tirsdag 21. august 2012

Muslimer eksproprierer Grønland

Medfølgende politistasjonen og nærliggende Botsen

Med henvisning til dette «brevet», som nå også har havnet i postkassa til Siv Jensen og PST, samt innlegget til Nina Østli på document.no - der noen betviler at okkupasjon av Grønland, Oslo ikke er reelt; men en en dårlig vits forfattet av en nordmann; vil vel noen hevde at det uten tvil bør betraktes som et trussel-brev. Tross alt. Og med et PST som stadig er i endring uten tilstrekkelige ressurser er det trolig at avsender neppe blir avslørt. Men ved å bruke et ord som «gemytt» i den sammenheng er det lite trolig en nordmann som står bak. For så er vel brevet også oversatt fra et annet språk. Arabisk?

"Dere tillater den skitne sykdommen av homofili som går i mot naturens gemytt», sies det et sted. Ja, det høres da unektelig gemyttlig ut; for ikke å snakke om denne gemyttlige sykdommen som kalles homofili. Eller som om ikke dette er gemyttlig nok så insisterer man altså på at folk som bor på Vestli heretter må gå av t-banen på Tøyen for overgang til buss da; eller? Med muslimske Bhatti-utseende sjåfører bak rattet? Helt frem til døra?

Ok, jeg fikk selv meg en god latter da jeg først leste nyheten på text-tv; og trakk straks den slutning at muslimer i Norge nå vurderte å flytte til Grønland. Og gudene skal vite at humøret steg til nye høyder den dagen. Tenk seg det da, de har omsider forstått at vi ikke liker dem. Og nå vil de ha Grønland. Trodde jeg. Hurra, tenkte jeg også; noe har da Breivik oppnådd. Og ikke utenkelig heller fordi Grønland blir visst stadig vekk varmere og varmere. Det bør jo være en fordel, tenkte jeg for disse som nok synes det er vel vått og kaldt her nord. Jag bjuder!

På den annen side tenkte jeg, f.....hvorfor skal ikke vi nordmenn få lov til å emigrere dit hvis isen er i ferd med å forsvinne? De har jo funnet nedfrossede elefanter der oppe. Noe som jo kan tyde på at Grønland engang var et afrikansk-lignende kontinent. Og en dag i nærmeste fremtid igjen vil oppstå som vårt neste syden-mål; skal vi tro klima-ekstremistene. Hvem vet?

Men; så viser det seg altså å være den lille flekken der nede på Tøyen stasjon de vil ha for seg selv. Ja kanskje mure seg inne bak, slik at de slipper å se oss blonde og høyreiste nordmenn sprade halvnakne med six-packen under armen en varm sommerdag når vi trekker mot sjøen. Der vi sjelden ser folk med finlandshetter og lignende; når gradestokken stiger. Og takk for det, om jeg får si! Sjøen og fjellet er fremdeles på våre hender stort sett. Og takk igjen; vil jeg få tilføye.

Etter at jeg landet og endelig fikk lese dette brevet som tydeligvis har opprørt trygdeavhengige muslimer mest, og etter at Nina Østli delte sine egne tanker med oss, så er det ikke til å nekte for at jeg ble litt satt ut. Skuffet faktisk. Jeg tenkte på alle de skattekronene som årlig havner der nede på Grønland, Oslo. I form av støtte til de utallige menighetene av ymse islamske retninger. Eller NAV da som ikke ser skogen for bare musli...eh trær. De har så mye å gjøre med alle trygdeutbetalingene hver måned at de ser seg nødt til å ansette noen fra trygdeutbetalingenes egne rekker for å holde tritt.

Eller hva med egne muslimske skoler; bygget i høyden. Ja, for i bredden vil det nok ikke være plass nok. Det nekter jeg å tro. Tenk da hvor idyllisk det nå kunne bli der oppe i Grorud-dalen! Alle dere hvis helse er på nedadgående pga av dyptgripende depresjoner i kjølvannet av gruppevoldtekter, overfall og ran. Tenk dere hvilken idyll! Østkantens perle forbeholdt nordmenn! Endelig blir vi kvitt dem. Personlig nektet jeg å ta trikken lenger øst enn Stortorvet dengang jeg bodde i byen.

Men altså, så «landet» vi noen og enhver etter at document.no nedlot seg til å trykke dette brevet som VG ikke ønsket befatte seg med. Og av hvilke grunner kan man spørre? De turte jo heller ikke trykke tegningene av Muhammed. Og kanskje har de vel tenkt de også at de kunne få en rettssak på nakken. Eller ytterligere trusler fra dem som høyst sannsynlig selv skrev og sendte brevet. For å provosere? Ja, for med en hensikt var det vel. Psykopater er kjent for å være sjukt manipulerende. Og etter som agurktiden nå er på hell så er det vel på tide å få oppmerksomhet i mediene. Litt futt og fart; nå da vi har parkert han som ønsker sende enkelte «folk» tilbake til der de kom ifra.

Vel, det sies at en god latter forlenger livet. Ikke vet jeg; men det er lov å håpe.