mandag 13. august 2012

Feriere i Tyrkia?

Nok en gang kan vi lese at en norsk kvinne er blitt voldtatt i Tyrkia. I et av de mest populære badestedene; Alanya. Ikke lenge etter at det kunne konstateres at nok en ung kvinne ble voldtatt av norske statsborgere. Altså ikke en nordmann men menn som er blitt tildelt statsborgerskap som nå deles ut i hytt og pine til gud og hvermann.

Tyrkiske og kurdiske menn er kjent i norske rettssaler for gruppevoldtekter. Så hva kan man lede ut av disse fakta? Kan ikke med min beste vilje forstå at Ola og Kari drar til land som Tyrkia (et asiatisk land) til Bulgaria og Romania og Svartehavet bare for å tjene noen kroner på det! Et bekjentskap har kjøpt seg leilighet i Tyrkia der hun ferierer om vinteren. Hun er medlem av Amnesty. I Tyrkiske fengsler tortureres de innsatte. Men det spiller visst ingen rolle – for hun er jo medlem av Amnesty!

I en papiravis kunne vi lese om skuffede nordmenn som klaget sin nød etter ferier i Tyrkia og ovennevnte land. Innlosjeringen var av bl a Ving klassifisert med mange stjerner. Men rommene var falleferdige rønner. Skitne; og gudene vet hva som befinner seg i madrassene på sånne steder. Noen familier kunne endog fortelle at de hadde betalt mange tusen kroner for seg og sin familie.

Har de ikke hørt om de greske øyer? Der er det også billig å feriere. Joda, jeg husker også for mer enn 30 år siden hengekøyene på enkle greske hoteller. Men dette er definitivt endret med årene. Og idag vil jeg hevde at du bør legge til en tusenlapp for å bli fornøyd. Du har dog ferie og da betyr vel ikke en tusenlapp eller to så mye hvis du kan slappe av i en standard som er akseptabel. Ingen luksus og sengene er diskutable; jeg bringer selv med meg oppblåsbar madrass. Inntil videre.

Men ingen med hånden på hjertet kan klandre grekere for å være noen svin. Og blir du voldtatt på en gresk øy er han antagelig innvandrer fra ett av de ovennevnte landene. Eller Afrika; med referanse til de mange overfallsvoldtektene i Norge begått av negre. Men på de greske øyene har de sørget for at negrene ikke får sette sin fot. I alle fall ikke i nevneverdige antall. Grekere er ærlige og rett på sak. Om du glemmer lommeboka di ett sted har det i mange år vært sikkert at du vil finne den igjen. Ikke nå lenger. Men det er ikke grekernes skyld.

Du skal heller ikke glemme at nordmenn spesielt er veldig populære i Hellas. Og aldri ville jeg trodd at du i de ovennevnte landene blir trykket til deres bryst på samme måte. Så om du velger å feriere i disse landene så – skyld deg sjøl!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar