fredag 24. februar 2012

Tilgjengelige hull

Flatbankere og rævkjørere klør seg i hodet om dagen. Selv ikke nå etter at de har påtvunget oss en ny ekteskapslov ser det ut til at vi andre normale er villige til å bøye av. Så hva er det vi normale ikke har skjønt, da?

Vel, if I may. Det jeg har skjønt er at flatbankere og rævkjørere ikke har et normalt forhold til seksualitet. Den slags blir det nemlig ikke avkom av. Og selv om det vel ikke skulle være nødvendig å vise til Guds ord så var det nå altså sånn at poenget med at Gud skapte Eva (som betyr kvinne) det var at Han mente at mannen ikke hadde godt av å være alene i verden. Og siden han skapte mann og kvinne forskjellige så var altså poenget at de skulle befolke jorda. Ergo behøvde han ikke skape en kvinne om poenget kun var å gi Adam selskap i Eden. If you get my drift.

Så flatbankeren og rævkjøreren klør seg i hodet. Det har de gjort lenge og så kom de på den ideen at de skulle «bevise» at homofili det finnes også i dyreverden. Det er bare det at «homo» det er relatert til «mennesket». Ergo finnes det for det første ikke «homofili» i dyreverden. I dyreverden der er det ingen dyr som verken spør om seksualitet langt mindre tenker på denslags. Dyrene er nemlig ikke skapt med en tenkevne. Men dette er de homofile selvsagt ikke oppdatert på. Så dem om det.

Flatbankere og deres likesinnede fører i disse dager an med en utstilling, denne gang i Agder-fylkene - om at dyrene er like homofile som dem. De har sendt innbydelser til barnehagene i distriktet og forventet seg et høyt besøkstall. Det kom ingen!

Og så så sies det da; på Nrk idag at denne utstillingen som er blitt sørlendingene til del, den har gått verden rundt. Eksvis i Nederland og Australia. Og interessen den har vært stor. Hvor stor det ble det ikke sagt noe om. Så den påstanden tar vi med en klype salt. Generelle påstander fra denne seksuelle utbrytergruppen er det vel knapt noen normale som kjøper. Jeg mener bare at den påstand at de er født homofile er det vel ingen som kjøper heller. Andre enn de ignorante. Og de er det mange av, det er jeg klar over.

Hva gjelder dyr i den perioden der de er paringsvillige så drives dyrene av den samme driften som menneskene. Men - en hest f eksempel kan like gjerne «ha seg» med en plastflaske som med en hoppe. Den merker ingen forskjell. Bare vi hjelper den litt på vei så vil den hoppe på (flaska) straks den får en sjanse. Jeg antar at det dyrene drives av er dufter. Selvom dette ikke gjelder mennesker. For det er jo ikke naturlig å spørre hun du sjekker opp på bar en kveld om hun er «hormonell for tida». Men å innynde seg for om mulig å få seg et ligg, det gjør mannen både titt og ofte.

Ja, og han trenger faktisk ikke engang en kvinne heller for å få seg et ligg. Han kan like gjerne ta for seg heste-hoppa i stallen for den delen. Og hva skal man kalle hesten da, da? Noen forslag? Hva man kan kalle mannen burde ikke være noe problem. Hva med pervers?

Så hesten og mannen med; de kvier seg ikke og tømmer gjerne sæden på jorden som Onan; inn i en hoppe, ei geit; et eller annet tilgjengelig dyr? Eller hva med en kopp? Mennesket burde jo vite bedre. Men som med dyrene - så med menneskene. Det spiller liten rolle - så lenge det er ett HULL.

Takk for oppmerksomheten!

http://miaculpa2009.blogspot.com/2010/06/karen-pinholts-lefling-med-oss_5694.html