mandag 23. juli 2012

Nordmenn er i endring; sosialistene går sine egne veier


Arbeiderpartiet og deres sosialdemokratiske kolleger hyllet seg selv på Utøya. På svenske nyheter; TV4 kan man lese at på Utøya hørtes det jubel og klappsalver. Dit hadde de samlet seg; lederne for sosialdemokratene i de nordiske landene. Den blodrøde svenske sangeren Michael Wiehe var deres favoritt-gjest.

Arbeiderpartiet med sine ungdoms-medlemmer fortsetter å hylle sin ideologi og idag den 22/7-2012, kunne vi atter høre en påstand som om mulig er en eneste stor løgn. Jens Stoltenberg som jeg oppfatter som en mann som ikke er så nøye med å forholde seg til sannheten sa i sin tale: «Anders Behring Breivik har ikke greid å forandre oss». Hva i all verden vet han om det? Hva er det de driver på med egentlig?

En retorikk som ber oss «grave dypt i samvittigheten, oppføre oss som varme, kristne medmennesker; henstiller til samhold; samt omfavne en ideologi som majoriteten av folket skal ha seg frabedt ». Altså: om du ikke følger Stoltenberg og sosialistenes retorikk så er du et dårlig menneske. Det er nettopp vårt verdigrunnlag det spilles på. Det er dette som er suggesjon. Massesuggesjon!

Mannen som vokste opp med Steinerskolen; og Rudolf Steiner, den tyske filosofen. Men akk så er det vel heller ikke han som skriver talene sine. Da han leste fra et ark etter terrorudåden ifjor leste han fra et manus som var forfattet av en sekretær nordfra ett sted. Akkurat hvor denne sekretæren var fra er uinteressant. Dette som ble formidlet om demokrati etc kom ikke fra verken hodet eller hjertet til Jens. Og kanskje var det like greit.

Men nå hevder han igjen i en tale som antagelig er forfattet av den samme sekretæren; «at vi som nordmenn ikke har forandret oss»! Hvor naivt kan man tillate seg å snakke til folket? Hva slags rådgivere har statsministeren egentlig? Det yppes til strid.

Men at vi ikke har forandret oss siden 22/7 må da være noe av det mest naive som kan uttrykkes idag ett år senere. For det er da ikke til å komme fra at vi har forandret vårt syn på samfunnet; hva enten vi tilhører venstre-siden eller høyresiden. Imidlertid mistenker jeg venstresiden for å være så korka at de fremdeles ikke har oppfattet hva som lå bak Breiviks motiv. I motsetning til høyresiden som nikker gjenkjennende. Det motivet som drev ham til å gjøre det grusomme han gjorde. Som forøvrig vel kan sammenfattes i ett eller to ord: bunnløs ondskap.

Men skulle vi; altså det norske folk ikke ha reflektert over det som skjedde for ett år siden, både hva gjelder regjeringsbygget og udåden på Utøya, ja da går vi en skremmende fremtid i møte. For da går det mot diktatur. For vi har da tross alt forskjellige meninger om det motivet som drev Breivik. Ikke bare her i Norge, men i hele Europa.

Det jeg frykter mest er dette mediene nå tjener penger på, og det er denne nitidige oppmerksomheten som fremdeles gjøres den ett-årige udåden til del. Hva enten det er politikerne som fører an eller massemediene selv. Jeg har da snakket med nok mennesker som har sterke meninger om all denne viraken som har fulgt i kjølvannet av 22/7. Og hva sier man: jo de sier at «nok er nok». Og at Arbeiderpartiet nå har gått over streken. De fortsetter å hylle seg selv.

Vi husker massesuggesjonen drevet frem rett etter udåden ifjor; da Stortorvet var et syn av en blomsterprakt vi aldri har sett maken til siden Diana ble drept på 90-tallet en gang. Foran Buckingham palass. Og hadde de rustet seg blomsterhandlerne denne gangen så tipper jeg at de sitter inne med tonnevis av blomster, som de trodde i sin naivitet at de skulle selge i år på års-dagen.

For det TV kan vise oss seere langt på dag er en liten plett av blomster foran kirken på Stortorvet som langt fra ligner det vi opplevde ifjor. Hvilket er bra. Det vitner om edruelighet. Og at det norske folk igjen har kommet til hektene. Og ikke minst at de pårørende og ofrene etter Utøya har satt agenda. Hvilket også er bra. For nå må da disse stakkars menneskene snart få tid til å sørge. Uten denne medie-jippoen det har vært i mer enn ett år.

Og Nrk's sending med sine bilder fra minnekonserten. Manipulert med konsertens bilder fra ifjor. De syntes kanskje ikke noe om at bildet ikke stemte med det bildet Rådhusplassen viste oss på skjermen ifjor? Det var langt fra det samme «rose-bildet» fra kveldens konsert på ett-årsdagen. Reinspikka manipulering med andre ord. Men det er da også dette de er kjent for; Ark...arbeidernes rikskringkasting. Ikke alltid like edruelig. Med Berge; Nrk's pludrende og filosofiske kommentator, som «fikk sagt det». Kan vi snart få slippe denne mannens ene-tale! - Og Bruce Springsteen; han var lokke-dua denne regntunge kvelden

Rettssaken er over og Anders B Breivik fikk en talerstol i samfulle 10 uker. Vi satt de fleste av oss klistret til tv-skjermen og leste det sensurerte referatet gjort av politisk korrekte journalister. Men vi fikk med oss det vesentlige - og det var at alt gikk galt den dagen. Ikke bare denne dagen men i mange dager og år forut for den dagen en mann gikk bananas.

Er det ikke nå på høy tid å komme ned fra sine høye kjepp-hester å forholde seg til virkeligheten? Den politikerne fremdeles anstrenger seg for å skjule. Med god hjelp av det venstre-vridde media-bildet.

Man kan ikke late som at vi ikke er forandret. Vi var mange som bare ventet på at noen skulle ta saken i egne hender. Og så skulle dette altså ikke skje igjen? Kan vi tillate oss å lytte til de nyttige idiotene som messer en løgn de færreste tror på. Vi vet at opposisjonen står sterkt og at sosialdemokratene går en tøff tid i møte foran valget. Motivet med drapene til Breivik var noe så enkelt som å «få oppmerksomhet» for det som skjer i vårt samfunn - som majoriteten av befolkningen både i Norge og resten av Europa forbanner.

Han fikk oppmerksomhet ikke bare den dagen ifjor men har fått det kontinuerlig siden. Og mediene vil i årene som kommer uten tvil holde liv i «Utøya-tragedien» på sin måte. De bare venter på at ofrene eller de pårørende nå skal fortelle sine historier nå som rettsaken er i havn. Historier som de kan brette ut i lørdags-magasiner helg etter helg. Og vi vil lese det – uten tvil. Og det er greit. Men ytterligere naive taler fra de ansvarlige vil høyst sannsynlig trigge dem som sitter med en copy-cat i magen. Og da er jeg redd vi vil se adskillig verre tilstander enn den dagen for ett år siden.

Det som kan redde dette dysfunksjonelle samfunnet vi alle er blitt en del av avhenger om vi får kastet denne røde regjeringen neste høst. Og at den aldri igjen får fotfeste. Skjer ikke det; hvilket jeg ikke ser bort fra; det foregår mye bak vår rygg vi ikke fatter, - ja da er vi fortapt som nasjon.

Norge anno 2012


Erna Solberg smiler overlegent når det blir snakk om hvem som skal være statsminister når vi velgerne sier vårt neste høst. Erna Solberg snakker folk etter munnen. Og i Høyre er man opptatt av frihet. Frihet til å velge ektefeller og partnere uansett kjønn. Det er ikke uten grunn at Høyre blir kalt homsepartiet. Det partiet med lavest moral?

Erna er åpen for å innføre muslimske lover i Norge. Kan hun kapre velgere så kommer hun også til å markere dette i tiden frem til valget. Partiet vil gå over lik. Og Siv Jensen vil gå stille i dørene; hun mangler visst rygg-rad, er det blitt hevdet. Homsene har allerede fått innfridd sine krav. Selv politiets øverste som er gift homofil, sitter godt tiltross for at han har brutt lov om surrogati. Han burde straffeforfølges som det heter. Idag kan vi lese at sju av ti høyrevelgere er imot EU-medlemskap. Som om det skulle være en aktuell problemstilling. Om man spurte høyrevelgeren om hva de synes om homsenes krav, så ser jeg ikke bort fra at man ville finne at ni av ti er imot homofil «praktisering». Den undersøkelsen ville aldri bli offentliggjort.

Kan vi regne med at Erna, hvis hun blir valgt neste år vil respektere velgerne - som altså ikke verken ønsker EU-medlemskap eller homofile rettigheter? Kjenner vi politikerne godt og det gjør vi etterhvert og det er at de overkjører folket. Det kalles et forræderi - og hvem idag er det som stoler på politikerne uansett hvilket parti de representerer? Norge har inngått avtaler med hele verden over hodene våre. Det er dette de innfrir uansett hvor høyt vi skriker. Vil vi kanskje snart oppleve Breiviks copy-cat?

Vil Erna ønske å stenge grensene? Vil hun ivre for å gå ut av Schengen-avtalen? Vi har lovløse folk som har tatt oss som gisler. De okkuperer gater og streder. De okkuperer parker og nære skogsområder. Verden har øynene rettet mot vårt lille land som har inngått avtaler vi ikke har noen anelser om. Vi ble jo aldri spurt!

De kriminelle sitter også i høye stillinger og kan like gjerne være vår egne. Det lukter av anarki. Penger blir innvilget til politiet som tar av potten det de mener seg fortjent til. Vi ser ikke flere politifolk i gatene. Det blir ikke flere kontroller langs veiene. Skrives det bøter? De har fått penger men idag kan vi lese at istedet for å ansette flere er 3,3 milliarder kroner - gitt bare i år - gått til høyere lønninger. Men altså ikke mer politi. De fremstår arrogante og ber deg ikke mase sånn hvis du plages av en psykopatisk nabo. Har selv sagt noen ord om dette her.

Anarki fører til større avstand mellom oss og politikerne. Mens vi går lei av deres arroganse; der de bokstavelig forskanser seg på Stortinget og i regjering med stadig flere sikkerhetstiltak; står det også å lese idag. Dag Terje Andersen sukker over at samtalen mellom dem og oss stadig blir større og større fordi sikkerheten rundt dem har økt; spesielt etter 22/7. Den var vel økt lenge før den hendelsen vil jeg mene.

Erna er blitt truet, i flere år; og har ikke turt å fortelle familien sin. Stadig flere politikere reiser tilbake til bygda si. Flere og flere faller fra. Spesielt de over 65 år. Med andre ord er det jyplingene som knapt er tørre bak ørene som skal lede oss i fremtiden. Det sitter ikke mange muslimer på Stortinget idag, men Arbeidernes Ungdomsfylking; AUF holder propaganda-leire for barn hvert år. Mange er indoktrinert. Og forleden måtte han som rømte med halen mellom bena for få dager siden besøke en moske i Oslo. Det for å hylle alle de drepte muslimske ungdommene som oppholdt seg på Utøya-campen.

BBC viste et utmerket program på NRK forleden kveld. Forøvrig så sent at de fleste nok hadde lagt seg. Den første av de overlevende og han som fikk mest taletid var en neger. Han overlevde Utøya. Han hadde i likhet med de andre utlendingene ikke tenkt å gi seg. De så frem til neste propaganda-leir i Arbeiderpartiets regi.

I NAV jobber det visst nok folk. Men vet de hva de gjør? Idag kan vi lese at NAV utbetaler årlig feilutbetalinger mellom 1 og 2 milliarder kroner som koster dem nesten like mye å kreve inn igjen. Er de kompetente? Døgeniktene blir bare flere og flere og de mister ikke lenger jobben. Lista for å få bestått fra videregående skole er lagt så lavt at selv en analfabet kan få studieplass ved høyere studier. Og kanskje har han/hun ikke engang fullført videregående. Vi hører at minoritets-innvandrede ungdommer dropper ut av skolen i tidlig alder. Har de kanskje ikke evner? Det er disse som er medlemmer av AUF.

Det sies at venstresidens voldelige retorikk nå er overtatt av høyresiden. Ja mon det! Høyre-orienterte partier popper opp overalt i hele Europa. Folket har omsider våknet. Volden øker i verden. Vi kan konstatere at væpnede konflikter har økt med 20% bare på ett år. Ikke overraskende gjelder dette Afrika. Disse gærningene som Norge stadig oftere gir permanent opphold i landet. Asylsøkere fra disse landende blir tiltross for påstander fra regjeringen om innstramminger; bare flere. De forsøker å innbille oss at de er blitt færre. Med andre ord; løgn.

«Asylsøkerne kommer også hovedsakelig fra samme land som før, i år som i fjor er Somalia, Eritrea og Afghanistan den største søkergruppen. Det store flertallet av søkerne fra disse landene får bli. Av 1068 somaliske asylsøkere har bare 32 fått avslag, mens resten har fått bli». VG den 12.7.2012.