mandag 29. juli 2013

Urolighetene i midt-østen og Afrika eskalerer

Israel sliter med muslimske naboer. I Libya gikk man igår til angrep på islamistkontorer. I Pakistan går man til angrep på moskeer. I Irak går man til angrep på hverandre, shia og sunni. I Egypt har hæren bedt om mandat til å fengsle og arrestere muslimer som er tilhengere av den valgte presidenten som viser seg å være en kriminell. Ja, hvilken muslim er ikke en kriminell? Dette er de jo per definisjon. De skjærer klitoris av jentebarna sine. De dreper sin egen familie ved såkalt æresdrap. De truer vestlige innbyggere og kaller dem vantro hunder. De de ...ja hva er det de ikke foretar seg med sine diabolske sharia-lover i hånd?

Det startet med en såkalt vår i disse landene. Det ender nå med en iskald vinter. Den store og endelige krigen er vel egentlig i gang. I Afrika ber man kristne land om hjelp til å fjerne muslimer som trakasserer dem. I Europa dannes partier og grupper som planlegger borgerkrig mot muslimer og mennesker som ikke er velkomne. Det være seg negre og det være seg muslimer. Disse skaper en sur atmosfære. I Italia har de ansatt en kølsvart neger som integrasjonsminister, intet mindre. I Italia? Det må da være noe av det mest provoserende som kunne skje der nede? Hvem er disse quislingene? Selv ikke i Norge synker det inn hos sosialistene at de mister velgere pga denne perverse innvandringen. De provoserer med stadig nye forslag. Som om de er rammet av galskap. Desperasjon?

Negre blir der de er i flertall; som i europeiske fotball-klubber, i politikken, på kriminelle statistikker over voldtekter av hvite kvinner, utnyttelse av landenes velferdstilbud. You name it; de blir behandlet som apekatter. I Italia blir det kastet bananer på dem. Fra publikum på fotball-arenaer blir det kastet bananer etter dem og laget apekatt-lyder. Norske fotball-klubber går nå konkurs fordi de ikke lenger har et publikum som ønsker støtter dem. De er jo avhengig av inntekter.

Å herse med negre er ikke noe nytt. Men noe som nå blir ekstra synlig der negre beveger seg. Tidligere var det greit å fleipe om deres underlegenhet; de var jo så langt borte. Man lo åpenlyst av vitsene. Idag ler man i lukkede fora og på venne- og familiefester. Og dessto mer de foretar seg og dessto lenger de marginaliseres som kriminelle og overgripere, dessto mer vil vi den hvite mann og kvinne opparbeide den forakten som tidligere bare kom frem som enkelteksempler. Jeeez!

De muslimske neger-kvinnene i sine brune, svarte og blå mundurer provoserer ikke bare fordi de er negre; men i tillegg at de kler seg provoserende i vestlige moderne land. De blir bøtelagt i Frankrike. Og satt i fengsel hvis dette ikke hjelper. Man kan si at det vel snart ikke er håp for dem. De brer seg ut over alt. De lurer systemene og har sugerøret dypt ned i velferdskassene rundt om i velutviklede vest-europiske land som parasitter. Og vi vet at de mener seg fortjent til dette. Det fordi noen idioter fremdeles innbiller dem og oss at de må få oppreisning for at de ble brukt som slaver. At de er avhengig av den hvite mann fremdeles som slaver, for å eksistere finner vi utmerkede eksempler på i syd-Afrika, der de etter å ha massakrert de hvite farmerne og brent deres gårder ikke har noe å leve av. De lever av kriminalitet i de større byene, der det nå er livsfarlig for en hvit å bevege seg.

Og omtale ekstreme muslimer, som i vestlige land aldri går ut og kaller sine egne avskyelige, tyder på at de enten er vettskremte for at de selv vil bli myrdet; fordi de ikke gjør som det muslimske presteskapet befaler. Eller er overbevist om ekstreme muslimers evne til å ta over med sine lover. De vet at ved å spre seg for å komme i flertall er det eneste og beste våpen for å overta makten. Dette er ikke konspirasjons-teorier. Det er common sence. Hvis en muslim i et vestlig land føder 2 unger i hver familie og kristne føder 1 unge i hver familie, trenger du vel ikke en kalkulator! Eller når muslimer føder 3 unger i hver familie? Hvor lang tid tar det før de er i flertall?

I Egypt går de 20 millioner i gatene og protesterer. De har fått med seg hæren og da er det borgerkrig. Egyptere som per definisjon alltid har vært muslimer men som nå innser galskapen. Når muslimer vender seg mot hverandre? I midt-østen og i Afrika; i de mest dysfunksjonelle landene i verden. De har ikke noe annet å hevde seg med enn våpen. Intellektet er på et lavmål. De krangler om en mann som heter Muhammed. De er alle i samme båt, men mange er i en større båt. De vil drukne hverandre. Blir denne utviklingen kanskje styrt av høyere makter? Har Gud en finger med?

Hva skjedde i Jeriko? Hva skjedde når Gud grep inn i Egypt, den gang han sendte diverse plager over landet? Har de lært? Nå går de til angrep på hverandre.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar