mandag 13. august 2012

Dagen 22. juli kunne ha vært unngått

Ja selvsagt kunne den det. Og det vi også kan konstatere er at Arbeiderpartiet selv har ansvaret for at 69 av deres egne AUF-ungdommer ble drept. Det fulle ansvar vil man vel mene også. De har med andre ord 69 unge liv på samvittigheten. Men hva gjør dette partiet med det? De fortsetter ihuga å manipulere unge mennesker i en fase av livet der de ennå ikke er modne nok til å forstå konsekvensene av sine handlinger. De arrangerer propagandaleir året etter og inviterer mørke-røde marxister til å underholde dem med sang og tale. Til klappsalver fra de inviterte.

Ingenting er lært i løpet av det året som er gått. Og han som har det største indirekte ansvaret han rømte med halen mellom bena når det brant som mest under dem. Eks-justisminister-Storberget. Dengang het det seg at han ønsket å bruke mer tid på familien. Nå ett år senere viser det seg at det var en bløff. Han har nemlig atter et ønske om å komme tilbake til Stortinget. Så hvor mye mer skade kan han gjøre der? Regjeringens ansatte i det bygget som skulle jevnes med jorden, er traumatiserte og engstelige for å gå på jobb. For ikke bare har politiet gode kort på hånden, men sikkerheten rundt de ansatte er også en sannhet med modifikasjoner. Folk slutter i jobben ikke bare der, men også høyt ansatte i politiet har fått nok. Den homofile politi-direktøren derimot han sitter fremdeles godt plassert der det sømmer seg for et parti som arrogant overser folkets ønsker.

Intet nytt under solen altså; med denne regjeringen som ledes av en sjarlatan. I disse dager ligger 22.juli-kommisjonens rapport på bordet; der PST sine egne ansatte ser frem til kritikken om dem. Ordensmakten demonstrerer daglig. Fra sine egne trygge kontorer. Er det kanskje galt å hevde at de ikke gidder jobbe som før? Publikum har i alle fall lagt merke til hvor lite de har igjen for å anmelde.

I tiden som er gått siden 22. juli har politiet nesten uten unntak fremstått som om de koser seg hver gang de kan innrømme at de kom til kort. 22. juli ble kanskje en fest-dag? Endelig fikk de en gylden sjanse til å demonstrere sin egentlige makt. Den de bruker på gå-sakte-aksjoner og arrogant oppførsel oppimot publikum. Når det ikke nytter å gå i dialog, så bruker man utradisjonelle metoder. Lovløsheten har tatt seg betraktelig opp etter 2005 da Jens og hans sosialister tok over roret. Kriminaliteten har ikke vært så skremmende høy som nå. Inn i mellom gjør de en innsats som setter spor etter seg. Men stort sett gidder de vel knapt løfte på ræva?

Politiet er forståelig nok møkk lei av å kjempe om ressursene de vet finnes i et oljefond som stadig tappes av verdier som blir sendt ut av landet. De tjener dårlig ifht innsatsen; og denslags kriminelle handlinger som stadig vekk utbrer seg i samfunnet, har de vel høyst sannsynlig ikke engang lyst til å ta i med ild-tang. Nei, nå er tiden inne til å få synliggjort synde-bukkene. Og de finnes ikke politiet.

De hadde ferie i Buskerud den dagen da Anders Breivik kjørte land og strand rundt og bestilte båt over til propaganda-leieren til Arbeiderpartiet - som ikke sørget for sikkerheten i et samfunn der det like godt kunne ha vært en muslim som gikk amok. Og politiet de avspaserte med en eller to mann på vakt på grunn av lite penger i kassa. Et politi som burde være tilgjengelig 24 timer i døgnet men et politikorps som går hjem klokka 15; fem dager i uken. I helgen sitter de stand-by ute på bygdene i tilfelle innbrudd og andre ulykker. Kassa er tom; og da bites hestene.

I Asker og Bærum politi-distrikt der slettet de like godt telefon-loggen fra 22/7. Det distriktet som ligger nærmest Buskerud som har måttet ta den fulle støyten. Et distrikt der noen ikke engang hadde hørt om Utøya. Ikke hadde de helikopter tilgjengelig; og båt det vet de vel knapt hva er der ute på landet. Bortsett fra den lille røde da; som sank midtfjords. Det er i alle fall lattervekkende for oss som ikke sørger over våre barn som så brutalt måtte møte døden den dagen.

Den dagen rapporten om 22/7 legges frem om hvorfor det gikk så galt kommer til å bli en eneste stor fest-dag for det vi tidligere oppfattet som ordensmakten. Bildet av en rød robåt med 10 uniformerte mann ombord er det vel knapt noen som har glemt. Det gikk vel også verden rundt som en påminning om at i Norge der går man fremdeles rundt med nisse-lua godt trukket nedover ørene. Ingen verken ser og hører noe som helst der inne i maktens egentlige korridorer. Med en leder som burde stå skolerett; skal vi tro ryktene om kommisjonens rapport om den fatale dagen.

Hvor ble det forresten av Riksrett?

Feriere i Tyrkia?

Nok en gang kan vi lese at en norsk kvinne er blitt voldtatt i Tyrkia. I et av de mest populære badestedene; Alanya. Ikke lenge etter at det kunne konstateres at nok en ung kvinne ble voldtatt av norske statsborgere. Altså ikke en nordmann men menn som er blitt tildelt statsborgerskap som nå deles ut i hytt og pine til gud og hvermann.

Tyrkiske og kurdiske menn er kjent i norske rettssaler for gruppevoldtekter. Så hva kan man lede ut av disse fakta? Kan ikke med min beste vilje forstå at Ola og Kari drar til land som Tyrkia (et asiatisk land) til Bulgaria og Romania og Svartehavet bare for å tjene noen kroner på det! Et bekjentskap har kjøpt seg leilighet i Tyrkia der hun ferierer om vinteren. Hun er medlem av Amnesty. I Tyrkiske fengsler tortureres de innsatte. Men det spiller visst ingen rolle – for hun er jo medlem av Amnesty!

I en papiravis kunne vi lese om skuffede nordmenn som klaget sin nød etter ferier i Tyrkia og ovennevnte land. Innlosjeringen var av bl a Ving klassifisert med mange stjerner. Men rommene var falleferdige rønner. Skitne; og gudene vet hva som befinner seg i madrassene på sånne steder. Noen familier kunne endog fortelle at de hadde betalt mange tusen kroner for seg og sin familie.

Har de ikke hørt om de greske øyer? Der er det også billig å feriere. Joda, jeg husker også for mer enn 30 år siden hengekøyene på enkle greske hoteller. Men dette er definitivt endret med årene. Og idag vil jeg hevde at du bør legge til en tusenlapp for å bli fornøyd. Du har dog ferie og da betyr vel ikke en tusenlapp eller to så mye hvis du kan slappe av i en standard som er akseptabel. Ingen luksus og sengene er diskutable; jeg bringer selv med meg oppblåsbar madrass. Inntil videre.

Men ingen med hånden på hjertet kan klandre grekere for å være noen svin. Og blir du voldtatt på en gresk øy er han antagelig innvandrer fra ett av de ovennevnte landene. Eller Afrika; med referanse til de mange overfallsvoldtektene i Norge begått av negre. Men på de greske øyene har de sørget for at negrene ikke får sette sin fot. I alle fall ikke i nevneverdige antall. Grekere er ærlige og rett på sak. Om du glemmer lommeboka di ett sted har det i mange år vært sikkert at du vil finne den igjen. Ikke nå lenger. Men det er ikke grekernes skyld.

Du skal heller ikke glemme at nordmenn spesielt er veldig populære i Hellas. Og aldri ville jeg trodd at du i de ovennevnte landene blir trykket til deres bryst på samme måte. Så om du velger å feriere i disse landene så – skyld deg sjøl!