onsdag 19. september 2012

Til alle trofaste lesere

Etter å ha bidratt til mer enn 700 essay på denne bloggen i løpet av 3 år, vurderer jeg å legge den ned. Den har nok kanskje hjulpet meg selv mest; gjennom den mulighet den har gitt meg til å få ut det jeg velger å kalle æder og galde; innen den forårsaker indre skader på systemet. Les: masse frustrasjon; relatert til dagens venstre-vridde regjering og deres spyttslikkere; mediene.

Ingen bør være i tvil om hvor jeg står i det politiske landskapet. Og så lenge vi har ytringsfrihet i dette landet; og så lenge vi har en statsadvokat som i disse dager har uttalt seg om dette fenomenet, jfr Nygaardsaken; forlagssjef Nygaard som nesten ble drept av det man antar er islamister; hvis sak aldri ble oppklart, har jeg tro på at denne regjeringen vil møte sitt endelikt neste år; og at vi igjen kan begynne å tro på en bedre fremtid for alle nordmenn. Der det kan debatteres saker som ikke er politisk korrekt. Stikke hull på byllen så og si. For et demokrati er dette selvsagt alfa/omega.

Men frem til den dagen har jeg liten tro på en fremtid og en endring som vi alle kan omfavne. Av den grunn er jeg mildt sagt oppgitt og litt sliten i topplokket. Og altså i ferd med å avslutte bloggen; som jeg håper noen har hatt glede av. Mange vil hevde at jeg ikke eier anstendighet. Jeg som tillater meg å kalle en spade for en spade. Med mine bevisste spissformuleringer. Som har hatt som mål å provosere folk til å tenke over sin egen fremtid i dette samfunnet - vi alle er blitt en del av. Mange har nok tatt på seg de rosa skylappene. Og for mange har nok sannheten blitt altfor påtrengende; vil jeg tro. Jeg har i alle fall forsøkt å være edruelig i mine påstander; der jeg alltid har brukt nyhetsbildet som bakteppe.

Ettersom jeg ikke har lagt opp til en spalte for kommentarer; vet jeg dog ikke mye om folks tanker om mine innspill. Det er kun statistikken som har «talt». Og igjen noe som ble avgjørende for hvor mye tid jeg ønsket bruke på «miaculpa2009». Jeg tillater meg derfor å stille dere trofaste lesere ett enkelt spørsmål: bør bloggen avsluttes her og nå?

Jeg håper på troverdige tilbakemeldinger; uansett innhold.

Musa som ble trengt opp i et hjørne

Amerika er toast? Orker ikke mer kriging? Eller er sjefen bare ambivalent?

Det sies om en mann hvis han har en haltende gange, at han er ute av stand til å ta avgjørelser. Har du lagt merke til Barry Soeteros' eh....Barack Obamas «limp»? Denne gangarten har du sikkert lagt merke til hos negre generelt. Den dansende, haltende gangen. Obama har den, og den forklarer hans manglende evne til å lede. Hevdes det.

Innen mannen tok stolen i det hvite hus, debatterte jeg og andre med en norsk-amerikaner; en tidligere jagerflyger på nett. En svært kunnskapsrik eldre mann. Han la aldri om tonen; han modererte seg aldri og hevdet med styrke at «Obama var toast». Det var simpelthen ikke mulig å velge en sånn mann til president i Amerika. Men det skjedde; og nå ser den jevne amerikaner hvordan det gikk; hver gang høna sparket.

I disse dager har han med hjelp av sin assistent fru Clinton hatt møter med de vårlige landene i Afrika og midt-østen. Møter som gir den jevne amerikaner bakoversveis. Nå skal de ikke lenger være i clinch med sine fiender. Da heller legge seg flat for mobben som herjer i disse landene. For nå er disse landene blitt både fiender - men ikke en alliert. Ambivalent lederskap? Nå skal Obama trekke alle soldatene ut av Afghanistan, i Irak er de forlengst ute. Han lovet å legge ned Gittmo'-leieren på Cuba. Det er bare det at den mannen mangler ikke bare kunnskap om utenrikspolitikk; han kan simpelthen ikke lede. Han er håpløs på å ta avgjørelser hva enten de er gode eller dårlige. En mann uten baller. Og rådgiverne har vist seg å være marxist-leninister.

Demokratene skylder på Bush, som startet sin karriere kort tid innen muhammedanere fløy inn i to skyskrapere i 2001. Han måtte handle og sendte soldater ut i verden; litt som i hytt og pine. Amerikanerne fikk panikk. Han kalte dem Axes of Evil. Ikke ueffent! Karakteristikken var god og passet som hånd i hanske. Nå skulle de tas. At det gikk mange år innen Satan selv ble pågrepet, det er nå så. Den godeste Bush, som sørget for sikkerhet i landet; og for at hele den vestlige verden åpnet øynene, burde strengt tatt fortsatt i sitt virke etter at hans periode var over. Denne republikaneren var kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men han hadde folk rundt seg som kunne sakene sine. Og han var en modig mann.

Sosialisten og demokraten Obama derimot; mangler dømmekraft. Han har elendige rådgivere. Og USA er nå å betrakte som en forvirret mus. Du kan skremme musa opp i ett hjørne, men når du nærmer deg vil den løpe forvirret mellom bena dine. Vettskremt; som Obama nå fremstår.

Forøvrig hevdes det at hjernekapasiteten og dermed størrelsen avgjør ditt intelligens-nivå. Les The Bell Curve.

Høyre: De syv år gamle løftene blir innfridd etter 2013

Idag får vi vite at Mitt Romney ikke driver valgkamp opp mot og for de svarte i USA. Disse som jeg skrev om i ett av mine siste essay. Frem til 1991 iflg The Bell Curve, altså like gjerne i 1990 som i 1989 eller tidligere var 49% av de svarte i USA mottakere av sosiale-stønader. Idag ser vi at tallet er gått noe ned; 47%. Ikke mye å skryte av altså, etter at disse har hatt de samme mulighetene som middelklassen generelt de siste 25 årene.

Mitt Romney vil bli utsatt for simple overgrep fra demokratene og venstre-siden i tiden fremover; uten tvil. Men sånn er det i en valgkamp. Og nå vil han spissformulere seg. For de svarte velgerne som forventer å få alt i fanget; de vil holde på sin svarte president til krampa tar dem.

Se bare på hva Arbeiderpartiet foretar seg. Herregud, for ett simpelt parti. Kan ikke forstå annet enn at folk som fremdeles stemmer på dette partiet enten må være belemret med en særdeles lav IQ; eller – er de bevisstløse? Jeg håper og tror det beror på det siste. Det faktum er ille nok!

Idag får vi vite at partiet ved Giske (jøss trodde han var avgått; ikke hørt mye fra den mannen) har erklært at de vil endre norsk skole til det bedre. Ja, noe sånt; hører ikke etter. For ærlig talt; jeg spisser ikke akkurat ørene når jeg hører at Arbeiderpartiet kommer med nye forslag. Og som Mimmi Bjerkestrand sa det så karakteristisk for dette partiet som lover og lover og ALDRI innfrir: «Nå bør det partiet konsentrere seg om å innfri sine tidligere løfter helt tilbake til 2005; dengang da de først forfattet dette patetiske skrivet Soria Moria; og ikke proklamere nye løfter!»

Høyre trenger forøvrig ikke anstrenge seg nevneverdig nå når de vet at saken er biff; de kan bare legge frem for seg alle de luft-tomme løftene til Jens Stoltenberg, som vi vet aldri ble innfridd; med en litt ny vri. Eks vis love at alle lærere og pedagoger i barnehager og i skoler skal snakke norsk. Som om ikke det er en selvfølge! Dernest kan de gå løs på alt som er galt i norsk skole. Og da bør vi starte med å rive dem alle og bygge nytt. RADON er livsfarlig. Og det er det som vil komme til å ta livet av barnebarna våre i årene fremover. Fuktighet skaper sopp. Sopp er ensbetydende med radon. Radon forårsaker kreft. I nyere norske hus idag er det mye radon. Forårsaket av elendig bygge-skikk. Og vi vet at nyere hus idag blir bygget av utenlandsk arbeidskraft.

Deretter kan de rappe alle forslagene fra Frp; 30 år tilbake. Og dermed har partiet så mange løfter å dele ut at de kan lene seg tilbake og – forhåpentlig snarest innfri. Oppslutningen om Høyre nærmer seg nå 40%. Og med Frp som en like god vinner; om ikke bedre - på det punktet som burde stå øverst på agendaen – INNVANDRING – så burde alt være i boks i 2013. Og vi slipper se mannen som nikker og nikker og nikker til oss fra tv-skjermen som om han har pådratt seg Parkinson også.

Tør du bo i et hjem uten alarm?

Selv har jeg tatt konsekvensen av det faktum at politiet ikke rykker ut så fort som jeg forventer. De jobber vel rett ut sagt etter innfallsmetoden. Ikke alle; og ikke alltid har det vært sånn. Jeg tror fremdeles vi har et samvittighetsfullt politikorps. Og at det finnes råtne epler i den bransjen som i alle andre bransjer. Men de demonstrerer sin makt; og det som en konsekvens av at de ikke får de ressursene de har bedt om helt siden Jens tok over roret; og vi fikk endel døgenikter inn i regjeringen. En mann (feighet?) tok konsekvensen og gikk straks av etter 22/7. Men han er visst listetopp allerede iflg nyhetene idag.

Vi har fremdeles sittende en regjering vi ikke kan stole på. Og signalene de fremdeles gir er de samme som de har gitt de siste 7 årene. Arbeiderpartiets politikere i regjering snakker oss alle etter munnen. Når de blir spurt hvorfor det gikk galt; og hvorfor det fremdeles går galt, svarer de som på autopilot med samme retorikk de blir stilt spørsmål. Konfronterer du Strøm Eriksen med mye galskap ved A-hus svarer hun: nei, det skal ikke være sånn! Altså lik: «goddag mann økseskaft». Vil hun ta ansvar og gå? Nei, det får andre bestemme. Sjefen selv har heller ikke tenkt å gå, så hvorfor skal hans undersåtter vurdere dette? Såpass kan vi forklare deres ulyst.

Det er ikke etnisk norske nordmenn som går rundt og kjenner på dørene dine. Dette vet vi og jeg forstår ikke at folk tør sove dypt, vel vitende om at de i sin dypeste søvn antagelig kan bli frarøvet alt av verdi. Eller i verste fall få kniven på strupen. Min venninne og hennes mann har opplevet dette; og alt de turte foreta seg når han sto der iført finlandshette i soveromsdøren, var å late som om de sov.

«Falk», ett selskap som tilbyr installering av alarm for en – 1 krone vil installere alarm med en så høy desibel - at det forhåpentlig vil få innbryteren til å vende om på hælen. Naboene som bor i samme huset vil være på allerten; og selv om vi ikke kan være sikre på hva innbryteren vil foreta seg, har vi i alle fall sendt et signal. Falk vil være hos deg etter sigende i løpet av 10 minutter. Noe du høyst sannsynlig kan glemme om du tør ringe politiet i en sådan stund. Det er vel like godt å late som om du verken ser eller hører - når du innser hva stoda er.

Politiet på landsbygda har muligens døgnvakt privat. Men alarmselskapet har sine ansatte spredt rundt omkring. Lensmannen i Drøbak går så vidt vites eks vis hjem klokka 15; eller var det 16? og nærmeste politivakt ligger i Ski. Det tar omtrent 30 minutter å kjøre fra Ski til Drøbak.

Ja, jeg slår idag et slag for Falk. Tilbudet er billig. Og utgiftene er 399 kroner/mnd. Såpass bør du akseptere å betale for deg og din familie - om du håper å kunne bo i relativ trygghet.