onsdag 9. januar 2013

Åpne bedehusene, åpne søndagsskolene; nå!

Hørte en flott tale fra en prest her jeg befinner meg. Etter som jeg har meldt meg ut av statskirken pleier jeg ikke vennskap med presten normalt. Men det hadde seg sånn at jeg fikk meg en flott tur opp i fjellene en solfylt søndag og da måtte jeg overvære prekenen.

Han holdt en flott tale der han for det første tok opp det faktum at barna våre ikke lenger lærer og hører om Jesus. Og for det andre det faktum at kristne i deler av verden blir forfulgt. Og uten at han kalte en spade en spade så vet vi hvem som står bak denne forfølgelsen. Muslimer!

De vantro; med en bok som av Salman R kalles «Sataniske vers». Da vet de fleste hva jeg sikter til. Den sataniske boka om islam og hans budbringer, Muhammed. Denne religionen som er en fascistisk ideologi sørger for at kristne i mange deler av verden i dag føler seg forfulgt og faktisk blir drept. Dette tok presten opp på en av de første dagene i januar 2013. Dette overrasket meg og jeg takket ham senere for det. Denne presten var det to i og en mann jeg straks følte sympati for.

Det faktum at våre norske barn heller ikke lærer om Jesus er også et tema det ikke snakkes høyt om. Men vi vet at det er den veien det går og må gå når sosialistene bestemmer. Disse menneskene er gudløse og skryter av at de heller melder seg inn i en organisasjon som humanetisk forbund fordi de «tror mer på det gode i menneskene» enn en Skaper. Makan til patetisk påfunn. Når jeg ser Åse Kleveland i TV ruta er det ikke fritt for at jeg må vende meg bort i avsky.

Når Jens Brun gir seg til kjenne må jeg stikke hodet i do-skåla. Han er noe av det verste jeg kan tenke meg. Hvilken gudløs mann. Han er ikke snau heller når han er i siget på debattsidene. I Vårt Land f eksempel. Så jeg sier; se til å få åpnet bedehusene og send barna dine på søndagsskole. De elsker det. Vi elsket det også når vi kunne ta på oss penkjolen eller penbuksa den gang og heftet med stjerner i. En ny stjerne for hver gang vi deltok. Ikke at mine foreldre var religiøse, men den gang var det vitterlig kultur. Men så ble det slutt. Pakistanere slo seg ned i landet. De skulle ha seg frabedt å høre om Jesus. Og sosialistene som selv er gudløse de fikk ordnet det gradvis slik at ingen behøvde å gjøre seg kjent med Gud.

Men i de muslimske moskeene der sender man ungene jevnlig for å lære dem om de kristne vantro hundene. Dette er det ingen sosialister som reagerer på, oh no. Det har jo med frihet å gjøre ikke sant. Frihet til å tenke selv. At det er staten som har tatt over styringen er det ingen som nevner med ett ord. Så kristendomsfaget ble strøket av ukeplanen og inn kom isteden et påskudd til å lære «om andre religioner». Hvorfor? Jo, for å være politisk korrekt, selvsagt. At man ikke fikk lov til å skrike på Allah så det ljomet; det sørget den godeste Carl I Hagen for.

Det pussige er at julen som feires av kristne verden over den blir i noen muslimske land som Tyrkia velsett og beundret. Av noen som finner at nordmenns nærvær gjør dem godt. De feirer også jul i byer der nordmenn har slått seg ned. Men ikke for å feire Jesu fødsel; det er så, men hos noen muslimer føles nærværet av kristne som en forsikring om fred.

Jeg håper at med skifte av regjering neste høst vi igjen kan bli en kultur full av kristen neste-kjærlighet. Og at det må bli en slutt på dette misforholdet vi idag opplever ved at staten tilgodeser islam fremfor kristendommen. At vi som skattebetalere ikke lenger skal tilgodese de uttalige muslimske menighetene rundt om i landet. At de aldri etter neste høst mottar en krone i støtte, det er en forutsetning for at de samme gis lov til å dyrke sin ideologi i landet vårt. Vi er et kristent land med lange kristne tradisjoner. Dette må gjenopprettes. Og da bør vi starte med barna våre så fort de kan gå. Til søndagsskoler og bedehus skal vi sende dem. Vil ikke skolene stille opp med forkynnelse - får de private organisasjonene ta seg av den saken! Og støtte til dette skal de få over statsbudsjettet.

Å være pensjonist i sydens sol og varme er bærre lekkert!

Alle som har opplevd å våkne til sol hver eneste bidige dag vil hvis det er vinter bli svært bortskjemt. Personlig synes jeg det da er deilig å møte en gråværsdag inn i mellom. Norske pensjonister koser seg nok men jeg tror mange lengter hjem etter en tid. Å bestemme seg for å slette alle spor i Norge burde være en konklusjon man kommer til etter nøye vurderinger. Frem og tilbake.

Er du fastboende her (Spania) hele året skal du ikke regne med at du går foran spanjoler i helsekøen. Men er du her for 3 eller seks måneder så har du måttet betale opp mot 10 tusen kroner i helseforsikring. Den hel-årsforsikringen du betaler noen hundre-lapper for gjelder kun 45 dager. Den tiden du regner med å være i Spania eller andre steder utenfor Norge er ikke dekket av forsikringen. Det må du huske og ikke ta sjanser. På at hvis du skulle være uheldig å bli syk; og er du gammel med et hjerte som hopper litt rundt i kroppen ukontrollert så bør du tenke klokt.

Og smarte er det visst flere og flere som blir. Er du derimot en idiot og lytter hengivende til en bløffmaker som Støre eller Stoltenberg, da får du skylde deg selv. Skal du ikke utenfor Norge bør du vite at det er ikke alle som blir prioritert i helse-køene, som bare topper og topper seg med de førnevnte bløffmakerne. Men skal du tilbringe mer enn 45 dager i syden, så kan du tillate deg å spekulere.

En kvinne jeg møtte før jul fortalte meg at hun ett par dager tidligere hadde fått innoperert en pace-maker. For noen ti-år siden var dette en sensasjon. Nå gjøres visst dette mens du koser deg med Hjemmet eller Allers over noen få timer. Denne kvinnen var 85 år, men ingen gammel åndsfraværende olding. Langt derifra. Hun var svært oppegående. Kvikk i hodet som man sier. Og moret seg over at hun hadde kjøpt seg en stokk. For det så liksom litt fancy ut. Så legen i Spania hadde ment at det kunne være en god ide å legge henne inn og det på dagen. Og tatt det faktum i betraktning at hun nå har en plastikkdings i kroppen som sørger for at hun kan fortsette livet sitt. I sydens sol og varme. På en cafe med ett glass Chardonnay med gode venner. Så var det blitt en super-god investering for fruen fra Molde.

Hun hadde vært på et norsk legesenter her nede. En norsk klinikk. Hun har vært plaget av høyt og lavt blodtrykk og var en natt blitt bekymret. Legen som undersøkte henne mente at jo, her burde det reageres. Smak på det ordet: REAGERES. Tenk deg at du derimot sitter hos fastlegen din i Norge. Han sier at «vi burde vel sende deg til en undersøkelse, her gir jeg deg en rekvisisjon til sykehuset ditt». Hva skjer da? Hvis du følger litt med så vet du at du da først vil få en time etter forhåpentlig et par tre uker. Og da vil sykehuset hevde at de er innenfor fristen; som Jens har bestemt at de skal holde. Deretter sier de kanskje; gå hjem gamle mor, ikke ring oss, vi ringer deg! Ja, tenker du det blir vel om et par dager det da? Oh no, sykehuset ditt har ikke lenger noe press på seg for å få deg på benken. Det kan faktisk gå både vinter og vår; bokstavelig talt, har vi hørt og lest. Og inn i mellom dør folk i «helse-køen» som er blitt lenger enn lang; etter denne sosialistiske regjeringens gjøren og laden.

Mange må først erfare dette i Norge. Men mange er nå også bevisst på at denslags kan omgås. Ja, la oss si at du er en gammel dame på 77 år; som vet innerst inne at hjertet det er svakt. Og at ditt opphold hver vinter kan forårsake at du trenger legehjelp. Ja ikke bare det, men innleggelse på sykehus. Hva gjør du da? Du ringer den norske klinikken her nede når du føler at tiden er inne, og får rekvirert en ambulanse. Han tar deg deretter til ett sykehus der den norske klinikken har gode kontakter. Gud bedre, du har jo betalt 10 tusenvis av kroner til If kanskje, for ett opphold på 6 måneder og da skal du ha valuta for pengene, mener nå jeg. Har du derimot kun et europeisk helsekort har du ingen rettigheter fremfor spanjolene selv. For da er det snakk om behandling på et offentlig sykehus. Og i disse dager går sykehusene i Spania på samme sparebluss som det svært så rike Norge.

Men har du kjøpt deg helseforsikring utover de 45 dagene som en hel-årsforsikring gjelder for, så kan du regne med at da vil du kunne starte et helt nytt liv om du tilfeldigvis befinner deg i et land som Spania. Og i motsetning til legene som har fått streng beskjed om å la oss gå for lut og kaldt vann på norske sykehus, de kan nå med med våre dyr-kjøpte helseforsikringer i Spania spekulere. Ja for drypper det på presten så drypper det som kjent også på klokkeren. For joda, gamlemor var nær døden hun; ingen tid å miste; og derfor mente vi at hun måtte legges inn prompte. Det sto om liv eller død. En leges ord er lov.

Ergo trenger du ikke bekymre deg om helse-køer; så lenge du kan surfe på dyrt betalte private norske forsikringer. Og tenk deg; det koster langt mer enn 10 tusen kroner å få innoperert en pace-maker i Norge - om du skulle hoppe på et privat sykehus. Det er snakk om good timing, my dear!

Siv Jensen er kanskje gått litt lei?

Så i Aftenposten at Siv Jensen ikke er imot annen kultur enn vår egen. Men imot hva hun visstnok kaller ukultur. Først mente hun at vi utsettes for snik-islamisering. Deretter mente hun visst ikke dette allikevel. Nå mener hun at det er greit med andre kulturer enn vår egen. Med dette bekrefter hun at hun er tilhenger av multi-kultur. Men hva innebærer så dette? Det finnes ikke annen ukultur enn kultur som ikke er norsk; i vårt eget land. Hvis hun altså slår ring rundt begrepet multi-kultur, betyr dette at hun åpner opp for andre kulturer. Og da blir det et stort problem for mange vil jeg tro; siden den kulturen hun da åpner opp for er en kultur som vi er mange nå som forakter, nemlig muslimsk. Multi-kultur betyr at alle kulturer og religioner er likestilt. Per definisjon. Siv Jensen burde kjenne til hvordan det hele startet i 1974; og som er beskrevet i boka til Bat Ye'or med tittelen «The Eurabia code».

Jeg har tillatt meg å klippe og lime.

Euro-Arab Dialogue Symposia conducted in Venice (1977) and Hamburg (1983) included
recommendations that have been successfully implemented…

4. The necessity of cooperation between European and Arab specialists in order to present
a positive picture of Arab-Islamic civilisation and contemporary Arab issues to the educated
public in Europe.

The Euro-Arab Dialogue (EAD) is a political, economic and cultural institution designed to
ensure perfect cohesion between Europeans and Arabs. Its structure was set up at
conferences in Copenhagen (15 December 1973), and Paris (31 July 1974).

The principal agent of this policy is the European Parliamentary Association for Euro-Arab Cooperation,
founded in 1974. The other principal organs of The Dialogue are the MEDEA Institute and
the European Institute of Research on Mediterranean and Euro-Arab Cooperation, created in
1995 with the backing of the European Commission.
In an interview with Jamie Glazov of Frontpage Magazine, Ye'or explained how "in domestic
policy, the EAD established a close cooperation between the Arab and European media
television, radio, journalists, publishing houses, academia, cultural centers, school
textbooks, student and youth associations, tourism.

Church interfaith dialogues were determinant in the development of this policy. Eurabia is therefore this strong Euro-Arab network of associations - a comprehensive symbiosis with cooperation and partnership on policy, economy, demography and culture."

Eurabia's driving force, the Parliamentary Association for Euro-Arab Cooperation, was
created in Paris in 1974. It now has over six hundred members - from all major European
political parties - active in their own national parliaments, as well as in the European
parliament. France continues to be the key protagonist of this association.

Siv Jensen lefler nå med partiet Høyre; for å få en plass i morgendagens regjering. Lover dette bra, da?

Kong Harald idag - og imorgen

Ser av et innlegg på document.no at Kongens tale i år er blitt kritisert for å være, ja, skal vi si - politisk korrekt?

Det spørres der om Kongen har nok innsikt til å holde en tale til folket overhode? Jo, foratte han har visst tråkka i salaten den godeste Harald. Det ække greit å værra konge heller da, i et kongerike som Norge. Og nå om dagen skal han jo representere Jens og gutta-boys, ikke sant? Og da er det ikke greit å holde tunga rett i munnen. Det var jo ikke en kjeft som åpna den når den patetiske imamen nede på Grønland, da han fikk besøk av selveste Dronningen, nektet å ta henne i hånden!

Gåre'an? Ja visstnok fikk hun ingen sympati dronningen vår, da hun pliktskyldigst tråppa opp i moskeen der nede på øst-kanten. Ja personlig har jeg sagt her; at jeg selv etterhvert aldri satte min fot østenfor Stortorvet. Et hakk nedenfor kan du hoppe på trikken; og gjør du det kan du få gåsehud av mindre. Det blir litt som i drømmen der du plutselig befinner deg på et sted uten at du vet at du har beveget deg overhode. På trikken fra Storgaten kan du få gåsehud, der! Da befinner du deg plutselig i midt-østen, if you get my drift! Eller Somalia.

Så dronningen vår, Sonja hun fikk i oppdrag å være dronning også; for noen hærsens uhøflige muslimer; for en dag. Stakkars menneske sier jeg, det er ikke lite vi forlanger heller da. Og Sonja, hun har jeg faktisk respekt for. Kanskje kommer det av at vi har noe felles. Stamfar kanskje? Nei, spøk åt side. Sonja er født i Krepsens tegn hun som meg. Og hun har en stridig datter som er Jomfru, som meg det også. Og da, blir vi liksom litt kompiser vi, Sonja og jeg. Ja, det med felles stamfar er mer nærliggende enn det høres ut som. For som min familie på morssiden var fra Telemark var også Sonjas aner derfra. Men la nå det stå sin prøve.

Kong Harald fikk altså pes i et innlegg på doc.no der han skal ha sagt at «man må passe seg for noen spesielle mennesker her i landet». Og er det noe vi høyre-radikale er såre for så er det påstander om at vi tilhører en Ond slekt. De høyre-ekstreme, gad vite. Og her har visst Harald tråkket i salaten så det skvatt i dressingen. For jeg forstår skribentens undertoner av indignasjon. For der er vi totalt enige, han og jeg. Vi er så eitrende trøtt av disse anklagelsene som dryppes over oss som stadige insinuasjoner om ondskap a la nazisme og det som verre er. Vi er så trøtt av dere på venstre-siden at halvparten kunne være nok! For er det noen som provoserer oss – så er det f...meg dere.

Og Harald, gudene vet hvor han befinner seg i det politiske bildet! Egentlig. De siste syv årene har han måttet identifisere seg med marxist-leninister i Arbeiderpartiet. Neste år er det valg og alle med vett i behold har vel en anelse om hvordan vinden vil snu den dagen - da folket forhåpentlig igjen går til valgurnene for å ytre sin sak. Da får vel Harald et problem natten noen måneder etter det igjen; vil jeg mene. For da føler han seg kanskje noe ubekvem vil jeg tro - etter at han kom med advarsler mot disse som deretter skal lede landet. Og «disse» altså vi – vi finner oss ikke å bli trakassert av Harald; uansett hvor kongelig han er. Glem det!