fredag 26. juli 2013

Avskaffelse av nasjonalstatene

I dagens VG (med kryssord), skriver Dag Harald Pettersen om EU der han stiller Siv Jensen til veggs. Han viser til det faktum at vi fikk kjennskap til hennes besøk hos Bilderbergerne for noen år siden. En mektig klubb der de mektige sitter og legger planer for oss folket; hva enten vi er medlem av EU eller ei.

Kanksje burde vi forvente at Siv Jensen kommer ut av skapet og forteller oss hva hun gjorde der? For det rare med Frp er at det kan virke som om de har problemer med å holde tunga rett i munnen når vi kommer inn på innvandrer-problematikken. Det heter seg nå at Frp vil sanke mange stemmer som ellers vil gå til Høyre. Det fordi Frp har vært usedvanlig åpne om hvordan folk som ikke skal bosette seg her skal behandles. Med makt skal de fordrives eller noe lignende. Hvilket går hjem hos alle de ihuga innvandringsmotstanderne. Er det kanskje en bløff?

For en stund tilbake hørte jeg på det jeg mener var Kunnskapskanalen på TV. Interessante foredrag; og da blant annet ett som var spesielt viktig for oss i Norge, som to ganger valgte å si NEI, til EU. Men hvis du tror at dette er blitt tatt seriøst så tror du feil. Vi ble fortalt at vi ikke lenger kan betrakte oss som nordmenn, svensker eller franskmenn for den delen. Vi er nå alle europeere. Allerede altså! Nasjonalstaten er avviklet med ett pennestrøk. Dengang kunne foredragsholderen fortelle at litt under 500 direktiver/vedtak fattet av EU - der forresten Cecilia Malmstrøm, en svensk kvinne sitter og styrer diktatorisk, nå ligger på vent for å innlemmes i vår egen lovbok.

Det siste er et påbud om ikke å gi statsstøtte til flyplassene rundt om. Og som alt mulig annet som blir fattet over hodene våre må vi bruke vår innsigelsesmulighet til å stoppe dette vedtaket som også rammer Norge, hva enten vi vil eller ei. For nå tilhører vi alle en europeisk union. Vi er ikke lenger herre over vår egen nasjonalstat. Det var dette Hitler var opptatt av. At grensene skulle utviskes for godt. Og han skal ha sagt at om de taper denne krigen vil de bruke «diplomati» neste gang.

Direktivene ligger i kø og EU forventer at vi tar dette på ramme alvor. Innimellom kan vi dog lese at regjeringen vil bruke sin innsigelsesmulighet, og noe som ble et tema var post-direktivet. Uten at dette ble debattert nevneverdig annet som en kuriositet. For debatten dengang burde ha vært det jeg forsøker å si her; debatten om at Norge gradvis mister vår suverenitet - og at muligheten til å beholde nasjonalstaten den svinner hen.

Det store spørsmålet som Frp forsøker å bruke for alt det er verdt i disse dager er problemet med en innvandring som setter vår rettssikkerhet i fare. Med alle slags folk som setter foten sin ned på norsk jord men ikke blir sendt ut igjen; fordi vi er medlem av schengen-avtalen. Frp er åpen for alt som har med denne avtalen. Ingen innsigelser? Fri innførsel av varer, mennesker og tjenester. Det har de heller aldri lagt skjul på. Siv Jensen har aldri gått aktivt ut og sagt at dette må vi diskutere. Nei, tvert imot er hun svært så stille om dette. Noe som også er i pakt med Høyres politiske standpunkt. Kristin Clemet, (H) er en varm tilhenger av at alle skal slippes inn i landet. Hun kaller det arbeidsinnvandring. Men dette viser seg i det lange løp å være en bløff.

Frp ønsker også arbeidsinnvandring, men de har hittil ikke vært villig til å se på dette som det burde betraktes: en bløff for å komme inn i landet ad omveier. Hva med å se på polakker som snekkere som etter kort tid ikke lenger er i jobb fordi det ikke lenger skal bygges boliger. Eller hvorfor ikke se på det faktum at norsk ungdom ikke gidder ta yrkesfaglig utdannelse fordi: a) de ønsker ikke måtte forhandle om lønn på polakkenes vilkår. b) de ønsker ikke jobbe sammen med folk som ikke snakker norsk.

Frp, ved Siv Jensen burde være ærlig, og si at hun faktisk tilhører en orden; «en verdensorden» som ønsker alt dette, som Norge kunne løses fra, ved å si opp avtalen om schengen. Men det gjør de ikke. Vi hører i alle fall ikke ett pipp. Schengen-avtalen er blitt et ikke-tema men burde være det hvis vi skal stemme Frp om få uker.

VG's innlegg forteller at Europabevegelsens leder, Jan Erik Grindheim har avslørt EU's hemmelige doktriner. Som altså heretter ikke er særlig hemmelig. For Grindheim har visst gått ut og sagt at EU må bli flinkere til å presisere at nasjonalstatene skal avskaffes.

Og hold deg fast – våre egne norske profilerte politikere - med kongefamilien i spissen (surprise surprise; begynner ikke krompen vår Håkon etterhvert å fremstå ganske så mektig?) Han reiser land og strand rundt og preker. Den mannen er forøvrig sosialist; det kan det ikke være noen tvil om. Men som det står i innlegget: «(...) en håndfull norsk politikerelite og de norske kongelige arbeider for en politisk, europeisk enhet; og som en følge av dette: avskaffelse av nasjonalstaten». Sitat slutt. Denne såkalte eliten er medlemmer av den hemmelig organisasjonen Bilderberger. Som jeg personlig oppfatter som en frimurer-orden.

Det skjer så mye vanvittig over hodene våre at det ikke er til å tro. Men det er mulig å stille disse til ansvar. Og Siv Jensen burde svare på dette leserinnlegget fra ovennevnte person. Nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar