mandag 12. november 2012

«Skal vi danse»: Hanne S

Jeg synes ikke dommerne har vært ærlige overfor Hanne. Hun får stadig kommentarer om overkroppen; men det må det forklares med at hun ikke har en slank figur. Hun er stutt og har jo ikke livlinje. Rart forresten at hun har en mage som strutter etter alle dissse ukene der de andre har snakket om vekttap. At hun er kortvokst ble tydelig når hun ble stående ved siden av den lille homsen. At hun er kortvokst er ikke et aber om du er slank. Noe flere av deltagerne tidligere har bevist. Men små stutte kvinnekropper vil unektelig komme til kort når de konkurrerer med en så grasiøs deltager som Cathrine. Synd; for Hanne er sprudlende og positiv.

Å få danse med Egor må forresten være en drøm!

Etter den siste innspurten har vi fått vite at Hanne vant over Cathrine. Men nei, nei nei og atter nei dette henger ikke på greip! Og geipen til alle dommerne ble om mulig hengende enda mer ned mot brøstet.

Dommerne stemte Cathrine inn foran Hanne 100%. Så hvem er publikum som sender inn stemmer? Jo, de er unge mennesker som har identifisert seg med Hanne som er like folkelig som dem. Jentene har stemt på Egor og guttene har stemt på Hanne. Det er denne aldergruppen som avgjorde avstemmingen denne gangen. Cathrine har en personlighet som får frem Janteloven i oss. Aaaaaltfor søt! Typisk norsk holdning; du skal ikke tro at du er no'!

I disse politiske korrekte tider der alle skal innlemmes i den samme klamme folden, har du ikke nubbesjans om du er dyktig. Det er ikke det som teller. Det er sjarm og ungdommelig frekkhet som gjelder. Det har ikke Cathrine i fullt monn.

Nå bør det bli en slutt på at vi som publikum skal avgjøre en konkurranse som krever så ekstremt mye av deltagerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar