tirsdag 5. juni 2012

Ole J Anfindsen kom i skvis

Vi var mange som så frem til Anfindsens vitnemål som sakkyndig. Men allerede etter få minutter forsto vi at han ikke kom til å snakke Breiviks sak. Synd! Men forståelig fordi Anfindsen har som Hans Rustad gått i skytter-graven av årsaker vi kan forstå. Hvem vil identifisere seg med en morder?

Det er synd at de ikke evner å skille på person og sak. For «saken» Breivik handler om det både Anfindsen og Rustad og mange mange andre er opptatt av, og det er hans motiv relatert til tilregnelighet. Åsakene til at han ble radikalisert. Konspirasjonsteorier? Dette temaet kom Anfindsen inn på de siste 3 minuttene, men burde vært analysert for oss fra første minutt i vitneboksen. Han valgte å holde en lav profil. Presis som alle som ikke ønsker negativt fokus på sin person. Vitnet etter; en tidligere leder fra NDL fortalte at han sluttet som leder og uten at det ble sagt eksplisitt ble han og er han utsatt for gjentatte trusler fra den venstre-ekstreme siden.

At SSB er og har vært korrupte i sin løgnaktige fremstilling i alle fall frem til 2005 og at dette tydeligvis er etter føringer fra Arbeiderpartiet og at den norske regjering har hatt gode kunnskaper om hva som høyst sannsynlig ville skje. Det faktum at de har drevet sitt eget folk inn i harnisk; det kunne Anfidnsen bekrefte via kronikker tidligere stasminister Willoch har skrevet for 25 år siden.

Denne politikken som multi-kulturistene fører hver dag er og har vært en villet politikk. Uten hensyn til det folket ønsker. Derfor radikaliseres folket og mange er nå villige til å bruke vold for å markere seg. Ikke bare Anders Behring Breivik.

Trist derfor at Ole J Anfindsen ikke fikk hjelp for sitt mandat i retten i dag. For det fremsto mye som hans egne meninger og lite som støttet Brevik og hans ideologi; som støttes av kanskje så mange som millioner i det moderne europa idag. At vi er blitt ført bak lyset i årevis av SSB - og med god hjelp av Arbeiderpartiet fikk vi allikevel bekreftet.

Denne sutringen er en uting


Helt siden 22/7 var blitt en realitet har jeg undret meg over alle disse ekspertene på Breiviks ideologi. På deres feighet. De gikk rett i skyttergraven som om de allerede da var på vei til skafottet. Jeg forstår det faktisk ikke. Å lese innleggene på document.no etter denne dagen da vi innså at det ikke var en islamist som sto for udåden, er det ikke lenger mulig å forholde seg naturlig til. Det nettstedet som vi i tiden før omfavnet. Noen sogar med vilje til å holde nettstedet igang økonomisk. Hjelp oss med bidrag! Det er viktig for at debatten ikke skal dø ut!

Men så bekrefter altså redaktøren Hans Rustad nettopp det Breivik selv har ytret: det ble etterhvert vanskelig å forstå hvor man hadde Rustad! Ja, nettopp. For leser man hans skyttergrav-journalistikk idag er det så en tenker okey, da er det vel bare et spørsmål innen dette nettstedet legges ned. For ikke kan jeg se at det er særlig mye vettugt å hente der nå. Det står nå frem med flere ansiktsuttrykk enn noensinne.

Når sant skal sies så forstår også jeg at vi oppfatter denne saken på ymse forskjellig vis. Men det jeg har kommentert her tidligere er denne lysten til å henge ut Breivik. Det er greit at vi alle tar avstand fra massakren. Men når det er gjort må vi da kunne fortsette på den samme stien. Den som fører til at sannheten skal frem.

Uansett om vi kalles rasister eller fascister eller fandens oldemor. So what? Spiller det noen rolle hvilke karakteristikker man henger på oss «ekstreme». Oppleves det høyre-ekstremt; so be it. Men som svar på tiltale kan vi jo bare fortsette å henge ut de venstre-ekstreme. Eller? Hold fokus, for god's sake!

Det er tankevekkende å lese og jeg undrer meg over sutringen til Hans Rustad når han omtaler sakkyndige vitner. Hva enten det er Lars Gule eller Mattias Gardell. Gule vet vi er kverulant men hvis det skal en Lars Gule til for å fortelle hele det naive drømmende norske folk at Utøya-saken ikke dreier seg om konspirasjons-teorier, men tvert i mot om fakta i n'te potens. Så spiller det vel ingen rolle hvem som vitner for oss? Personlig mener jeg Gule holdt et svært høyverdig foredrag. Det er jo mulig at hans motiv var uedelt. Men fakta ble i allefall lagt på bordet. Det er nå 100.000 vis; kanskje millioner av politiske motstandere av den multi-kulturelle politikken som idag er helt på linje med Breiviks manifest.

Det samme med politi-vitnene og Gardell; uansett så «kaksig» han fremsto; sistnevnte. Who cares? Han kalte en spade en spade. De kaller vårt miljø for et fascistisk høyre ekstremt miljø. Men noe skal vel vi som er høyre-orienterte kalles. Kall meg hva som helst, så lenge jeg kan bidra til å spre sannheten som holdes skjult for oss av venstre-ekstreme medier. Her legges det opp til av enkelte som om vi er blitt ofre hele gjengen! Ofret på alteret av de venstre-ekstreme? For noe tull!

At Herland forsvant ut av bildet var en lise. Hun hadde ødelagt alt om hun hadde fått sjansen. Hun er jo totalt skruppel-løs. En større narsissist skal man lete en stund etter. Og Krekar; hadde man sendt ham på direkten så hadde jeg måttet slå av både lyd og bilde. Men Ole J Anfindsen stiller vel opp? Og godt er det. Han har vel foreløpig ikke lagt seg til rette i skyttergraven. Selv om det kom noen sutrete oppgulp fra den siden også; i dagene etter 22/7.

Dette hykleriet vi nå kan følge fra nettstedet til Rustad, kan i alle fall jeg styre meg for. Og jeg antar at flere er av samme mening. Hva er det Rustad er så redd for? Han kommer vel ikke unna som innstevnet vitne forstår jeg; etter at advokat Lippestad har endret statusen til disse fra å være sakkyndig til å bli et vanlig vitne som evt kan bli hentet inn i vitneboksen med tvang iflg lov.

Ps Ole J Anfindsen kom som sakkyndig; og takk for et flott innlegg i vitneboksen!