mandag 29. juli 2013

Jan Hanvold: Arbeiderpartiet er sosialistisk

Som kristen kan du ikke tilbe både Gud Jahve og Satan.

Sosialister er per definisjon gud-løse. Det er ironisk å tenke på at vår egen statsminister ikke bekjenner seg til Gud, ja, for all del Han heter faktisk Jahve. Men altså; Jens har fått sin oppdragelse i tråd med en filosof som heter Rudolf Steiner. På Steinerskolen blir du ikke undervist i Skapelseshistorien, men Darwin.

Sosialisme er basis for kommunismen. Troen på Gud Jahve og kristendommen skal utryddes. Kristendommen står i stor fare idag. Vi vet at kristne er forfulgt. Og blir myrdet i land som er muslimske. Ikke hovedsaklig i alle muslimske land men i de mest dysfunksjonelle. Afrika som ble kristnet av misjonærer er nå under sterkt press fra muslimer som dytter på dem sharia-lover. Og ikke ser det ut til å være så vanskelig heller. Vi ser dem vaggende rundt i landet vårt i full muslimsk mundur. Økonomiske snyltere. Ikke overraskende spør du meg, men jeg lar videre påstander ligge i denne omgang. Der resten av den kristne verden engasjerer seg i Afrikanske land som Sudan og Somalia der islam er på fremmarsj; virker det som om kristne afrikanere ønsker den hjelpen de kan få. Og så setter de kursen mot velutviklede land i andre deler av verden.

I Australia har de omsider fjernet de rosa EU-brillene. De har sett lyset. Enhver båtflyktning blir nå sendt videre til en av deres underutviklede øyer. Der skal de få bo om de vil. I Australia med deres enorme landområder, nekter de å ta imot en neger eller en muslim. I lille Norge med 4,5 mill nordmenne derimot. Jeez!

EU-trollene er gudløse hele bunten. EU er sosialisme i hverdagen; og det faktum at Europa åpner for innvandring fra muslimske land burde få enhver kristen til å våkne. Dette er en ideologi som startet før den annen verdenskrig.

Selv en gærning som Hitler hadde ett stort ønske og det var først og fremst å utrydde kommunismen. Han gjorde seg til overfor russerne men brøt straks etter løftet. Og gikk til krig. Og forsto ikke hvordan han kunne tape. Hitler ønsket heller ikke kristendommen velkommen, men innså at alternativet kanskje ville bli buddhisme, noe han ikke skulle ha noe av. Og som vi vet skulle alle jøder utryddes.

Det er selvsagt et tankekors at pastor Jan Hanvold går til angrep på Arbeiderpartiet ved å fraråde alle kristne å stemme på et sosial-demokratisk parti. Et såkalt velferdsparti. Et sosialistisk parti. Men per definisjon er AP altså gud-løse.

Hanvold mener at Frp er et utmerket alternativ. Ja, hvorfor? Selv skriver jeg foraktelige essay om muslimer. Medmennesker? Hvorfor? Jo, fordi jeg er kristen i definisjon av å sette Kristus og Gud Jahve først i livet. Med andre ord følge de 10 bud så langt det er mulig.

Muslimer har ingen bud. Tvertimot lever de stikk i strid med det aller viktigste av budene, som ble gitt de kristne av Kristus innen han døde: elsk Gud og deretter hverandre. Det såkalte kjærlighetsbudet. Muslimer har ikke noe som ligner. Muslimer leker Gud og oppfordrer til hat. Det motsatte av kjærlighet. De oppfordrer til vold og påstår at de vet hva Gud vil. De tar livet av hverandre til tross for at den Sanne Gud har sagt at dette er noe kun Han skal gjøre. I det hele tatt muslimer og andre trossamfunn hører ikke Gud til. Disse er diabolske.

Jan Hanvold har derfor rett selv om Frp blir omtalt som ukristelige av AP og sosialistene. Men denslags retorikk bruker også Satan Djevelen. Sosialisme er altså ensbetydende med en djevelsk ideologi. Og sånn var det Satan spådde i Eden. «Menneskene ville vende seg bort fra Gud», men tiden ville vise om Satan hadde rett.

I denne verden ser vi at Satan kjemper med nebb og klør for at hans spådom skal gå i oppfyllelse. Kristne er forfulgt. Også i Norge, det blant annet fordi sosial-demokratene har innført forbud mot forkynnelse blant de «små» allerede etter dåpen, når den sosialistiske statlige kirken som fremdeles bestemmer ritualene i kirken, senere i barneskolen forteller barna våre at «alle religioner har verdi». Den LØGNEN er bare så surrealistisk at det finnes knapt ord for denslags faenskap.

Frp er ikke bedre enn andre partier, moralsk sett, men partiet har sagt at de vil stoppe innvandring fra muslimske land som skaper kaos. Muslimer som uten å blunke har sagt at kristne skal forfølges over hele verden. Og at deres diabolske lover skal innføres. Derfor er Hanvold i sin fulle rett til å si det han sier - når han advarer kristne fra å stemme Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet bør nå engang for alle miste sin makt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar