torsdag 29. mars 2012

En jurist og hans idioti

De er ikke som poteten generelt. For den kan brukes til mye. De er som en råtten potet som bør kastes. De holder liv i de dysfunksjonelle psykopatene som bare gnir seg i hendene; de nyttige idiotene.

Når en jurist kaster seg ut i debatten så forventer folk flest å høre noe vettugt. Men nei, vi kan visst ikke forvente dette av alle som sitter dere på sine mørke kontorer på Universitetet og kjeder livet av seg. Klart det er spennende å komme frem i lyset. Så de ringer en redaksjon; en venstre-vridd redaksjon som gjerne taler med to tunger; en der de indirekte bidrar til å hylle psykopatene. En annen der de tilsynelatende «tar debatten».

En jurist bl a har nå fått anledning til å ytre seg. Han hevder at Krekar må få si det som passer ham uten at han må gå i fengsel av den grunn. Juristen sammenligner uttalelsene til kreket som om en kristen uttaler seg. Ja, ta et eksempel: noen vil hevde at vi kan havne i helvetet. Dette er fæle greier vil noen mene. Andre, som undertegnede er freidig nok til å hevde at – det gjør vi ikke. Helvete er oppkonstruert av mørkemenn. Men altså; nå vil altså denne juristen, han som kjenner lovens bokstav hevde at vi ikke kan straffe-dømme enhver muslim som oppfordrer til å «halshogge nordmenn hvorhen de måtte påtreffes». Nei, mener juristen, dette er kun skremselspropaganda vil han og andre hevde. Ja, og så da? Har vi frikjennende lover som gir oss en rett til å true våre medmennesker? Ikke så vidt meg bekjent, og jeg har studert ved det samme universitetet som juristen har sitt mørklagte kontor.

Nei, vi har en lov om «ærekrenking» som ikke er så mye i bruk. Det fordi vi må tåle mer og mer. Men loven den står der like fullt. Så en lov som ser mellom linjene på en ærekrenkings-lov og gir oss hevd på å true andre med å drepe dem, det har ikke demokratiske land som dømmer etter lover basert på den kristne tro; Bibelen. Og de 10 bud. Selv en mann som Krekar får lov til å nyte godt av et kristent land som Norge. Fordi vi visstnok ikke kan sende ham til et land som vil ta livet av ham? Er det noe vi driter i så er det antagelig det.

Når kreket og hans likesinnede truer oss med sine satanistiske lover og skriker: «Islam er den rette tro, og kun den»! Ja, da vet vi kristne hva dette betyr for muslimer. Ikke bare her i Norge, men også i arabiske land som i disse dager oppdager, til sin store overraskelse at det muslimske brorskapet har satt igang den s k arabiske våren; de har bare ventet på å få innføre sharia.

Urix, et program på Nrk kunne forleden annonsere dette. Programlederen kunne bekrefte at i disse landene der de har fått avsatt sine ledere som har bidratt til stabilitet i mange ti-år, riktignok med jern-hånd, disse landene vil nå bli styrt av sharia-tilhengere - og dem av verste sort. For i saudi-arabia er man ikke ukjent med at tyver blir hugget hånden av, og der er man blitt hengt på torvet til almen, sjuk fornøyelse flere ganger i uken; i mange ti-år. Etter sine satanistiske sharia-lover.

Så vi vet hva Krekars skrik og skrål innebærer om du bor i et kristent land. Det betyr DØD. Verken mer eller mindre. Men disse nyttige idiotene skal altså ha det til at – det er vel ikke så farlig! Eller at man må bure dem inne, som Siv Jensen og antagelig opp mot 100% av befolkningen ønsker. Vi må da kunne overse disse gærningene; som det de er. De er jo noen stakkars ofre; som ikke vet bedre; ikke sant!

At det brukes enorme ressurser på å forhindre disse psykopatene å begå massemord – daglig - etter 9/11 og andre terroraksjoner de siste ti-årene - det har ikke disse nyttige idiotene ikke noe forhold til. Nei, for dem er det viktigere å kunne vise seg frem med sine narsissistiske syn på tilværelsen. Heller det enn å fremstå som en god, lojal nordmann. Forstå det den som kan!