mandag 23. juli 2012

Norge anno 2012


Erna Solberg smiler overlegent når det blir snakk om hvem som skal være statsminister når vi velgerne sier vårt neste høst. Erna Solberg snakker folk etter munnen. Og i Høyre er man opptatt av frihet. Frihet til å velge ektefeller og partnere uansett kjønn. Det er ikke uten grunn at Høyre blir kalt homsepartiet. Det partiet med lavest moral?

Erna er åpen for å innføre muslimske lover i Norge. Kan hun kapre velgere så kommer hun også til å markere dette i tiden frem til valget. Partiet vil gå over lik. Og Siv Jensen vil gå stille i dørene; hun mangler visst rygg-rad, er det blitt hevdet. Homsene har allerede fått innfridd sine krav. Selv politiets øverste som er gift homofil, sitter godt tiltross for at han har brutt lov om surrogati. Han burde straffeforfølges som det heter. Idag kan vi lese at sju av ti høyrevelgere er imot EU-medlemskap. Som om det skulle være en aktuell problemstilling. Om man spurte høyrevelgeren om hva de synes om homsenes krav, så ser jeg ikke bort fra at man ville finne at ni av ti er imot homofil «praktisering». Den undersøkelsen ville aldri bli offentliggjort.

Kan vi regne med at Erna, hvis hun blir valgt neste år vil respektere velgerne - som altså ikke verken ønsker EU-medlemskap eller homofile rettigheter? Kjenner vi politikerne godt og det gjør vi etterhvert og det er at de overkjører folket. Det kalles et forræderi - og hvem idag er det som stoler på politikerne uansett hvilket parti de representerer? Norge har inngått avtaler med hele verden over hodene våre. Det er dette de innfrir uansett hvor høyt vi skriker. Vil vi kanskje snart oppleve Breiviks copy-cat?

Vil Erna ønske å stenge grensene? Vil hun ivre for å gå ut av Schengen-avtalen? Vi har lovløse folk som har tatt oss som gisler. De okkuperer gater og streder. De okkuperer parker og nære skogsområder. Verden har øynene rettet mot vårt lille land som har inngått avtaler vi ikke har noen anelser om. Vi ble jo aldri spurt!

De kriminelle sitter også i høye stillinger og kan like gjerne være vår egne. Det lukter av anarki. Penger blir innvilget til politiet som tar av potten det de mener seg fortjent til. Vi ser ikke flere politifolk i gatene. Det blir ikke flere kontroller langs veiene. Skrives det bøter? De har fått penger men idag kan vi lese at istedet for å ansette flere er 3,3 milliarder kroner - gitt bare i år - gått til høyere lønninger. Men altså ikke mer politi. De fremstår arrogante og ber deg ikke mase sånn hvis du plages av en psykopatisk nabo. Har selv sagt noen ord om dette her.

Anarki fører til større avstand mellom oss og politikerne. Mens vi går lei av deres arroganse; der de bokstavelig forskanser seg på Stortinget og i regjering med stadig flere sikkerhetstiltak; står det også å lese idag. Dag Terje Andersen sukker over at samtalen mellom dem og oss stadig blir større og større fordi sikkerheten rundt dem har økt; spesielt etter 22/7. Den var vel økt lenge før den hendelsen vil jeg mene.

Erna er blitt truet, i flere år; og har ikke turt å fortelle familien sin. Stadig flere politikere reiser tilbake til bygda si. Flere og flere faller fra. Spesielt de over 65 år. Med andre ord er det jyplingene som knapt er tørre bak ørene som skal lede oss i fremtiden. Det sitter ikke mange muslimer på Stortinget idag, men Arbeidernes Ungdomsfylking; AUF holder propaganda-leire for barn hvert år. Mange er indoktrinert. Og forleden måtte han som rømte med halen mellom bena for få dager siden besøke en moske i Oslo. Det for å hylle alle de drepte muslimske ungdommene som oppholdt seg på Utøya-campen.

BBC viste et utmerket program på NRK forleden kveld. Forøvrig så sent at de fleste nok hadde lagt seg. Den første av de overlevende og han som fikk mest taletid var en neger. Han overlevde Utøya. Han hadde i likhet med de andre utlendingene ikke tenkt å gi seg. De så frem til neste propaganda-leir i Arbeiderpartiets regi.

I NAV jobber det visst nok folk. Men vet de hva de gjør? Idag kan vi lese at NAV utbetaler årlig feilutbetalinger mellom 1 og 2 milliarder kroner som koster dem nesten like mye å kreve inn igjen. Er de kompetente? Døgeniktene blir bare flere og flere og de mister ikke lenger jobben. Lista for å få bestått fra videregående skole er lagt så lavt at selv en analfabet kan få studieplass ved høyere studier. Og kanskje har han/hun ikke engang fullført videregående. Vi hører at minoritets-innvandrede ungdommer dropper ut av skolen i tidlig alder. Har de kanskje ikke evner? Det er disse som er medlemmer av AUF.

Det sies at venstresidens voldelige retorikk nå er overtatt av høyresiden. Ja mon det! Høyre-orienterte partier popper opp overalt i hele Europa. Folket har omsider våknet. Volden øker i verden. Vi kan konstatere at væpnede konflikter har økt med 20% bare på ett år. Ikke overraskende gjelder dette Afrika. Disse gærningene som Norge stadig oftere gir permanent opphold i landet. Asylsøkere fra disse landende blir tiltross for påstander fra regjeringen om innstramminger; bare flere. De forsøker å innbille oss at de er blitt færre. Med andre ord; løgn.

«Asylsøkerne kommer også hovedsakelig fra samme land som før, i år som i fjor er Somalia, Eritrea og Afghanistan den største søkergruppen. Det store flertallet av søkerne fra disse landene får bli. Av 1068 somaliske asylsøkere har bare 32 fått avslag, mens resten har fått bli». VG den 12.7.2012.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar