onsdag 28. mars 2012

Oslo er blitt en by uten sjel

- For med 40 nasjonaliteter under samme tak, er det mange fornavn og etternavn som må forkortes hvis ikke tungen skal slå krøll. Men mangfoldet gjør jobbhverdagen mer spennende, ifølge Naima Benlamqaddm, opprinnelig fra Marokko.

Førti nasjonaliteter på Tine Meieri. Hundre og ørten forskjellige nasjonaliteter i Oslo by. Problemer hoper seg opp. Ikke finnes det nok boliger. Kommunene ønsker ikke ta imot dem. Det settes en grense for å gi mange opphold her og de forsvinner fra de mottakene der de først ble tvunget til å bli inntil søknaden deres ble behandlet. Ved avslag gir politikerne f.... i hvor de havner. Hva enten det er på gaten eller hos familie. Først etter mange år får man øynene opp for at de er her fremdeles og jobber svart og da brukes store ressurser. Altså i rykk og napp. Kanskje når de selv får dem som naboer. For i Oslo finner du disse overalt. Selv på beste vest-kant der Støre og Stoltenberg bor.

Myndighetene har problemer med å kalle en spade for en spade. Eks vis er en person faktisk kriminell når han tar sitt første skritt på norsk jord uten ID-papirer. Bare dette faktum burde gi et signal om at hans søknad ikke vil bli behandlet før han kan fremskaffe dette. Han burde settes i fengsel til han kommer på bedre tanker. Og da på brød og vann.

Han og familien har reist over flere grenser underveis innen de satte seg på et fly til Norge. Andre land er mer restriktive hva gjelder gyldige papirer og lignende. I Norge er alt fritt frem. Her blir alle raskt tatt vel imot. Av politikere, som ikke bare tillater lover og regler fattet over hodene på folket. Men også av de samme politikere som stjeler fra felleskassa og tildeler av denne; store og mindre beløp til sine venner og bekjente. At de er inhabile når de bevilger penger til en nær venn av seg selv og familien, det velger de å stå steilt på og benekter sine feil. De blir ikke engang blå i trynet! De har frekkhetens nådegave. Blå i ansiktet er det folket som blir. Psykopater finnes i alle leire. Men vi ser nå tegn som tyder på at de er mange blant de s k folkevalgte.

Jeg nevner 4 i denne omgang. Lysbakken, Støre, Hansen, Halvorsen. Partitilhørighet er ikke avgjørende. Dette er de samme som Behring Breivik ville ramme. Nok er nok! Det fikk gå som det så ofte går når man blir overkjørt. Når vil neste angrep utspille seg på norsk jord? Jeg tror ikke Krekars likesinnede får den sjansen.

Aftenposten på nett har gjort en spørre-undersøkelse blant 15 000 personer som kan stemme der. Hele 72% svarer at de er negative til at innvandrerbefolkningen blir i flertall i Oslo. Vi vet ikke hvem disse er, det kan være folk fra hele landet som også bekymrer seg for fremtiden til sin familie som bor i hovedstaden der de gjerne reiser på besøk. Du trenger ikke ha bodd i Oslo for å føle deg uvel ved en visitt i Oslo. Mange har forlatt Oslo forlengst og ønsker ikke sette sine ben der igjen.

Denne spørre-undersøkelsen er altså ikke gjort blant de 40 nasjonalitetene som har fått seg en jobb på Tine. Her jobber folk uten utdannelse importert fra den 3 verden. At de trives er ikke oppsiktsvekkende. De har funnet seg til rette i en kultur de kjenner seg igjen i. Kanskje er majoriteten muslimer? Vi vet ikke det og får heller ikke vite det.

At Aftenposten papir slår stort opp om at folk «har vent seg til» at befolkningen er endret og sier at de trives kan med andre ord være spørsmål stillet til alle de hundre-og-ørten forskjellige nasjonalitetene som bor der. Dit mange har satt nesa etter noe tid oppe i gokk f eks. Her finner de likesinnede. Her er moske-utvalget stort og alt er lagt til rette for at denne kategorien trives. Bare mer og mer!

Man kan mistenke mediene for å gå politikernes ærend. De politisk ukorrekte bloggene går nyhetsmediene en høy gang og avslører forrædernes arroganse. I Danmark ble det nylig hevdet i Politiken, en dansk avis at islam-debatter nå nesten ikke lenger er interessante blant folk flest. Nei vel? Eller er det bare sånn at redaksjonene ikke lenger orker stirre på bunkene med leserbrev? Som stadig blir bare mer og mer hatske relatert til en innvandring de heller ikke i vårt nabo-land ønsker. Og kanskje er det faktisk så at redaktørene i norske og danske aviser går politikernes ærend? Er kanskje meldingen: «for guds skyld; enten slutter dere å skrive så mye om muslimer, eller dere får kuttet presse-støtten»! Den støtten son holder avhengige nyhetsmedier igang. Eller tror du kanskje at alle journalister er venstre-vridde radikalere? Er kanskje alternativet at de vil miste jobben?

Vi kjenner til denne listen som norske journalister har fått streng beskjed om å forholde seg til. Der de når muligheten byr seg fremstiller en neger eller en muslim med hijab i varme ordelag. Bare for at vi skal bli «vant til det».