onsdag 7. november 2012

Presidentvalg: Something is extremely rotten in the USA

Mitt Romney leder med en knapp margin. Obama leder med en knapp margin. Nå om dagen går det varmt for seg i de norske redaksjoner. Valget av ny president handler for dem om å overbevise oss i Norge at det ikke er noen tvil om hvem som kommer til å bli valgt. For svaret er innlysende: Obama! Igår kveld leste jeg på tekst-tv flg: 95% av nordmenn ville ha stemt på Obama. Det er nesten ufattelig hvor frekt det går an å bli.

For oss som ikke har tillit til mediene blir dette et stort tankekors. Vi finner grunn til å spørre oss om de har grunnlag for å hevde eller påstå dette. Bortsett fra den frekke såkalte undersøkelsen om nordmenns valg. Sitter de på informasjon som ikke kommer frem i mediene som f eks handler om korrupsjon? Vet man med 100% sikkerhet at uansett valg så blir Obama sittende ytterligere fire år?

Vi som ikke har tillit til mediene vi noterte oss de første årene av Obamas tid i det hvite hus; at nyhetsformidlere som Fox News kunne meddele det amerikanske folk om uregelmessigheter og regelrett korrupte handlinger relatert til Obamas administrasjon. I tillegg kunne vi forholde oss til at Rasmussen report, som er den største og mest troverdige gallup-undersøkelsen i USA til enhver tid kunne meddele at Obama ble mindre og mindre populær. Ikke bare blant republikanske velgere men også blant demokrater og svarte. Selv den svarte majoriteten følte seg gradvis ført bak lyset.

Så for ett år siden snus dette inntrykket: - når det nærmer seg valg. For ikke å glemme hvor upopulær denne svarte presidenten var i mellomvalget; som er to år etter innsettelsen av en ny president. Hans popularitet var da på et bunn-nivå. Men nå når valginnspurten nærmer seg slutten fremstår Obama - iflg mediene - som mer populær enn noensinne. Gallup-undersøkelser skal vise at han endog har et forsprang til sin motstander, Mitt Romney. Dette henger ikke på greip om du er en person som sitter inne med et helt annet inntrykk. Som altså er dokumentert.

Norske medier fremstår som rygg-slikkende medløpere. Selvsagt utfra rapporter fra de samme venstre-vridde reporterne som befinner seg i USA på nåværende tidspunkt. Disse grunnleggende rapportene hørte vi ingenting om den første tiden av Obamas president-periode. Og det kan man vel tenke seg det var en grunn til. Han ble jo bare mer og mer upopulær. Dette kunne man jo ikke melde hjem om! Det ble jo som å undergrave deres egen løgnaktige rapporter i tiden innen han ble valgt.

At demokratene visste hva de gjorde ved å innsette en svart i det hvite hus er til å forstå. Det er på den måten man samler stemmer; fra svarte - ikke bare afro-amerikanere men også fra den folkevandringen som blir stadig større i USA; latin-amerikanere. Som stemmer på statens representanter fordi de ikke selv tilhører en bære-kraftig folke-gruppe. Det er jo det det handler om. Sosialisme!

Dette fremstår nok som spekulasjoner. Men i en desto større grad mener jeg det er grunn til å reflektere. Det brukes enorme summer under disse valgkampene. Det er med andre ord penger som bestemmer; i tillegg til manipulerende adferd rettet mot velgere som loves gull og grønne skoger hvis de bare stemmer på demokratene. Og mange har jo faktisk i USA nå fått en tryggere fremtid; ved at helsereformen til demokratene gikk i boks tilslutt. Dette er selvsagt gulrøtter i en kamp for å skaffe stemmer. Vi lever i en verden der egeninnsats betyr lite. Der staten vil ha det siste ordet. Men der staten selv stiller ultimatum. Det kan ikke engang kalles et demokrati. Det er reinspikka diktatur.

Idag etter at høringen etter 22. juli rapporten er i gang, handler 1. nyhet på NRK om Obama. «Høringen 22/7» som nummer 2. Det sier ikke lite. Prioritering av nyheter er svært viktig. For Nrk er det altså viktigere å meddele seerne om at Obamas valgturne er over; enn hva pårørende etter 22. juli har fått uttrykke idag; i denne høringen som vil fortsette ytterligere noen dager. Mediene fremstår patetisk manipulerende.

På Nrk nyheter klokken 11.56 sendes et tankevekkende intervju. En eldre mann har stemt i sin valgkrets og sier flg, som bekrefter det jeg allerede har skrevet her: «Jeg er overrasket over at det fremstår som om kandidatene står likt. Jeg har forstått det som om at Obama ikke er populær i det hele tatt. I do not understand it; it is a puzzle to me!» (fritt oversatt)

Oppdatert klokken 18.29, tirsdag 6.11:

Med bakgrunn i mine mistanker om juks og bedrag - anser jeg det som 99% sikkert at Obama blir gjenvalgt.

PS
Det gikk som intuisjonen fortalte meg. Obama er ikke ønsket av majoriteten av det amerikanske folk. Jens og hans røde regjering er heller ikke ønsket av majoriteten av det norske folk. Jens og hans røde regjering vil bli gjenvalgt neste år. Alt er mulig i en gjennomkorrupt verden!

Det står krefter bak vi ikke er i stand til å styre i den tiden vi lever i. Det faktum at Obama ble gjenvalgt vil føre USA og resten av verden ut i en tilstand vi ikke kan forestille oss. Nasjonalistiske høyreorienterte verden over har nå definitivt fått enda mer blod på tann. Dette valget var som å helle ytterligere bensin på bålet.

Det første scenario; om kort tid: «Israel til angrep på Iran». Netanjahu har sittet på gjerde og har fått nok av Obama. Kjemien mellom dem har vært på et lav-nivå helt siden den svarte presidenten tok sete i det hvite hus.

Gud, gi oss alle styrke; til å holde ut i tiden som kommer!

«Farmens» ormebol

Det hevdes at øynene er sjelens speil. Ettersom jeg tør påstå at min intuisjon er sterk og at jeg er mer enn en god menneskekjenner, føler jeg et stort ubehag når Jon den homofile viser seg på skjermen. Hans øyne og hans blikk generelt avslører en ondskapsfull intrigemaker. En snik. Har han forresten neger-blod i årene? Uansett; han fremstår med en usympatisk personlighet.

Da de fant hverandre den første dagen; den middelaldrende kvinnen, politibetjenten og den homofile slo det meg hvor godt disse passet sammen. Dette gjaldt også den lille nordlendingen som jeg antar er same. Samt den blonde kvinnen som ikke helt passet inn i noen av gruppene. At disse fant hverandre tror jeg ikke var helt tilfeldig. Bortsett fra politibetjenten så oser dette selskapet av onde hensikter. Skal komme tilbake til Ragnhild.

At Farmen ikke har utviklet seg til å bli nok et Paradise Hotel sørget Andreas for. Han er den eneste av medlemmene på Farmen med moral. Han har formulert sitt syn i forsiktige vendinger etter sin kristne overbevisning. Han oser av styrke og de unge føler seg trygg i hans selskap. Selv Jon den homofile sier med et sleipt flir at han er «blitt kompis med Andreas»; noe han visstnok ikke hadde trodd. Vi har hørt hvordan han har formulert seg om Andreas, som han skulle «sørge for forsvant fort som mulig». Idag vet vi at Andreas har påvirket Jon i en helt annen retning enn et forsøk på å bli kompis. For idag vet vi at Andreas mener at homofilt praksis bør være straffbart. Noe som har kommet frem i tiden etter at Farmen-innspillingen var over. Men homse-Jon er innbilsk.

Farmen fremstår med sitt konsept som et forsøk på å opprettholde forestillingen om at det norske folk tross alt ønsker et ærlig og oppbyggende program som underholdning. Ikke nedbrytende og umoralsk lik program som Paradise Hotel og lignende. Av den grunn har Farmen mange seere. Til fortrengsel for andre program på samme tidspunkt. Dette lover bra i en tid der vår kultur blir forsøkt undergravet på alle nivåer. I skolen først og fremst; der mantraet er blitt at alle trosretninger er like verdifulle. Og at vår norske kultur ikke er noe å rope høyt opp om.

Sammensetningen av deltagere er interessant og jeg setter min lit til at deltagerne er valgt nøye ut etter personlighet, kunnskap og yrkeserfaring. At dette er første gang en åpen homofil får delta er et finurlig grep. Det samme gjelder valget av eldre kvinner eller menn sammen med en yngre garde av deltagere som denne gangen har yrkeserfaring rettet mot service-næringen; som sykepleier, sykepleierstudent, pedagog og politi. Disse utstråler autoritet og dette er ikke tilfeldig. De egner seg for det yrket de har valgt og høster med det tillit i befolkningen. En viss moral reflekteres da også i deres uttalelser under spillet om Farmen. Mange flotte unge mennesker.

At representanten for ordensmakten muligens føler at hun har havnet i feil leir tror jeg har med hennes usikkerhet å gjøre. Jeg tviler på at hennes status som betjent i det sivile liv er spesielt høy. Kanskje trives hun heller ikke som politi. Hun klager nå over at ingen andre er på hennes alder. Det er heller ikke tilfeldig at to i hennes gruppe allerede er ute av spillet. Men at hun definerte seg med den gruppen sier noe om hvordan hun oppfatter seg selv som person. Hun innser nå forhåpentlig at hun valgte feil når hun holdt en lav profil den første dagen. Hun burde ha vist seg som en bedre menneskekjenner enn som så; og valgt den yngre gruppen av deltagere. Kanskje hadde hun ingen høye tanker om dem? Og som de fleste som jobber i politiet så har de ingen problemer med å skille på yrke og privatliv. På stasjonen fremstår imidlertid mange autoritære. At de bør vise styrke ute i felten betyr ikke at de trenger fremstå arrogante inne på stasjonen i møtet med publikum. De glemmer at det er folket de tjener.Tipper at Ragnhild snart er ute av bildet. Det har den yngre gruppen nå bestemt.

Neste gang må hun velge en mann; og i den leiren befinner de seg de seige og muskelsterke. Av disse vil det bli valgt en mannlig motpart som tilhører den leiren som ikke er høyt skattet der inne. Høyst sannsynlig Dag med øl-vommen. Han vil tape i den etterfølgende kampen. Den som deretter blir valgt til storbonde vil neppe være Jon; som allerede har hatt den jobben. Antagelig Andreas. Han vil i sin tur velge Jon som endelig kommer i kamp. Der jeg ser ham for meg der han går i bakken ved første tautrekking. Deretter blir det Ragnhild som igjen kommer i kamp.

At hun har latt seg friste til å inngå allianse med den homofile Jon er skuffende. Jon er ormen som aldri har noe godt å si om noen der inne. Han lyver og stjeler. Han baktaler og lurer til seg mat som den selvfølgeligste ting i verden. Han eier ikke moral. At politibetjenten har rottet seg sammen med denne ormen av en mann er tankevekkende. Det siden hun i det sivile representerer ordensmakten. Blir det kanskje vanskelig å komme tilbake til sine kolleger etter dette? Uansett; jeg ser frem til kvelden med Farmen. Et svært spennende konsept!

Og den som vinner Farmen denne gang er utvilsomt Andreas. Hvem andre skulle det bli?