgt feil yrke. Noe de vel innser mer og mer. Det er så j....surrealistisk å være vitne til at denne kriminelle banden fra Romania fremdeles får gå løs - at ord blir meningsløse. For ingen retorikk dekker det det norske folk føler i dag ved å måtte forholde seg til quislinger - som disse som sitter i dagens regjering!

Vil de kanskje ta ekstra-toget til Hamar, de også den dagen det virkelig røyner på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar