mandag 29. juli 2013

Om hackerne Einar og en Høyre-politiker

Politiet som ikke tar alle saker sånn uten videre, sier at det kan være problematisk å å legge ut lokkemat. Men det er jo dette politiet selv gjør ved at de ansetter tystere som de attpå til får et privat forhold til. Mange kriminelle selger seg for å slippe unna fengselsdommer. Hvilke signaler gir dette? Problematisk må det vel kunne sies at det er.

Hackeren Einar ba politiet om hjelp men følte seg oversett. Han ga politiet alt de trengte for å gripe den mannen som hacket seg inn på jenters sms-konto og andre kontoer via internett. Politiet liker ikke amatører. De vil helst hylles for sin egen innsats. Men når innsatsen ikke gir uttelling, men heller tvertimot hisser folk til å ta loven i egne hender, da uteblir naturlig nok hyllesten.

Politiet er gode på å henlegge saker som ikke gir noen personlig uttelling. De prioriterer bort saker som de ikke synes det er verdt å satse på. Men når de allikevel sitter stort sett inne på kontorene sine burde det være nok av skrivebordssaker å ta tak i. Vi ser frem til å se dem i bilene sine og gående blant publikum. For så kan de overlate saksbehandlinger til juristene.

Hvis politiet synes det er problematisk å legge ut lokkemat som hackeren Einar har gjort, burde de gå foran med et godt eksempel. Å benytte seg av kriminelle kilder for at det skal bli lettere å avsløre potensiell kriminalitet er vel ingen kunst. Burde de ikke selv ligge i buskene? De gidder jo ikke en gang å ta farts-overskridere langs veiene. Ute på landet erfarer jeg støtt og stadig å bli forbikjørt når jeg selv kjører tillatt i 80 km sone. Huj så det går! Og bak rattet sitter de som iflg statistikken er årsak til de fleste ulykker på veiene våre. Men ser du politiet? Nope!

Er det kanskje derfor unge tar sjansen. «Her har det ikke vært kontroll på år og dag, og fart er det vi liker best her ute på landet». Og blir de tatt er det kanskje av en av sine egne naboer som er blitt politi. Ei bondejente eller en bondegutt med kontrollbehov?

Dette bildet av en rød, liten jolle fylt til randen av uniformert politi på vei til Utøya er noe vi sjelden glemmer. Det må ha fremstått ydmykende på enhver seriøs politimann. Men hva skjer? Rapporter er skrevet og æresløse står de tilbake. Blir det noe bedre av at de fremstår som lite samarbeidsvillige?

Hvis de kan tillate seg å søke råd og hjelp av kriminelle, hvorfor ikke da fra en mann som Einar som tilbyr dem løsningen på et sølvfat? Når et politiarbeide naturlig nok må overlates til tilfeldige innbyggere som går lei av å møte et arrogant politi, så kan ikke politikerne ved ordensmakten klage på at det går mot anarki. Nå hadde ikke hackeren Einar et personlig forhold til høyre-politikeren som la ut nakenbilder han fant på jenters konti. Men når vi har et personlig forhold og ber politiet om hjelp og ikke får det? Det må bli anarki av denslags. Vi hører om et politi som ikke strekker til. Når de blir konfrontert sier de på tv at de tar «kritikken til etterretning». Litt av en frase! Men de blir jo gjennomskuet, hva enten det er politiet eller andre myndighetspersoner som ytrer denslags bull-shit.

Hvis de ikke har ressurser og penger nok, så må de gis myndighet til å streike. For spørsmålet blir unektelig: er det bedre at folket tar loven i egne hender? For det må bli konsekvensen.

Det er forresten overraskende at Einar ikke ble anmeldt. For å gå politiet etter i sømmene. Måkke komme her... vettø! Og sånn er det blitt i et lovløst samfunn.

A Catch 22

Hva betyr dette utrykket?

Det kan forklares med en situasjon der det ikke er noen vei ut. Eller der den eneste veien ut er å sprenge alle grenser.

Atter en gang blir det satt fokus på det faktum at arbeidsgivere ikke ansetter utlendinger med rare navn. Jeg gjetter at Ali, Fatima og Muhammed hører til den kategorien. Selvsagt er det mange navn som indikerer at de er muslimer; som alle skremmer oss fra å ansette. Underforstått kunne vi like gjerne be dem dra til helvete. Det er som sagt mange måter å mobbe folk på.

Hvilke konsekvenser får det for dem?
Hvilke konsekvenser for det for oss nordmenn?

Opp til for få ti-år siden var vi 4.5 millioner nordmenn. Idag er vi fremdeles 4.5 millioner nordmenn pluss 500.000 utlendinger. Rapporter er skrevet og millioner er brukt for å fortelle oss at det kun er en promille av disse som bidrar til statskassen. At denne innvandringen som dagens politikere er ansvarlig for, koster oss 45 milliarder kroner i året. Det er ingen tvil om regnskapet. Carl I Hagen har for lengst fått det som han ville: et innvandrerregnskap.

Hvilke konsekvenser får det for disse som aldri kommer i jobb og hvorfor kommer de ikke i jobb?
Vi kan konstatere at det får ingen konsekvenser overhode for dem. Det blir ikke lagt noen som helst press på dem. Eks vis vagger kvinnene rundt i haugevis med brunt, svart eller blått stoff. Og noe de kaller en hijab. Ikke bare det men de kler barna sine i det samme. Bare tanken på å få disse som naboer gives us the creep. «Us» inkluderer også arbeidsgivere. Samtalen rundt kjøkkenbordet både hos arbeidstakere og arbeidsgivere dreier seg og har de siste ti-årene dreid seg om «dem». Vi hisser oss opp og samtaler som burde dreie seg om var egen familie og fremtiden, er nå hissige samtaler om forakt for våre nye naboer. Og forbannede politikere som tillater dette.

For disse muslimene vet hva de gjør. De er like frekke som disse som nå reiser til Norge uten grunn, søker om asyl og vet at de ikke får det. Men vet at det de får er flere ti-tusen kroner i lommeboka hvis de reiser hjem frivillig. Nyheter hentet fra tekst-tv fredag, 26.7.2013.

Ergo får det ingen konsekvenser om de kler seg provoserende. De vet hva de gjør. Og de vet at i Norge får de pengene slengt etter seg. Hva enten de trenger det eller ei. Og at de attpå til nå kan sende mer enn halve pensjonen til hjemlandet i tillegg. De vet hva de gjør!

Det får altså ingen konsekvenser å herse med oss som de gjør.

Konsekvenser for oss nordmenn er implisitt at forakten for dem øker, velferdskassa tømmes dag for dag. Siden den såkalte handlingsreglen ikke skal røres – og merk deg det; dette mener også Høyre! Så betyr det iflg dagens regjering at skattene må heves. Vi må betale stadig mer for mat, mer skatt på inntekt. De virkelig rike blir ikke berørt. Gebyrer og skatter i alle ender og bauger. Og alt dette fordi det koster å ha disse dysfunksjonelle innvandrerne boende her.

Kan ikke se noen annen løsning på galskapen enn at de sendes tilbake der de kom fra. Enten får de sørge for seg selv og sine - økonomisk. Noe de må i USA. Der er det ingen som blir underholdt av resten av befolkningen. Så hvorfor skal vi måtte slite med dette?

Frp har som sagt ikke sagt noe om hvordan vi blir kvitt dette problemet. Det eneste de bidrar med nå er å si noe om hva vi gjør med dem som ikke blir innvilget asyl. Jeg sier: alle de som ikke kan forsørge seg og sine, skal måtte reise tilbake der de kom fra. At de har ørten unger å forsørge; vi should not give a damn! Uhjelp ble tidligere betalt og fremdeles betalt til korrupte ledere i landene de kommer fra. Vel, vi foretrekker heller at uhjelpen havner i korrupte lederes lommer enn underholde dem her. Så kan vi i alle fall si at vi bidrar med uhjelp vi også. Jeez!

Herregud så mye energi som ofres på disse håpløse menneskene! Jeg blir svett, og det er ikke norsk sommer-sol som plager meg.

Jan Hanvold: Arbeiderpartiet er sosialistisk

Som kristen kan du ikke tilbe både Gud Jahve og Satan.

Sosialister er per definisjon gud-løse. Det er ironisk å tenke på at vår egen statsminister ikke bekjenner seg til Gud, ja, for all del Han heter faktisk Jahve. Men altså; Jens har fått sin oppdragelse i tråd med en filosof som heter Rudolf Steiner. På Steinerskolen blir du ikke undervist i Skapelseshistorien, men Darwin.

Sosialisme er basis for kommunismen. Troen på Gud Jahve og kristendommen skal utryddes. Kristendommen står i stor fare idag. Vi vet at kristne er forfulgt. Og blir myrdet i land som er muslimske. Ikke hovedsaklig i alle muslimske land men i de mest dysfunksjonelle. Afrika som ble kristnet av misjonærer er nå under sterkt press fra muslimer som dytter på dem sharia-lover. Og ikke ser det ut til å være så vanskelig heller. Vi ser dem vaggende rundt i landet vårt i full muslimsk mundur. Økonomiske snyltere. Ikke overraskende spør du meg, men jeg lar videre påstander ligge i denne omgang. Der resten av den kristne verden engasjerer seg i Afrikanske land som Sudan og Somalia der islam er på fremmarsj; virker det som om kristne afrikanere ønsker den hjelpen de kan få. Og så setter de kursen mot velutviklede land i andre deler av verden.

I Australia har de omsider fjernet de rosa EU-brillene. De har sett lyset. Enhver båtflyktning blir nå sendt videre til en av deres underutviklede øyer. Der skal de få bo om de vil. I Australia med deres enorme landområder, nekter de å ta imot en neger eller en muslim. I lille Norge med 4,5 mill nordmenne derimot. Jeez!

EU-trollene er gudløse hele bunten. EU er sosialisme i hverdagen; og det faktum at Europa åpner for innvandring fra muslimske land burde få enhver kristen til å våkne. Dette er en ideologi som startet før den annen verdenskrig.

Selv en gærning som Hitler hadde ett stort ønske og det var først og fremst å utrydde kommunismen. Han gjorde seg til overfor russerne men brøt straks etter løftet. Og gikk til krig. Og forsto ikke hvordan han kunne tape. Hitler ønsket heller ikke kristendommen velkommen, men innså at alternativet kanskje ville bli buddhisme, noe han ikke skulle ha noe av. Og som vi vet skulle alle jøder utryddes.

Det er selvsagt et tankekors at pastor Jan Hanvold går til angrep på Arbeiderpartiet ved å fraråde alle kristne å stemme på et sosial-demokratisk parti. Et såkalt velferdsparti. Et sosialistisk parti. Men per definisjon er AP altså gud-løse.

Hanvold mener at Frp er et utmerket alternativ. Ja, hvorfor? Selv skriver jeg foraktelige essay om muslimer. Medmennesker? Hvorfor? Jo, fordi jeg er kristen i definisjon av å sette Kristus og Gud Jahve først i livet. Med andre ord følge de 10 bud så langt det er mulig.

Muslimer har ingen bud. Tvertimot lever de stikk i strid med det aller viktigste av budene, som ble gitt de kristne av Kristus innen han døde: elsk Gud og deretter hverandre. Det såkalte kjærlighetsbudet. Muslimer har ikke noe som ligner. Muslimer leker Gud og oppfordrer til hat. Det motsatte av kjærlighet. De oppfordrer til vold og påstår at de vet hva Gud vil. De tar livet av hverandre til tross for at den Sanne Gud har sagt at dette er noe kun Han skal gjøre. I det hele tatt muslimer og andre trossamfunn hører ikke Gud til. Disse er diabolske.

Jan Hanvold har derfor rett selv om Frp blir omtalt som ukristelige av AP og sosialistene. Men denslags retorikk bruker også Satan Djevelen. Sosialisme er altså ensbetydende med en djevelsk ideologi. Og sånn var det Satan spådde i Eden. «Menneskene ville vende seg bort fra Gud», men tiden ville vise om Satan hadde rett.

I denne verden ser vi at Satan kjemper med nebb og klør for at hans spådom skal gå i oppfyllelse. Kristne er forfulgt. Også i Norge, det blant annet fordi sosial-demokratene har innført forbud mot forkynnelse blant de «små» allerede etter dåpen, når den sosialistiske statlige kirken som fremdeles bestemmer ritualene i kirken, senere i barneskolen forteller barna våre at «alle religioner har verdi». Den LØGNEN er bare så surrealistisk at det finnes knapt ord for denslags faenskap.

Frp er ikke bedre enn andre partier, moralsk sett, men partiet har sagt at de vil stoppe innvandring fra muslimske land som skaper kaos. Muslimer som uten å blunke har sagt at kristne skal forfølges over hele verden. Og at deres diabolske lover skal innføres. Derfor er Hanvold i sin fulle rett til å si det han sier - når han advarer kristne fra å stemme Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet bør nå engang for alle miste sin makt!

Urolighetene i midt-østen og Afrika eskalerer

Israel sliter med muslimske naboer. I Libya gikk man igår til angrep på islamistkontorer. I Pakistan går man til angrep på moskeer. I Irak går man til angrep på hverandre, shia og sunni. I Egypt har hæren bedt om mandat til å fengsle og arrestere muslimer som er tilhengere av den valgte presidenten som viser seg å være en kriminell. Ja, hvilken muslim er ikke en kriminell? Dette er de jo per definisjon. De skjærer klitoris av jentebarna sine. De dreper sin egen familie ved såkalt æresdrap. De truer vestlige innbyggere og kaller dem vantro hunder. De de ...ja hva er det de ikke foretar seg med sine diabolske sharia-lover i hånd?

Det startet med en såkalt vår i disse landene. Det ender nå med en iskald vinter. Den store og endelige krigen er vel egentlig i gang. I Afrika ber man kristne land om hjelp til å fjerne muslimer som trakasserer dem. I Europa dannes partier og grupper som planlegger borgerkrig mot muslimer og mennesker som ikke er velkomne. Det være seg negre og det være seg muslimer. Disse skaper en sur atmosfære. I Italia har de ansatt en kølsvart neger som integrasjonsminister, intet mindre. I Italia? Det må da være noe av det mest provoserende som kunne skje der nede? Hvem er disse quislingene? Selv ikke i Norge synker det inn hos sosialistene at de mister velgere pga denne perverse innvandringen. De provoserer med stadig nye forslag. Som om de er rammet av galskap. Desperasjon?

Negre blir der de er i flertall; som i europeiske fotball-klubber, i politikken, på kriminelle statistikker over voldtekter av hvite kvinner, utnyttelse av landenes velferdstilbud. You name it; de blir behandlet som apekatter. I Italia blir det kastet bananer på dem. Fra publikum på fotball-arenaer blir det kastet bananer etter dem og laget apekatt-lyder. Norske fotball-klubber går nå konkurs fordi de ikke lenger har et publikum som ønsker støtter dem. De er jo avhengig av inntekter.

Å herse med negre er ikke noe nytt. Men noe som nå blir ekstra synlig der negre beveger seg. Tidligere var det greit å fleipe om deres underlegenhet; de var jo så langt borte. Man lo åpenlyst av vitsene. Idag ler man i lukkede fora og på venne- og familiefester. Og dessto mer de foretar seg og dessto lenger de marginaliseres som kriminelle og overgripere, dessto mer vil vi den hvite mann og kvinne opparbeide den forakten som tidligere bare kom frem som enkelteksempler. Jeeez!

De muslimske neger-kvinnene i sine brune, svarte og blå mundurer provoserer ikke bare fordi de er negre; men i tillegg at de kler seg provoserende i vestlige moderne land. De blir bøtelagt i Frankrike. Og satt i fengsel hvis dette ikke hjelper. Man kan si at det vel snart ikke er håp for dem. De brer seg ut over alt. De lurer systemene og har sugerøret dypt ned i velferdskassene rundt om i velutviklede vest-europiske land som parasitter. Og vi vet at de mener seg fortjent til dette. Det fordi noen idioter fremdeles innbiller dem og oss at de må få oppreisning for at de ble brukt som slaver. At de er avhengig av den hvite mann fremdeles som slaver, for å eksistere finner vi utmerkede eksempler på i syd-Afrika, der de etter å ha massakrert de hvite farmerne og brent deres gårder ikke har noe å leve av. De lever av kriminalitet i de større byene, der det nå er livsfarlig for en hvit å bevege seg.

Og omtale ekstreme muslimer, som i vestlige land aldri går ut og kaller sine egne avskyelige, tyder på at de enten er vettskremte for at de selv vil bli myrdet; fordi de ikke gjør som det muslimske presteskapet befaler. Eller er overbevist om ekstreme muslimers evne til å ta over med sine lover. De vet at ved å spre seg for å komme i flertall er det eneste og beste våpen for å overta makten. Dette er ikke konspirasjons-teorier. Det er common sence. Hvis en muslim i et vestlig land føder 2 unger i hver familie og kristne føder 1 unge i hver familie, trenger du vel ikke en kalkulator! Eller når muslimer føder 3 unger i hver familie? Hvor lang tid tar det før de er i flertall?

I Egypt går de 20 millioner i gatene og protesterer. De har fått med seg hæren og da er det borgerkrig. Egyptere som per definisjon alltid har vært muslimer men som nå innser galskapen. Når muslimer vender seg mot hverandre? I midt-østen og i Afrika; i de mest dysfunksjonelle landene i verden. De har ikke noe annet å hevde seg med enn våpen. Intellektet er på et lavmål. De krangler om en mann som heter Muhammed. De er alle i samme båt, men mange er i en større båt. De vil drukne hverandre. Blir denne utviklingen kanskje styrt av høyere makter? Har Gud en finger med?

Hva skjedde i Jeriko? Hva skjedde når Gud grep inn i Egypt, den gang han sendte diverse plager over landet? Har de lært? Nå går de til angrep på hverandre.