onsdag 7. november 2012

Presidentvalg: Something is extremely rotten in the USA

Mitt Romney leder med en knapp margin. Obama leder med en knapp margin. Nå om dagen går det varmt for seg i de norske redaksjoner. Valget av ny president handler for dem om å overbevise oss i Norge at det ikke er noen tvil om hvem som kommer til å bli valgt. For svaret er innlysende: Obama! Igår kveld leste jeg på tekst-tv flg: 95% av nordmenn ville ha stemt på Obama. Det er nesten ufattelig hvor frekt det går an å bli.

For oss som ikke har tillit til mediene blir dette et stort tankekors. Vi finner grunn til å spørre oss om de har grunnlag for å hevde eller påstå dette. Bortsett fra den frekke såkalte undersøkelsen om nordmenns valg. Sitter de på informasjon som ikke kommer frem i mediene som f eks handler om korrupsjon? Vet man med 100% sikkerhet at uansett valg så blir Obama sittende ytterligere fire år?

Vi som ikke har tillit til mediene vi noterte oss de første årene av Obamas tid i det hvite hus; at nyhetsformidlere som Fox News kunne meddele det amerikanske folk om uregelmessigheter og regelrett korrupte handlinger relatert til Obamas administrasjon. I tillegg kunne vi forholde oss til at Rasmussen report, som er den største og mest troverdige gallup-undersøkelsen i USA til enhver tid kunne meddele at Obama ble mindre og mindre populær. Ikke bare blant republikanske velgere men også blant demokrater og svarte. Selv den svarte majoriteten følte seg gradvis ført bak lyset.

Så for ett år siden snus dette inntrykket: - når det nærmer seg valg. For ikke å glemme hvor upopulær denne svarte presidenten var i mellomvalget; som er to år etter innsettelsen av en ny president. Hans popularitet var da på et bunn-nivå. Men nå når valginnspurten nærmer seg slutten fremstår Obama - iflg mediene - som mer populær enn noensinne. Gallup-undersøkelser skal vise at han endog har et forsprang til sin motstander, Mitt Romney. Dette henger ikke på greip om du er en person som sitter inne med et helt annet inntrykk. Som altså er dokumentert.

Norske medier fremstår som rygg-slikkende medløpere. Selvsagt utfra rapporter fra de samme venstre-vridde reporterne som befinner seg i USA på nåværende tidspunkt. Disse grunnleggende rapportene hørte vi ingenting om den første tiden av Obamas president-periode. Og det kan man vel tenke seg det var en grunn til. Han ble jo bare mer og mer upopulær. Dette kunne man jo ikke melde hjem om! Det ble jo som å undergrave deres egen løgnaktige rapporter i tiden innen han ble valgt.

At demokratene visste hva de gjorde ved å innsette en svart i det hvite hus er til å forstå. Det er på den måten man samler stemmer; fra svarte - ikke bare afro-amerikanere men også fra den folkevandringen som blir stadig større i USA; latin-amerikanere. Som stemmer på statens representanter fordi de ikke selv tilhører en bære-kraftig folke-gruppe. Det er jo det det handler om. Sosialisme!

Dette fremstår nok som spekulasjoner. Men i en desto større grad mener jeg det er grunn til å reflektere. Det brukes enorme summer under disse valgkampene. Det er med andre ord penger som bestemmer; i tillegg til manipulerende adferd rettet mot velgere som loves gull og grønne skoger hvis de bare stemmer på demokratene. Og mange har jo faktisk i USA nå fått en tryggere fremtid; ved at helsereformen til demokratene gikk i boks tilslutt. Dette er selvsagt gulrøtter i en kamp for å skaffe stemmer. Vi lever i en verden der egeninnsats betyr lite. Der staten vil ha det siste ordet. Men der staten selv stiller ultimatum. Det kan ikke engang kalles et demokrati. Det er reinspikka diktatur.

Idag etter at høringen etter 22. juli rapporten er i gang, handler 1. nyhet på NRK om Obama. «Høringen 22/7» som nummer 2. Det sier ikke lite. Prioritering av nyheter er svært viktig. For Nrk er det altså viktigere å meddele seerne om at Obamas valgturne er over; enn hva pårørende etter 22. juli har fått uttrykke idag; i denne høringen som vil fortsette ytterligere noen dager. Mediene fremstår patetisk manipulerende.

På Nrk nyheter klokken 11.56 sendes et tankevekkende intervju. En eldre mann har stemt i sin valgkrets og sier flg, som bekrefter det jeg allerede har skrevet her: «Jeg er overrasket over at det fremstår som om kandidatene står likt. Jeg har forstått det som om at Obama ikke er populær i det hele tatt. I do not understand it; it is a puzzle to me!» (fritt oversatt)

Oppdatert klokken 18.29, tirsdag 6.11:

Med bakgrunn i mine mistanker om juks og bedrag - anser jeg det som 99% sikkert at Obama blir gjenvalgt.

PS
Det gikk som intuisjonen fortalte meg. Obama er ikke ønsket av majoriteten av det amerikanske folk. Jens og hans røde regjering er heller ikke ønsket av majoriteten av det norske folk. Jens og hans røde regjering vil bli gjenvalgt neste år. Alt er mulig i en gjennomkorrupt verden!

Det står krefter bak vi ikke er i stand til å styre i den tiden vi lever i. Det faktum at Obama ble gjenvalgt vil føre USA og resten av verden ut i en tilstand vi ikke kan forestille oss. Nasjonalistiske høyreorienterte verden over har nå definitivt fått enda mer blod på tann. Dette valget var som å helle ytterligere bensin på bålet.

Det første scenario; om kort tid: «Israel til angrep på Iran». Netanjahu har sittet på gjerde og har fått nok av Obama. Kjemien mellom dem har vært på et lav-nivå helt siden den svarte presidenten tok sete i det hvite hus.

Gud, gi oss alle styrke; til å holde ut i tiden som kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar