onsdag 27. juni 2012

Sigøynere


Politisk korrekthet begynner å bli plagsomt. Nei, det har vært plagsomt lenge; og en mann fikk nok. Finnes det flere psykopater der ute blir det ikke siste gangen et menneske går bananas.

Norge hjelper nå hele verden. Ikke bare via Folketrygdfondet/oljefondet men også ved hjelp av våre innbetalte skattekroner. På nyhetene i dag kunne vi lese at et øst-europeisk land; hvilket land holdt man kjeft om. Men altså dette landet nyter godt av våre innbetalte skattekroner som er sendt dette landet for at de skal drive med griser. Ikke bare det, men i et omfang som er ulovlig i Norge!

Så var det det stadig tilbakevendende tema om sigøynerne. Eller folk fra Romania som de blir omtalt som. To forskjellige folkeslag. Men klarer man å holde tunga rett i munnen? Nei, gudene vet hvor journalister har fått sin utdanning. Drive research er visst så som så.

Sigøynere er et omreisende folk. Og noen hevder at de stammer fra India. Og kort sagt har de ingen andre rettigheter enn at de skal respekteres som mennesker. Men juridiske rettigheter har de ikke hvor de enn måtte befinne seg. Og i Norge befinner de seg også, selv om de organiserte bandene og de som sitter på fortauene og tigger nok stort sett er fra Romania; et EU-land.

Sigøynerne derimot er noen kjeltringer. Og de er kriminelle per se. Ta nå f eks et sigøyner-følge som slår opp sirkus-teltet sitt på en plass som er blitt tildelt forhåpentlig av politiet i byen. Betaler de skatt av inngangspengene de håver inn? Hva med søppel som blir liggende etter dem? Er det som en anti-rass idag mente på nyhetene kommunens plikt å rydde etter dem? Mener du det, eller har du ikke tenkt over det?

En turist har oppholdstillatelse i 3 måneder så vidt jeg vet. Og under det tidspunktet har han ikke lov til å tjene penger. En prostituert fra Afrika eller øst-europa beholder pengene sine uten at skatte-etaten krever at de betaler skatt. Men en turist som oppfører seg ordentlig etter landets lover og regler har krav på å bli behandlet bra. Sigøynere derimot gjør ikke det. De lever av å stjele. De lyver og bedrar.

Ta nå et annet eksempel. Sigøynere driver med spådom. De leser i s k tarot-kort bl a . Eller som vi har hørt de ser inn i en glass-kule og forteller deg usannheter. Eller hva med å innbille deg at de har evner ut over det normale? Selvsagt har du ingen plikt til å delta i deres løgnaktigheter. Det er opp til deg. Og noe skal de jo leve av.

Men ta nå denne snillistiske holdningen om at de har krav på bolig og utdannelse. Hæ...!? Selvsagt har de ikke det så lenge de ikke betaler skatt! Og det gjør de aldri; så sant de ikke har slått seg ned i kommunen din og evt oppgitt sin omreiser-tilværelse. Men da er de jo også i fast jobb. Og forhåpentlig jobber de heller ikke svart undertiden.

Men omstreifere som de er per se - oppholder seg ikke lenge på hvert sted. Og kanskje de betaler en bonde i utkanten av byen for å få lov til å slå leir i et par dager. Men ingen skal fortelle meg at bonden oppgir dette beløpet heller.

Trenger jeg si mer? Eller synes du kanskje det er greit at folk som ikke bidrar til felles-kassa skal ha de samme rettighetene som oss som gjør det? Ja, tydeligvis er det mange som er av den oppfatning. Ikke nok med det, men meg vil de kalle en rasist fordi jeg setter problemet på dagsorden.

Vi er i ferd med å skifte regjering. Sosialistene mister stemmer hver dag. Kan du forstå det? Ikke det? Nei, det overrasker ikke meg. Men noen sitter kanskje der ute å forbereder nye terrorhandlinger - fordi det som skjer i vårt samfunn faktisk ikke henger på greip! Tenk over det da; i det minste!