fredag 26. juli 2013

Avskaffelse av nasjonalstatene

I dagens VG (med kryssord), skriver Dag Harald Pettersen om EU der han stiller Siv Jensen til veggs. Han viser til det faktum at vi fikk kjennskap til hennes besøk hos Bilderbergerne for noen år siden. En mektig klubb der de mektige sitter og legger planer for oss folket; hva enten vi er medlem av EU eller ei.

Kanksje burde vi forvente at Siv Jensen kommer ut av skapet og forteller oss hva hun gjorde der? For det rare med Frp er at det kan virke som om de har problemer med å holde tunga rett i munnen når vi kommer inn på innvandrer-problematikken. Det heter seg nå at Frp vil sanke mange stemmer som ellers vil gå til Høyre. Det fordi Frp har vært usedvanlig åpne om hvordan folk som ikke skal bosette seg her skal behandles. Med makt skal de fordrives eller noe lignende. Hvilket går hjem hos alle de ihuga innvandringsmotstanderne. Er det kanskje en bløff?

For en stund tilbake hørte jeg på det jeg mener var Kunnskapskanalen på TV. Interessante foredrag; og da blant annet ett som var spesielt viktig for oss i Norge, som to ganger valgte å si NEI, til EU. Men hvis du tror at dette er blitt tatt seriøst så tror du feil. Vi ble fortalt at vi ikke lenger kan betrakte oss som nordmenn, svensker eller franskmenn for den delen. Vi er nå alle europeere. Allerede altså! Nasjonalstaten er avviklet med ett pennestrøk. Dengang kunne foredragsholderen fortelle at litt under 500 direktiver/vedtak fattet av EU - der forresten Cecilia Malmstrøm, en svensk kvinne sitter og styrer diktatorisk, nå ligger på vent for å innlemmes i vår egen lovbok.

Det siste er et påbud om ikke å gi statsstøtte til flyplassene rundt om. Og som alt mulig annet som blir fattet over hodene våre må vi bruke vår innsigelsesmulighet til å stoppe dette vedtaket som også rammer Norge, hva enten vi vil eller ei. For nå tilhører vi alle en europeisk union. Vi er ikke lenger herre over vår egen nasjonalstat. Det var dette Hitler var opptatt av. At grensene skulle utviskes for godt. Og han skal ha sagt at om de taper denne krigen vil de bruke «diplomati» neste gang.

Direktivene ligger i kø og EU forventer at vi tar dette på ramme alvor. Innimellom kan vi dog lese at regjeringen vil bruke sin innsigelsesmulighet, og noe som ble et tema var post-direktivet. Uten at dette ble debattert nevneverdig annet som en kuriositet. For debatten dengang burde ha vært det jeg forsøker å si her; debatten om at Norge gradvis mister vår suverenitet - og at muligheten til å beholde nasjonalstaten den svinner hen.

Det store spørsmålet som Frp forsøker å bruke for alt det er verdt i disse dager er problemet med en innvandring som setter vår rettssikkerhet i fare. Med alle slags folk som setter foten sin ned på norsk jord men ikke blir sendt ut igjen; fordi vi er medlem av schengen-avtalen. Frp er åpen for alt som har med denne avtalen. Ingen innsigelser? Fri innførsel av varer, mennesker og tjenester. Det har de heller aldri lagt skjul på. Siv Jensen har aldri gått aktivt ut og sagt at dette må vi diskutere. Nei, tvert imot er hun svært så stille om dette. Noe som også er i pakt med Høyres politiske standpunkt. Kristin Clemet, (H) er en varm tilhenger av at alle skal slippes inn i landet. Hun kaller det arbeidsinnvandring. Men dette viser seg i det lange løp å være en bløff.

Frp ønsker også arbeidsinnvandring, men de har hittil ikke vært villig til å se på dette som det burde betraktes: en bløff for å komme inn i landet ad omveier. Hva med å se på polakker som snekkere som etter kort tid ikke lenger er i jobb fordi det ikke lenger skal bygges boliger. Eller hvorfor ikke se på det faktum at norsk ungdom ikke gidder ta yrkesfaglig utdannelse fordi: a) de ønsker ikke måtte forhandle om lønn på polakkenes vilkår. b) de ønsker ikke jobbe sammen med folk som ikke snakker norsk.

Frp, ved Siv Jensen burde være ærlig, og si at hun faktisk tilhører en orden; «en verdensorden» som ønsker alt dette, som Norge kunne løses fra, ved å si opp avtalen om schengen. Men det gjør de ikke. Vi hører i alle fall ikke ett pipp. Schengen-avtalen er blitt et ikke-tema men burde være det hvis vi skal stemme Frp om få uker.

VG's innlegg forteller at Europabevegelsens leder, Jan Erik Grindheim har avslørt EU's hemmelige doktriner. Som altså heretter ikke er særlig hemmelig. For Grindheim har visst gått ut og sagt at EU må bli flinkere til å presisere at nasjonalstatene skal avskaffes.

Og hold deg fast – våre egne norske profilerte politikere - med kongefamilien i spissen (surprise surprise; begynner ikke krompen vår Håkon etterhvert å fremstå ganske så mektig?) Han reiser land og strand rundt og preker. Den mannen er forøvrig sosialist; det kan det ikke være noen tvil om. Men som det står i innlegget: «(...) en håndfull norsk politikerelite og de norske kongelige arbeider for en politisk, europeisk enhet; og som en følge av dette: avskaffelse av nasjonalstaten». Sitat slutt. Denne såkalte eliten er medlemmer av den hemmelig organisasjonen Bilderberger. Som jeg personlig oppfatter som en frimurer-orden.

Det skjer så mye vanvittig over hodene våre at det ikke er til å tro. Men det er mulig å stille disse til ansvar. Og Siv Jensen burde svare på dette leserinnlegget fra ovennevnte person. Nå!

Håndball og dame-fotball

At fotball er regnet som den mest populære idretten i Norge betyr ikke at den har så mange publikumere. En fotball-klubb idag består av spillere som ser ut som et lag fra Afrika. Har spådd for flere år siden at interessen fra norsk publikum ville bli dalende i årene fremover. Det fordi kommentarfeltet i en sak om fotball avslørte denne arrogansen for klubblag som idag knapt nok består av norske spillere. Det er mye penger involvert i denne sporten og da er det viktig å manipulere fakta. Men det nytter visst ikke alltid. For Vålerenga har vel supportere som er ganske så eplekjekke, for å si det mildt. Store i kjeften heter det også.

Det vil alltid være folk som manipulerer med fakta. For et par dager siden ble det debattert hvorvidt dame-fotball var fremtidens tredje mest populære sport. Det er opp til enhver om vi ønsker tro på denslags bløff. Der pengene rår er det mye makt.

Men det er det også i håndball. En sport jeg vet mer om. Og en sport jeg følger med stor interesse. Både kvinnehåndball og herrehåndball. Men kanskje mest herrehåndball. Det er liksom noe mer sus over herrene. Løke-søsknene var en opplevelse.

Men å hevde at jente-fotball, kvinne-fotball er fremtidens sport er vel å dra det noe vel langt? Jeg kom derfor til å huske tilbake på en episode der jeg besøkte min datter i Spania sammen med hennes mann, som forøvrig er en profilert proffesjonell håndball-spiller. En dag skulle vi dra ut til fotballbanen i byen der samboerne/konene til ytterligere to av Norges proffesjonelle håndballspillere skulle spille kamp mot to spanske lag, det ene der de to norske fotballspillerne skulle delta.

Da vi kom dit ble det fleipet med det faktum at «damene skulle spille kamp». Det ble flirt og ledd av dette som om vi skulle bivåne en kamp mellom undermålte små-jenter. De ble i alle fall ikke tatt på alvor. Det ble fleipet under kampen og den endte med et par kommentarer etter kampen som fikk meg til å føle et visst ubehag. For spillerne, de proffe håndballspillerne viste null respekt for denne sporten, som altså skal komme til å bli Norges tredje mest populære sport på TV? Masse penger involvert og denslags sludder. Det ble et tankekors for meg, at spillere som selv er så profillerte viste dame-fotballen en kald skulder.

Men personlig må jeg si meg enig i at fotball ikke helt er min greie. Og i alle fall ikke dame-fotball. Å se muskulløse jenter løpe rundt på en utebane, for å sparke en ball mange hundre meter ser veldig mannlig ut.

Overvåking

Det er større sjanser for at du blir overvåket enn at du ikke blir det. Det er kanskje en grunn til denne overveldende interessen for amerikansk overvåking av oss; som ikke alltid er like sunn. Det var en tid da google overvåket oss i Oslos gater. Husker at jeg kunne gå inn på google earth og lete opp min gate på Frogner; og sannelig min hatt der satt noen kjente på min cafe utenfor Kaffebrenneriet. Det ble en oppvåkning kan man si. Det er vel slutt på dette nå, men det virket skremmende.

Selv er jeg av den oppfatning at har man god samvittighet så bryr jeg meg ikke så lenge jeg ikke overvåkes i mitt eget hjem. Men det er noe tankevekkende at jeg hver gang jeg går ut og tar med meg mobilen så blir jeg i realiteten overvåket. Du skal ikke bare ta ut sim-kortet; men også slå av mobilen om du ikke ønsker denne overvåkingen, som ved andre sider av samfunnet er bra hvis det er kriminelle som etterforskes. Man blir overvåket via såkalte base-stasjoner som Telenor er ansvarlig for.

Husker en grov sak fra Lagmannsretten der 5 kurdere sto tiltalt for gruppevoldtekter av to unge jenter. De nektet alle. Men så kunne aktoratet vise til at de jo faktisk hadde vært der de påsto at de ikke hadde vært. Det fordi de hadde tatt telefonsamtaler i nærheten av denne spesielle basestasjonen, ikke misnt. Dermed ble de dømt pga indisier og det faktum at det ikke fantes tvil.

Går du rundt med et såkalt nøkkel-kort? Da skal du regne med at arbeidsgiveren din har lagt inn en chip som forteller ham hvor du er til enhver tid. Ja, kanskje blir du ikke lenger fristet til å ta alle de turene til do? Der du smugrøyker antageligvis de fleste gangene? Du kan ikke lenger lure deg bort ved å si at du må på do. Og skjer det noe kriminelt kan du altså heller ikke skjule deg bak at du ikke brukte nøkkelkortet dit, da denne chipen har avslørt deg allerede? Skjønner? Eller er du fremdeles godtroende?

Okey, tenker du, da legger jeg fra meg både nøkkelkort og telefon, da. Ja, legg i alle fall nøkkelkortet fra deg etter arbeidstid; selv om det på kortet ditt står at du er ja, hva med «politi»? For noen er det jo stas å kunne bokstavelig talt skilte med at du jobber i politiet, ikke sant? Ugh ugh, liksom! Og tenker du et uskyldig nøkkelkort - «jeg har visst glemt å ta det av meg»? Inntil du innser at arbeidsgiveren din nå vet - at etter arbeidstid da sitter du på den lokale puben mellom 17-20. Got it?

Nå fikk du noe å tenke på, tenker jeg? Konspirasjonsteorier? Neppe, ikke med nåtidens teknologi.

Hussein Obama taler til sitt eget folk

Og ber de hvite om å lytte.

Tryvor, den 17 år gamle negeren som ble drept av en annen med mørk hudfarve; men som under tvil kan gå som «hvit-ish», får ikke bare oppmerksomhet fra sine egne - noe de alltid får. Myyyye oppmerksomhet faktisk. For hør nå bare. For dette henger på greip for USA's svarte president. Han innrømmer at han har vært i samme situasjon som Tryvor. Innen han ble senator, da, gad vite. Ikke etter. Men når han var yngre så havnet han ofte i samme situasjon som Tryvor. Jeg kunne ha vært Tryvor, sier Hussein Obama atter en gang. I en youtube der han taler til folket fra det hvite hus over 18 minutter.

Han ser seg nødt til å holde en tale til dem som sørget for at han ble president. Såpppas må de kunne forvente! Og det var ikke den hvite befolkningen. Det var den svarte første gang, og det var de svarte andre gang. Da han ble gjenvalgt var den hvite befolkningen i sjokk. Men USA er nå omvandlet til et svart kontinent. Et nytt Afrika. Som i Europa etterhvert.

Det er noe patetisk og ikke minst ufint å holde en tale til den hvite befolkningen om å tenke seg litt om. Riktignok har Høyesterett talt, sier han, og sånn må det være. Vi får bare akseptere at Tryvor ble myrdet og at morderen får gå fri. Men, sier Hussein, som er både halvt-neger og muslim, nå må rase-spørsmålet igjen settes på dagsorden. Nå må den hvite befolkningen akseptere oss. At den hvite mann og kvinne har problemer med å ta en svart befolkning seriøst, når det er et faktum at 3/4 av de innsatte i amerikanske fengsler er fylt opp av svarte - det hopper han selvsagt bukk over.

Han oppfordrer nasjonen til å ta tak i negrenes situasjon i USA. Gjøre et forsøk på å forstå negerens forhistorie. Huske på hvor mye de har lidd. Han insisterer på at rettsystemet må endres for å redusere «mistrust in the system». For lovene, insinuerer Hussein, de tar ikke hensyn til negrene i USA. Mye mistenksomhet blant afro-amerikanere. Det er sikkert og visst.

Han forventer at lover og regler lokalt skal gjennomgås for om mulig å gjøre livet lettere for negrene. Med andre ord, nå må amerikanere lære seg å se gjennom fingrene på deres kriminelle aktiviteter. Kanskje må vi ta en sjanse på at en neger ikke kommer til å skyte deg, selv om han peker på deg aldri så mye med en pistol. Han sikter til lover som gir enhver rett til å forsvare seg. Som vi vet ønsker Hussein at alle amerikanere skal levere inn sine våpen.

Tryvor følte seg truet, hevder Hussein Obama. Tryvor-saken fikk antagelig ikke en rettferdig slutt. Men siden vi må akseptere høyesteretts avgjørelse må vi akseptere at sånn ble det. Vi må bidra til at det blir fred i lokalsamfunnet og lære oss å akseptere at vi (Hussein og hans folk) blir behandlet annerledes. Det siste sier han ikke eksplissit men det er vel en grunn til at han henvender seg til den hvite mann fra talerstolen i det hvite hus denne dagen? Han har mye på hjertet og nå vil han også få si noen ord! Jeg ser for meg at Norge får en muslimsk statsminsister; i et Norge som stadig mer blir anti-islamsk og der han går ut og taler til «oss» om å besinne oss. Det gjøres jo allerede, men da fra dagens regjering.

Så hva kan gjøres, sier Hussein retorisk. Hva kan gjøres mer for at «de» (hans folk) skal føle seg verdifulle? Nye programmer for negrene er på trappene, men vi (hele befolkningen inkl de hvite) må gjøre en bedre jobb for å få dem (hans egne) til å føle seg verdifulle og at det kan være mulig for dem «to succeed». Vi må bruke tid på dette, insisterer Hussein Obama, en halvt-neger som taler til «folket». Han ber om at de hvite «går i seg selv».

Denne Tryvor-saken gjelder mange mennesker i USA. Ja, det skal gudene vite, sukker vel noen?
Vi må være på vakt og arbeide med «these issues».

På 60-tallet ble USA satt på hodet. Nå skulle negrene få det mye bedre. De skulle sluses inn på høyskoler og universitet; og listen for å gi dem adgang skulle senkes betraktelig. Alle skulle med! Sånn som det er blitt i alle vestlige land etterhvert som innvandring fra dysfunksjonelle land med en befolkning med lav IQ.

Så hva enten han het Martin eller John, (Luther/Kennedy) de sanket stemmer ved å sette negrene på dagsorden. Mye var på sin plass. For det var modig av den svarte kvinnen å gå inn på en buss med hvite den gang. For negrenes situasjon var på 60-tallet ikke noe å skryte av. Men når lover og regler gradvis endret seg til fordel for den svarte befolkningen gikk det tydeligvis over stokk og stein. Det var ingen grenser for hvor fint de skulle få det nå. Og som sagt snipp snapp snute, tilslutt fikk de en svart president på toppen av det hele. Og nå har han behov for å identifisere seg med sine egne, den svarte delen av befolkningen.

Negre og rasemotivert vold i USA forsvant ikke av den grunn. Heller hvertimot dannet de hvite ku klux klan; og signaliserte samtidig at de hadde sine egne metoder. Det som er verdt å merke seg er den britiske politikeren Powell, som på 60-tallet gikk ut og kalte en spade for en spade. Han sa at negrene i fremtiden ville holde «pisken over de hvite». Skal si han fikk rett, gitt!


Time-share og annet muffens

En ny korrupsjons-runde. Med de samme metodene. Skrapelodd, invitasjon til en drink. Riktig så hyggelig. Og vi er jo på ferie og da er vi på et generelt godt humør. Nordmenn er utrolig naive. At eldre mennesker som fremsto på TV i kveld går på den samme limpinnen, bekrefter det. Det er tross alt ikke så mange år siden vi fokuserte på den samme businessen. Det finnes ingen unskyldning når de går i baret på nytt. Men det gjaldt Time-share.

For min egen del mener jeg at vi nå skal rette fokus på noe som ligner på det som forøvrig er blitt business via finn.no, der kjeltringer har forsøkt å selge dyre biler. Nordmenn blir bedt om å betale inn en større sum til en konto. For hva kan man jo spørre? Betale for en vare man ikke har hatt tilgang til? Nordmenn er ekstremt naive.

I det siste har jeg blitt overøst med mailer til en av mine kontoer. At de fremstår ekstremt dumme disse som prøver å fortelle meg at jeg har vunnet i lotto eller lignende, det stopper ikke nordmenn fra å gå rett i fella. Gang på gang. Jeg får endog gjentatte mailer der jeg blir bedt om å oppdatere visa-kontoen min, og andre kontoer som noen har fått kjennskap til at jeg har brukt. Gudene vet hvordan? Du bør vite at banken din ville aldri sendt deg en mail på den måten. Men vi lar oss lure.

I sommer har jeg fortalt om utleiere som har forsøkt å lure meg til å betale depositum på utleie-leiligheter i utlandet som ikke finnes. Jeg har vært skeptisk og brukt en del tid på å kommunisere. Det for å dra ut tiden som jo unektelig kan «arbeide» for deg. En person som jeg mente meg å være ferdig med da jeg ante ugler i mosen, sendte meg endog en mail igår og spurte hvor det ble av depositumet. Det er flere uker siden jeg ga ham «fingern». Jeg sluttet rett og slett å kommunisere med fyr'n. En annen fyr skrev de mest sympatiske mailer til meg og jeg kunne i realiteten be ham dra til helvete og han ville ikke gi slipp. Jeg vendte ryggen til den mannen også. Gudene vet hvem de er! Du skal nok være en god menneskekjenner, det er nå så. Og mye har jeg lært av livet, så jeg antar jeg greier meg bedre enn de fleste.

Så har du businessen til fru Lockert fra Bergen. Norsk Bo- og Reiseservice i Albir. Hun er frekkere enn toget. Les om henne her. Jeg bestemte meg for etter å ha kommunisert med dette forferdelig kvinnemennesket, at jeg heller går på en smell med et tap i størrelsesorden mellom 5-6000 kroner, heller enn å ha mer med spetaklet å gjøre.

Depositumet som jeg i følge kontrakt skulle ha fått utbetalt umiddelbart etter leieforholdets slutt, er aldri blitt utløst. Husk at avtalen er alltid avgjørende for dine rettigheter. Forhold deg kun til den. La deg ikke true med inkasso og denslags. Les kontrakten, det er den som gjelder.

Ta deg dette ad notam. Involver deg ikke med denne kvinnen!